- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.481
bana sanki aylar sürmüş gibi gelen 3 günün ardından bugün nihayet evimizdeyiz canlarım
dün sabah erkenden gittik yine hastaneye.. önce sütümü sağdım.. çıktık yoğun bakımın kapısında beklemeye başladık.. doktor gelip kontrol edecek ve odaya çıkıp çıkamayacağımızı söyleyecekti.. voltalar atıp durdum koridorda.. doktorumuz geldi.. çıkışını beklemek sanki saatlerce sürdü :) 5 dk. sonra çıktı ve Arda bugün çok daha iyi artık yoğun bakımda tutmamıza gerek yok..sizi odaya alıcaz dedi.. adamın boynuna atlayıp sarılasım geldi o anşükürler olsun Allahım dedim..
beklemeye başladık bizim paşayı.. içerde yaygarayı koparıyordu resmen :) çıkardılar kuzumu sonunda.. hala ağlıyor.. al bakalım annesi dedi hemşire.. kuzumu kucağıma almamla gözlerini bana çevirmesi ve susması bir olduofff o an dünyalara bedeldi! bu sefer o sustu ben mutluluktan ağladım.. uzun bir süre gözlerini ayırmadı benden..
dün geceyi de hastanede geçirdikten sonra bu sabah doktorumuz evimize gitmemize izin verdi.. şu 3 günde ikimiz de baya bir yorulduk hırpalandık.. ama hepsini unutcaz.. geçti gitti kaka günler :)) bir daha da inşallah hiç yaşamayız..
gelelim sizlere.. o kadar içten ve samimisiniz ki ne kadar teşekkür etsem az.. dualar eden,arayan (ama açamadığım için kusura bakmasını istemediğim), mesajlarıyla destek ve moral olan siz güzel arkadaşlarım.. iyi ki varsınız diyorum ve hepinizi çokk öpüyorummm
aynen ya gündüz uyumasalar da yine gecede uyumuyolar anlayamıyorum ben bu bıcırıklarımis gibi uyumak varkennnn....akşam bende yıkadım ama benimki uyumak yerine daha çok uykusu açıldı ya sabaha kadar hiç uyumadık yeminleee bide gaz vardı üşütüükmü acep dedim çocuğu yıkadıkta:44::18:
canım Allah kolaylık versin..Allahtan yalnız değilim benim gibi arkadaşlarımda uyumuyo diyip tesselli buluyorum yoksa oturup ağlıycam valla gecnin bi yarısı .....hahhahhh sende kocanı pişpişlersin
Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?
kızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...
bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?
Unutmadan bu yakışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyorEki Görüntüle 789741
slm canlar. hayırlı cumalar..
doğduğunda prima beyaz paket kullandık. o zaman vücudu ve poposu kıpkırmızıydı alerji yaptığını düşünüp molfix aldık. şimdi evde önceden prima mavi paket vardı (2 numara) şimdi onu kullanıyorum. ben koku farketmedim. ben de paketten çıkarıp şifonyerin çekmecesine stokluyorum. ben memnun kaldım primadan da molfixten de. pişik kremi soranlar olmuş. sebamed, sudocrem, bepanthol var. hangisi yakınımızdaysa onu kullanıyoruz. her alt değişiminde sürüyorum. pişik olmadık.
