- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.421
Hayırlı olsun, saglıkla büyüsün bebiskızlaaarr 21 ağustos çarşamba gnü 3200 grlık bebeğim dünyaya geldi. doğum maceramız evde nişan ve hemen ardından suyun gelmesyle başladı. normal doğumla başlayıp sezaryanla devam etti. şimdi de bebek büyütmenin telaşındayız. 9. günümüz göbeğimizin düşmesini bekliyoruz
kızlar merhaba. daha önce yazmıştım oğlum ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için 17 gün yoğun bakımda kaldık. şimdi iyiyiz çok şükür. 3 gündür evimizdeyiz. 1 haftadır oğlumu emziriyorum öncesinde ağız yoluyla beslenmesine izin verilmiyordu sütüm yetmiyor mamaya başladık çokkk üzülüyorum ağlıyorum tamamen kesilecek diye de korkuyorum. 1 haftada artması gerekirdi değil mi? humana aldım onu da içiyorum günde 2 bardak, üzüm hoşafı içiyorum, bol bol sıvı tüketiyorum. benim gibi olup sonradan sütü çok artan var mı yoksa biraz mı artar günde yaklaşık 400ml mama yiyor sütüm 400ml artabilir mi. emzirmeden önce günde ancak 220 ml sağabiliyordum. offf çok üzülüyorum
Ama bende pihti vaaarrr... adetteki gibi pihti oluyo hatta bol bol oluyo. Noluyomus ki pihti olunca??
cnmm ve bütün kızlar çözümü buldum dün ağlıodu evi süpürdm uyudu bugünde sacımı kuruttum uyudu derken yine blgsyrdan açtım kurutma makinesi sesini ki nasıl ağlıo dsüper uyudu ANNE KARNINDAKİ SESLE AYNIYMIŞ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK KOMİK AÇNCA SUSUO KAPAT AĞLIO UYUYUNCA KAPATIORUM::d
aynen benimde yanımda annem vardı..bende emzirip anneme veriyodum o uğraşıyodu uyutmakla..bende fos fos uyuyodum...ama annem gidince bana kaldı eşimdi bakıyo ama o hiç susturamıyor yine bana kalıyo bu cadı kız:)))aynı valla mıyık mıyık sabaha kadar ya..annen gidinceye kadar bol bol uyumaya çalış canım..emzir ver annene...dün artık uykusuzluktan bi ara içim geçmiş kulağıma kızın sesi geliyor mıyık mıyık...kız diye kocamın sırtına piş piş yapmışımkocamda uyanmış bana bakıyo neyapıyrm die..bi geldim kendime sanırım kafayı yiyorum dedim gecenin bi yarısı ...Allah yardımcımız olsun bebeişlerede geceler uyku versin azcık inş
cnmm ve bütün kızlar çözümü buldum dün ağlıodu evi süpürdm uyudu bugünde sacımı kuruttum uyudu derken yine blgsyrdan açtım kurutma makinesi sesini ki nasıl ağlıo dsüper uyudu ANNE KARNINDAKİ SESLE AYNIYMIŞ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK KOMİK AÇNCA SUSUO KAPAT AĞLIO UYUYUNCA KAPATIORUM::d
Kızlar günlerdir gitmeyi düşündüğüm hastane ve doktora icimde kalmasın diye bugun gitme kararı verdik.. Hastanenin ve doktorun yoğunluğunu otopark problemi vs herseyi goze almıştık ama hijyen kosullari hiç aklımıza gelmemişti... Nst sıra bekleme doktor sırası falan derken hersey idare eder durumdaydı...ilk dikkatimi giden doktorun iki hastayı birden odaya alması oldu Allah Allah dedim girip görecektik içerideki durumu... Sıramız geldi girdik önce esimi dışarı çıkarttılar sonra beni usg ye alınca çağırdılar ama perdenin arkasında kaldı esim peki ama madem göstermeyeceksiniz niye çağırdınız diyemedim.. Sonra esimi tekrar dışarı çıkarttılar çünkü bı hasta daha alacaklardi sonra sıra geldi çatı muayenesine... Asıl fiyasko buydu... Çatalın alt tarafı kan revan!!!! kalıntılar kurumuşlar... Tiksindim hem de cok dehsete kapildim!!! ama bişey diyemedim bunu ilk giren ben değildim herhalde... Bu durum nasil kimseyi rahatsız etmezdi !!!Ama oturdum her neyse muayene oldum falan doğrultdum Doktorla konuşacağız ayaklarımı koymaya yer yok refleks olarak benim ayaklar o pis yere değmedi mı bende film koptu... Hemen lavaboda ellerimi yıkadım.. Tek düşüncem eve gelip duş almaktır ve o kanli çatalı unutmakti!!! Geldim ustumdeki herseyi attım terlik ve ayaklarımı çamaşır suyu ile yıkadım... Güneş gözlüklerim de dahil yıkandık... Hey gidi Medipol dedim yaa Sen neymissin... Kısacası medipolle yola devam allahım utandirmaz inşallah...
