- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.361
bu acemilik kötü oldu bizim için anlayamıyorum yaa emiyor çok güzel ama.. uyuyor memede 1 saat sonra tekrar acıkıyor. aslında kv.akşamları gelip bizde kalıyor yardımcı olmak için ama artık alıştım ben baya ama artık gelmene gerek yokta diyemiyorum kadına
allah allah maydonozun sütü kestiğini söyledi ablam dere otu süt yapıyormuş eee ? şu sarı üzüm diyorsun dimi her gün yerim ben zaten :)
bana sanki aylar sürmüş gibi gelen 3 günün ardından bugün nihayet evimizdeyiz canlarım
dün sabah erkenden gittik yine hastaneye.. önce sütümü sağdım.. çıktık yoğun bakımın kapısında beklemeye başladık.. doktor gelip kontrol edecek ve odaya çıkıp çıkamayacağımızı söyleyecekti.. voltalar atıp durdum koridorda.. doktorumuz geldi.. çıkışını beklemek sanki saatlerce sürdü :) 5 dk. sonra çıktı ve Arda bugün çok daha iyi artık yoğun bakımda tutmamıza gerek yok..sizi odaya alıcaz dedi.. adamın boynuna atlayıp sarılasım geldi o anşükürler olsun Allahım dedim..
beklemeye başladık bizim paşayı.. içerde yaygarayı koparıyordu resmen :) çıkardılar kuzumu sonunda.. hala ağlıyor.. al bakalım annesi dedi hemşire.. kuzumu kucağıma almamla gözlerini bana çevirmesi ve susması bir olduofff o an dünyalara bedeldi! bu sefer o sustu ben mutluluktan ağladım.. uzun bir süre gözlerini ayırmadı benden..
dün geceyi de hastanede geçirdikten sonra bu sabah doktorumuz evimize gitmemize izin verdi.. şu 3 günde ikimiz de baya bir yorulduk hırpalandık.. ama hepsini unutcaz.. geçti gitti kaka günler :)) bir daha da inşallah hiç yaşamayız..
gelelim sizlere.. o kadar içten ve samimisiniz ki ne kadar teşekkür etsem az.. dualar eden,arayan (ama açamadığım için kusura bakmasını istemediğim), mesajlarıyla destek ve moral olan siz güzel arkadaşlarım.. iyi ki varsınız diyorum ve hepinizi çokk öpüyorummm
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi? emiyorlar mı ? ben bir türlü tutturamıyorum. dogdugundan beri inatlaşıyoruz. o atıyor ben veriyorum. emmesini çok istiyorum ama kazanan o olacak galiba.. beni emzik gibi kullanmaya başladı. canı sıkılınca meme istiyor emzirmeye kalkıyorum iki çekip uyuyo memede. mememide emmeden ağzında tutuyor. yok mu bu mereti tutturmanın bir yolu?
bana sanki aylar sürmüş gibi gelen 3 günün ardından bugün nihayet evimizdeyiz canlarım
dün sabah erkenden gittik yine hastaneye.. önce sütümü sağdım.. çıktık yoğun bakımın kapısında beklemeye başladık.. doktor gelip kontrol edecek ve odaya çıkıp çıkamayacağımızı söyleyecekti.. voltalar atıp durdum koridorda.. doktorumuz geldi.. çıkışını beklemek sanki saatlerce sürdü :) 5 dk. sonra çıktı ve Arda bugün çok daha iyi artık yoğun bakımda tutmamıza gerek yok..sizi odaya alıcaz dedi.. adamın boynuna atlayıp sarılasım geldi o anşükürler olsun Allahım dedim..
beklemeye başladık bizim paşayı.. içerde yaygarayı koparıyordu resmen :) çıkardılar kuzumu sonunda.. hala ağlıyor.. al bakalım annesi dedi hemşire.. kuzumu kucağıma almamla gözlerini bana çevirmesi ve susması bir olduofff o an dünyalara bedeldi! bu sefer o sustu ben mutluluktan ağladım.. uzun bir süre gözlerini ayırmadı benden..
dün geceyi de hastanede geçirdikten sonra bu sabah doktorumuz evimize gitmemize izin verdi.. şu 3 günde ikimiz de baya bir yorulduk hırpalandık.. ama hepsini unutcaz.. geçti gitti kaka günler :)) bir daha da inşallah hiç yaşamayız..
gelelim sizlere.. o kadar içten ve samimisiniz ki ne kadar teşekkür etsem az.. dualar eden,arayan (ama açamadığım için kusura bakmasını istemediğim), mesajlarıyla destek ve moral olan siz güzel arkadaşlarım.. iyi ki varsınız diyorum ve hepinizi çokk öpüyorummm
Canim dogum hikaylerimiz benzer, yavrunu gule gule buyut oncelikle... Kac kg dogdu ufakli,?
