- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.521
selam canlar..
günebakan'a mesaj attım ama dönmedi henüz.. bence doğum yapmıştır o
bu arada link inşallah çıkar..emzirmeyle ilgili herşeyi içeren bir yazı buldum.. baya bilgi var içinde.. fırsatınız olduğunda mutlaka okuyun derim kızlar
http://leileo.files.wordpress.com/2012/03/temel-emzirme-bilgileri1.pdf
Sezeryan depresyonum için affedin beni
Artık buraya yazıp sizleri de kötü hissettirmiycrm
Sadece anlayamıyorum desteğe ihtiyacım var
Sanırım psikoloğa gitmem gerekecek
Eşim tevekkül eksikliğin var o yüzde böylesin diyip kestirip atıyor
Ben de biliyorum tevekkül etmem gerektiğini
Ama işte yaradılış hikmetine uygun Doğum yapamadığım için zor oluyor atlatmak
Atlatıcam söz veriyorum
Buraya da kesinlikle yAzmıycam bu konu hakkında
Sizleri ve güzel bebişlerinizi öpüyorum
Huggies bende de taşma yapıyor...bir bez bağlamayı beceremiyorum diye üzülüyordum, sorun bende değil bezde mi yani?
bunu hiç bilmiyordum...ama bugün eşim şakayla karışık kızdı, erkek adamın poposuyla oynanır mı diye. bi bildiği vardı da mı söyledi acaba
kızlar Günebakan az önce mesaj attı.. çarşamba günü 14:29 da kızını kucağına almış arkadaşımızikisi de iyilermiş çok şükür
Arkadaşlar ya bugün benişimin 12. Günü
Pazartesi kontrolümüz var ilk kontrolümüz
Topuk kanımız alınmadı
İlk 3/5 günde mi alınması mı gerekiyormuş
Bize doktorumuz hiç öyle bi şey demedi
Bu tunusluların sanırım topuk kanından da haberi yok
Allahım nasıl bir ülkeye düştüm
Zaten Allah'a emanet bebeğim sadece ona emanet
Artık topuk kanı için iş işten geçti sanırım
Her zaman ki gibi eskiden köylerde topuk kanı mı alınıyormuş deyip içimi rahatlatnaktan başka çarem yok
maşallah ne güzel bebişine kavuşmuş o da, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinkızlar Günebakan az önce mesaj attı.. çarşamba günü 14:29 da kızını kucağına almış arkadaşımızikisi de iyilermiş çok şükür
Selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum doğum sonrası benim de çok kötü geçti eşimle kavga ettik annesi yüzünden. Doğumdan önce bebeğin hiçbir şeyiyle ilgilenmedi doğumdan sonra ise yaptığım her şeyi eleştirdi. Ben de patladım velhasıl 1 hafta eşimle küs kaldık en güzel en mutlu günlerim zehir oldu bana. Annem de dahil herkes evine gitti sütüm azaldı bebeğim hastalandı depresyona girdim. Şimdi eşimle barıştık yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum lohusalık gerçekten zormuş etrafında anlayışlı insanlar olmayınca çok çok daha zor. Bir de ne geldi başıma ben normal doğum yapmıştım doğumdan sonra ebe bana batikonlu bez getirdi genital bölge temizliğini bunlarla yapacaksın su kullanmayacaksın dedi ben de kullandım ama benim genital bölge bir tahriş oldu ki sormayın popoma kadar ben de ped ten zannediyordum bugün dayanamadım doktora gittim doktor çok kötü ped böyle yapmaz dedim batikonu söyledim meğer batikonu sadece dikişlere sürmem gerekiyormuş ilaç verdi perine temizleyici bir de serum verdi ped koymapamukku bez koy dedi biraz hafifledi sanki. Ben de durumlar böyle işte doğum en kolayıymış sonras beni mahvetti hem psikolojik hem de fizyolojik(((((
sağolasın tatlımmm
evet yaa ilk doğumumda da aynısı olmuştu
bunda da hiç ağrım sancım olmadı dırek suyum geldı (ama ne su gelmesi :26:
gece 4 de hastaneye gittik
sabah 10 a kadar hafif sancılar çektım ama suyum geldıgı için doktorum daha fazla beklemeyelim dedi ve
10 da suni sancı takıldı sonuç= 11.40 da oğlum dünyaya geldi...
amin canımm Rabbım cumlemızın evladını hayırlı eylesın
walla ne bılıyım insan ıster ıstemez kafaya takıyor ıste
neyse şimdi daha ıyıyız
bu arada topiğimizde kalan son anne adaylarını da RABBIM tez zamanda kurtarsın ınsallah...
walla bızde aynen sıcaktan olmustur dıye düşündük ama
gelen de öpmeden durmuyor tabıı
pazartesı kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne dıyecek...