doktorunBen doğumumu Medipol da yaptım, gerçekten hijyen konusunda, tüm ihtiyaçlara cevap verme konusunda, tüm görevlilerin güleryüzle işlerini yapması konusunda (özellikle ameliyathanedekiler ve 4. katta doğum öncesi ve sonrası yatarken gelen giden tüm hemşire ve görevliler süperdi) çok çok çok memnun kaldım....
uykusuz bir gecenin ardından sizinle muhabbet edeyim keyfim yerine gelsin dedim ama kimsecikler yok ortada...anlaşılan herkes bebişlerle meşgul...
hiç sorunumuz yok derken oğluma nazar değdirdim, kakasını yapamıyor sürekli kıvranıyor. ishalim düzelsin diye kabızlık yapacak şeyler yedim acaba ondan mı oldu dersiniz? bide geceleri serin oluyor Urla, üşütmüş olabilir mi? yavrumun poposu kızarmış, poposu derken deliği yani..ne yapıcam ben bu çocuğa, bi akıl verin o ağladıkça içim parçalanıyor
CANIM Pişik önleyici krem alıp her alt temizlemeden sonra sür. Doktorumuz bizim reçetemize bile yazdı. Biz mustelanin kullanıyoruz su an cok memnunm.tavsiye ederm. Zaten o kremler genelde Pişik geçiren değil Pişik oluşumunu engelleyen kremler. Mantikende onceden kullanmak lazım.
Pişik olduktan sonra kurtulmak daha zormus.olmadan önce korunmak lazım.
uykusuz bir gecenin ardından sizinle muhabbet edeyim keyfim yerine gelsin dedim ama kimsecikler yok ortada...anlaşılan herkes bebişlerle meşgul...
hiç sorunumuz yok derken oğluma nazar değdirdim, kakasını yapamıyor sürekli kıvranıyor. ishalim düzelsin diye kabızlık yapacak şeyler yedim acaba ondan mı oldu dersiniz? bide geceleri serin oluyor Urla, üşütmüş olabilir mi? yavrumun poposu kızarmış, poposu derken deliği yani..ne yapıcam ben bu çocuğa, bi akıl verin o ağladıkça içim parçalanıyor
hala 4 kişiyiz yanisana ne dedi canım doktor
ayy sanki bnm kızı anlatmışsınızgece yatmaz gündüz kalkmaz
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün civcivimm .. benimde annemle bu son gecemiz kayseriye gidiyor hayırlısıyla gidip gelsinde.. yarın akşam kızım bana kalıyor. bi gece bakayım dedim mahfoldum uykusuzluktan uzun geceler beni bekliyorr... insan uykusuzluktan naptıgını bilmezki valla çok güldüm ya bakalım ben neyi pişpişlicem amin canım aminnn rabbim geceleri miniklerimizi uyutsun
senin durumu annemle kocama anlattım koptuk gülmekten canım yaa :)
benim de 2 gün gecti Zerre su anda hersey yolunda kafanın on cm olmasi dısında nst de sancı 100 lere vuruyor ama Dr önemsemiyor.. beklemek can sıkıcı ama vardır bunda da bir hayirbana ne desin suyun güzel nst de sancı yok bu gün git iki gün sonra gel mudahale etmeyelim kendi gelsin diyor ama dört gün geçti hala beklemedeyiz
aynen canım.. biz dayanamıyoruz o kadar uykusuzluğa ama bunlara uykusuzluk işlemiyor. biz bugün gündüz de uyumadık.. en sonunda 1 saat önce yıkadım. mışıl mışıl uyuyor
aaaa bende de pıhtı var.. aynı adetteki gibi dediğin gibi..
aynen canım.. çamaşır mak. süpürge ve saç kurutma makinası büyük bir susturucu. biz yeğenimde çok yapardık onu susmak bilmezdi.. evde çok rahat süpürge yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?