2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ne yakışıklı bir oğlan bu böyle.bayıldım oğluna.Allah hep güzel şeyler yaşatsın size

Oyyyy kuş bu. Maşallah

Maşallah sağlık mutlulukla dolu uzun bi hayatı olur işallah

Hiiiiii maaşallahh ya uzun ömürleri olsun yakışıklının :)) böyle resimleri gördükçe sağ tarafımı ayağıyla delmeye çalışan kızımı tutup çıkarasım geliyo )

Maşallah küçük kuzuyaa çok yakışıklı annesi

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın daha geçmişi bitiremedim misafirim geldi böcüğüm de uyanacak birazdan hepinizi çok öpüyorum bol sütlü gazsız günlerrrr

kızlar merhaba. daha önce yazmıştım oğlum ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için 17 gün yoğun bakımda kaldık. şimdi iyiyiz çok şükür. 3 gündür evimizdeyiz. 1 haftadır oğlumu emziriyorum öncesinde ağız yoluyla beslenmesine izin verilmiyordu sütüm yetmiyor mamaya başladık çokkk üzülüyorum ağlıyorum tamamen kesilecek diye de korkuyorum. 1 haftada artması gerekirdi değil mi? humana aldım onu da içiyorum günde 2 bardak, üzüm hoşafı içiyorum, bol bol sıvı tüketiyorum. benim gibi olup sonradan sütü çok artan var mı yoksa biraz mı artar günde yaklaşık 400ml mama yiyor sütüm 400ml artabilir mi. emzirmeden önce günde ancak 220 ml sağabiliyordum. offf çok üzülüyorum

aynen yaa gündüzleri top atsan uyanmıycak benim kız...o kadar sesin içinde bile uyuyo hayret ya....ama akşamları bi damla uyku yok bizdede..gözleri tam saat 1 den sonra bi açılıyo fal taşı gibi ..ne yaparsam uyutamıyorum...benimkide hep meme istiyo memede uyusun bayılıyo fakat sabaha kadar da mememde tutamamki...yok ya doymadıklarından değil şımarıklıktan:)))..Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zormuş uykusuz kalmak..e uykusuz olunca sabaha da halim kalmıyor yaa

aynen benimde yanımda annem vardı..bende emzirip anneme veriyodum o uğraşıyodu uyutmakla..bende fos fos uyuyodum...ama annem gidince bana kaldı eşimdi bakıyo ama o hiç susturamıyor yine bana kalıyo bu cadı kız:)))aynı valla mıyık mıyık sabaha kadar ya..annen gidinceye kadar bol bol uyumaya çalış canım..emzir ver annene...dün artık uykusuzluktan bi ara içim geçmiş kulağıma kızın sesi geliyor mıyık mıyık...kız diye kocamın sırtına piş piş yapmışım kocamda uyanmış bana bakıyo neyapıyrm die..bi geldim kendime sanırım kafayı yiyorum dedim gecenin bi yarısı...Allah yardımcımız olsun bebeişlerede geceler uyku versin azcık inş

kızlar dün doktora gittim kontrol için. sorularımın cevapları arasında belki işinize yarayacak birşeyler vardır diye yazıyorum bu arada hatırlatayım karışıklık olmasın, 10 gün önce epidural sezeryan oldum cevapları ona göre dikkate alın

*dikiş bölgesindeki o çirkin şişlik; ödem yapmaya çok müsait bir bölgeymiş. bünyeye göre 20 ila 40 gün arasında şişlik geçermiş
*dikiş bölgesindeki hissizlik ; 20. günden sonra yavaş yavaş hissetmeye başlayacakmışım
*evi nezaman süpürmeye başlayabilirim? 6. günde temizlik yapıp dikişleri patlatamadıysam bundan sonra hiçbirşey olmazmış, ağırlık kaldırma konusunu abartmadan iş yapabilirmişim
*havuz, deniz, koca 40 çıkana kadar yasak
*bölgenin temizliği 20. günden sonra sadece ağda yada sir
*sırtımdan omzuma kadar kas ağrısı var doğumdan beri, ebe epidural yüzünden demişti. doğrusu; doğum sonrası vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bizde hamilelikten kalan duruş bozukluğu var. dik oturmaya çalış, penguen gibi yürümemek için eski topuklu ayakkabılarına dön, kocan her akşam sırtına masaj yapsın (bulduk öyle kocayı da yaptırıcaz)
*kanamam 6. günde çok azalmıştı, tekrar şiddetli başladı. kanama 40 gün boyunca sürermiş, zaman zaman azalır artar bunlar normal. önemli olan rengi koyu olmasın ve pıhtı olmasın
*dikişlerim hala sızlıyor. bi zahmet sızlasın, 7 kat kestim seni. 40 ın çıkmadan geçecek
*aşırı terlemeler yada üşümeler çok normal. vücudun süt üretmesi ve hormon dengesiyle alakalı. hatta nekadar terlersen okadar iyi, doğum sonrası kilolar o terlerle gidiyor
*geçmek bilmeyen ince bir baş ağrısı var. o baş değil yine kas ağrısı, vücud ağırlık merkezi ve duruşla alakalı. duruşunu nekadar çabuk eski haline getirirsen ağrılarda okadar çabuk bitecek

