- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.441
cnmm ve bütün kızlar çözümü buldum dün ağlıodu evi süpürdm uyudu bugünde sacımı kuruttum uyudu derken yine blgsyrdan açtım kurutma makinesi sesini ki nasıl ağlıo dsüper uyudu ANNE KARNINDAKİ SESLE AYNIYMIŞ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK KOMİK AÇNCA SUSUO KAPAT AĞLIO UYUYUNCA KAPATIORUM::d
benim de 2 gün gecti Zerre su anda hersey yolunda kafanın on cm olmasi dısında nst de sancı 100 lere vuruyor ama Dr önemsemiyor.. beklemek can sıkıcı ama vardır bunda da bir hayir
seyyahcım saol alayım yanıma rezeneyibebiş nasıl
evet canım gündüzleri ei süpürüyorum çamaşır makinesi çalıştırıyorum fos fos uyuyo benimki kıpırdamıyor bile ama gece olunca bi çıt sesinden bile uyanıyo anlamadım ben bu işi:44:...gece bi deneyim bakim saç kurutma makinesini belki susar da uykuya dalar inşş
haklısın bekleyecez bakalım yarın ne diyecek doktor gene gitmi diyecek yoksa yeter alalımmı diyecek bende sorıyım bakıyım kafa kaç santim olmuş
kızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...
bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?
Unutmadan bu yakışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyorEki Görüntüle 789741
Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat etsin..
Sen nasılsın. Kilosu çokmuş maşallah çok dikişin oldu mu??
O lekeler bizimkinde de oluyor. Ben sütüm yarıyor yağlanıyor sivilceleniyor diye düşünüyordum:))
ama arakdaşlar doktorlarına sordu tenleri hasssas olduğu için havayla temasında oluyormuş böyle. önemli birşey olduğunu sanmıyorum..
Selam ben prima premium care kullaniyorum bir sorun yok ama pampersta kullandim onda da koku yoktu. Paketten kullanmiyorum kumastan torba diktirdim ona koyuyorum bezleri ordan kullaniyorum..havalanmis oluyor.paketin kokusu sinmis olabiliyor...Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?
Kizlar benim kizim sanki bir sure sonra bos emiyo gibi geliyo yani gogsumde baya bi emiyo ama ses cikartmadiginda ufak ufak emme harekei yaptiginda boş cekiyo gibi geliyo, bikac kez baktim süt de sizinti halinde geliyo ama bilemedim benzer seyi yasayan var miiiiii?
kızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...
bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?
Unutmadan bu yakışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyorEki Görüntüle 789741
2 ye devam ediyoruz biz daha. Bir sonraki paket 3 olabilir belki.ben de prima kullanıyorum. ama beyaz paketlerden değil, klasik mavi paketlerden. kötü kokuyor evet ben de çişi kokuyor sanıyordum:) 3 numaraya geçtiniz mi? 2 numaradan bir paket daha mı alsam acaba?
Kızlarrr nasılsınız?
Çok özledim hamişlikteki gibi sakince girip saatlerce pc başında oturmayı,yazışmayı.
Şuan bu imkansız(((( Bazen okuyorum aynı dertleri paylaştığım arkadaşlar varmı diye,ben daha yazmaya kalkmadan Barış bey ağlamaya başlıyor.Gerçi hiç susmuyor ki :)
Depresyondayım vallahi halim harap.Annem yanımda sağolsun doğumdan beri.
P.tesi işe başlıyor ne yapıcam bilmiyorum.Bakamayacğım korkusu taşıyorum.Dün annem sabahtan akşama kadar yoktu çıldıracaktım.Hiç susmadı bebiş sadece memede susuyor ve öylece uyuyor.Yatağa indirdiğimde 5dk sonra yine ağlayarak uyanıyor.Bende onunla ağlıyorum. (
Cinsellik filan hiç düşünmüyorum.Bırak onu kociş yanaşıp kuacakğımdaki bebeği öperken bile ben deli oluyorum hemen uzaklaşsın istiyorum.((
Geçmişe çok bakamadım Funda ve Arasta çok geçmiş olsun.Çok şükür atlatmışsınız Allah bir daha yaşatmasın inş.
Doğumu bekleyen arkadaşlara sağlıkla kavuşmalarını dilerim.Bence acele etmeyin içeride ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi bence :))))
Arasta bizde prima pampers kullanıuyoruz.Haklısın değişik bir kokusu var.
Bizim kaka çok kötü kokuyor.Sadece süt alan bebeğin kakası nasıl böyle kötü kokar diyorum ama benim yediklerimden kaynaklanıyor sanırım.
Ayrıca biz hala 1 numaralı bez kullanıyorz.2 numarayı kullandım çişi sırtına kadar çıktı bende 1 devam ediyorum.Ne zaman geçiş yapmalyım acaba?
Selam ben prima premium care kullaniyorum bir sorun yok ama pampersta kullandim onda da koku yoktu. Paketten kullanmiyorum kumastan torba diktirdim ona koyuyorum bezleri ordan kullaniyorum..havalanmis oluyor.paketin kokusu sinmis olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?