- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.081
Millet halaya başlamış ben ne diyorum...:)))))
yaaaaaaa kızlar ben 9. haftanın içindeyim ama karnım o kadar büyük ki sanki 4-5 aylık gibi duruyor sizler ne alemdesiniz?
çevremdeki herkes bu ne böyle diyor((
Haklisin valla benimkisi su kabizlik meselesine benzedi...sen anlarsin
aaaaaaaaa şoklardayımdünya kücük vallaha
ben henüz kendisiyle tanışmadım öle yoğunki 2 ay önce aldım randevuyu düşün
29 ocakta tanışcaz inş... ama cok olumlu seyler okudum
ayy anlat helee kuzum yaa nasıl bi doktor belkimde denk geliriz oralardaaa
sorma gızzz olcağına bak vallatey tey halaya devam
canım tahinin üstündeki yağda birebir öksürüğe lakin hamile olmadan önce bile miğdemi bulandırıyordu şimdi daha fazla bulandırıyor.miğden bulanmazsa dene derim canım.
kizlar hepinize ayri ayri gecmis olsun.... HAMILELIKTE EN IYI ANTIBIYOTIK SARIMSAKLI YOGURT:)
EN IYI ÖKSÜRÜK SURUBU ISE KECIBOYNUZU PEKMEZI YADA ÜZÜM PEKMEZI
GERCEKTEN IYI GELIYO DENEYIN
herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?
İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir
canımcım biz senle iki kimyacı ve burdur-antalya topraklarındaki yakınlarımızdan dolayı başka dünyadayız valla. halaya yetişemedik. angaralılar çok hızlı.
çok çekmeyin kızlar halayı bebişlerin başı döner valla :)
bu arada policim çıkmıyor bende o ıkonlar yaaa
Zorunluluk Olmadan Sezeryan Düşünen Hamilelere Hitaben: Şimdi kızlar sezeryan iyi falan diyorsunuz ama pek o kadar da rahat değil.Çünkü ben de sezeryan oldum. Güle oynaya gittim, zırıl zırıl çıktım.Ameliyathaneye giderken bir odaya alıyorlar ve orada idrar sondası takıyorlar.Resmen takarken cayır cayır yanıyor idrar yolların.Sonra belden 3-4 yerden iğne(kuyruk sokumunun ortalama 1 karış üstünden yapılıyor ve de derine) Hatta Dr. bana eğer kıprdarsan sinire gelir felç olabilirsin demişti.Resmen robot gibi dondum korkumdanSonrasında da isteğim üzerine uyku iğnesiyle uyutuldum.Uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu ama ameliyattan yarım saat sonra tam ameliyat yerimin üzerine kum çuvalı koydular hemşireler.Sanırım kanama ve pıhtılaşma olmaması içinmiş.3 saat kaldı tabi anestezinin etkisi de geçmişti bu arada.Sadece serum takılıydı.Resmen karnımın pıt pıt attığını hissediyordum.Ama onu çekince bir nebze rahatladım.Sonrasında yürüttükleri ilk gün zorlanıyorsun ve de sonda 1-2 gün kalıyor çünkü tuvalete gidemiyorsun.Şahsen Dr. bize hasta bezi aldırmıştı.Çünkü sezeryanda suyun kanın normal doğumdaki kadar hızlı bitmiyor.İlk 3 gün çok meşakatli.Sonra yavaş yavaş eski haline dönüyorsun.Ve de ilk gün bebeğimi yan yatar vaziyette emzirdim.Bebek her ağladığında eyvah! diyordum.Ağlamasın diye dua ediyordum.Çünkü ilk gün eziyet gibi.Yani tavsiyem çok zorunlu olmadıkça normal doğumdan vazgeçmeyin.Ömür boyu sezeryanın sıkıntısını çekmektense 2-3 saat dayanın yavrunuz için.Hem normal doğumla doğan bebekler doğumda annenin doğum kanalında bulunan bir antikor mu ne varmış onu aldıkları için daha sağlıklı oluyormuş.Hem de sütünüz normal doğumda daha çabuk gelir:)))
Aaaaaaa kızlaaaaar benim takvimin sonunda "Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi." yazıyor. Zaman ne çabuk geçiyor sanki :) 8 haftalıktık öğrendimizde 1 ay geçmiş gitmiş bile :) Kaldı 6 ay. Allahım sen bizi ve bebeklerimiz koru. amin.
istanbulda olan annelerden cnr'daki anne bebek fuarına giden varmı arkadaşlar ?17-20ocak arasıymış
canım yaşadıkların cok ağırmış valla ...
bende dahada tırstım :18::18::18:
ama benim yengem hic böle seyler yaşamadı sabah 5 gibi sezeryana alındı öğlen 1 gibi hastaneden cıktık biz ve sonda falanda takılmamıştı :44:
benim duyduğum hic bir sezeryan böle değil ...
ama tabiki normal doğum yapmayı herkes ister ama ama ama işteeekader kısmet biz ne desek boş yaşayıp görücez inş hepimiz sorunsuz bi sekilde doğururuz
Hakketten ya iyi denk geldik senlen
Benim pazartesi günü randevum. aslında geçen haftaydı ilk randevumuz. Kalp atışını aldık, rutin testleri yaptı haftaya hem bebeği bidaha görmüş olursun hem de test sonuçlarını konuşuruz diye tekrar çağırdı. evet söylediğin gibi çok yoğun. Ben de daha evel bi gitmiştim de o yüzden alabildim. İlk defa gelcekler için 2-3 ay atıyolar şimdi
canım ben çok memnun kaldım. çok rahat samimi bir bayan. insanı rahatlatan bi yapısı var. kilo konusunda biraz takık gibi geldi. onu söyliyimHemşiresi de sevimliydi. :))
Böyle işte ben çok sevdim hastaneyi de ışın hanımı da bakalım sen ne hissediceksin
Yok be bana ne.... Ben halaydan çıkıyorum.Kızım fazla oynamak iyi değil hamilelikte.Siz halay çekin ben alkış tutarım
Bizde gaydiri mubbak cemileye oynarız napalim
Bizde gaydiri mubbak cemileye oynarız napalim
Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:
canım yaşadıkların cok ağırmış valla ...
bende dahada tırstım :18::18::18:
ama benim yengem hic böle seyler yaşamadı sabah 5 gibi sezeryana alındı öğlen 1 gibi hastaneden cıktık biz ve sonda falanda takılmamıştı :44:
benim duyduğum hic bir sezeryan böle değil ...
ama tabiki normal doğum yapmayı herkes ister ama ama ama işteeekader kısmet biz ne desek boş yaşayıp görücez inş hepimiz sorunsuz bi sekilde doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?