2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ettik canım :) okuma fırsatım yok şuan, ev halkına yemek yapmakla meşgulüm ama kontrol ettim link açılıyor. bu gece okurum emzirme seansımızda

Arkadaşlar ya bugün benişimin 12. Günü
Pazartesi kontrolümüz var ilk kontrolümüz
Topuk kanımız alınmadı
İlk 3/5 günde mi alınması mı gerekiyormuş
Bize doktorumuz hiç öyle bi şey demedi
Bu tunusluların sanırım topuk kanından da haberi yok
Allahım nasıl bir ülkeye düştüm
Zaten Allah'a emanet bebeğim sadece ona emanet
Artık topuk kanı için iş işten geçti sanırım
Her zaman ki gibi eskiden köylerde topuk kanı mı alınıyormuş deyip içimi rahatlatnaktan başka çarem yok

Sezeryan depresyonum için affedin beni
Artık buraya yazıp sizleri de kötü hissettirmiycrm
Sadece anlayamıyorum desteğe ihtiyacım var
Sanırım psikoloğa gitmem gerekecek
Eşim tevekkül eksikliğin var o yüzde böylesin diyip kestirip atıyor
Ben de biliyorum tevekkül etmem gerektiğini
Ama işte yaradılış hikmetine uygun Doğum yapamadığım için zor oluyor atlatmak
Atlatıcam söz veriyorum
Buraya da kesinlikle yAzmıycam bu konu hakkında
Sizleri ve güzel bebişlerinizi öpüyorum

Canım sana elimizden geldiğince destek olurum ve oluruz ama bunu sürekli dile getirerek ve aklına getirerek kendini yıpratıyorsun. İstediğin zaman yaz özelden yada buradan sıkıntını ama şunu unutma herşey bizler için sezeryanda normalde. Eceli ölmek de kaza ile ölmek de. Herşey biz insanlar için. Sen sadece bebeğine odaklan. doğurdun mu doğurdun bu kadar :) sağlıklımısınız evet bu kadar :)

Huggies bende de taşma yapıyor...bir bez bağlamayı beceremiyorum diye üzülüyordum, sorun bende değil bezde mi yani?

Ya ikimiz de beceriksiziz ya da sorun bezde

bunu hiç bilmiyordum...ama bugün eşim şakayla karışık kızdı, erkek adamın poposuyla oynanır mı diye. bi bildiği vardı da mı söyledi acaba

Var da söylemiş canım. Poposunu silerken filan dikkatli olmak lazım

Selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum doğum sonrası benim de çok kötü geçti eşimle kavga ettik annesi yüzünden. Doğumdan önce bebeğin hiçbir şeyiyle ilgilenmedi doğumdan sonra ise yaptığım her şeyi eleştirdi. Ben de patladım velhasıl 1 hafta eşimle küs kaldık en güzel en mutlu günlerim zehir oldu bana. Annem de dahil herkes evine gitti sütüm azaldı bebeğim hastalandı depresyona girdim. Şimdi eşimle barıştık yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum lohusalık gerçekten zormuş etrafında anlayışlı insanlar olmayınca çok çok daha zor. Bir de ne geldi başıma ben normal doğum yapmıştım doğumdan sonra ebe bana batikonlu bez getirdi genital bölge temizliğini bunlarla yapacaksın su kullanmayacaksın dedi ben de kullandım ama benim genital bölge bir tahriş oldu ki sormayın popoma kadar ben de ped ten zannediyordum bugün dayanamadım doktora gittim doktor çok kötü ped böyle yapmaz dedim batikonu söyledim meğer batikonu sadece dikişlere sürmem gerekiyormuş ilaç verdi perine temizleyici bir de serum verdi ped koymapamukku bez koy dedi biraz hafifledi sanki. Ben de durumlar böyle işte doğum en kolayıymış sonras beni mahvetti hem psikolojik hem de fizyolojik(((((

canım topuk kanında tiroid hormonu eksikliği ve birkaç genetik hastalık taraması yapılıyor, gec kalmış sayılmazsın ,çünkü benim bebeğin TSH yüksek çıkmış oyüzden 19 günlükken tekrar aldılar saglık ocagında. imkanın varsa yaptır mutlaka,için rahat eder

kızlar Günebakan az önce mesaj attı.. çarşamba günü 14:29 da kızını kucağına almış arkadaşımız ikisi de iyilermiş çok şükür
maşallah ne güzel bebişine kavuşmuş o da, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirsin bi an önce
malesef insanlar çok anlayışsız oluyorlar, bir de ilk doğumda herşeye karışıyorlar, yardımdan cok zararı oluyor farkında değiller

ilk doğumumda benim derdim de kendi annemleydi,kvde bile rahatsız olmuştu bana karışmasından, çok şükür artık iyice deneyimliyimde karıştırtmıyorum

maşallah canım ne güzel doğum yapmışsın,Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin
dediğin gibi sıcaktan olmuştur bebişin cildindekiler, önemli bişey değildir ,sıkma canını

