- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.381
bana sanki aylar sürmüş gibi gelen 3 günün ardından bugün nihayet evimizdeyiz canlarım
dün sabah erkenden gittik yine hastaneye.. önce sütümü sağdım.. çıktık yoğun bakımın kapısında beklemeye başladık.. doktor gelip kontrol edecek ve odaya çıkıp çıkamayacağımızı söyleyecekti.. voltalar atıp durdum koridorda.. doktorumuz geldi.. çıkışını beklemek sanki saatlerce sürdü :) 5 dk. sonra çıktı ve Arda bugün çok daha iyi artık yoğun bakımda tutmamıza gerek yok..sizi odaya alıcaz dedi.. adamın boynuna atlayıp sarılasım geldi o anşükürler olsun Allahım dedim..
beklemeye başladık bizim paşayı.. içerde yaygarayı koparıyordu resmen :) çıkardılar kuzumu sonunda.. hala ağlıyor.. al bakalım annesi dedi hemşire.. kuzumu kucağıma almamla gözlerini bana çevirmesi ve susması bir olduofff o an dünyalara bedeldi! bu sefer o sustu ben mutluluktan ağladım.. uzun bir süre gözlerini ayırmadı benden..
dün geceyi de hastanede geçirdikten sonra bu sabah doktorumuz evimize gitmemize izin verdi.. şu 3 günde ikimiz de baya bir yorulduk hırpalandık.. ama hepsini unutcaz.. geçti gitti kaka günler :)) bir daha da inşallah hiç yaşamayız..
gelelim sizlere.. o kadar içten ve samimisiniz ki ne kadar teşekkür etsem az.. dualar eden,arayan (ama açamadığım için kusura bakmasını istemediğim), mesajlarıyla destek ve moral olan siz güzel arkadaşlarım.. iyi ki varsınız diyorum ve hepinizi çokk öpüyorummm
Kızlar sizin göbüşler ne durumda kaç günde iniyor beni 2 hafta oldu gördükçe sinirimi bozuo hamişken ne kadan tatlıydı bembeyaz süt gibi şimdi karardı göbek deliğim baykuş gagası gibibide ortadan içeri göçtü hani futbol topu patlarda bi kenarı çöker ya aynen öle hamiş göbeeemi gururla sergiliyordum bunu utançla nasıl saklayacağım derdindeyim
Belki de oburluk edip cok alıyordur , fazlasını çıkarıyordur sıkma canını
Benim kızımda hem mama hem anne sütü veriyordum , sürekli kusuyordu, aman kustu bu cocuk ac diye tekrar emzir diyorlardı annemler , ne kadar bunaltmislardi beni, ama ayda 1 kilo almaya başlayınca anladım haksız olduklarını
6 aylikken tosun olmuştu , iyi degilki o da
cnm ben emziriyorum ama aynısı oluo bu ara..emio emio sonra kusuo hepsini nerdeyse....sonra tekrar emmek istio...anlamadm gitti..neden bukadar çıkarıo...emzirdikten sonra yatsın biraz dediler hemen gazı için kaldırma dediler ama çok gazlı ağzından gaz çıkarırken yine kusuo....
emmesi bişey değilde o çıkardığı sütü gördükçe ağlayasım geliyor, ne zorluklarla yapıyorum ben o sütü sen aç gözlülük yap emip çıkartçok merak ediyorum bukadar oburcukluğa nekadar kilo aldı acaba...bu seferde bebişleri obez yapmayalım
kime emanet edeceği benim icinde merak konusu bakalım Cumartesi gunüne kadar dogurmazsam göreceğiz...hmmm anladim canim bakalim kime emanet edecek.. sen nagihandan memnun kalmamistin sanirim ama ben keske belgine degilde ona devam etseymisim dedim dogumdan sonra 3 defa gittim dikislerde problem oldugu icin pazartesi yine gidecegim ilgisicok hosumagitti bilgilendirmesi anlatmasi
bebis iyi hamdolsun onda biproblemimiz yok malum gece uyku bolunmeleri haric
kızlar selam nasılsınız bakalım? bekleyenler var mı bnm gbi yoksa herkes doğurdu mu
fundacım gözün aydın allahım bi daha yaşatmasın inşş
Pembesümbül ve ben seni yalnız bırakmak istemediğimiz için doğurmuyoruz daha.çocuklar doğalım diye çok ısrar ediyorlar ama biz engel oluyoruz.anca beraber kanca beraber.ağustosun bitmesine 2 güncük kaldı.Allah yardımcımız olsun,beklemedeyiz katre'cim
denedim canım tatlı şeylere batırmayı emzikdeki tat gidince atıyorGünaydın kızlar :)
Nasılsınız biz geceleri pek uyumuyoruz size birşey soracağım uyumadığım için sütüm azalır mı göğüslerim eskisi gibi sızlamıyor bir göğsümden veriyorum 10 dk filan sonra uyuyor bende diğer göğsümü sağıyorum 75 cc çıkıyor. kaka yapmamız normal yani günde 5 -6 bezimiz kakalı. ama önceden bir kaç saat uyuyunca göğüslerim sızlardı şimdi çok uyumuyorum çünkü bebeğim uyanıyor ve emmek istiyor emerken uzun emmiyor en fazla 10 dk ama hızlı emiyor emerken sesini duyuyorum cuk cuk diye
Canım memeyi kayısı yada üzüm hoşafına batır ver tutuyor :)
Canım birde değişik modelleri varya emziklerin, damakli damaksız filan
Belki rahat edeceği farklı bir model bulabilirsin
bizimkinin babası 4 gün azimle başında bekleyip kendi eliyle tuttu...emziği atma sebeplerinden biri emme refleksinin gelişmemiş olmasıymış. bu arada başka bir emzik alıp dene canım. bizde iki tane vardı, NUK u ağzına bile sürmüyor, öyle bir kenarda duruyor..diğerinin markasını hatırlamıyorum, onu emiyor sadece...yalnız birşey önemli; şuan emsin böylelikle çene kasları ve emme refleksi gelişiyor ancak 3. aydan itibaren doktorlar önermiyor. bıraktırması çok zor olur diyorlar...diş çıkarma döneminde diş yapısını bozuyormuş
yalovacım yalnızca 3 kişi mi kaldıkvay bee ne kadar çoktuk şaşırıyorum şu duruma.bi de okdar yok çocuk aşağıda başını aşağa dyamış bilmem ne dediler de ben bugünlere kadar kaldım ya ne diyim artık bana en son ultrasonda beklenen tarihi 10 eylül verdiler daha erkende gelebilirmiş ama 30 ağustosta gelmeme ihtimali çok yüksek çünkü bende hiç bi belirti yok sende durumlar nasıl doktor ne dedi
cıx bende varım günüm doldu bitti hala doğuramadım beni unutmyın
Bu arada doğum yapmayan arkadaşlar hastaneye giderken yanınıza rezene alın gaz problemi olursa çok çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?