2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelirsin merak etme

ben prima kalmamıştı molfix aldık geçende ama hiç memnun kalmadım küçük gibi araksı kısa ve hep kaka dışına çıkıo.elimde yarım paketten fazla var kullanamadım,primada o ilaç kokusu var evet.

cnm benim baş edersin hiç canın sıkma Allah kavuştursun benim annemde 1.5 ay kaldı yanımda hamileyken gelmişti 13 günlükken gidiodu bende peşine takıldım gittim ama çok bağlı kalmamaya çalıştım cnm yıkarken falan hep ben yıkadım o su döktü şimdide eşim döküyor ben yıkıyorum,zamanla insan yalnız kalınca iice tanıo bebişleri, dün gece uyumadı kızım eşim dedi ben uyutayım sen yat biraz sonra gece gelmiş kalk cnm aranıo emzir die ağlıomu demişim yok demiş ağlamıosa bişe olmaz demişim sonra bi daha gelmiş duvarı pışpışlıyomuşumDDD dalga geçio halaöle böle büyücek bebişler inşallah.

LUBOYF SANIRIM SEN SORMUŞTUN CNM TOPUK KANI 2.Sİ KESİNLİKLE 3-5 GÜN ARASI ALINMALI GEÇİRMEMEKTE FAYDA VAR EBE ÖLE DEMİŞTİ BANA.BİDE KIZLAR SEZERYAN OLAYINI KUSURA BAKMAYINDA ABARTIYORSUNUZ RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLI Bİ EVLAT VERMİŞ VARSIN SEZERYAN OLSUN NE DEMİŞ SİZİN HAYIR BİLDİĞİNİZDE ŞER, ŞER BİLDİĞİNİZDE HAYIR VARDIR BEN 39+3DE KONTROLE GİTMİŞTİMKİ ALINDIM SEZERYANA İİKİDE ALINMIŞIM BEBEĞİM KAKA YAPMAYA BAŞLAMIŞ YAN DÖNMÜŞ VS. ALLAH KORUSUN EVE GÖNDERSEM SENİ BEBEK RİSKE GİRERDİ DEDİ DİLİM VARMIO DEMEYE...ALLAHIMIN MUCİZELERİNİN TADINI ÇIKARIN LÜTFEN SEZERYAN FALAN RABBİM BİZE NASİP ETTİ YA SAĞLIKLILAR YA GERİSİ TEFERRUAT,CANINIZI SIKMAYA DEĞECEK BİŞE YOK YANİ,KAÇ GÜNDÜR YAZAYIM DEDİM YAZAMADIM.BEN 1.5 YIL TEDAVİ GÖRDÜM BEBEĞİM İÇİN ZOR BULDUM YAVRUMU NE LAFLAR DUYDUM ETRAFTAN NE GÖZYAŞI DÖKTÜM TAKILMAM YANİ SAĞLIKLI OLSUNLARDA GERİSİNİ BOŞVERİN LÜTFEN...

hmm inş fazla hırpalanmaz.. biz 26 günlüğüz bugün..

cnm ben 13 günlükken 3.5 saatlik yolculuğa ciktim annemlere gittik ve pazar günü döndük hamdolsun bi sıkıntı olmadı arabayı serin yapın azcık açın camları annesi uyuyolar zaten arada durup emzirirsin bişe olmaz inşallah.

amin canım saol ... ay valla iyiki sizlere yazmışım kendime güvenim arttı inş. anneminde aklı burda kalmasın güzel güzel haberler vereyım ona bakabiliyorum diye.. ay pışpışlama olayı civciv de kocasını pişpişlemiş bakayım ben uyku sersemi neyi pişpişlicem

Luboyfcum canım seni okudukça bunalıma gireceğim diye korkuyorum valla canım cidden olan oldu düşünüp düşünüp canını sıkma mecburdun yoksa normal doğururdun. Hem normal yada sezeryan fark etmiyor canım ikisinde de dikiş var. Ve ikisininde bazı ağrıları vs var. ayrıca sezeryan oldun olduk diye yarım insan değiliz sadece bir çizgi var vücudumuzda onuda kızından yada oğlundan sana bir iz olduğunu düşün. Sezeryanı böyle kaka kötü birşey olarak görmeye devam edersen çıkamayacaksın bu psikolojiden ve daha kötü olacaksın. Sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum. Unutma mecburduk yoksa ya evlatlarımızın hayatı yada bizlerin hayatı riske girecekti.

