- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.061
Ya işte insanın görmediği bi yeriyle ilgili bi sağlık problemi yaşaması muayene olması çok zor.sen yatıyosun, doktor orda bişiler yapıyo karıştırıyo kurcalıyo dişçiye gitmek de çok iticidir ya o yüzden. dişlerini çıkarıp bi kenara koyabilse daha az ürkütücü olabilirdi mesela
Galiba ve de sanırsam burda düğün var...Ben de tutayım halayın ucundan
evet canım evet en koptuğum şarkı bu aralarayy cok güldüm yaaa iiki gelmişim bu topiğeee
kızlar dura dura hiç olur oğlana dura dura koç olur angarada bi hoca var üfleyince uçurummmm tey teyyy
sen angaranın neresindenn cnm
ben emek
kuzum mesaj yazdığın yerin altında görünmesi gerekpolicim süpersin valla. enerjine hayranım :) maşallah.... ya bu el sallayan admları falan bu ıkonlar nasıl çıkıyor bende yok bunlar. nasıl yapacağız bunları ?
Polianna dünki kasvetli halin gitmiş, bugün formundasin yine:)) kızım soruyor anne niye gülüyorsun diye?
ayy anca bu kadar ii anlatılır cnm yaabizdede merak binbeşyüz napıyooo acaba neye bakıyooo ayy kendime geldim yaa
artık hergün burdayım güle eğlene doğururuzzz
Galiba ve de sanırsam burda düğün var...Ben de tutayım halayın ucundan
ayy anca bu kadar ii anlatılır cnm yaabizdede merak binbeşyüz napıyooo acaba neye bakıyooo ayy kendime geldim yaa
artık hergün burdayım güle eğlene doğururuzzz
tey teyy polinin neşesi hepimizi sardı valaa...
tut halayın ucundan cnm düğünde kalabalık iidir
aynen canım banda bırı demıstım karnınızı bıbastan bır bas kesılıyor bı kere estetık olark cırkın demıstı ıste ınsanlar bılmeyınce halbıkı benımde kesı yerım hem bayagı asagıda hemde 10 cm ya var ya yokkk rengıde beyaz oldu bellı bıle olmuyorrDemekki bünyeden bünyeye değişiyor, bende ağrı çekmedim fazla ilk yürütüyorlar ya en zor kısmı oydu. Sezeryandan sonra çok ağrı çektiğini soyluyorya bazi insanlar herhalde anestezi farkı diye düşünüyordum bende. Doktorun tecrubeside olabilir bazılarında bir dikiş var güzelim bir kasıktan bir kasığa . Bizimkiler on santim ki şimdi izi bile kalmadı beyaz bir çizgi sadece yakından bakmayinca gözükmüyor oda. Neyse bende sezeryani övdüm diye tepki alırım şimdi diyordum malum artık normal doguma acayip yönlendirme var. Seninde böyle düşünmene sevindim canım.
benide aranıza alırsanız cok sevinirim ....
bende sizinle aynı dönemde meleğimi kucaklıycam inş...
bizimde ilk bebeğimiz ve bende doğumdan cok tırsanlardanım:18:
sanırım benimde tercihim sezeryan olucak hayırlısı olsun ne diyelim hepimiz için...
kızlar ben 29 ocakta gidicem doktor kontrolune ozaman yapılcak ikili tarama gec olmaz dimi 11-14 haftalar arası yapılıyor gerci bende ozaman 13 haftalık olcam:44:
Hah bide cinsiyet meselesi var. Genital nube teorisi diye bir şey var bilimsel , hurafe değil: erken cinsiyet tahmininde bulunan doktorlar buna gore karar veriyorlarmış. 10. Haftadan sonra olusan genital tuberkul kiz bebeklerde vücuda paralel erkek bebeklerde ise yukarı doğru açi yaparak duruyormuş ben ornekleri baya bir inceledim. Bebeğin yan profilden sirtustu resminden gözüküyor bakalım bu son kontrolde kendi bebegiminkini gorebilecekmiyim. Sizde resimlerini alırsanız burda yorumlarız.
ben de keçiören
kuzum mesaj yazdığın yerin altında görünmesi gerek
aa güzeldir keçiören yerleşim olarak
sen hangi hastaneye gidiyosun cnm ben akropola gidicem ışın hanıma
aynen bigün mızmızlanıyoz bigün gülüyoz öle geciyoo günlerr
hamilelikte ruh hali cok değişgen yaa
Kendime gore hesapladim senide ben ayın 25 inde sata gore 12+3 ultrasona görese 11+ 6 olucam. İdeali 12. haftanın sonu . Sende 29 unda 12+ 4 oluyorsun. Bence endiselenmene gerek yok.
sen hangi hastaneye gidiyosun cnm ben akropola gidicem ışın hanıma
Hah bide cinsiyet meselesi var. Genital nube teorisi diye bir şey var bilimsel , hurafe değil: erken cinsiyet tahmininde bulunan doktorlar buna gore karar veriyorlarmış. 10. Haftadan sonra olusan genital tuberkul kiz bebeklerde vücuda paralel erkek bebeklerde ise yukarı doğru açi yaparak duruyormuş ben ornekleri baya bir inceledim. Bebeğin yan profilden sirtustu resminden gözüküyor bakalım bu son kontrolde kendi bebegiminkini gorebilecekmiyim. Sizde resimlerini alırsanız burda yorumlarız.
Geçmiş olsun canım. Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için öksürük ve soğuk algınlığı kaparım hep çocuklardan. Ilık (sıcağa yakın) ballı süt bana çok iyi gelir. Hamilelik öncesi biraz da zencefil koyardım ama hamilelikte zencefilin zararı var mı yok mu onu araştırıp öyle kullanmak lazım...
aynen canım banda bırı demıstım karnınızı bıbastan bır bas kesılıyor bı kere estetık olark cırkın demıstı ıste ınsanlar bılmeyınce halbıkı benımde kesı yerım hem bayagı asagıda hemde 10 cm ya var ya yokkk rengıde beyaz oldu bellı bıle olmuyorr
hosgeldın cnm bende 1 subatta gıdıcem 13 artı da oluyor dr ozaamn cagırıdı ıkılı test ense kalınlıgına falan bakılcak
eneeeeeeeeee ben de akropole gidiyorum Işın hanıma hemi de
eneeeeeeeeee ben de akropole gidiyorum Işın hanıma hemi de
bak şu işe şimdi akraba çıkacaklar heeee
kuzum bu halaydan oyundan sonra oldumu şimdi bu Genital nube teorisi
bu angaralılar pek oynak canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?