2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim kizim sanki bir sure sonra bos emiyo gibi geliyo yani gogsumde baya bi emiyo ama ses cikartmadiginda ufak ufak emme harekei yaptiginda boş cekiyo gibi geliyo, bikac kez baktim süt de sizinti halinde geliyo ama bilemedim benzer seyi yasayan var miiiiii?

evet canım gündüzleri ei süpürüyorum çamaşır makinesi çalıştırıyorum fos fos uyuyo benimki kıpırdamıyor bile ama gece olunca bi çıt sesinden bile uyanıyo anlamadım ben bu işi:44:...gece bi deneyim bakim saç kurutma makinesini belki susar da uykuya dalar inşş

benim de 2 gün gecti Zerre su anda hersey yolunda kafanın on cm olmasi dısında nst de sancı 100 lere vuruyor ama Dr önemsemiyor.. beklemek can sıkıcı ama vardır bunda da bir hayir

haklısın bekleyecez bakalım yarın ne diyecek doktor gene gitmi diyecek yoksa yeter alalımmı diyecek bende sorıyım bakıyım kafa kaç santim olmuş

seyyahcım saol alayım yanıma rezeneyi bebiş nasıl

Canım bebiş iyi birazcık yoruyor gaz sancıları oluyor bazen o yüzden her sabah uyandığımda rezene kimyon kaynatıp içiyorum ona da iki çay kaşığı kadar veriyorum bir de üstüne gaz masajı yapıyorum iyi geliyor şimdilik ... Sana da hayırlı doğumlar beklemek ne yorucu değil mi :)

bizde de bu sıralar sıkca elektirik kesiliyor. Allah razı olsun diyorum. sitenin jeneratorunun sesi uyutuyor bizimkini. camı açıp kenarında yatıyoruz:)) geçen gece uyanınca kesildi dünyalar benim oldu. çünkü elektrikli alet çalıştıramam geceleri, hemen şikayet gelir.:)

Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?

kızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...

bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?

Unutmadan bu yakışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyor

Son düzenleme:

gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat etsin..
sen nasılsın. kilosu çokmuş maşallah çok dikişin oldu mu??

o lekeler bizimkinde de oluyor. ben sütüm yarıyor yağlanıyor sivilceleniyor diye düşünüyordum:))
ama arakdaşlar doktorlarına sordu tenleri hasssas olduğu için havayla temasında oluyormuş böyle. önemli birşey olduğunu sanmıyorum..

Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?

ben de prima kullanıyorum. ama beyaz paketlerden değil, klasik mavi paketlerden. kötü kokuyor evet ben de çişi kokuyor sanıyordum:) 3 numaraya geçtiniz mi? 2 numaradan bir paket daha mı alsam acaba?

allah razı olsun canım rabbim cümlemizin evladını hayırlı eylesın
kilolu oldu evet 10 cm açılmam olmasını bekledıler ama yınede dikiş var malesef
kaç dikiş var diye sorduğumda
herhalde beni korkutmamak için
fazla değil boşver sen kaç tane olduğunu dedi doktorum
ama epey dikiş var sanırım oturup kalkarken bıraz sıkıntı oluyor

bizimki doğdugunda hafif yanaklarında vardı sonra vücudunda çıktı
gerçi şimdi sadece kollarında tek tük kaldı ama inan çok korktum neymiş bu diye
yahu bazı doktorlarda bı alem kardeşim neden şüphelendıysen söyle yada hiç taburcu etme de
bir hafta boyunca içime o kurdu düşürme bari
zaten doğumdan çıkmışım
buluttan nem kapıyorum nerdeyse depresyone girecektim yaa

Kızlarrr nasılsınız?
Çok özledim hamişlikteki gibi sakince girip saatlerce pc başında oturmayı,yazışmayı.
Şuan bu imkansız (((( Bazen okuyorum aynı dertleri paylaştığım arkadaşlar varmı diye,ben daha yazmaya kalkmadan Barış bey ağlamaya başlıyor.Gerçi hiç susmuyor ki :)

Depresyondayım vallahi halim harap.Annem yanımda sağolsun doğumdan beri.
P.tesi işe başlıyor ne yapıcam bilmiyorum.Bakamayacğım korkusu taşıyorum.Dün annem sabahtan akşama kadar yoktu çıldıracaktım. Hiç susmadı bebiş sadece memede susuyor ve öylece uyuyor.Yatağa indirdiğimde 5dk sonra yine ağlayarak uyanıyor.Bende onunla ağlıyorum. (

Cinsellik filan hiç düşünmüyorum.Bırak onu kociş yanaşıp kuacakğımdaki bebeği öperken bile ben deli oluyorum hemen uzaklaşsın istiyorum.((

Geçmişe çok bakamadım Funda ve Arasta çok geçmiş olsun.Çok şükür atlatmışsınız Allah bir daha yaşatmasın inş.

