2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktor kontrolümüz vardı doktora bu emme sıklığı olayını sordum benimkisi de uyanık olduğu müddetçe emmek istiyor bide kusma olayımız var doktor emme olayının şimdilik onların keyfine göre olacağını nezaman isterse ozaman dilediği kadar emmesini gerektiğini söyledi 3 saati geçmesin emzirme arası dedi

çok geçmiş olsun Fundacım. Allah bir daha göstermesin inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.hiçbirimiz yaşamayız.. Allah meleklerimizi ve bizi sağlık sıhhat ve huzurdan ayırmasın

canım tek başına nasıl yıkıyorsun? suyu dökerken falan zor olmuyormu?

Evet Arasta'cım ya,korkuttunuz kızımı,zaten başak burcu ve pimpirikli,temiz,titiz bîr kız olcak şimdi beniki kaka yapacağını sizi okurken öğrendiği için vazgeçmiş de olabilir.sizler çok badireler atlattınız ama çok şükür bebeklerinizde sizlerde iyisiniz.her okuduğumda içim hop etti ve tırsmadım desem yalan olur.bundan sonra inşallah hep güzel şeyler okuruz.ben doğurana kadar hangi bez daha iyi öğrenin bak ona göre,gerçi stokta primanın beyaz paketlilerinden 2 tane yenidoğan,3 tane 2 numara ,1 tane de 3 numara var.bitince tavsiyelerinize göre alırız artık.sarı kafalı bal rengi gözlü kızını ve seni öpüyorum.

canım Allah kolaylık versin..Allahtan yalnız değilim benim gibi arkadaşlarımda uyumuyo diyip tesselli buluyorum yoksa oturup ağlıycam valla gecnin bi yarısı.....hahhahhh sende kocanı pişpişlersin

canım bende artık bu şekilde kendimi teselli edicem bakalım işe yarayacak mı :))) hehee neden olmasın vallaa piş piişş eeeee eeee :)))

Canım sen o bacak kadar Masal'a bakamıycanda kim bakacak,ne kadar güçlü olduğunu birinin hatırlatması lazım sana,siz babasıyla birlikte neler yaptınız kızınız için,şimdi ona mı bakamayacaksınız?sen onu yıkarsında,doyurursunda,dilinden de anlarsın....hem gör bak annen gelene kadar en az onun kadar güzel bakıyor olacaksın ve kızınada sanada iyi gelecek yalnız kalmak.hiçbişey korktuğun gibi olmayacak göreceksin,Bursa'da olsaydım valla gelirdim sana yardıma

Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?

ahaaannn daha annem gitmeden dedim ki kızımın altı ilaç kokuyor sanki hiç böyle olmazdı dedim. aklımıza gelmedi bezden olduğu.. ilk zamanları prima premium kullanıyorduk gayet iyidi.. bunu aldık bu sefer pek sevemedim. fazla pakette aldık. artık bitene kadar devam..

allah analı babalı büytsün canım.. o sivilceler şimdi bizde mevcut bi oluyor bi geçiyor. bizede doktor öpüyorlarmı bebeği diye sordu. bize kalsa sıcaktan isilik oldu diyoruz..

bizde aptamil kullanıyoruz.. eczanedeki tanıdık aptamil şekerli bebek anne sütünü pek istemez bu yüzdedn dedi. doktora sorduk ne önerirsiniz diye.. aptamil, sma önerdi. gayet iyi mamalar dedi.. aptamile devam ediyoruz oyüzden.. günlük nekadar mama içiyor..

canm benim seni çok iyi anlıyorum. .ama yabancı yerdesin diye sezeryan olmadın. biz türkiyedeyiz bende normalden çıktım sezeryana alındım ve senin gibi çok zoruma gidiyor.. hamile görsem sakın haaa normal dogur diyorum.. allahın takdiri böylemiş die kendimi avutabiliyorum..

mama konusuna gelince maalesef açlıktan aglıyor olabilir.. benim kızım açlıktan ortalıgı yıktı bigün sırf göğsümü vermek için direndim.. doktora gıttım cok aglıyor hıc durmuyor göğsümle kavga ediyor sütüm gelıyor ama çekmek zor geliyor diye.. aç bu cocuk doymuyor dedi.. birkere oyle cok agladıgında mama takvıyesını dene bakalım susacakmı... mama verıyorum diede piskolojım bozuldu benım kaynanam hep mama dedi mama verditti onun sütü gelmez yok o ameliyatlı şimdi dedi yeter dedim kavga cıktı evımde her agladgnda dayadı mamayı.. kızım şuan doymak bilmiyor..

