- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.541
Biz bu yüzden daha bebişim 2 güblükken apar topar Dr gittik eşimin pimpiriği yüzündenkızlar kusuruma bakmayın durup durup abuk sorular soruyorum ama fena halde kafama takıldı, hatta takılmadı kafayı yiyicem şimdibenim kuzum uyurken pek bir garip nefes alıyor bazen. hırıltılı hırılıtılı nefesi, göğüs kafesi çok inip çıkıyor öyle zamanlarda..sanki zor nefes alıyor gibi. sizde de oluyor mu öyle bazen uyurken, bilemedim normal midir yenidoğan diye?
Kızlar kafayı yicem artık isim konusunda,ben hala içime sinen bir isimbulamadım kızıma.eşim bu akşam melis ismini bulmuş.bende onun istediğî olsun istemiyorum,çünkü o benim bulduklarımı kibarca bile değil beğenmediğini söyledi,ben hiç beğenmesem bile o kadar irrite edici söylemedim.valla yardımınıza ihtiyacım var,öyle çok çiçekli böcekli,isim isim gibi olan isimleri sevmiyorum.ben ışık,alya,evren,devrim,belki pınar,güneş,belki beril yada beren,ayşe gibi isimler diyorum.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.belki benim kız ismi yok diye doğası gelmiyordur.
Kizlar bana yqrdim edin kafam cok karisik.
Aksam dugun var. Esimin yakin arkadasinin. Bebegi goturmek istemiyor esim. Kv ye vermekten yana. Ama bilen bilir pek guvenemiyorum olanlar yuzunden. Evde de kirk gundur cok sıkıldım. Gitsem mi gitmesem mi? Gitmemeye daha yatkinim aslinda aklim cocugum da olacagina dugune gitmem diorum. Ama cok bunaldim. Hic cikmadim evden. Zaten kavgalar hirpalanmalar girlaydi. Iice kafalari yicem artik. Pazartesi cikio allahtan kirkim.
bizim kuzu da emzik niyetine kullanmaya başladı :) karnı doyduktan sonra çekmeden öööle emiyor sadece, yada uyumak için memeyi kullanıyor. soran yok anne sen bu durumdan memnun musun diye...artık olayı aştım, emzirirken çamaşır katlayabiliyorum yada romanıma kaldığım yerden devam ediyorum. hatta bugün göğsüme bağlayıp odasını bile topladım
ahhh kızlar aaahhhhh :))
benim kız şimdi uyudu da fırsat buldum bir gireyim bakayım dedim fakat geçmişi çok uzun okuyamadım
benimle aynı sorunu yaşayanlar varmış içim rahatladı :)
yoksa bazen çıldırma noktasına geliyorum özellikle geceleri.. sürekli uyanıyo meme istiyo emerken uyuya kalıyo resmen beni uyutmamak için uğraşıyo, şikayet etmek için değil ama gece uykusuzluğu tehlikeli oluyo gerçekle rüyayı ayırt edemiyorum bazen
geçenlerde kızımın gazını çıkarırken yanıma eşim geldi ver biraz da ben pışpışlıyayım dedi kollarını uzattı tam çocuğu ona doğru bırakacaktım ki bir baktım rüya !! ŞOK!!! öyle korktum ki ya çocuğu bıraksaydım diyedüşürecektim valla çocuğu...
bide bizim kız sürekli emmek istediği için kv bu çocuk doymuyor mu diyo saat başı kalkması normal değil diyo
ama bakıyorum memelerde süt var...
alt değiştirme olayımız da tam bir sorun.. altını değiştirirken çatlarcasına ağlıyo elim ayağıma dolanıyo acele edeyim diye ama nafile... sizlerde nasıl bu alt açma olayıağlama krizine giriyorlarmı? ben karnı açken değiştiriyorum çünkü hemşire öyle tembihlediydi...
ha birde isilik olduk dünmeleğimin alnında göğsünde kırmızı ufak sivilce gibi şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım
nasıl geçer bu isilik, olupta atlatan var mı ?