Aminnnn. Sirani savmak diye bir laf vardir canim, gorup gorecegin bu olsun insallah Rabbim bir daha aci gostermesin.
Canim o kan pihtisi dusen parcadan kalan kan mi? Bebisin gobegi kanamissa doktoruna sormalisin bence, yoksa silinince cikan bir kan lekesi olmasi lazim.
ne yalan maydanozun süt kestiğini daha önce duymadım, kardeşimin doktoru da o maydanoz önermişti...evet canım bahsettiğim sarı üzüm, aslına bakarsan yeşil sebze ve meyveler diye genelleyebilirsin. birde TAT ın yeşil sebze suyu var migroslarda satılıyor, meyve suyu olarak ben sadece onu içiyorum. beslenmede karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş, gerçi kilo aldırıyor ama ne yapalım bebişler için bir süre göbeğe katlanıcaz
Kızlar günlerdir gitmeyi düşündüğüm hastane ve doktora icimde kalmasın diye bugun gitme kararı verdik.. Hastanenin ve doktorun yoğunluğunu otopark problemi vs herseyi goze almıştık ama hijyen kosullari hiç aklımıza gelmemişti... Nst sıra bekleme doktor sırası falan derken hersey idare eder durumdaydı...ilk dikkatimi giden doktorun iki hastayı birden odaya alması oldu Allah Allah dedim girip görecektik içerideki durumu... Sıramız geldi girdik önce esimi dışarı çıkarttılar sonra beni usg ye alınca çağırdılar ama perdenin arkasında kaldı esim peki ama madem göstermeyeceksiniz niye çağırdınız diyemedim.. Sonra esimi tekrar dışarı çıkarttılar çünkü bı hasta daha alacaklardi sonra sıra geldi çatı muayenesine... Asıl fiyasko buydu... Çatalın alt tarafı kan revan!!!! kalıntılar kurumuşlar... Tiksindim hem de cok dehsete kapildim!!! ama bişey diyemedim bunu ilk giren ben değildim herhalde... Bu durum nasil kimseyi rahatsız etmezdi !!!Ama oturdum her neyse muayene oldum falan doğrultdum Doktorla konuşacağız ayaklarımı koymaya yer yok refleks olarak benim ayaklar o pis yere değmedi mı bende film koptu... Hemen lavaboda ellerimi yıkadım.. Tek düşüncem eve gelip duş almaktır ve o kanli çatalı unutmakti!!! Geldim ustumdeki herseyi attım terlik ve ayaklarımı çamaşır suyu ile yıkadım... Güneş gözlüklerim de dahil yıkandık... Hey gidi Medipol dedim yaa Sen neymissin... Kısacası medipolle yola devam allahım utandirmaz inşallah...
İnşallah canım Sagolasin allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.... Gunüm dün bitti beklemeye geçtik Belgin hanımın Cumartesi son gunu o gün son kez görecek beni ve birine emanet edecek bakalım kime?? Bende durumlar böyle sen nasılsın nasil gidiyo bebis nasil...canim bencede orda devam et insalllah karsina iyi bir dr cikar hersey gonlunce olur.. senin gunun bitti mi. ne durumdasin belgin hanim ne soyluyor peki ayrilinca tavsiye ettigi bir dr yokmu
İnşallah canım Sagolasin allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.... Gunüm dün bitti beklemeye geçtik Belgin hanımın Cumartesi son gunu o gün son kez görecek beni ve birine emanet edecek bakalım kime?? Bende durumlar böyle sen nasılsın nasil gidiyo bebis nasil...
yok canım değil... İnsan o tablo ile devlet hastanesinde karşılaşsa normal karsilasabiliriz belki ama özel hastanede olmasi korkunctu..Medipol Cocuk bölümü hakkında bilgim yok inşallah oğlan dogunca düşecek yolumuz oraya:)Bahsettigin hastane kanuni mi??
Ben de oglanin sunneti icin baktim da cok fenaymis..
Medipol un cocuk bolumu nasik bilgin var mi?