bebişlere mama takviyesi yapanlar ne kullanıyor. ben aptamil kullanıyordum çocuk doktorumuz sma önerdi. gazetede hangi mamaya başlanırsa onunla devam edilmesi gerektiğini okumuştum. değiştirsem mi bilemedim. siz ne kullanıyorsunuz? öptüm :)
canım 8 yıl önce kullandım o zaman çok memnundum bende küçük bi paket alıp denerim artık olmadı dediğin gibi primaya devam molfix hiç denemediğim için bi fikrim yok benimde
Kızlar topuk kanı ne zaman alınıyor biz ilk kontrolümüze 2 haftalık iken gidicez sizler ilk haftada mı götürdünüz kontrole
Birde süt gelmeyip de mama takviyesi yapan var mı
Sezeryan olduğum psikolokisini atlatamadım maalesef çok desteğe ihtiyacım var
Lohusa psikllokisiyle de birleşince ruh Halim allak Bullak
Kimse de yok yanım da ne anne ne baba
Bi hemşire geliyo yardıma
O da mama yanlısı
O yüzden istemiyorum artık onun da gelmesini
Bebişim son 3 gündür sadece mememi emiyo
Ağlayjnca hemşire mama verelim diye tutturuyo
Mama verince sanki ağlamıycak
Kız sütün yetmiyor diyo
Tüm gün göğüslerimden akan süt giysimi ıslatıyo
Az olsa ıslatmaz değil mi arkadaşlar
Birde ağlaması açlıkla ilgili değil herhalde
Bu sabah yeşilimsi yaptı kakasını
Mama alırken altın sarısı yspsrdı
Hemşire normal arada bu renk yapabilir dedi ama
Var mı aranızda aynısını yaşayan
Doğum yapmamış arkadaşlar az daha sabredin ve normal yapın doğumlarınızı
Hem hemen ayağa kalkıp bebeğimizle ilgilenin hem de psikolojik olarak daha iyi olacağınızdan emin olun herşey daha kolay gelecek
Sezeryan psikolojisi kadar berbat bi şey daha yokmuş
Ki çok çabuk toparlanmama ve herşeyin yolunda gitmiş olmasına rağmen böyle söylüyorum
Allah'ın gücüne gitmesin gerçekten herşey yolunda gitti çok şükür
Ama hala kabullenmiyorum zoruma gidiyor zayıflık acizlik olarak görüyorum
Lütfen kusuruma bakmayın ruh Halim karman çorman
kızlarrr annem gitti. artık kızımla başbaşayım.. annem giderken ağlamıcam dedim ama gözlerimden yaşlar aktı gitti annemde dayanamayıp ağladı. aklım sizde kalıcak ama napayım kızım mecbur kaldım dedi. ablam saolsun kayserıye giderken burdaki yegenımıde aldı gıttı sırf annem gıtsın oraya die.. nasıl gıcık oluyorum suan kendisine. ogluna sunnet yaptırcakmıs hastanede anneme gelceksın dıo kadını zor durumda mecbur bıraktı.. hayırlısıyla gitsin gelsin annem başka bişey istemiyorum. bişekilde bakıcam kızıma allahım yardımcım olsun. annem elim ayağımdı kızımı ben susturamazdm annem sustururdu.. giderken beni kaç kere tembihledi bak şöyle yap böyle yap agladagında, mama vereceğin zaman suyunu hep kontrol et. sıcak verme sogukta vermee, hep ğöğsünü vermeye çalış yemek yememezlik yapma sütün için diğip durduinş. annem gibi kızıma güzel bakabilirim..
bizde aptamil kullanıyoruz.. eczanedeki tanıdık aptamil şekerli bebek anne sütünü pek istemez bu yüzdedn dedi. doktora sorduk ne önerirsiniz diye.. aptamil, sma önerdi. gayet iyi mamalar dedi.. aptamile devam ediyoruz oyüzden.. günlük nekadar mama içiyor..
Canım sen o bacak kadar Masal'a bakamıycanda kim bakacak,ne kadar güçlü olduğunu birinin hatırlatması lazım sana,siz babasıyla birlikte neler yaptınız kızınız için,şimdi ona mı bakamayacaksınız?sen onu yıkarsında,doyurursunda,dilinden de anlarsın....hem gör bak annen gelene kadar en az onun kadar güzel bakıyor olacaksın ve kızınada sanada iyi gelecek yalnız kalmak.hiçbişey korktuğun gibi olmayacak göreceksin,Bursa'da olsaydım valla gelirdim sana yardıma
Canım bence annenin gitmesi senin bebek bakımı konusunda öz güveninin yerine gelmesine sebep olacak. Bu açıdan çok da iyi olmuş gitmesi . Bebeğine sen de onun kadar bakarsın sakın merak etme. Hatta daha da iyi bakarsın. Bu kadar korkacak bişey yok. Altını değiştiriyoruz, besliyoruz, üstünü giydiriyoruz arada yıkıyoruz bu kadar :)) Bak ben 14 gündür tek başıma bakıyorum üstelik bisürü misafir ağırladım bu esnada. İlk 1-2 gün zor oldu ama şimdi çatır çatır geliyorum üstesinden. Hem insan bebeğin tamamen kendine ait olduğunu daha iyi hissediyor sanki böyle:))
Canım bende ilk başlarda mama kullanmak zorunda kalmıştım aptamil kullandım yaklaşık bir hafta bir mama bir meme öyle besledik geçen hafta bıraktık mamayı çok şükür bi haftadır sadece beni emiyor bakalım yarın kotrolümüz var kilo durumu nasıl ona göre devam edicez inşallah anne sütüne devam der doktorumuz bu arada senin sütünü binerondan damı emmiyor kızın
Kizlar gunebakandan hber yokmuu cok merak ediyrm ins saglikla kolaylikla kavusmustr asuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?