- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.461
uykusuz bir gecenin ardından sizinle muhabbet edeyim keyfim yerine gelsin dedim ama kimsecikler yok ortada...anlaşılan herkes bebişlerle meşgul...
hiç sorunumuz yok derken oğluma nazar değdirdim, kakasını yapamıyor sürekli kıvranıyor. ishalim düzelsin diye kabızlık yapacak şeyler yedim acaba ondan mı oldu dersiniz? bide geceleri serin oluyor Urla, üşütmüş olabilir mi? yavrumun poposu kızarmış, poposu derken deliği yani..ne yapıcam ben bu çocuğa, bi akıl verin o ağladıkça içim parçalanıyor
yanlış birşey soylemek istemiyorum ama, bazı doktor öneriyor bazısı zinhar yasaklıyor.
kabızlık varasa bir çay kaşığı zeytinyağı içirin sabahları. gazını da atıyor. rahatlıyor.
slm canlar. hayırlı cumalar..
doğduğunda prima beyaz paket kullandık. o zaman vücudu ve poposu kıpkırmızıydı alerji yaptığını düşünüp molfix aldık. şimdi evde önceden prima mavi paket vardı (2 numara) şimdi onu kullanıyorum. ben koku farketmedim. ben de paketten çıkarıp şifonyerin çekmecesine stokluyorum. ben memnun kaldım primadan da molfixten de. pişik kremi soranlar olmuş. sebamed, sudocrem, bepanthol var. hangisi yakınımızdaysa onu kullanıyoruz. her alt değişiminde sürüyorum. pişik olmadık.
bebişlere mama takviyesi yapanlar ne kullanıyor. ben aptamil kullanıyordum çocuk doktorumuz sma önerdi. gazetede hangi mamaya başlanırsa onunla devam edilmesi gerektiğini okumuştum. değiştirsem mi bilemedim. siz ne kullanıyorsunuz? öptüm :)
Canım popo deliğine çok hafifçe zeytinyağıyla masaj yap
Hemşiremiz bizimkine öyle yaptı
Kızlar bebişleri kaç saatte bir emxiriyosunuz
Birde bazen çok derin uyuyor uyandırıp emzirmek çok zor oluyor
Uykusunda ağzına zorla veriyorum yalan cıktan emmiş gibi yapıyo
Kıyamıyorum da sarsıp uyandırmaya
Aç kalmasına da kıyamıuorum
Bizim dr. öyle 2-3 aralık koymuyorum.Gak diyince emzir,guk diyince emzir dedi. :))
Zaten memeyi sadece uykuda tutmuyor uyanık olduğu nereydese heran bana yapışık geziyoruz.
Fazlasında çıkarıyor.Bazen direk sulu süt şeklinde bazende peynirlenmiş şekilde.Buda normalmiş fazlasını çıkarır dedi.
Kızlar ateşlerine bakıyormusunuz bebişlerinizin?Baştan ölçen ateş ölçer alacaktım sordum dr.alma 1 sene popodan ölçmen gerekiyor bebeklerde en doğru değeri o verir dedi.
Aren gazı olduğunda öyle emiyor önce gaz çıkarıyoruz sonra devam ediyoruz
maşallah analı babalı büyüsün aslan parçası bu arada sancısız mı gittin doktora kaç saat suni sancı çektin merak ettimkızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...
bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?
Unutmadan bu yaısızkışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyorEki Görüntüle 789741
:)) en son telekineziyle bu gece gelip doğurtccam sizi:) doğuruverin garii:)
bende prima kullanıyorum yeşil paket olanından maalesefki primada o koku hep oluyor kızım zamanında da vardı hele idrarla birleşince daha da agır bi koku oluyor huggies kullandım kızımı büyütürken memnundum oğlumda da alıp bi deneyeceğim
Hemşocum benim sıpa hala karnımda.artık ümidi kestim ben,sakınmıyorumda artık hiç kendimi.yediğime içtiğime dikkat etmeyi de kestim.ilaçlarımıda aksatabiliyorum.tabi ağır falan kaldırmıyorum ama göbeğim normal fiziksel durumummuş ve 33 yıldır varmış gibi gelmeye başladı.vallahi kanıksadım artık durumumu.kızın da artık yeri daraldı ya hareketleri çok güçlü değil,o da hissettirmiyor artık hamile olduğumu.sen ve oğlun iyisinizdir inşallah.biraz toparlanında burda daha sık görelim sizi canlar.kendi adıma özlüyorum valla ben sizi kızlar
Hemşocum benim sıpa hala karnımda.artık ümidi kestim ben,sakınmıyorumda artık hiç kendimi.yediğime içtiğime dikkat etmeyi de kestim.ilaçlarımıda aksatabiliyorum.tabi ağır falan kaldırmıyorum ama göbeğim normal fiziksel durumummuş ve 33 yıldır varmış gibi gelmeye başladı.vallahi kanıksadım artık durumumu.kızın da artık yeri daraldı ya hareketleri çok güçlü değil,o da hissettirmiyor artık hamile olduğumu.sen ve oğlun iyisinizdir inşallah.biraz toparlanında burda daha sık görelim sizi canlar.kendi adıma özlüyorum valla ben sizi kızlar
Kizlar benim kizim sanki bir sure sonra bos emiyo gibi geliyo yani gogsumde baya bi emiyo ama ses cikartmadiginda ufak ufak emme harekei yaptiginda boş cekiyo gibi geliyo, bikac kez baktim süt de sizinti halinde geliyo ama bilemedim benzer seyi yasayan var miiiiii?
Huggies ben de aldım ama hiç memnun kalmadım yaa. Ne zaman kaka yapsa yanlardan taşıyodu kakası ve kolay da çıkmıyor leke. İşin yoksa uğraş dur. Kokulu mokulu primaya katlanıcaz artık. Molfix hiç denemedim onu da pek kullanan yok sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?