canım şanslısın yine kalmış annen yanında, benimkiler geldi 1 gün kalıp döndüler mecburen. ben evde sezeryan olmuş lohusa kendine bakamayan kv, şaşkınlıktan eli ayağı dolanan kocayla kaldım öylece...Allahtan eşim çabuk öğrendi gaz çıkarmayı falanama şu yemek işine fena bozuluyorum. ilk günden beri ayaktayım, kadının önüne yapıp ben getiriyorum. kendisi bir iki kere oğluna yaranmak için yaptı yemek. onlarda benim gaz yapar diye yiyemediğim yada sevmediğim şeyler.bebek, ütü, çamaşır...herşey ellerimden öpüyor. yoğunluktan depresyona girmeye bile fırsat bulamadım düşün artık
Kızlar kafayı yicem artık isim konusunda,ben hala içime sinen bir isimbulamadım kızıma.eşim bu akşam melis ismini bulmuş.bende onun istediğî olsun istemiyorum,çünkü o benim bulduklarımı kibarca bile değil beğenmediğini söyledi,ben hiç beğenmesem bile o kadar irrite edici söylemedim.valla yardımınıza ihtiyacım var,öyle çok çiçekli böcekli,isim isim gibi olan isimleri sevmiyorum.ben ışık,alya,evren,devrim,belki pınar,güneş,belki beril yada beren,ayşe gibi isimler diyorum.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.belki benim kız ismi yok diye doğası gelmiyordur.
41 hafta
saat 00:40
29 ağustos
3.170 gr
suni sancı ile normal doğum
Allah'ıma çok şükürler olsun....
41 hafta
saat 00:40
29 ağustos
3.170 gr
suni sancı ile normal doğum
Allah'ıma çok şükürler olsun....
Nasil bagladin gogsune yaaaaa:) ben de bebek bakim kitabi okuyorum enzirirken, sadece goz hareketi oldugundan zarari yok, yoksa direk kaciyo meme ucu agzindan.
kızlar bugun bebeğim tam 5 günlük oldu
dün bebek ziyaretıne gelen mısafırlerden bırı paat dıye
bu çocugun gözlerı sarımı ne dedihalbukı ondan baskada kımse böyle bısey söylememıştı
bende çok dikkat edıyorum ama yuzunde gözunde bı sarılık göremedım
esımde heeeh tamam evhamlanacak bısey daha buldun kendıne çocukta bısey yok bırak kafana takmayı deyıp duruyo
ya haklı oldugunu bılıyorum ama yıne de ınsan duramıyor ıste
bebegı sarılık gecıren arkadaslar bebegınız kaç gunlukken tam olarak bellı oldugu sarılığı
ve kaç gunlukken artık sarılık tehlıkesını geçırdık dıye sevınebılırız bır bılgısı olan varmı?
Belki ben de cok rahat gorunecem ama bana her evham geldiginde, sadece cocuk icin degil sevdigim her hangi bisey de olabilir, yani sevdigim seyin esya yada biri basina bisey gelcek korkusu sardiginda ya Allaha emanet edip rahatlarim ya da onun asil sahibinin ben olmadigimi kendime hatrlatirim. Herseyin bi omru var tukenince agit da yaksam beni terkedecek. Dunyanin duzeni boyle. Kocam da annem de en sevdigim kitabim da hayvanim da vs. Ne kadar bole dusunsem de bu dusunceme cocugumu sokamiyorum. Onun ustunde daha yogun calismaliyim galiba. Cocuk cok farkli seni cok iyi anliyorum. Ama azicik kendini rahatlat. Acimasizca olcak ama onlar bizim degil. Emanetler. Iyi bakmaya calisiyoruz evet ama sahibi neyi nasil isterse oyle yapar. Offff... Kafam bulanik. Hala temzlik yapiorum. Umarim anlatabilmisimdir meramimi :-D
Günaydınn
Sonunda Kk şifremi hatırlayıp telden giriş yapabildim
Bilgisayarda otomatik açılıo ama onu da sürekli elime alamıodum bu çok ii oldu bana
Hiç eksiksiz geçmiş takip ettim burdan
Doğum yapmışlarsa Allah analı babalı büyütsün hastalıklarla uğraşanlara Allah şifa versin bebişlerinize inş iileşirler biran önce henüz doğurmamışlara da kolay doğumlar diliyorum
Biz bu yüzden daha bebişim 2 güblükken apar topar Dr gittik eşimin pimpiriği yüzünden
Sanki koşmuş da nefes nefese kalmış gibi nefes alıodu ara ara
Ama Dr normal olduğunu söledi için rahat olsun
Cnm güneş Beril beren içlerinde en çok beğendiklerim
Melis de güzel eşinin seçimi
Diyecek bi sürü şeyin vardı unuttum hay allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?