Hiiii Allah korusun çok tatlı maşallahhh :)Annesi ve babasının beklemekten sabırsızlandığı bir günde 05.08.2013 saat 17.15 te sezeryanla dünyaya geldi minik yavrum.
Bir türlü memeyi ağzına almayan inatçı kuzumu sütümü yettiğince sağarak besliyorum.tabi arada mamada veriyorum mecburensezeryanımız çok şükür iyidi tabi ilk günlerim oldukça zordu. şimdi şimdi oğlum dünyaya ben de anneliğe alışıyorum.dikiş yerlerimin acısı baya azaldı.
Yaşadığım tüm zorluğa oğlumun bir gülüşü yeter.
Allah herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etisn inşallah.
Kaka kokusunun hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim :)
bebeşimiz eşime çok benziyor o işe gidince klonlanmış minik hali yanımda kalıyor sanki :)
rabarbacım canım sanada hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt inşallahEki Görüntüle 781217 Eki Görüntüle 781227 Eki Görüntüle 781240
Geçmiş olsun canım çok üzüldümUzun bir süreden sonra tekrar merhaba:) Bedenen ve ruhen o kadar yorgundum ki Cumartesi hastaneden çıktığımızdan beri yazamadım. Kızım doğduğundan beri çoğu zamanı hastanede geçirdik nerdeyse. Çok ciddi bir hastalık atlattık çok şükür ve umarım bu son olur. O kadar çok damar yolu açıldı ki yavru kuşuma maalesef minik bedeni mikroplara karşı koyamadı ve sepsis olduk. Yani kana mikrop karışması. Geçtiğimiz salı günü refleks filan yoktu renk sapsarı çocuk doktoru ve hemşireler panik içinde Bursaya sevk düşünüyor, hayati tehlike hat safhada. Hayır dedi eşim doktora sevk filan yok sen tedavi edeceksin. Tabi doktorun güveni yerine geldi Allah ondan ve kızıma kendi yavrularına gösterdikleri özeni gösteren hemşirelerden bin kere razı olsun. Öyle iyi ettiler ki kızımı :) Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zordu. Herşeyde bir hayır vardır diyorum, belki bunu atlattığı için çok güçlü bir savunma sistemine sahip olacak. Kolay kolay hastalanmayan bir kız olacak inşallah. Başta Parme olmak üzere kızım için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Parme nazar değdiğini düşünmüş ben de aynen öyle düşünüyorum her okuduğumda çenelerim ayrılıyor esnerken. Misafir filan gelmesini istemiyorum artık kızıma tekrar nazar değecek diye ödüm kopuyor.
kızlar kusuruma bakmayın durup durup abuk sorular soruyorum ama fena halde kafama takıldı, hatta takılmadı kafayı yiyicem şimdibenim kuzum uyurken pek bir garip nefes alıyor bazen. hırıltılı hırılıtılı nefesi, göğüs kafesi çok inip çıkıyor öyle zamanlarda..sanki zor nefes alıyor gibi. sizde de oluyor mu öyle bazen uyurken, bilemedim normal midir yenidoğan diye?
Yalovacim sabahtan seni göremeyince dogum yaptım sandim walla..yazdiklarina aynen katiliyorum yalnız degilsin bende uzun süredir ilaç kullanmıyorum beslenmede ona keza saldım iyice walla... Doğal dogum hikayelerini okuyarak Motivasyonumu iyiden iyiye yükseltiyorum... İnanıyorum inanmak istiyorum olacak diyorum.. Kendi sancım gelecek ve olacak Allah'ın izni ile.. Bu arada kasilmalar kendini fazlaca hissettiyo.. Ama buna eşlik eden başka bir agri yok düzensiz bel agrisi dısında.. Yarın sabah yine Dr randevumuz var bakalım ne diyecek..
Ben de sordum dr a canım benim. Girtlagi henuz kemiklesmediginden oluyomus o hiriltilar tiz cigliklar. Hic canini sikma. Bu kadar evham seni bunaltcak bigun :-D
aynen öyle canım yahergün yeni bir konu buluyorum kendime...benim anne tarafında kalple ilgili sorunumuz var. eşime kaç kere dedim şu bebişi kontrol ettirelim diye, bana kızıyor evham yapıp hastalıkları çağırma diyor. teşekkür ederim cevabın için, biraz rahatladım. yoksa uyumadan bu gece başında otururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?