2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim kuzum bazen çığlık çığlığa ağlıyor..aç değil altı temiz gazını da çıkartmış oluyoruz ama deli gibi ağlıyor bazen..ben emzirince göğsüme koyunca susuyor yavrum...ama öyle ağlarken tırnaklarını yüzüne geçiriyor saçını çekiyo neden acabaa (( çok üzülüyorum öyle yapınca...bütün bebeklerde var mı böyle hareketler yoksa benim kızımda mı bişey var..

canım hadi hepimizin gözü aydın çok şükür ne mutlu hepimize.. hepimize diyorum çünkü bizlerde seninle beraber güzel haberleri bekledik.. kendinize çok iyi bakın.. rabbim bidaha ardayla sınamasın sizi.. koklaşıp hasret giderin artık

ay canım benzetmelerıne bayıldım güldürdün beni bendede ortadaki çizgi koyulaştı göbek deliğim dediğin gibi içine kaçtı :))) çok çokk komik valla ben bakmak istemiyorum karnıma nasıl nezaman geçicek ki göbişte tam gitmedi korsede kullanmaya korkuyorum bakalım nezaman tam inecek

çok aburuz canım uykudan uyandgı gibi ortalıgı yıkıyor açım diyeee... uyurken göğsümü veriyorum dudakalrını büzüp açmıyor. bi denge kuyramadık daha.. bizimkide kusunca yarım saat sonra gene aglıyor aranıp duruyor.. tam bi şişko olucaz sonra ah ahh anne aglasaydımda bana mama vermeseydın nasıl kilo vericem dicek

hay allah yaa ilk zamanları böyle şey görmediğime garip geliyor banada.. banada hemen kaldırma diyorlar kaldırmasamda şarrr diye kusuyor gene yani gazını cıkartmaya fırsat kalmadan oluk gibi gerisi geriye ... kucagımızdaysa yere bile akıyor

ay canım ben uyurken verıyorum ya zor gelıyor emmek sütler agzında birikiyor sonra hepsini bi püskürtüyor sinirden aglıyorum. uyanıkken emmıosun bari gırtlagından gecseydi diee.. valla bizimki 4 günde 250 gram almıs doktor oha dicekti nerdeyse. napıcaz biz bu kızı hiç doymuyor dioo

merhaba kızlar

Az önce uzman tv'de dinledim emziren annenin 3 ana 3 de ara öğün yemesi gerekiyomuş. Mümkün mü benim minik cadı daha sofraya oturayım bismillah diyeyim ağlamaya başlıyor. Normalde sakin sakin uyuyan bebek sofraya oturma anımı kolluyor resmen. 2 öğün yemek bana lüks geliyor şuan. Ben yemeği yavaş yavaş sindire sindire yemeyi severdim. Şimdi çiğnemeden yutuyorum nerdeyse. Sıra süt istemeye gelince karşıdan yapışıyo ama anne yemek yiyeceği zaman ıngaaa ıngaaa. Bu kadın yiyecek de bana süt yapacak diye düşünen yok. Şikayetçiyim İda'dan

kime emanet edeceği benim icinde merak konusu bakalım Cumartesi gunüne kadar dogurmazsam göreceğiz...

kızlar selam nasılsınız bakalım? bekleyenler var mı bnm gbi yoksa herkes doğurdu mu

fundacım gözün aydın allahım bi daha yaşatmasın inşş

kızlar selam nasılsınız bakalım? bekleyenler var mı bnm gbi yoksa herkes doğurdu mu

fundacım gözün aydın allahım bi daha yaşatmasın inşş

Pembesümbül ve ben seni yalnız bırakmak istemediğimiz için doğurmuyoruz daha.çocuklar doğalım diye çok ısrar ediyorlar ama biz engel oluyoruz.anca beraber kanca beraber.ağustosun bitmesine 2 güncük kaldı.Allah yardımcımız olsun,beklemedeyiz katre'cim

yalovacım yalnızca 3 kişi mi kaldık vay bee ne kadar çoktuk şaşırıyorum şu duruma.bi de okdar yok çocuk aşağıda başını aşağa dyamış bilmem ne dediler de ben bugünlere kadar kaldım ya ne diyim artıkbana en son ultrasonda beklenen tarihi 10 eylül verdiler daha erkende gelebilirmiş ama 30 ağustosta gelmeme ihtimali çok yüksek çünkü bende hiç bi belirti yok sende durumlar nasıl doktor ne dedi

denedim canım tatlı şeylere batırmayı emzikdeki tat gidince atıyor metsili bile emziğe damlatıp veriyorum tadı gidince atıyor
Canım birde değişik modelleri varya emziklerin, damakli damaksız filan
Belki rahat edeceği farklı bir model bulabilirsin

6 çeşit emziğimiz var. bakkal emziği, damla uç, damaklı, kauçuk, silikon uç. Hiçbirini beğenmiyo paşam. bir tek tutarsa arada chicconun kauçuk damaklı emziğini 30 sn. kadar emiyor
Bir tutturabilsem rahat etsem sonra 3. ay gelince bıraktırma yollarını konusuruz burda canım

Cnm cok sevndm ardamz iyilesmis allah hcbirimizi bebislerimzle sinamasn..bol bol hasret gdern kuzucunla ....1 saatlik meme seansimz bitti ama bnd bittim terlere battm yine..bu arada bn 9 kilo verdm ama karnm bingil bingil duruyo...gobek deligim bi cesit..bn aynayq bakmak istemiyrm kocam nasi baksn.bde catlaklarr var tbi imdattt

Bende de durumlar senden farklı değil,doktora göre suyu iyi,sağlığı iyi,kilosu fazla değil,içerde mutlu,bende sancı yok,açıklık yok o yüzden müdahaleyi gerektirecek bir durum yok,bekleyeceğiz diyor.etrafımdakilerde niye acele ediyorsun,o ne zaman isterse o zaman gelsin deyip bilmiş bilmiş sinir ediyorlar beni.Allahın takdiri tabiki biliyorum ama ben çok daraldım evde ve sıcaktan.yatmaktan fenalık geldi,zaman da geçmiyor,yalnızımda burda,yani eşimin ailesi var burda ama pek gidesim yok.hiçbişey yapasımda gelmiyor içimden.bildiğin depresyonun dîbîndeyim.telefonları açmak bile istemiyorum.herkes doğurdum zannedip arıyor,doğuruncada millet bıktığı için aramaz artık.bildiğin depresyonun dibindeyim ((((

Kızlar ben geldim geçmişe bakamadım uzun zamandır (doğumdan beri ) hepinizi çok özledim benim böcüğüm memeye yapışık yaşıyor ... Emzik veriyorum ama 2 numara emzik alıyor küçüğü verince ağzını kapatmıyor çok inatçıııı sizler neler yapıyorsunuz ???

cıx bende varım günüm doldu bitti hala doğuramadım beni unutmyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…