Son düzenleme:

Canım bence annenin gitmesi senin bebek bakımı konusunda öz güveninin yerine gelmesine sebep olacak. Bu açıdan çok da iyi olmuş gitmesi . Bebeğine sen de onun kadar bakarsın sakın merak etme. Hatta daha da iyi bakarsın. Bu kadar korkacak bişey yok. Altını değiştiriyoruz, besliyoruz, üstünü giydiriyoruz arada yıkıyoruz bu kadar :)) Bak ben 14 gündür tek başıma bakıyorum üstelik bisürü misafir ağırladım bu esnada. İlk 1-2 gün zor oldu ama şimdi çatır çatır geliyorum üstesinden. Hem insan bebeğin tamamen kendine ait olduğunu daha iyi hissediyor sanki böyle:))

Canım bende ilk başlarda mama kullanmak zorunda kalmıştım aptamil kullandım yaklaşık bir hafta bir mama bir meme öyle besledik geçen hafta bıraktık mamayı çok şükür bi haftadır sadece beni emiyor bakalım yarın kotrolümüz var kilo durumu nasıl ona göre devam edicez inşallah anne sütüne devam der doktorumuz bu arada senin sütünü binerondan damı emmiyor kızın

canım ya kendini bırakıp bizleri teselli vediyorsun valla sen harika birisin.. bayılıyorum senin şu huyuna konuşmalarına.. inşallah bana inandıgın gibi olurum bende kendime inanırım ve kızıma annem gibi bakabilirim.. düşünmen yeter burdan bile yardımcı oluyorsun yanımdaymıssın gibi..

geçen eşim yalovaya gelicekti araba bakmaya bende onunla gelecektim aklımdan geçtin görüşmek için. ama sonra kaldı, gelemedik..

canım aslında annem kendime güvenmem için bigün gitmişti alışmam gerektiğini söyledi ama ogün sanki ömrümden ömür gitmişti agladıgında bende onunla agladım bakamadım gibi kendimi kötü hissetmiştim.. inş. dediğin gibi dahada iyi bakarım, bakayım beni nasıl günler bekliyor :) benimde bu akşam misafirlerim var üstesinde gelirim inşallah :)

maşaallah cnm nasıl bıraktınız mamayı.. inş.bende ogünleri görürüm.. benim sütümü biberonda götürüyor hatta olsa daha içecek. göğsümede meme ucu takıyorum öyle emmeye başladık biberon sanıyor gerçi çekmek zor gelince arada aglıyor ama göğsümü dayıyorum gene kavga ederek emiyor..mamayı arkasından veriyoruz çünkü çok ağlıyor aç kurt gibi sanki beni emmedi.. emsin beni diye denemediğim yol kaldımı acaba

Son düzenleme:
Eylul bazen uyumamak icn direniyo ve uyumaynca hep ac saniyo kendni..mememi oyuncak etti kac saattr artk emmiyo ucuyla oynuyo gozumn icine bakiyo esniyo ama uyumuyo bn uyucam nerdeyseee

Bugün kontrole gittim herşey çok güzel dedi doktorum :) Ve eski hayatına dönebilirsin dedi yani cinsellik vs serbest :) nasıl korunmayı düşünüyorsun dedi bende direk eşim korunacak dedim güldü ve hemen yanıtı verdin dedi :) işte söyle bu bu şekil korunabilirsin filan diye bende dinledim ve doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. en risksizi çünkü komşumuz sprial den hamile kaldı. şuan ikinci bebek için çok erken :) korkuyorum bu yüzden emzirirken zararsız doğum kontrol hapı varmış ondan yazdı :) adını yazayım sizlerde sorarsınız doktorlarınıza belki :) CERAZETTE

Basur var demiştim ya onun içinde genel cerahiye gittim basur yokmuş kabızken ıkınmaktan çatlama olmuş yani yırtılma kabız ve ishal olmayacağım acı ve baharat yasak ve ilaç verdi doktor eğer devam ederse ameliyat dedi

bizden haberler böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…