2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kızlar çok teşekkür ederim allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun bende ilk başta faceye falan koyamadım ama sizinle çok şey paylaştım hamileliğim boyunca o yüzden görmenizi istedim :)allah korusun küçük meleklerimizi:)

:) anası benim beeeeeen lafına bittim canım tabiki sensin biraz sakin inşallah

Cnm bz asiri kirilganiz galiba..bnde kocama pek aliniyorum bu ara...her hareketnden bi anlam cikaricm nerdeyse...lohusalik gercekten acayip bseyy.hamilelik psikolojisini atmadan annelik psikolojisine giriyosun.kaygilar endiseler sorumluluk derken hassaslasiyoruz..gecicek cnm bu donem..kafani rahat tutmaya calis

Lohusa depresyonumla ben geldim kızlar.. Hep abartı zannederdim bu olayı ama başıma gelince anladım., bazen iyiyim ama özellikle akşamları dipteyimm :/ korkuyorum, sıkılıyorum , sinirliyim vs... Ama kızımmmm ona kıyamam içim gidiyo ona bakarken.. Sezaryen olan arkadaşlar sizde de var mı? Resmen genital bölgem şiş kocaman gözükmüyor yarın Dr kontrolüm var ama korkuyorum gene de.. Bazen de ameliyat kesiğinin olduğu yer şişiyo.. Var mı fikri olan..
Buarada takip edemiyorum sizi çok kimler doğurdu , kimler kaldı bilmiyorum.. İnş herkes almıştır kucağına sağlıkla..
Bir de kızımda sarılık var, dün değeri 10 çıktı. Yarın da bakılacak , inş çıkmamıştır.. Sürekli emzirmeye çalışıyorum..
Hepinizi öpüyorum.. Sizi seven dilemmaa

inş geçer canım.. geçsin de.. bazen o kadar çok alınıyorum ki haklı yada haksız ki haklı oolduğun çoğunluktadır bence.. neredeyse ' hayatında başka biri mi var diye soracağım' .. bi insan 4 aydır karısına 1 kere bile sarılmaz mı ya? ne zaman ilişkiye ara verdik herşey koptu ne sarılma ne başka bişi .. ilgisizlik diz boyu

yok hayatım adam sarılsa dayanamayacağını bildiği için sarılmıyordur bile..

aynen bnde görümcem zorla uyandırınca çk deli oluyom ama tersleyemiom,sürekli emzir die tepeme dikilio bn doğum yapalı 6gün oldu,saol cnm

cnm senn hemoroid nası düzeldi ya bnm 3tane meme var biri baya büyük sıcak su buharına otur dediler dikiş yerim acıdı gibi hemoroide fitil verdi dr. kullanmayı beceremedim Allah dikişlerin konusunda yardmcn olsun,rabbime bnlerce şükür aratmadı ve bebeğim bnden çk daha ii durumda..

cnm ilk 3 gün bebiş beşikte ben koca yatakta tek yattm annem bebek ağlayınca koşup geliodu, şimdi eşimle yatıyoruz bebek ağlayınca o alıp verio bana emziriyorum altını o değiştirio ben kalkamıyorum pek dik oturamıyorum bi de.sbh4 5gibi eşim salona geçio yatmaya,gece uyuyamazsa..eşim şu an çk yoğun çalışmıo öğleye kdr dersi var.ama eylülde dersler tam başlaynca napcam bilmiom.

ilgisizlik diz boyu bzmki sdce bebekle ilgilenio bna sarılanda yk öpen sohbet edende buna şükür bebeğe bakıo diom napiimmm

Minnosh cum bu kadar da olmaz ki canım ya. Karı kocayız biz.. Şehir dışına 1 haftalığına gittiği zaman oldu. Vedalaşmak icin olsun sarılır insan. Koptuk gibi geliyor bana. Ama ona gore hava gullük gülistanlik

kızlar ne diyosunuz yaa lohusalık böyle bişey mii!!!!! benim kocişin ilgisinde bi eksiklik yok fazlası var son zamanlarda sıkıldığım için daha fazla üstüme titriyo... doğurunca işler değişecek mi:))

Allah bozmasın canım.. Sanirim boyle bisey :)) Allah diger arkadaslara gostermesin.. Durup dusunup agliyorum malesef