Doğumu bekleyen arkadaşlara sağlıkla kavuşmalarını dilerim.Bence acele etmeyin içeride ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi bence :))))

Arasta bizde prima pampers kullanıuyoruz.Haklısın değişik bir kokusu var.
Bizim kaka çok kötü kokuyor.Sadece süt alan bebeğin kakası nasıl böyle kötü kokar diyorum ama benim yediklerimden kaynaklanıyor sanırım.

Ayrıca biz hala 1 numaralı bez kullanıyorz.2 numarayı kullandım çişi sırtına kadar çıktı bende 1 devam ediyorum.Ne zaman geçiş yapmalyım acaba?

Son düzenleme:
Selam ben prima premium care kullaniyorum bir sorun yok ama pampersta kullandim onda da koku yoktu. Paketten kullanmiyorum kumastan torba diktirdim ona koyuyorum bezleri ordan kullaniyorum..havalanmis oluyor.paketin kokusu sinmis olabiliyor...

geçmişe bakabilcek vaktimiz sanırım çoğumuzun yok hepinizi çok özledim

Yalova ne yaptın merak ediyorum seni ve doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

bebekleriyle ilgili sağlık sorunu yaşayan tüm annelere büyük geçmiş olsun diyorum çok şükür ki güzel haberler var sorunlar ortadan kalkmış sanırım dualarım kendi bebeğim ve diğer bebişler için Allah 'ım dudağını büküp ağlaması bile insanın içini nasılda mahvediyor Rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah...

slm canlar. hayırlı cumalar..

doğduğunda prima beyaz paket kullandık. o zaman vücudu ve poposu kıpkırmızıydı alerji yaptığını düşünüp molfix aldık. şimdi evde önceden prima mavi paket vardı (2 numara) şimdi onu kullanıyorum. ben koku farketmedim. ben de paketten çıkarıp şifonyerin çekmecesine stokluyorum. ben memnun kaldım primadan da molfixten de. pişik kremi soranlar olmuş. sebamed, sudocrem, bepanthol var. hangisi yakınımızdaysa onu kullanıyoruz. her alt değişiminde sürüyorum. pişik olmadık.

bebişlere mama takviyesi yapanlar ne kullanıyor. ben aptamil kullanıyordum çocuk doktorumuz sma önerdi. gazetede hangi mamaya başlanırsa onunla devam edilmesi gerektiğini okumuştum. değiştirsem mi bilemedim. siz ne kullanıyorsunuz? öptüm :)

Son düzenleme:

Aren gazı olduğunda öyle emiyor önce gaz çıkarıyoruz sonra devam ediyoruz

Canım hayırlı olsun bebeğin. Maşallah çok şirin :))

ben de prima kullanıyorum. ama beyaz paketlerden değil, klasik mavi paketlerden. kötü kokuyor evet ben de çişi kokuyor sanıyordum:) 3 numaraya geçtiniz mi? 2 numaradan bir paket daha mı alsam acaba?
2 ye devam ediyoruz biz daha. Bir sonraki paket 3 olabilir belki.

Çoğumuz aynı durumdayız canım merak etme. Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkürler :))

Canım eşim en son 2 almıştı onu kullanıyorum. Bi sorun olmadı bizde koku harici. Sen de duruma göre geçersin 2 ye.

Selam ben prima premium care kullaniyorum bir sorun yok ama pampersta kullandim onda da koku yoktu. Paketten kullanmiyorum kumastan torba diktirdim ona koyuyorum bezleri ordan kullaniyorum..havalanmis oluyor.paketin kokusu sinmis olabiliyor...

Bizimki de pampers premium care canım kumaştan torba iyi fikirmiş. Ama sanki içinde bir kimyasal var idrarla temas edince artıyo gibi geldi bana. Ben de havalandırayım bakalım nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…