Atla uçağa gel bana kuzum ya. Sana unutturayım şu sezeryanı. ben hiç düşünmüyorum sezeryan olduğumu sadece sorduklarında diyorum zaten bir çok kişide erken geldiği için mi diyor erken gelmesinden öte suyumun hiç kalmamasından mecbur sezeryan oldum diyorum. o kadar :)

selamlaar... bir haftadır giremiyorum foruma,,, şöyle kısaca okucum geçmişi, bebeklerine kavuşanlar var... allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

bez numaraları yeni doğan paketinden 1 e 2 ye geçenler var onlarada kocaman maşallah...

kızım 16 günlük oldu,göğüs ucu çatlakları ve mastit olmamı saymazsak herşey yolunda bakalım şimdilik.ama bugün banyo yaptırırken fark ettim göbeğimiz 5. gün düşmüştü. bugün hafif sulu kan gibi de değil hafif bi akıntı var. ne yapmam lazım bilemedim...

Cnm katiliyrm sezeryan oldm diye bunalima grmenin bi anlami yok.normal dogurup sorunlr yasayan arkadslrmzda var..yani bnu bu kdr buytmeye ne gerek var..bebislerimizr kavustukmu kavustk allaha sukur sagliklilarmi sagliklilar bittii

bende aynı şeyi yaptım canım, zeytinyağ sürdüm bugün onunla yapabildi bir kere, rahatladı kuzum. mama takviyesi veriyorduk, ondan olabilir dedi hemşire aradığımda. bakalım bugün hiç mama vermedim ama memeye yapışık. dediğin gibi sütü içtikçe kaka yapamıyor, hepten deliriyor...bakalım bu gece nasıl geçecek sanada geçmiş olsun canım

yanlış birşey soylemek istemiyorum ama, bazı doktor öneriyor bazısı zinhar yasaklıyor.
kabızlık varasa bir çay kaşığı zeytinyağı içirin sabahları. gazını da atıyor. rahatlıyor.

saol canım, bende son çare bugün onu denedim...bir kere yapabildi, şimdi verandada gerine gerine uyuyor :) inşallah işe yarıyordur da gecede rahat eder

bizim kuzu da emzik niyetine kullanmaya başladı :) karnı doyduktan sonra çekmeden öööle emiyor sadece, yada uyumak için memeyi kullanıyor. soran yok anne sen bu durumdan memnun musun diye...artık olayı aştım, emzirirken çamaşır katlayabiliyorum yada romanıma kaldığım yerden devam ediyorum. hatta bugün göğsüme bağlayıp odasını bile topladım

Tünaydın kızlar. Ya bu prima pampers resmen ilaç kokuyo idrarla birleşince. Bebeğimin o mis gibi kokusunu alıp götürüyo. Huggies kullandım o da kenarlardan taşma yapıyo. Siz ne kullanıyosunuz ?