Kızlar ben lohusalık yaşamadım yani ağlamaların filan olmadı çok şükür kocam ile beraber yatıyoruz odamızda kızımızın oyun parkıda orada oda yatağında yatıyor :) kocamında ilgisi çok şükür ilk günkü gibi :) iyigeceler

Allah bozmasın canım.. Sanirim boyle bisey :)) Allah diger arkadaslara gostermesin.. Durup dusunup agliyorum malesef

canım hemen kötü düşünme ,sen hamileydin şimdi de lohusasın belki rahatsız olursun diye düşünüyordur,yaklaşmıyordur.
kırkınız çıksın, sende bi iyileş ,inşallah dönersiniz eski günlerinize
birde benimkinden biliyorum, bebeğin kokusu var üstümde diye yaklaşmıyordu bana ,sonradan kalmadı o durumlar
sıkma canını,zamanla düzelir inşallah, şimdi bebek geldi evde köklü bi değişiklik oldu, eşinde alışamamıştır daha, sonradan düzene girer inşallah hepsi

yalova'cım.. dün gece kısacık uykumun arasında rüyamda seni gördüm.. :) doğum yapıyorsun.. hayır olsun inş canım..

inş canım inş.. daha çok benim psikolojimden kaynaklı olduğunu biliyorum.. inş en yakın zamanda ben ve diğer arkadaşlar atlatır..

Slm canim dpgum yaptinmi bilmiyorrum gecmisi okuyamadim eger yaptiysan allah sana ve esine hayirli evlat etsin uzin ömür versin

Gelelim bana 17 saat sanci cektim inleye inleye sonuc 6 cm acilma ve bebegin kafasi kanala tam yerlesmemis allahim bunu doktor soyleyince delirdim 17 saat boyunca alttan baktiniz hicmi anlamadiniz neyse sezeryan dediler tamam dedim allahtan sezeryan olmusum bebegin boynuna kordon dolanmis tamamen uyutsunlar istedim çünkü o kadar cok aci celtimki hic gemicek sandim sezwryandan sonra uyandim allahim oluyorum ayni acilar tekrar var yarim saatmi bi saatmi cektim o aciyi ama bagira cagira sonra ilac etkisini gosterdide biraz rahatladim

bu arada dogum sali gunu oldu oglen 1:14 de iki gundur agrilarim gecmedi gaz sancisi cok fazla hastanedeyim suanda buyuk bi ihtimalle hafta sonuna kadar burdayim yani burda 5 yada 6 gun sezeryanli hastalari birakmiyolarmis

Aslinda cok sey var anlatacak ama eve gidince yazarim insallah

Senide cok merak ettim diger arkadaslarida umarim herkez iyidir ve dogum yapmistir

Grcmis olsun canim.
Gozun aydin.. Allah hayirli evlat etsin
Hangi ulkedesin merak ettim..

Canım benim sağlıkla büyüt yavrunu,ne güzel kavuşmuşsunuz.Allah analı babalı büyütsün inşallah.hayırlı insan ve evlat olsun.en kısa zamanda seninde sıkıntıların geçer gider inşallah.ben henüz doğuramadım canım,hala kızımla bir bütün olarak dolaşıyoruz.dün kızıma küsmüştüm ama bugün barışmaya karar verdim,napiyim vardır bundada bir hikmet.hepimize ağrısız acısız,sancısız,gazsız güzel bir gün dilerim.öpüyorum hepinizi

Canım benim ya inşallah rüyan gerçek olur.bu gece bende rüyamda kendimi gördüm :))) kızım karnımın içindeyken elimi karnıma koyuyorum o da elimi tutuyordu sımsıkı.hatta eşime anlattım uyanınca,o da vicdan yaptırttı bana.dün küsmüştün ya ama bak o sana küsmemiş elini uzatmış dedi.bundan sonra uğraşmıycam artık kızımın ne zaman geldiğiyle,sağlıklı olarak gelsinde ne zaman isterse buyursun.

canim doktor bi krem verdi procto diye basliyor bir kac sefer kullandim hemen fayda etti benimde bi tanesi findik gibi yanindada yavrulsri vardi sanki popomdan birisi asagiya cekiyordu. agrisini azaltmasi icinde anestol vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…