2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar topuk kanı ne zaman alınıyor biz ilk kontrolümüze 2 haftalık iken gidicez sizler ilk haftada mı götürdünüz kontrole
Birde süt gelmeyip de mama takviyesi yapan var mı
Sezeryan olduğum psikolokisini atlatamadım maalesef çok desteğe ihtiyacım var
Lohusa psikllokisiyle de birleşince ruh Halim allak Bullak
Kimse de yok yanım da ne anne ne baba
Bi hemşire geliyo yardıma
O da mama yanlısı
O yüzden istemiyorum artık onun da gelmesini
Bebişim son 3 gündür sadece mememi emiyo
Ağlayjnca hemşire mama verelim diye tutturuyo
Mama verince sanki ağlamıycak
Kız sütün yetmiyor diyo
Tüm gün göğüslerimden akan süt giysimi ıslatıyo
Az olsa ıslatmaz değil mi arkadaşlar
Birde ağlaması açlıkla ilgili değil herhalde
Bu sabah yeşilimsi yaptı kakasını
Mama alırken altın sarısı yspsrdı
Hemşire normal arada bu renk yapabilir dedi ama
Var mı aranızda aynısını yaşayan
Doğum yapmamış arkadaşlar az daha sabredin ve normal yapın doğumlarınızı
Hem hemen ayağa kalkıp bebeğimizle ilgilenin hem de psikolojik olarak daha iyi olacağınızdan emin olun herşey daha kolay gelecek
Sezeryan psikolojisi kadar berbat bi şey daha yokmuş
Ki çok çabuk toparlanmama ve herşeyin yolunda gitmiş olmasına rağmen böyle söylüyorum
Allah'ın gücüne gitmesin gerçekten herşey yolunda gitti çok şükür
Ama hala kabullenmiyorum zoruma gidiyor zayıflık acizlik olarak görüyorum
Lütfen kusuruma bakmayın ruh Halim karman çorman

Canım popo deliğine çok hafifçe zeytinyağıyla masaj yap
Hemşiremiz bizimkine öyle yaptı

yanlış birşey soylemek istemiyorum ama, bazı doktor öneriyor bazısı zinhar yasaklıyor.
kabızlık varasa bir çay kaşığı zeytinyağı içirin sabahları. gazını da atıyor. rahatlıyor.

Zeytinyağıyla diş Et'lerine masaj yapıyoruz bizde çok hafif sürüyoruz temiz parmağımızda krizin tuttuğu bi gece işe yaradı çok

Kızlar bebişleri kaç saatte bir emxiriyosunuz
Birde bazen çok derin uyuyor uyandırıp emzirmek çok zor oluyor
Uykusunda ağzına zorla veriyorum yalan cıktan emmiş gibi yapıyo
Kıyamıyorum da sarsıp uyandırmaya
Aç kalmasına da kıyamıuorum

Canım ben smilac kullanmıştım tadı em kötü ve en besleyici namaymış
Doktor böylelikle kolayca anne sütüne geçer dedi
Gerçekten de son3 gündür sadece anne sütü alıyor çok şükür
Tadı kötü olduğundan anne sütünü tercih edermiş bebek
Birde o mamayla kakası süperdi ne kabız ne ishal oldu çok şükür
Ama ben bi daha dönmek istemiyorum mamaya
İnşallah sütlerimiz yarar da ilk 6 ay sadece anne sütüyle besleriz

Bizim dr. öyle 2-3 aralık koymuyorum.Gak diyince emzir,guk diyince emzir dedi. :))
Zaten memeyi sadece uykuda tutmuyor uyanık olduğu nereydese heran bana yapışık geziyoruz.
Fazlasında çıkarıyor.Bazen direk sulu süt şeklinde bazende peynirlenmiş şekilde.Buda normalmiş fazlasını çıkarır dedi.

Kızlar ateşlerine bakıyormusunuz bebişlerinizin?Baştan ölçen ateş ölçer alacaktım sordum dr.alma 1 sene popodan ölçmen gerekiyor bebeklerde en doğru değeri o verir dedi.

Cnm bnde oyle uyurkn alip memeyi agzina dayamayi sevmiyrm ya midesi bulaniyo o zaman yda memeyi zorla tutup uyumaya devm ediyo..zaten aciknca uyaniyo arqnmaya bsliyo buda saat kurmys gbi 2 saatte bir oluyo...uyanksa surekli emisteyiz..memeler disarda geziyorm artik..cnsellikten soguma durumu gnelde var galiba..bnm daha 16 gun oldu dogumn ustune 40 cknca nasi olucak...gerci bnm kocam 9 aydr dayaniyo birz daha dayan diyemem uff ya hem anne hem kadin olmk zormus

maşallah analı babalı büyüsün aslan parçası bu arada sancısız mı gittin doktora kaç saat suni sancı çektin merak ettim

