- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.501
canım aslında annem kendime güvenmem için bigün gitmişti alışmam gerektiğini söyledi ama ogün sanki ömrümden ömür gitmişti agladıgında bende onunla agladım bakamadım gibi kendimi kötü hissetmiştim.. inş. dediğin gibi dahada iyi bakarım, bakayım beni nasıl günler bekliyor :) benimde bu akşam misafirlerim var üstesinde gelirim inşallah :)
Huggies ben de aldım ama hiç memnun kalmadım yaa. Ne zaman kaka yapsa yanlardan taşıyodu kakası ve kolay da çıkmıyor leke. İşin yoksa uğraş dur. Kokulu mokulu primaya katlanıcaz artık. Molfix hiç denemedim onu da pek kullanan yok sanırım:26:
kızlarrr annem gitti. artık kızımla başbaşayım.. annem giderken ağlamıcam dedim ama gözlerimden yaşlar aktı gitti annemde dayanamayıp ağladı. aklım sizde kalıcak ama napayım kızım mecbur kaldım dedi. ablam saolsun kayserıye giderken burdaki yegenımıde aldı gıttı sırf annem gıtsın oraya die.. nasıl gıcık oluyorum suan kendisine. ogluna sunnet yaptırcakmıs hastanede anneme gelceksın dıo kadını zor durumda mecbur bıraktı.. hayırlısıyla gitsin gelsin annem başka bişey istemiyorum. bişekilde bakıcam kızıma allahım yardımcım olsun. annem elim ayağımdı kızımı ben susturamazdm annem sustururdu.. giderken beni kaç kere tembihledi bak şöyle yap böyle yap agladagında, mama vereceğin zaman suyunu hep kontrol et. sıcak verme sogukta vermee, hep ğöğsünü vermeye çalış yemek yememezlik yapma sütün için diğip durduinş. annem gibi kızıma güzel bakabilirim..
hmm inş fazla hırpalanmaz.. biz 26 günlüğüz bugün..
cnm benim baş edersin hiç canın sıkma Allah kavuştursun benim annemde 1.5 ay kaldı yanımda hamileyken gelmişti 13 günlükken gidiodu bende peşine takıldım gittim ama çok bağlı kalmamaya çalıştım cnm yıkarken falan hep ben yıkadım o su döktü şimdide eşim döküyor ben yıkıyorum,zamanla insan yalnız kalınca iice tanıo bebişleri, dün gece uyumadı kızım eşim dedi ben uyutayım sen yat biraz sonra gece gelmiş kalk cnm aranıo emzir die ağlıomu demişim yok demiş ağlamıosa bişe olmaz demişim sonra bi daha gelmiş duvarı pışpışlıyomuşumDDD dalga geçio hala öle böle büyücek bebişler inşallah.
.
doktorun
Kimdi canım???
Luboyfcum canım seni okudukça bunalıma gireceğim diye korkuyorum valla canım cidden olan oldu düşünüp düşünüp canını sıkma mecburdun yoksa normal doğururdun. Hem normal yada sezeryan fark etmiyor canım ikisinde de dikiş var. Ve ikisininde bazı ağrıları vs var. ayrıca sezeryan oldun olduk diye yarım insan değiliz sadece bir çizgi var vücudumuzda onuda kızından yada oğlundan sana bir iz olduğunu düşün. Sezeryanı böyle kaka kötü birşey olarak görmeye devam edersen çıkamayacaksın bu psikolojiden ve daha kötü olacaksın. Sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum. Unutma mecburduk yoksa ya evlatlarımızın hayatı yada bizlerin hayatı riske girecekti.
Atla uçağa gel bana kuzum ya. Sana unutturayım şu sezeryanı. ben hiç düşünmüyorum sezeryan olduğumu sadece sorduklarında diyorum zaten bir çok kişide erken geldiği için mi diyor erken gelmesinden öte suyumun hiç kalmamasından mecbur sezeryan oldum diyorum. o kadar :)
Canım gece bizde nöbrtteydik benim oğlum da yapamadı kakasını gaz ilacı verdîm ama kar etmedi en son kulak çubuğunu zeytinyağına bağırıp totosunu uyardık öle yapabildi yawrum bide yapamadıkça memeye saldırdı emdikçe karnı taş gibi oldu kuzumun yalancı emzik bile emdi kuzum o can acısıyla sonra sabaha kadar uyudu bende uyandırmadım emzirmek için çok yorulmuştu yawrum Kıyamadım minnacık şeylerin çektiği eziyete kahroluyorum ya tıp o kadar ilerledi bi çözüm bulamıyorlar bu soruna
yanlış birşey soylemek istemiyorum ama, bazı doktor öneriyor bazısı zinhar yasaklıyor.
kabızlık varasa bir çay kaşığı zeytinyağı içirin sabahları. gazını da atıyor. rahatlıyor.
Kizlar benim kizim sanki bir sure sonra bos emiyo gibi geliyo yani gogsumde baya bi emiyo ama ses cikartmadiginda ufak ufak emme harekei yaptiginda boş cekiyo gibi geliyo, bikac kez baktim süt de sizinti halinde geliyo ama bilemedim benzer seyi yasayan var miiiiii?
Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?
acaba ondan mı yoksa sütüme bişiler mi oluyorgünde kaç öğün yiyorsun ben 2 öğün yiyorum öğünümü çoğaltmaya çalışsam ?
bende yiyemiyorum iştahım yok birde aynen kızım fırsat vermiyor :)
Kızlar bebişleri kaç saatte bir emxiriyosunuz
Birde bazen çok derin uyuyor uyandırıp emzirmek çok zor oluyor
Uykusunda ağzına zorla veriyorum yalan cıktan emmiş gibi yapıyo
Kıyamıyorum da sarsıp uyandırmaya
Aç kalmasına da kıyamıuorum
Canım erkek bebeklerde ilerki yaşlarında sorun yaratabilir bu durum. Erkek bebeklerin poposuyla fazla oynanmması gerekiyor.
evet ama luboyf yalnız olduğu için düşünecek şey arıyor ve sezeryan olduğu için pişman bunu atlatamıyor. atlatması için olayı unutması lazım yani başka şeyler düşünmesi lazım. Rabbim yardımcısı olsun ne diyim. Yani sezeryan olmak çokda kötü birşey değil benim için. İnsanlar korktukları için de olabilir mecbur kaldıkları içinde şükür edelim ki sezeryan var olmasa belkide birçoğumuzun çocuğunun durumu ne olurdu kim bilir ?Cnm katiliyrm sezeryan oldm diye bunalima grmenin bi anlami yok.normal dogurup sorunlr yasayan arkadslrmzda var..yani bnu bu kdr buytmeye ne gerek var..bebislerimizr kavustukmu kavustk allaha sukur sagliklilarmi sagliklilar bittii
bilmiyorumbenim sağ memeden hemen hemen hiç gelmemeye başladı...çok çok az geliyo 10 cc gibi ( sol meme iyi ama o da eskisi kadar değil...neden acaba yaaa korkmaya başladım..humana still tea için ben azalttım baya onu da suyu da...su içmekte çok etkili ben hep çok su içen biri olduğum için bu kadar sütüm oldu diyorum... yemek bende az yiyorum bu ara...
kızlarrr annem gitti. artık kızımla başbaşayım.. annem giderken ağlamıcam dedim ama gözlerimden yaşlar aktı gitti annemde dayanamayıp ağladı. aklım sizde kalıcak ama napayım kızım mecbur kaldım dedi. ablam saolsun kayserıye giderken burdaki yegenımıde aldı gıttı sırf annem gıtsın oraya die.. nasıl gıcık oluyorum suan kendisine. ogluna sunnet yaptırcakmıs hastanede anneme gelceksın dıo kadını zor durumda mecbur bıraktı.. hayırlısıyla gitsin gelsin annem başka bişey istemiyorum. bişekilde bakıcam kızıma allahım yardımcım olsun. annem elim ayağımdı kızımı ben susturamazdm annem sustururdu.. giderken beni kaç kere tembihledi bak şöyle yap böyle yap agladagında, mama vereceğin zaman suyunu hep kontrol et. sıcak verme sogukta vermee, hep ğöğsünü vermeye çalış yemek yememezlik yapma sütün için diğip durduinş. annem gibi kızıma güzel bakabilirim..
Canım hayırlı olsun bebeğin. Maşallah çok şirin :))
sağolasın tatlımmm
maşallah analı babalı büyüsün aslan parçası bu arada sancısız mı gittin doktora kaç saat suni sancı çektin merak ettim
evet yaa ilk doğumumda da aynısı olmuştu
bunda da hiç ağrım sancım olmadı dırek suyum geldı (ama ne su gelmesi :26:
gece 4 de hastaneye gittik
sabah 10 a kadar hafif sancılar çektım ama suyum geldıgı için doktorum daha fazla beklemeyelim dedi ve
10 da suni sancı takıldı sonuç= 11.40 da oğlum dünyaya geldi...
Canım dünya tatlısı Ömer Musab'ını sağlıkla,mutlulukla büyüt.Allah hayırlı evlat ve hayırlı insan eylesin inşallah.çok takma sen korkutmaya çalışan kimseleri,daha teni incecik onun,dış dünyaya adapte olamamıştır henüz,geçip gider inşallah tez vakit.ben henüz doğum yapmadım canım,çok bunaldım artık ama vakti saatini bekliyoruz.hazır mıyım,tabi ki değilim ama nasılsa kısmetse doğacak,biran önce doğsunda büyüsün artık inşallah.öpüyorum yakışıklı oğlunla seni
amin canımm Rabbım cumlemızın evladını hayırlı eylesın
walla ne bılıyım insan ıster ıstemez kafaya takıyor ıste
neyse şimdi daha ıyıyız
bu arada topiğimizde kalan son anne adaylarını da RABBIM tez zamanda kurtarsın ınsallah...
allah analı babalı büytsün canım.. o sivilceler şimdi bizde mevcut bi oluyor bi geçiyor. bizede doktor öpüyorlarmı bebeği diye sordu. bize kalsa sıcaktan isilik oldu diyoruz..
walla bızde aynen sıcaktan olmustur dıye düşündük ama
gelen de öpmeden durmuyor tabıı
pazartesı kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne dıyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?