- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.321
maşallah la kuvvete illa billah
nasyacım çok güzel bebişin Allah bağışlasın
Rabbim nazardan kem gözden korusun bebişlerimizi
benim kızımda nazar alıyo kimseye göstermek istemiyorum bu yüzden :)
her akşam babası okuyor
Gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin
Tabi kakasini yapması da önemli , zaten doymayan cocuk huzursuz olur, anlarsın canım . Huzurlu uyuyorsa ve dedigin gibi çiş kaka yapıyorsa süt yetiyodur , bi de kilo alımı önemli
Benim ilk bebeğimde mama vermeyeceğim diye perişan ediyordum kendimi , ama gece 3 e kadar uyumayinca pes edip mama veriyordum artık , uyuyordu , meger benim kız oburmuş , 3 yasına kadar biberonla süt icti , günde 1 lt iciyordu
Maşallah canım cok guzel bi kız bu , Allah size bagislasin
Sözle bile nazar değiyor kızlar ya, akrabalar filan konuşuyorlar cok nazara geliyoruz malesef, okurken esnemekten çenelerim ayrılıyor
Hayırlısı olsun canım , insallah kolayca ağrısız atlatirsin , guzel hbrlerle gel insallah
Canım ilk zamanlar istedikce verin yazıyor okuduğum yerlerde, Yada 2 saatte bir, bebek büyüdükce emme aralığı artıp sayısı azalacak.
Ben her bir emzirmede tek göğsümü veriyorum , doymamis gibi huzursuz olursa oburunu veriyorum , kendisi bırakana kadar bekliyorum , bazen yarım saati bulabiliyor
Ama bıraktıracaksam küçük parmakla ağzının vakumunu bozup memeyi çıkarmak gerek, direk çekersen meme ucu çatlağı oluşuyormuş
canım doktor bana 3 saati geçmesin emzirme aralığı dedi.. ama ben 2 saatte 1 emziriyorum.. ne kadar süre duracağı da aslında bebeğin emişine bağlı. hızlı içerse memeyi 5 dk da bitirir. dinlene dinlene içerse yarım saati bile geçebilir.. mesela benim ki çok hızlı içiyor. o kadar hızlı içiyor ki sürekli öksürüyor genzine kaçtığı için.. bi emzirişte 1 memeyi. diğer emme de diğer memeyi veriyorum sıra ile..
canım maşallahAllah nazarlardan saklasın.. çok tatlı maşallah..Allah uzun ömürler versin inş..
Ya inat degil bunlarinki. Hazimsizlik. Cocuga kilo aldrcaklarmis. Diger zavalli o kadar siski yazik. Iyilik mi bu? Hadi diyelim niyetin salih, arayip bi danissana. Arayip sorsa valla bole alevlenmezdim. Art niyet ya. Bide utanmadan bole erken gelcegnizi dusunmedik dio. Delilleri yok edemediler tabi. Solemesi ayip dolabimda acilip yiyilip icilmis. Ona bisey demedim sonucta birinin abisinin digerinin yegeninin evi. Ama cocuk benim haciiiiii, kiyafet degisimi noluo? Kat kat gydrmis cocuga. Ki ben zaten ole az gydiren biri de degilim. Analik miyim ben? Anasi benim beeeeeennnn... en cok ben dusunurum. Yetti ya. Yuzlerine soliyemiom bari burdan soleyim
kızlar siz nerde yatıyorsunuz? eşim yatak odasında yatıyor. ben kızımla salonda yatıyorum.. aslında eşimin yanında yatma istiyorum ama uyanmak istemediğini söylediği için ayrı yatmak zorundayım.. hem hak veriyorum çalışıyor yoruluyor uyusun diyorum.. bi yandan da o senin kocan yanında yatman lazım yoksa seni yanında mı istemiyor diyip şeytan dürtüyor.. nasıl düşünmem lazım bilemiyorum.. ya o çok kırıcı son zamanlar da yada ben kırılacak yer arıyorum
Cnm bz asiri kirilganiz galiba..bnde kocama pek aliniyorum bu ara...her hareketnden bi anlam cikaricm nerdeyse...lohusalik gercekten acayip bseyy.hamilelik psikolojisini atmadan annelik psikolojisine giriyosun.kaygilar endiseler sorumluluk derken hassaslasiyoruz..gecicek cnm bu donem..kafani rahat tutmaya calis
inş geçer canım.. geçsin de.. bazen o kadar çok alınıyorum ki haklı yada haksız ki haklı oolduğun çoğunluktadır bence.. neredeyse ' hayatında başka biri mi var diye soracağım' .. bi insan 4 aydır karısına 1 kere bile sarılmaz mı ya? ne zaman ilişkiye ara verdik herşey koptune sarılma ne başka bişi .. ilgisizlik diz boyu
ben sarılık ya da özel beslenme gereksinimi olmazsa saatli emzirmeye karşıyım. çocuk ne zaman acıkırsa o zaman beslenmeli bence. zaten durmaz ortalığı birbirine katar.. emzirmek için tatlı uykusundan uyandırılmamalı. çünkü bebekler uyurken büyüyorlar.
kaç gün oldu doğum yapalı? o bölgenin dikişleri 3 haftada eriyor. 20 - 21 günlükken dikiş acısı geçiyor. hemoroidi bilemiyorum canım.