Canım dünya tatlısı Ömer Musab'ını sağlıkla,mutlulukla büyüt.Allah hayırlı evlat ve hayırlı insan eylesin inşallah.çok takma sen korkutmaya çalışan kimseleri,daha teni incecik onun,dış dünyaya adapte olamamıştır henüz,geçip gider inşallah tez vakit.ben henüz doğum yapmadım canım,çok bunaldım artık ama vakti saatini bekliyoruz.hazır mıyım,tabi ki değilim ama nasılsa kısmetse doğacak,biran önce doğsunda büyüsün artık inşallah.öpüyorum yakışıklı oğlunla seni

Hemşocum benim sıpa hala karnımda.artık ümidi kestim ben,sakınmıyorumda artık hiç kendimi.yediğime içtiğime dikkat etmeyi de kestim.ilaçlarımıda aksatabiliyorum.tabi ağır falan kaldırmıyorum ama göbeğim normal fiziksel durumummuş ve 33 yıldır varmış gibi gelmeye başladı.vallahi kanıksadım artık durumumu.kızın da artık yeri daraldı ya hareketleri çok güçlü değil,o da hissettirmiyor artık hamile olduğumu.sen ve oğlun iyisinizdir inşallah.biraz toparlanında burda daha sık görelim sizi canlar.kendi adıma özlüyorum valla ben sizi kızlar

bende prima kullanıyorum yeşil paket olanından maalesefki primada o koku hep oluyor kızım zamanında da vardı hele idrarla birleşince daha da agır bi koku oluyor huggies kullandım kızımı büyütürken memnundum oğlumda da alıp bi deneyeceğim

Huggies ben de aldım ama hiç memnun kalmadım yaa. Ne zaman kaka yapsa yanlardan taşıyodu kakası ve kolay da çıkmıyor leke. İşin yoksa uğraş dur. Kokulu mokulu primaya katlanıcaz artık. Molfix hiç denemedim onu da pek kullanan yok sanırım:26:

canım seni okadar iyi anlıyorum ki sona yaklaştıkça insan böyle oluyor 40+4 de zoraki doğum yapmış bir anne olarak söylüyorum ki bişekilde geçecek bu günler inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın biz ailece çok stres olmuştuk son günleri kendi kendimize sıkıntılı geçirdik sonra bi anda herşey olup bitiveriyor.canım sana ve diğer arkadaşlara bi tafsiye uygulayıp uygulamamak size kalmış bilimsel bi açıklaması var mı bilmiyorum ama biz ailece uyguladık işe yarıyor ben 2 bebeğimde kuzenimde kızında denedi annemin ebesi biz 3 kardeşe yapmış gerçekten işe yarıyor bebeğin doğunca ilk sütünü vermeden 1-2 kaşık şekerli su verirseniz ağzına bebek sarılık olmuyor olsa da hafif bi sarımsılık 1 gün olup sonra geçiveriyor biz oğluşumla iyiyiz çok şükür kızım azıcık kıskançlık yapıyor herkes birbirine alışmaya çalışıyor kısaca sezeryan sonrası biraz sıkıntılı oldu ama oda geçecek inşallah

Yalovacım seninki doğup direk anaokuluna başlıycak sanırım Çok sevmiş senin karnını çıkmak istemiyor baksana iyice büyüyeyim de öyle çıkarım diyor heralde E burda olanları da okuyosun kuzucuğa, yok gaz sancısıydı, yok hastalıktı etkileniyor sanırım napıcam çıkıp da diyor olabilir

aynen canım ben de öyle hissediyorum. önce bir 5 dk yoğun çekiyor dolu dolu emiyor. sonra 10-15 dk hafif hafif sanki süt gelmiyormuş gibi hissediyorum. sonra göğsümü sıkıp bakıyorum süt geliyor. belki normali böyledir ama ben de emin olamıyorum.

kızlarrr annem gitti. artık kızımla başbaşayım.. annem giderken ağlamıcam dedim ama gözlerimden yaşlar aktı gitti annemde dayanamayıp ağladı. aklım sizde kalıcak ama napayım kızım mecbur kaldım dedi. ablam saolsun kayserıye giderken burdaki yegenımıde aldı gıttı sırf annem gıtsın oraya die.. nasıl gıcık oluyorum suan kendisine. ogluna sunnet yaptırcakmıs hastanede anneme gelceksın dıo kadını zor durumda mecbur bıraktı.. hayırlısıyla gitsin gelsin annem başka bişey istemiyorum. bişekilde bakıcam kızıma allahım yardımcım olsun. annem elim ayağımdı kızımı ben susturamazdm annem sustururdu.. giderken beni kaç kere tembihledi bak şöyle yap böyle yap agladagında, mama vereceğin zaman suyunu hep kontrol et. sıcak verme sogukta vermee, hep ğöğsünü vermeye çalış yemek yememezlik yapma sütün için diğip durdu inş. annem gibi kızıma güzel bakabilirim..

canım 8 yıl önce kullandım o zaman çok memnundum bende küçük bi paket alıp denerim artık olmadı dediğin gibi primaya devam molfix hiç denemediğim için bi fikrim yok benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…