- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.341
Minnosh cum bu kadar da olmaz ki canım ya. Karı kocayız biz.. Şehir dışına 1 haftalığına gittiği zaman oldu. Vedalaşmak icin olsun sarılır insan. Koptuk gibi geliyor bana. Ama ona gore hava gullük gülistanlik
Canım ben askılı çıtçıtlı ve çorap giydiriyorum. Her gece yıkıyorum ve gece üstünü örtmüyorum çok sıcak oluyor çünkü. Örtersem terliyor gece, terleyip ıslak yatması daha tehlikeli.kızlar bebeğinize ne giydiriyosunuz memleketteyken normal tulum vs giydiriyordum bura hem nemli hem sıcak 37-38 derece kısa kollu çıtçıtlıyla duruo üşürmü ki bide hergün yıkayan varmı 3 gündür hergün yıkıyorum sıcaktan bunalıo yapış yapış oluo yavrum ,40 dolunca benimde terlemelerim geçermi acaba geceleri su gibi oluyorum,dün gece kızıma gaz için yel cevizini vermemişim aman allahım yırttı ortalığı helak oldum ne zormuş hep hamile kalsaydık diyorum bazenD
kesinlikle bu kvleri kaynar kazana atmalıbizimkisi de çok şey söylüyor bütün gün, ondan sonra adamı şişirip üstüme salıyor
canım bebiş emiyorsa hiç kafana takma, benimde öyle diğer göğsümden süt falan gelmiyor, hatta sütün az dedi kadın. doktora gittik 5. günde, doktor sütün çok güzel ve bebeğe yarıyor dedi. bu arada bende öyle çayları falan içemiyorum...sana tavsiyem yeşil üzüm ve maydanoz, ikisi de çok güzel süt yapıyor. ve günde 4 lt su
Slm canim dpgum yaptinmi bilmiyorrum gecmisi okuyamadim eger yaptiysan allah sana ve esine hayirli evlat etsin uzin ömür versin
Gelelim bana 17 saat sanci cektim inleye inleye sonuc 6 cm acilma ve bebegin kafasi kanala tam yerlesmemis allahim bunu doktor soyleyince delirdim 17 saat boyunca alttan baktiniz hicmi anlamadiniz neyse sezeryan dediler tamam dedim allahtan sezeryan olmusum bebegin boynuna kordon dolanmis tamamen uyutsunlar istedim çünkü o kadar cok aci celtimki hic gemicek sandim sezwryandan sonra uyandim allahim oluyorum ayni acilar tekrar var yarim saatmi bi saatmi cektim o aciyi ama bagira cagira sonra ilac etkisini gosterdide biraz rahatladim
bu arada dogum sali gunu oldu oglen 1:14 de iki gundur agrilarim gecmedi gaz sancisi cok fazla hastanedeyim suanda buyuk bi ihtimalle hafta sonuna kadar burdayim yani burda 5 yada 6 gun sezeryanli hastalari birakmiyolarmis
Aslinda cok sey var anlatacak ama eve gidince yazarim insallah
Senide cok merak ettim diger arkadaslarida umarim herkez iyidir ve dogum yapmistir
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi? emiyorlar mı ? ben bir türlü tutturamıyorum. dogdugundan beri inatlaşıyoruz. o atıyor ben veriyorum. emmesini çok istiyorum ama kazanan o olacak galiba.. beni emzik gibi kullanmaya başladı. canı sıkılınca meme istiyor emzirmeye kalkıyorum iki çekip uyuyo memede. mememide emmeden ağzında tutuyor. yok mu bu mereti tutturmanın bir yolu?Gözün Aydın canım saglıkla kavusmussun yavruna
Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun insallah
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi? emiyorlar mı ? ben bir türlü tutturamıyorum. dogdugundan beri inatlaşıyoruz. o atıyor ben veriyorum. emmesini çok istiyorum ama kazanan o olacak galiba.. beni emzik gibi kullanmaya başladı. canı sıkılınca meme istiyor emzirmeye kalkıyorum iki çekip uyuyo memede. mememide emmeden ağzında tutuyor. yok mu bu mereti tutturmanın bir yolu?