Allah yardımcın olsun...
cnm senn hemoroid nası düzeldi ya bnm 3tane meme var biri baya büyükcanım benim hemoroid düzeldi ama dikişler acıyor ya birde iltihap yaptı bir dikişim açıldı yeniden dikilecek iltihabın geçmesini bekliyorum zor durum ya bi an önce geçsin istiyor insan.. yinede hamdolsunki bebişlerimiz sağlıkla oldu rabbim aratmadan verdi
hemoroid için ilaç kullanmıyormusun?
cnm ilk 3 gün bebiş beşikte ben koca yatakta tek yattm annem bebek ağlayınca koşup geliodu, şimdi eşimle yatıyoruz bebek ağlayınca o alıp verio bana emziriyorum altını o değiştirio ben kalkamıyorum pek dik oturamıyorum bi de.sbh4 5gibi eşim salona geçio yatmaya,gece uyuyamazsa..eşim şu an çk yoğun çalışmıo öğleye kdr dersi var.ama eylülde dersler tam başlaynca napcam bilmiom.kızlar siz nerde yatıyorsunuz? eşim yatak odasında yatıyor. ben kızımla salonda yatıyorum.. aslında eşimin yanında yatma istiyorum ama uyanmak istemediğini söylediği için ayrı yatmak zorundayım.. hem hak veriyorum çalışıyor yoruluyor uyusun diyorum.. bi yandan da o senin kocan yanında yatman lazım yoksa seni yanında mı istemiyor diyip şeytan dürtüyor.. nasıl düşünmem lazım bilemiyorum.. ya o çok kırıcı son zamanlar da yada ben kırılacak yer arıyorum
kızlar ne diyosunuz yaa lohusalık böyle bişey mii!!!!! benim kocişin ilgisinde bi eksiklik yok fazlası var son zamanlarda sıkıldığım için daha fazla üstüme titriyo... doğurunca işler değişecek mi:))Minnosh cum bu kadar da olmaz ki canım ya. Karı kocayız biz.. Şehir dışına 1 haftalığına gittiği zaman oldu. Vedalaşmak icin olsun sarılır insan. Koptuk gibi geliyor bana. Ama ona gore hava gullük gülistanlik
Allah bozmasın canım.. Sanirim boyle bisey :)) Allah diger arkadaslara gostermesin.. Durup dusunup agliyorum malesef
canım hemen kötü düşünme ,sen hamileydin şimdi de lohusasın belki rahatsız olursun diye düşünüyordur,yaklaşmıyordur.
kırkınız çıksın, sende bi iyileş ,inşallah dönersiniz eski günlerinize
birde benimkinden biliyorum, bebeğin kokusu var üstümde diye yaklaşmıyordu bana ,sonradan kalmadı o durumlar
sıkma canını,zamanla düzelir inşallah, şimdi bebek geldi evde köklü bi değişiklik oldu, eşinde alışamamıştır daha, sonradan düzene girer inşallah hepsi
Canım üzüldüm bu kadar sancı çekip hırpalanmana,keşke senin için yapabileceğim bişeyler olsa.artık bitti ama son bir gayret Havva'cım.illaki senin ne kadar sıkıntı yaşadığını görüp sana yardımcı olmak için bişeyler yapıyorlardır.azıcık daha dayan(söylemesi çok kolay biliyorum),sonra bitecek herşey.herkes farklı sıkıntılarla kavuşuyor yavrusuna,senin sınavında buymuş.Allah'ım gayret kuvvet versin,dualarım seninle arkadaşım.tez zamanda kavuş yavruna ve haber ver bize.
Slm canim dpgum yaptinmi bilmiyorrum gecmisi okuyamadim eger yaptiysan allah sana ve esine hayirli evlat etsin uzin ömür versin
Gelelim bana 17 saat sanci cektim inleye inleye sonuc 6 cm acilma ve bebegin kafasi kanala tam yerlesmemis allahim bunu doktor soyleyince delirdim 17 saat boyunca alttan baktiniz hicmi anlamadiniz neyse sezeryan dediler tamam dedim allahtan sezeryan olmusum bebegin boynuna kordon dolanmis tamamen uyutsunlar istedim çünkü o kadar cok aci celtimki hic gemicek sandim sezwryandan sonra uyandim allahim oluyorum ayni acilar tekrar var yarim saatmi bi saatmi cektim o aciyi ama bagira cagira sonra ilac e anlatacak ama eve gidince yazarim insallah
Senide cok merak ettim diger arkadaslaridahec umarim herkez iyidir ve dogum yapmistir
canim doktor bi krem verdi procto diye basliyor bir kac sefer kullandim hemen fayda etti benimde bi tanesi findik gibi yanindada yavrulsri vardi sanki popomdan birisi asagiya cekiyordu. agrisini azaltmasi icinde anestol vermisticnm senn hemoroid nası düzeldi ya bnm 3tane meme var biri baya büyüksıcak su buharına otur dediler dikiş yerim acıdı gibi hemoroide fitil verdi dr. kullanmayı beceremedim Allah dikişlerin konusunda yardmcn olsun,rabbime bnlerce şükür aratmadı ve bebeğim bnden çk daha ii durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?