2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaa kızlar ben 9. haftanın içindeyim ama karnım o kadar büyük ki sanki 4-5 aylık gibi duruyor sizler ne alemdesiniz?
çevremdeki herkes bu ne böyle diyor ((

valla cnm benim karnım hic cıkmadı desem cok hafif belli belirsiz hatta bulantılardan bişiy yememekten ben kilo kaybettim...
bende artık belli olsun istiyorum hamiş elbisesi aldım onu giymek için can atıyorum
kaç kiloyla hamiş kaldın

aynen öyle oldu kayahanın şarkısındaki gibi senin doğum hikayen benim askerlik anılarım bitmezdi...hee bak bide doğumdan sonrası var emzirme gazı guzu kakası ağlaması emmesi ...oohhooo herşey doğum gibi olsa keşke

Benimkini de alıversinler çok korkuyorum evet. :) Baksana anlatılınca bile bi tuhaf oldum kim bilir yaşasam nolur. Doğum fobisi diye bişi mi var acaba :44: Eğer varsa bende ondan var galiba. Gerçekten böyle karnım şey gibi oldu lunaparktaki oyuncaklara binince olur ya, öyle

hoşgeldin cucu hesaplamada eksiklik fazlallık olabilir bu hafta tam zamanınmış aslında gidebiliyosan bu hafta git derim ben..

hahaha lunaparkkk ben adrenalini çok seviyorummm o yüzden no problemmmm

Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:

Normal doğumdan korkmuyorum diyen yalan söyler. Evet korkuyorum ama sağlıklısı bu olduğu için son ana kadar normal doğumu zorlamak istiyorum. Tabi zaman ne gösterir bilinmez. Bir de epidural normal doğum var aklımda açıkçası. Olmadı onu deneyeceğim.

hoşgeldin cucu hesaplamada eksiklik fazlallık olabilir bu hafta tam zamanınmış aslında gidebiliyosan bu hafta git derim ben..

hahaha lunaparkkk ben adrenalini çok seviyorummm o yüzden no problemmmm

haklısın aslında cnm bu hafta bitti zaten p tesi için bi randevu ayarlasam ii olucak
gerci ultrasonda takvimine göre 11 haftalık suan ama tedbiri elden bırakmamak lazım

ayy cok güldüm ya cok yaşa
bende cok korkuyorum cnm ya ama sezeryandan tırsmam heralde uyuyup uyancaz meleğimiz yanımızda inş. sağlıklaaa kucaklayalımdaaa

Hosgeldin arkadasım , sevindim geldiğine ; ikili tarama icin en uygun zaman 12. hafta doldugunda diyor doktorum seninkide ideal bir tarih. Bende 25. İnde olucam.

Hosgeldin arkadasım , sevindim geldiğine ; ikili tarama icin en uygun zaman 12. hafta doldugunda diyor doktorum seninkide ideal bir tarih. Bende 25. İnde olucam.

hosbuldum cnm arkadasım
evet sizinle olmak harika aynı seyleri yaşıyoruz ve paylaşmadan olmuyo
hım uygun tarih dimi gec kalmaktan cok korkuyorum ama benim hesaplarıma görede ideal bi tarih olmadı ptesi bi doktoru ararım bu doktora ilk kez gidicem zor aldım randevuyuda zaten bakalım herşeyin hayırlısı ...
bi elma yedim acıktırdı beni ya az az yiyorum ama hep midem fena açmıyım tokmuyum onuda bilmiyomki
eşime diyorum keşke canım bişiy istese o da keske dio artık

canım sende angaradamısın angaranın bağları büklüm büklüm yolları ne zaman hamile kaldında kaldıramıyon kolllarııı haydeeeee

Son düzenleme:
Hoşgeldin bu arada. aynen bana da sezeryan mantıklı ve daha yakın gibi geliyo şu an. hayırlısı bakalım

hosbuldum cnm
aynı sekilde sezeryan en kormayacağım yöntem yoksa doğuramıcaz valla
eşimede diyorum ben sezeryan olucam diye ilk gittiğim doktorda vajinal ultrasonla bakalım dedi ondan bile tırstımönce normal bakalım görmezsek keseyi onla bakarız dedim ...neyseki gördü .
bide bana dio nasıl doğurcan sen böle dio ayy nasıl kızmıştım zamanı gelince doğururum dedimAllahın izniyle sanki herkes çatır çatır doğuruyoo

merhaba kızlar,gerçekten bu topikte olaylar çok hızlı gelişiyor...maşallah bir gün girmesek kaç sayfa atlanmış oluyor...ben bugün ikili tarama testim için doktordaydım..11+3 haftalığım...ultrason verisi normal,kan ve idrar verdim..bakalım haftaya alıcam sonucu...çok da geç kalmamak gerek 13. haftayı geçirmeyin derim...haftaya cinsiyeti bile söylerim dedi dr...bakalım hayırlısı...insan meraktan çatlıyor işte...bir de nasıl bir bebiş olacak,çirkin mi sevimli mi,donuk mu canlı mı:)hepsini kuruyorum kafamda...sağlıklı olsun da,merakla mücadeleye razıyım...

canım sende angaradamısın angaranın bağları büklüm büklüm yolları ne zaman hamile kaldında kaldıramıyon kolllarııı haydeeeee

evet canım evet en koptuğum şarkı bu aralarayy cok güldüm yaaa iiki gelmişim bu topiğeee
kızlar dura dura hiç olur oğlana dura dura koç olur angarada bi hoca var üfleyince uçurummmm tey teyyy
sen angaranın neresindenn cnm
ben emek

Kendime gore hesapladim senide ben ayın 25 inde sata gore 12+3 ultrasona görese 11+ 6 olucam. İdeali 12. haftanın sonu . Sende 29 unda 12+ 4 oluyorsun. Bence endiselenmene gerek yok.

policim süpersin valla. enerjine hayranım :) maşallah.... ya bu el sallayan admları falan bu ıkonlar nasıl çıkıyor bende yok bunlar. nasıl yapacağız bunları ?

Kendime gore hesapladim senide ben ayın 25 inde sata gore 12+3 ultrasona görese 11+ 6 olucam. İdeali 12. haftanın sonu . Sende 29 unda 12+ 4 oluyorsun. Bence endiselenmene gerek yok.

sağol kuzum ya içimi rahatlattın
cok merak ediyorum ya kime benzicek, cinsiyeti belki cinsiyetleride belli olur

Ya işte insanın görmediği bi yeriyle ilgili bi sağlık problemi yaşaması muayene olması çok zor. sen yatıyosun, doktor orda bişiler yapıyo karıştırıyo kurcalıyo dişçiye gitmek de çok iticidir ya o yüzden. dişleri çıkarıp bi kenara koyabilse ve tedaviyi orda yapabilse daha az ürkütücü olabilirdi mesela

Son düzenleme:

Galiba ve de sanırsam burda düğün var...Ben de tutayım halayın ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…