Huggies bende de taşma yapıyor...bir bez bağlamayı beceremiyorum diye üzülüyordum, sorun bende değil bezde mi yani?

ahhh kızlar aaahhhhh :))
benim kız şimdi uyudu da fırsat buldum bir gireyim bakayım dedim fakat geçmişi çok uzun okuyamadım
benimle aynı sorunu yaşayanlar varmış içim rahatladı :)
yoksa bazen çıldırma noktasına geliyorum özellikle geceleri.. sürekli uyanıyo meme istiyo emerken uyuya kalıyo resmen beni uyutmamak için uğraşıyo, şikayet etmek için değil ama gece uykusuzluğu tehlikeli oluyo gerçekle rüyayı ayırt edemiyorum bazen
geçenlerde kızımın gazını çıkarırken yanıma eşim geldi ver biraz da ben pışpışlıyayım dedi kollarını uzattı tam çocuğu ona doğru bırakacaktım ki bir baktım rüya !! ŞOK!!! öyle korktum ki ya çocuğu bıraksaydım diye düşürecektim valla çocuğu...

bide bizim kız sürekli emmek istediği için kv bu çocuk doymuyor mu diyo saat başı kalkması normal değil diyo
ama bakıyorum memelerde süt var...

alt değiştirme olayımız da tam bir sorun.. altını değiştirirken çatlarcasına ağlıyo elim ayağıma dolanıyo acele edeyim diye ama nafile... sizlerde nasıl bu alt açma olayıağlama krizine giriyorlarmı? ben karnı açken değiştiriyorum çünkü hemşire öyle tembihlediydi...

ha birde isilik olduk dün meleğimin alnında göğsünde kırmızı ufak sivilce gibi şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım
nasıl geçer bu isilik, olupta atlatan var mı ?

Son düzenleme:

bilmiyorum benim sağ memeden hemen hemen hiç gelmemeye başladı...çok çok az geliyo 10 cc gibi ( sol meme iyi ama o da eskisi kadar değil...neden acaba yaaa korkmaya başladım..humana still tea için ben azalttım baya onu da suyu da...su içmekte çok etkili ben hep çok su içen biri olduğum için bu kadar sütüm oldu diyorum... yemek bende az yiyorum bu ara...

canım ben doğduğu günden beri hiç uyandırıp vermedim. gündüzleri 2 saatte bir istiyor ama gece uykusu bazen 4 saate kadar çıkıyor. doktorum aç bebek uyumaz, uyuyorsa hiç dokunma demişti. bu şekilde ilk 2 gün sütüm olmamasına rağmen 5. gün doğum kilosuna gelmişti

Cnm katiliyrm sezeryan oldm diye bunalima grmenin bi anlami yok.normal dogurup sorunlr yasayan arkadslrmzda var..yani bnu bu kdr buytmeye ne gerek var..bebislerimizr kavustukmu kavustk allaha sukur sagliklilarmi sagliklilar bittii
evet ama luboyf yalnız olduğu için düşünecek şey arıyor ve sezeryan olduğu için pişman bunu atlatamıyor. atlatması için olayı unutması lazım yani başka şeyler düşünmesi lazım. Rabbim yardımcısı olsun ne diyim. Yani sezeryan olmak çokda kötü birşey değil benim için. İnsanlar korktukları için de olabilir mecbur kaldıkları içinde şükür edelim ki sezeryan var olmasa belkide birçoğumuzun çocuğunun durumu ne olurdu kim bilir ?

bende humanayı azaltmıştım tekrar başladım şükür bugün iyi sütüm ben humana dışında rezene ısırgan anason da içiyorum iki gündür :)

canım şanslısın yine kalmış annen yanında, benimkiler geldi 1 gün kalıp döndüler mecburen. ben evde sezeryan olmuş lohusa kendine bakamayan kv, şaşkınlıktan eli ayağı dolanan kocayla kaldım öylece...Allahtan eşim çabuk öğrendi gaz çıkarmayı falan ama şu yemek işine fena bozuluyorum. ilk günden beri ayaktayım, kadının önüne yapıp ben getiriyorum. kendisi bir iki kere oğluna yaranmak için yaptı yemek. onlarda benim gaz yapar diye yiyemediğim yada sevmediğim şeyler.bebek, ütü, çamaşır...herşey ellerimden öpüyor. yoğunluktan depresyona girmeye bile fırsat bulamadım düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…