kızım çok kusuyor yaa yediğini 5 dk. içinde yarısını çıkarıyor.. bu sefer hemen acıkıyor gene mama istiyor..
anne sütünden yararlanmadığı için zaten çıldırıyorummm
ben mama vermeyi hiç istemedim sadece hastanede verildi bi ara sütüm gelmeyince...o da ilk gün geldi emzirdim ama ikinci gün gelmedi hiç o zaman mecbur kaldım...sonra evde eşim fln anne sütüne 1 kere geceleri az bişey karıştırıp veriyordu ben her ne kadar vermeyin desemde...nitekim çocuk dr.una kontrole götürünce kızımı dr hiç gerek yok mamaya dedi sütünüz çok güzel besliyor dedi ve tamamen kestik mamayı...
zaten anne sütü varsa mamaya ne hacet anlamıyorum...ha süt yoktur ya da yetmiyordur o zaman tabiki verilecek...bence senin de sütün iyiyse hiç mama verdirtme....
babalar biraz kolaycı oluyor sanırım..ben de hep emzirmek istiyorum ama emerken tabi biraz zorlanıyor emek sarfediyor bebek,ağlıyor bazen vs eşim hemen ver ver biberonla vereyim diyor alıyor çocuğu..bir de biberonla vermek hoşuna gidiyor onun da biraz da ondan...halbuki çocuk emsin bırakta...neyse şimdi emzirmeye daha ağırlık veriyoruz...biberondan lıkır lıkır içiyor tabi ohh...
bir de size bişey sorucam biberondan içis süresi ne kadar olmalı bi bebeğin...bizim ki 5 dk.da bitiryor...20 dk dan az olmamalı diye okudum acaba biberonu mu değiştirmeliyiz...avent in yeni doğanlar için olanını kullanıyoruz ama çok çabuk bitiriyor
kızlar bebegnz nasıl yatıyor benm melegm yan yatıyor ama sırt ustude yatması lazım basının seklı için ama yatmıyor sizde durumlar nasıl
kızım çok kusuyor yaa yediğini 5 dk. içinde yarısını çıkarıyor.. bu sefer hemen acıkıyor gene mama istiyor..
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi? emiyorlar mı ? ben bir türlü tutturamıyorum. dogdugundan beri inatlaşıyoruz. o atıyor ben veriyorum. emmesini çok istiyorum ama kazanan o olacak galiba.. beni emzik gibi kullanmaya başladı. canı sıkılınca meme istiyor emzirmeye kalkıyorum iki çekip uyuyo memede. mememide emmeden ağzında tutuyor. yok mu bu mereti tutturmanın bir yolu?
canım açlık konusunda doktorumuz bile napıcaz biz bu kıza böyle dedi.. ben cıldırmak üzereydim dedim doymuyor bu çocuk agzına bişey değmesin yeni bile yemiş olsa agzını kocaman açıp aranıyor.. bizde şimdi yiyoruz ve çıkarıyoruz nerdeyse yarısını çıkarıyor gibi çokkk
Bnde cok ugrastim. Bi ara vazgeçtim. Son iki gundur yılmadan uğraşıyorum. O atıyor ben veriyorum. Arkami donmeden atıyor hemde soytari. Dun düşürdükçe agladi gidip verdimve kendiliginden uyudu. Sevindim. Ama bugün gene ayni.bilmiyorum galiba alisti ama memeden hemen sonra reddediyor. Ben de emzirdikten sonra vermek istiyorum hem hazmi kolaylassin hemde uyusun diye. Bakalim bizde galip kim olcak
kızlar bebegnz nasıl yatıyor benm melegm yan yatıyor ama sırt ustude yatması lazım basının seklı için ama yatmıyor sizde durumlar nasıl
kızlar bebıslerınızi emzırrıken memede ne kadar tutuyorsunuz!!ne akdar sure ıle emzırıyorsunuz!doktor ıkı saatte bır yarım saat dedı!tek gogustemı yarım saat surecek,bılemedım!Bıde gogusten ayırıken nasıl ayırıyorsunuz!bızım kucuk hanım ben cektıkce agzına alıyorr!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?