2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Millet halaya başlamış ben ne diyorum...:)))))

canımcım biz senle iki kimyacı ve burdur-antalya topraklarındaki yakınlarımızdan dolayı başka dünyadayız valla. halaya yetişemedik. angaralılar çok hızlı.
çok çekmeyin kızlar halayı bebişlerin başı döner valla :)

bu arada policim çıkmıyor bende o ıkonlar yaaa

yaaaaaaa kızlar ben 9. haftanın içindeyim ama karnım o kadar büyük ki sanki 4-5 aylık gibi duruyor sizler ne alemdesiniz?
çevremdeki herkes bu ne böyle diyor ((

maşalalh canım en son dr kontrolun ne zamandı dr söyledikleri edir.Peki hamile kalamdan önce göbeğin varmıydı.Benim il doğumda kadı ve şimdi 4 aylık hamileye benziyorum ama ben kilolu olduğum için.

Hakketten ya iyi denk geldik senlen
Benim pazartesi günü randevum. aslında geçen haftaydı ilk randevumuz. Kalp atışını aldık, rutin testleri yaptı haftaya hem bebeği bidaha görmüş olursun hem de test sonuçlarını konuşuruz diye tekrar çağırdı. evet söylediğin gibi çok yoğun. Ben de daha evel bi gitmiştim de o yüzden alabildim. İlk defa gelcekler için 2-3 ay atıyolar şimdi

canım ben çok memnun kaldım. çok rahat samimi bir bayan. insanı rahatlatan bi yapısı var. kilo konusunda biraz takık gibi geldi. onu söyliyim Hemşiresi de sevimliydi. :)) Böyle işte ben çok sevdim hastaneyi de ışın hanımı da bakalım sen ne hissediceksin

canım tahinin üstündeki yağda birebir öksürüğe lakin hamile olmadan önce bile miğdemi bulandırıyordu şimdi daha fazla bulandırıyor.miğden bulanmazsa dene derim canım.

sağol canım bunu da aldım listeye

hemen en yakın zaman da keçiboynuzu pekmezi ediniorum kendime :)

herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?

canım bu konuda çok kısıtlamıyorum kendimi ama fazla da ağır makyaj yapmam zaten fondoten,pudra sürmem sadece rimel, allık ve ruj amaaaa göz çevresi kremime endişeyle bakıyorum sürsem mi sürmesem mi kararsızım daha da yeni aldıydımm :)

valla kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil işten geldim ancak yazabildim keyifler yerinde anlaşılan

Bizde gaydiri mubbak cemileye oynarız napalim

canım yaşadıkların cok ağırmış valla ...
bende dahada tırstım :18::18::18:
ama benim yengem hic böle seyler yaşamadı sabah 5 gibi sezeryana alındı öğlen 1 gibi hastaneden cıktık biz ve sonda falanda takılmamıştı :44:
benim duyduğum hic bir sezeryan böle değil ...
ama tabiki normal doğum yapmayı herkes ister ama ama ama işteee kader kısmet biz ne desek boş yaşayıp görücez inş hepimiz sorunsuz bi sekilde doğururuz

evet zaman ne çabuk geçiyor.Benim belki son hamilelliğim olcak onun için zamanın yavaş geçmesini istiyorum.hamilelliğimi doya doya yaşamak istiyorum.

bu arada policim çıkmıyor bende o ıkonlar yaaa [/QUOTE]

şimdi bide şu mesaj yazdığımız yerde üstte hani font size yazıyoya onun yanında bi kutucuk var ordan da yapılıyo ama iyice aşağıya in mause ile diğer seçenekler diye bişey var orda gülümsemeler gösterilmesin diye kutucuk var orayı tıklamış olabilir misin ?

Ah bacım ah.Bütün zorluklar da benim başıma geliyor. Ne dertli başım var oy oy oy... Batsın ulen bu dünya..... Hamilelik hormonlarının etkisiyle psikolojim bozuldu.Demin Ankara havasında oynayan ben, şimdi of çekiyorum. Batsun Bu Dünya Uleeeeen .....

evet ya süper oldu cnm ...
seninde önceden gitmiş olman ii olmuş
ilk randevu önemliymiş ama sonrasında zaman ayırıyomuş bende memnun kalıcam içime öle doğuyo daha gitmeden sempatim var kadına
evet bende diğer topiklerden okudum kiloya takıkmış ....
sen kaçla hamiş kaldın
ben 58 kg hamiş kaldım simdi 56.400 falanım ne zaman kilo alcam acabaaa:44:verdim bu ilk aylar hep kusmayla gecti halada öle

Yok be bana ne.... Ben halaydan çıkıyorum.Kızım fazla oynamak iyi değil hamilelikte.Siz halay çekin ben alkış tutarım

tamam sen yandan destek ortamı costur

sizde o havayla katılın valla o havalarda iidir yeterki oyun olsun oynamak iidir bebişlerde alışsın simdiden

beniç ünv.den çok samimi bi arkadaşım Bucaklı bikaç kes gittim bucağa tüngüme oynuyolar hele bu yaz uğradık tamda onların düğünü varmış akrabasının kadınlar ayrı çalgıcı erkeklere ayrı çalgıcı neyse allahım o nasıl hızlı müzik sanki bizim havalarıı hızlandırılmış çalıyolar çalgıcıya dedim ki Angara havasıı çalarmısın ama yavaş olsunnn sana şimdi sesimi duysanda taklitini yapsam kaset hızlı sarmış gibiydi kadınlarda hızlı çekimde gibilerdi ama tüngümelerine bayılıyorummm

Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:

ilk çocuğumda normal doğum yaptım ve herşey yolundayse yine normal doğum yapmak istiyorum.Nasıl geçtiğini sorarsan normal ve kolaydı tek son iki saatim zor geçti yani en zor saatlerdi artık doğusun bitsin diyordum.ama tama doğum an hiçbir acı hisedilmiyor ve doğrduğum anda rahatlamıştım ve kendimi bol enerjiyle hissediyordum.ama korkuyorum diyorsan dr ile danış seni rahatlabilir.normal veya sezaryan da olsa önemli olan senin rahat olman.

Canım sondayi ayik takanlar varmış hangi akla hizmetse bende nette okudum. Ama bende yasamadım belden altım uyustuktan sonra takmışlar ( spinal ya benimkisi)araya perde gerdikleri icin ben bilmiyorum.

Kızlar benim çıkmam gerek. herkese iyi hafta sonları

Cucucum :) ben 48le başladım 50yim şu anda. Erken aldım ben hiç bulantı yaşamadığım için

12 den fazla kilo almak yoook dedi Işıncığım :) Sonra yine konuşuruz. Öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…