2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy anca bu kadar ii anlatılır cnm yaabizdede merak binbeşyüz napıyooo acaba neye bakıyoooayy kendime geldim yaa
artık hergün burdayım güle eğlene doğururuzzz

ben de keçiören

policim süpersin valla. enerjine hayranım :) maşallah.... ya bu el sallayan admları falan bu ıkonlar nasıl çıkıyor bende yok bunlar. nasıl yapacağız bunları ?
kuzum mesaj yazdığın yerin altında görünmesi gerek

Polianna dünki kasvetli halin gitmiş, bugün formundasin yine:)) kızım soruyor anne niye gülüyorsun diye?

evt bugün iyiyim çok şükür:)

ayy anca bu kadar ii anlatılır cnm yaabizdede merak binbeşyüz napıyooo acaba neye bakıyoooayy kendime geldim yaa

bazen çok duygusal oluyoruz ağlıyoruz falan neden bulantım yok neden ağrım yok diye takıyoruz öyle geçiyo günler iştee

Son düzenleme:
Galiba ve de sanırsam burda düğün var...Ben de tutayım halayın ucundan

tey teyy polinin neşesi hepimizi sardı valaa...
tut halayın ucundan cnm düğünde kalabalık iidir

♪♪♪♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫♪♪♪♪♪♪♫♫♪♪♪♪♪♫♪♪♪♪♪♪♪♫♫♫♪♪♪♪♪♫♪♪♪♪♪♪♫♪♫♪♪♪♪♪♪♪

Hah bide cinsiyet meselesi var. Genital nube teorisi diye bir şey var bilimsel , hurafe değil: erken cinsiyet tahmininde bulunan doktorlar buna gore karar veriyorlarmış. 10. Haftadan sonra olusan genital tuberkul kiz bebeklerde vücuda paralel erkek bebeklerde ise yukarı doğru açi yaparak duruyormuş ben ornekleri baya bir inceledim. Bebeğin yan profilden sirtustu resminden gözüküyor bakalım bu son kontrolde kendi bebegiminkini gorebilecekmiyim. Sizde resimlerini alırsanız burda yorumlarız.

aynen canım banda bırı demıstım karnınızı bıbastan bır bas kesılıyor bı kere estetık olark cırkın demıstı ıste ınsanlar bılmeyınce halbıkı benımde kesı yerım hem bayagı asagıda hemde 10 cm ya var ya yokkk rengıde beyaz oldu bellı bıle olmuyorr

hosgeldın cnm bende 1 subatta gıdıcem 13 artı da oluyor dr ozaamn cagırıdı ıkılı test ense kalınlıgına falan bakılcak

Sen nası bi insansın ya doktor olcamışın da direkten dönmüşün he

Kendime gore hesapladim senide ben ayın 25 inde sata gore 12+3 ultrasona görese 11+ 6 olucam. İdeali 12. haftanın sonu . Sende 29 unda 12+ 4 oluyorsun. Bence endiselenmene gerek yok.

canım ben yarım 13+1 oluyorum takvime göre. yarın yaptıcağım 2li testi. zamanlamamız gayet iyi o zaman. Aç gitmeye gerek yok demi daha önce sormuştum ama tekrar sorayım dedim:) Birde ablam çikolata falan ye dedi ultrasano girmeden dedi, o zaman bebek daha hareketli oluyormuş ve ultrasonda daha iyi görünüyormuş.

kuzum bu halaydan oyundan sonra oldumu şimdi bu Genital nube teorisi
bu angaralılar pek oynak canımmmmmm

mrb canım bildiğim kadarıyal zenjivil hamilelere yasak.bebeklere 2 yaşına kadar yasaktır.

hosbuldum cnmii ozaman ya bende panik yaptım benimde tam zamanında oluyo ozaman

bunu bende duydum canım bı cıkıntı varmıs ıce dogrusysa kız dısarı uzantılı ıse erkek oluyormus

eneeeeeeeeee ben de akropole gidiyorum Işın hanıma hemi de

aaaaaaaaa şoklardayımdünya kücük vallaha
ben henüz kendisiyle tanışmadım öle yoğunki 2 ay önce aldım randevuyu düşün
29 ocakta tanışcaz inş... ama cok olumlu seyler okudum
ayy anlat helee kuzum yaa nasıl bi doktor belkimde denk geliriz oralardaaa

Zorunluluk Olmadan Sezeryan Düşünen Hamilelere Hitaben: Şimdi kızlar sezeryan iyi falan diyorsunuz ama pek o kadar da rahat değil.Çünkü ben de sezeryan oldum. Güle oynaya gittim, zırıl zırıl çıktım.Ameliyathaneye giderken bir odaya alıyorlar ve orada idrar sondası takıyorlar.Resmen takarken cayır cayır yanıyor idrar yolların.Sonra belden 3-4 yerden iğne(kuyruk sokumunun ortalama 1 karış üstünden yapılıyor ve de derine) Hatta Dr. bana eğer kıprdarsan sinire gelir felç olabilirsin demişti.Resmen robot gibi dondum korkumdan Sonrasında da isteğim üzerine uyku iğnesiyle uyutuldum.Uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu ama ameliyattan yarım saat sonra tam ameliyat yerimin üzerine kum çuvalı koydular hemşireler.Sanırım kanama ve pıhtılaşma olmaması içinmiş.3 saat kaldı tabi anestezinin etkisi de geçmişti bu arada.Sadece serum takılıydı.Resmen karnımın pıt pıt attığını hissediyordum.Ama onu çekince bir nebze rahatladım.Sonrasında yürüttükleri ilk gün zorlanıyorsun ve de sonda 1-2 gün kalıyor çünkü tuvalete gidemiyorsun.Şahsen Dr. bize hasta bezi aldırmıştı.Çünkü sezeryanda suyun kanın normal doğumdaki kadar hızlı bitmiyor.İlk 3 gün çok meşakatli.Sonra yavaş yavaş eski haline dönüyorsun.Ve de ilk gün bebeğimi yan yatar vaziyette emzirdim.Bebek her ağladığında eyvah! diyordum.Ağlamasın diye dua ediyordum.Çünkü ilk gün eziyet gibi.Yani tavsiyem çok zorunlu olmadıkça normal doğumdan vazgeçmeyin.Ömür boyu sezeryanın sıkıntısını çekmektense 2-3 saat dayanın yavrunuz için.Hem normal doğumla doğan bebekler doğumda annenin doğum kanalında bulunan bir antikor mu ne varmış onu aldıkları için daha sağlıklı oluyormuş.Hem de sütünüz normal doğumda daha çabuk gelir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…