Son düzenleme:
Yalovacim sabahtan seni göremeyince dogum yaptım sandim walla..yazdiklarina aynen katiliyorum yalnız degilsin bende uzun süredir ilaç kullanmıyorum beslenmede ona keza saldım iyice walla... Doğal dogum hikayelerini okuyarak Motivasyonumu iyiden iyiye yükseltiyorum... İnanıyorum inanmak istiyorum olacak diyorum.. Kendi sancım gelecek ve olacak Allah'ın izni ile.. Bu arada kasilmalar kendini fazlaca hissettiyo.. Ama buna eşlik eden başka bir agri yok düzensiz bel agrisi dısında.. Yarın sabah yine Dr randevumuz var bakalım ne diyecek..

Hiiii Allah korusun çok tatlı maşallahhh :)
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm

kızlar kusuruma bakmayın durup durup abuk sorular soruyorum ama fena halde kafama takıldı, hatta takılmadı kafayı yiyicem şimdi benim kuzum uyurken pek bir garip nefes alıyor bazen. hırıltılı hırılıtılı nefesi, göğüs kafesi çok inip çıkıyor öyle zamanlarda..sanki zor nefes alıyor gibi. sizde de oluyor mu öyle bazen uyurken, bilemedim normal midir yenidoğan diye?

Ben de sordum dr a canım benim. Girtlagi henuz kemiklesmediginden oluyomus o hiriltilar tiz cigliklar. Hic canini sikma. Bu kadar evham seni bunaltcak bigun :-D

bende gidiyorum yarın görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

Ya kizlar ben turkiyeden rezene almistim pakette tane tane halde olandan.onun cayi nasil yapiliyor tam detayo ile bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.

Ben de sordum dr a canım benim. Girtlagi henuz kemiklesmediginden oluyomus o hiriltilar tiz cigliklar. Hic canini sikma. Bu kadar evham seni bunaltcak bigun :-D

aynen öyle canım ya hergün yeni bir konu buluyorum kendime...benim anne tarafında kalple ilgili sorunumuz var. eşime kaç kere dedim şu bebişi kontrol ettirelim diye, bana kızıyor evham yapıp hastalıkları çağırma diyor. teşekkür ederim cevabın için, biraz rahatladım. yoksa uyumadan bu gece başında otururdum

Belki ben de cok rahat gorunecem ama bana her evham geldiginde, sadece cocuk icin degil sevdigim her hangi bisey de olabilir, yani sevdigim seyin esya yada biri basina bisey gelcek korkusu sardiginda ya Allaha emanet edip rahatlarim ya da onun asil sahibinin ben olmadigimi kendime hatrlatirim. Herseyin bi omru var tukenince agit da yaksam beni terkedecek. Dunyanin duzeni boyle. Kocam da annem de en sevdigim kitabim da hayvanim da vs. Ne kadar bole dusunsem de bu dusunceme cocugumu sokamiyorum. Onun ustunde daha yogun calismaliyim galiba. Cocuk cok farkli seni cok iyi anliyorum. Ama azicik kendini rahatlat. Acimasizca olcak ama onlar bizim degil. Emanetler. Iyi bakmaya calisiyoruz evet ama sahibi neyi nasil isterse oyle yapar. Offff... Kafam bulanik. Hala temzlik yapiorum. Umarim anlatabilmisimdir meramimi :-D

Kızlar kafayı yicem artık isim konusunda,ben hala içime sinen bir isimbulamadım kızıma.eşim bu akşam melis ismini bulmuş.bende onun istediğî olsun istemiyorum,çünkü o benim bulduklarımı kibarca bile değil beğenmediğini söyledi,ben hiç beğenmesem bile o kadar irrite edici söylemedim.valla yardımınıza ihtiyacım var,öyle çok çiçekli böcekli,isim isim gibi olan isimleri sevmiyorum.ben ışık,alya,evren,devrim,belki pınar,güneş,belki beril yada beren,ayşe gibi isimler diyorum.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.belki benim kız ismi yok diye doğası gelmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…