Ama bende pihti vaaarrr... adetteki gibi pihti oluyo hatta bol bol oluyo. Noluyomus ki pihti olunca??

cnmm ve bütün kızlar çözümü buldum dün ağlıodu evi süpürdm uyudu bugünde sacımı kuruttum uyudu derken yine blgsyrdan açtım kurutma makinesi sesini ki nasıl ağlıo dsüper uyudu ANNE KARNINDAKİ SESLE AYNIYMIŞ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK KOMİK AÇNCA SUSUO KAPAT AĞLIO UYUYUNCA KAPATIORUM::d

aynen canım.. biz dayanamıyoruz o kadar uykusuzluğa ama bunlara uykusuzluk işlemiyor. biz bugün gündüz de uyumadık.. en sonunda 1 saat önce yıkadım. mışıl mışıl uyuyor

Ama bende pihti vaaarrr... adetteki gibi pihti oluyo hatta bol bol oluyo. Noluyomus ki pihti olunca??

aaaa bende de pıhtı var.. aynı adetteki gibi dediğin gibi..

aynen canım.. çamaşır mak. süpürge ve saç kurutma makinası büyük bir susturucu. biz yeğenimde çok yapardık onu susmak bilmezdi.. evde çok rahat süpürge yapabiliyorum.

kızlar bebişleri yolculuğa çıkarttınız mı? benim eşim iş seyahatine çıkıyor. 20 gün olmucak evde.. beni de anneme bırakıcak.. annem 5 saatlik mesafede. istanbul-çanakkale arası 5 saat.. bizim bebişle gidişimiz 7 saat aşa yukarı. çok hırpalanır mı acaba? sabaha karşı 4 gibi yola çıkacağız.

kızlaaarr 21 ağustos çarşamba gnü 3200 grlık bebeğim dünyaya geldi. doğum maceramız evde nişan ve hemen ardından suyun gelmesyle başladı. normal doğumla başlayıp sezaryanla devam etti. şimdi de bebek büyütmenin telaşındayız. 9. günümüz göbeğimizin düşmesini bekliyoruz

acaba ondan mı yoksa sütüme bişiler mi oluyor günde kaç öğün yiyorsun ben 2 öğün yiyorum öğünümü çoğaltmaya çalışsam ?

bende yiyemiyorum iştahım yok birde aynen kızım fırsat vermiyor :)

Ben çok uzağa çıkarmadım ama daha 10 günlük bile yoktu alışverişe filan gittik araç ile 1,5 saatlik bir yola :) hafta sonu kırkımız çıkacak sonraki hafta bizde ist. geleceğiz inş. annemlere ama 2 saatlik mesafede annemler :)

kızlar çok duygulandım.. aslında doğum günüm yarın ama yolda olacağımız için kızımdan bugün hediye aldım.. kayınpeder ile kayınvalidem yollamış. bu arada daha kimse soyadımızı ne doğru söyleyebildi. ne de doğru yazabildi aslı: Yunatcı

hmm inş fazla hırpalanmaz.. biz 26 günlüğüz bugün..

ayy sanki bnm kızı anlatmışsınız gece yatmaz gündüz kalkmaz

Walla bravo kayınvalidene ve kayınbabana çok güzel düşünmüşler :) benim kiler bişi yapmadı 15 ağustostu doğum günüm kızım o zaman 21 günlüktü sadece kocam pasta ve hediye almıştı o kadar :)

bebeğimiz ne zaman bizi tanıyıp gözüyle takip edebilecek kızlar sanki bakıyor ama görmüyor?

bir sorum daha var emzik kullanmayı düşünenler var mı? ne zaman başlamak gerekiyor kullanmaya. bana herkes kullan dior ama çok erken sanki

Cok cok gecmis olsun , Allah kimseyi evladiyla sinamasin , bebisler hic hasta olmasın insallah

Ben tuvalete gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…