:))) sorma yalova yaa walla birlikten kuvvet doğacaksa hemen gelelim biraraya :)) dogurmayanlar deyince benim de aklima ilk sen geliyorsun:) bugünkü doktorda en gec 1 hafta bekleyebilirsin dedi haftaya bugünlere doğdu doğdu doğmadı müdahale gerekecek yani...kafamız da gitgide büyüyor ne olacak bilmiyorum Allah'tan çatı musait.. Hakkımızda hayırlısı...Ya sen gel bacım Yalova'ya ya da ben geleyim İstanbul'a göbek göbeğe verip birlikte bekleyelim doğumumuzu.nasılsa bir feribot yolculuğuna bakar,yakınmışızda ayrıca.hem benim doktorumda normal doğum taraftarı,hastanede oldukça temiz,gel yanyana çatallarda birlikte doğururuz.şurda zaten kim kaldı doğurmayan.belki birlikten kuvvet doğarda doğmaya teşebbüs eder bizim bızdıklar.
aynen yaaa cok cirkin oldu tarifindeki baykus gagasi gibiKızlar sizin göbüşler ne durumda kaç günde iniyor beni 2 hafta oldu gördükçe sinirimi bozuo hamişken ne kadan tatlıydı bembeyaz süt gibi şimdi karardı göbek deliğim baykuş gagası gibibide ortadan içeri göçtü hani futbol topu patlarda bi kenarı çöker ya aynen öle hamiş göbeeemi gururla sergiliyordum bunu utançla nasıl saklayacağım derdindeyim
İnşallah canım Sagolasin allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.... Gunüm dün bitti beklemeye geçtik Belgin hanımın Cumartesi son gunu o gün son kez görecek beni ve birine emanet edecek bakalım kime?? Bende durumlar böyle sen nasılsın nasil gidiyo bebis nasil...
yok bana kalsa hiç vermicem mama artık...ilk beş gün doktor hem sezeryandan sütüm az hemde bebek sarılık diye mama takviyesi dedi. babası gece beni uyandırmadan veriyor mamayı, yada ben doktor için falan dışarı çıktığımda..sanırım canım asıl sebep senin dediğin gibi babaların bebekle vakit geçirmesi hoşuna gittiğinden. bizim oburcukta sağ olsun annem beni yeni emzirdi demiyor. dün doktora giderken emzirdim, hemde çocuk çatlayana kadar. evden çıktım, 15 dk sonra eşim arıyor; bu çocuk açmış bir biberon mamayı bitirdi diye...
bende avent in yenidoğanını kullanıyorum. ilk günler 30cc yi 15dk falan bitiriyordu, şimdi 5dk da bitiyor. dün kendi doktoruma sordum, olay biberon değil çene kasları gelişiyor dedi. zaten emerken artık mememi de koparacak gibi çekiyor :) sanırsın benim memeyi alacaklar ağzından kaçıracaklar. aman maaşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim, herkes süt sorunu yaşarken benim derdim oğlumun oburluğu ve kopan memeler olsun
kızlar bebegnz nasıl yatıyor benm melegm yan yatıyor ama sırt ustude yatması lazım basının seklı için ama yatmıyor sizde durumlar nasıl
emmesi bişey değilde o çıkardığı sütü gördükçe ağlayasım geliyor, ne zorluklarla yapıyorum ben o sütü sen aç gözlülük yap emip çıkartçok merak ediyorum bukadar oburcukluğa nekadar kilo aldı acaba...bu seferde bebişleri obez yapmayalım
Günaydın kızlar :)
Nasılsınız biz geceleri pek uyumuyoruz size birşey soracağım uyumadığım için sütüm azalır mı göğüslerim eskisi gibi sızlamıyor bir göğsümden veriyorum 10 dk filan sonra uyuyor bende diğer göğsümü sağıyorum 75 cc çıkıyor. kaka yapmamız normal yani günde 5 -6 bezimiz kakalı. ama önceden bir kaç saat uyuyunca göğüslerim sızlardı şimdi çok uyumuyorum çünkü bebeğim uyanıyor ve emmek istiyor emerken uzun emmiyor en fazla 10 dk ama hızlı emiyor emerken sesini duyuyorum cuk cuk diye
Canım memeyi kayısı yada üzüm hoşafına batır ver tutuyor :)
bende bilmiyorum cnm en iyisi doktora sormak..
yeşil sebze suyu muuben büyük ihtimal içememkii
başka neler yemek gerekli canım az önce kayısı hoşafı içtim bende birde canım helva istiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?