- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.041
yaaaaaaa kızlar ben 9. haftanın içindeyim ama karnım o kadar büyük ki sanki 4-5 aylık gibi duruyor sizler ne alemdesiniz?
çevremdeki herkes bu ne böyle diyor((
Canım kadinlar dogum hikayelerini anlatmayı severler; sen sordun bizde hazır bekliyormuşuz meger kimse aynı anda bu kadar dökülmemişti bu topikte. Ama hiç korkma dogum isin en kolay kısmı . Yani benim icin öyle oldu bu bulantilari yasamaktansa doğurmayı tercih ederdim. Gerçi ben doguramadim aliverdiler:)
Canım kadinlar dogum hikayelerini anlatmayı severler; sen sordun bizde hazır bekliyormuşuz meger kimse aynı anda bu kadar dökülmemişti bu topikte. Ama hiç korkma dogum isin en kolay kısmı . Yani benim icin öyle oldu bu bulantilari yasamaktansa doğurmayı tercih ederdim. Gerçi ben doguramadim aliverdiler:)
benide aranıza alırsanız cok sevinirim ....
bende sizinle aynı dönemde meleğimi kucaklıycam inş...
bizimde ilk bebeğimiz ve bende doğumdan cok tırsanlardanım:18:
sanırım benimde tercihim sezeryan olucak hayırlısı olsun ne diyelim hepimiz için...
kızlar ben 29 ocakta gidicem doktor kontrolune ozaman yapılcak ikili tarama gec olmaz dimi 11-14 haftalar arası yapılıyor gerci bende ozaman 13 haftalık olcam:44:
Benimkini de alıversinler çok korkuyorum evet. :) Baksana anlatılınca bile bi tuhaf oldum kim bilir yaşasam nolur. Doğum fobisi diye bişi mi var acaba :44: Eğer varsa bende ondan var galiba. Gerçekten böyle karnım şey gibi oldu lunaparktaki oyuncaklara binince olur ya, öyle
Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:
hoşgeldin cucu hesaplamada eksiklik fazlallık olabilir bu hafta tam zamanınmış aslında gidebiliyosan bu hafta git derim ben..
hahaha lunaparkkk ben adrenalini çok seviyorummm o yüzden no problemmmm
Benimkini de alıversinler çok korkuyorum evet. :) Baksana anlatılınca bile bi tuhaf oldum kim bilir yaşasam nolur. Doğum fobisi diye bişi mi var acaba :44: Eğer varsa bende ondan var galiba. Gerçekten böyle karnım şey gibi oldu lunaparktaki oyuncaklara binince olur ya, öyle
benide aranıza alırsanız cok sevinirim ....
bende sizinle aynı dönemde meleğimi kucaklıycam inş...
bizimde ilk bebeğimiz ve bende doğumdan cok tırsanlardanım:18:
sanırım benimde tercihim sezeryan olucak hayırlısı olsun ne diyelim hepimiz için...
kızlar ben 29 ocakta gidicem doktor kontrolune ozaman yapılcak ikili tarama gec olmaz dimi 11-14 haftalar arası yapılıyor gerci bende ozaman 13 haftalık olcam:44:
ayy cok güldüm ya cok yaşa
bende cok korkuyorum cnm ya ama sezeryandan tırsmam heralde uyuyup uyancaz meleğimiz yanımızdainş. sağlıklaaa kucaklayalımdaaa
Hosgeldin arkadasım , sevindim geldiğine ; ikili tarama icin en uygun zaman 12. hafta doldugunda diyor doktorum seninkide ideal bir tarih. Bende 25. İnde olucam.
Hoşgeldin bu arada. aynen bana da sezeryan mantıklı ve daha yakın gibi geliyo şu an. hayırlısı bakalım
canım sende angaradamısın angaranın bağları büklüm büklüm yolları ne zaman hamile kaldında kaldıramıyon kolllarııı haydeeeee
hosbuldum cnm arkadasım
evet sizinle olmak harika aynı seyleri yaşıyoruz ve paylaşmadan olmuyo
hım uygun tarih dimi gec kalmaktan cok korkuyorum ama benim hesaplarıma görede ideal bi tarih olmadı ptesi bi doktoru ararım bu doktora ilk kez gidicem zor aldım randevuyuda zaten bakalım herşeyin hayırlısı ...
bi elma yedim acıktırdı beni ya az az yiyorum ama hep midem fena açmıyım tokmuyum onuda bilmiyomki
eşime diyorum keşke canım bişiy istese o da keske dio artık
canım sende angaradamısın angaranın bağları büklüm büklüm yolları ne zaman hamile kaldında kaldıramıyon kolllarııı haydeeeee
Kendime gore hesapladim senide ben ayın 25 inde sata gore 12+3 ultrasona görese 11+ 6 olucam. İdeali 12. haftanın sonu . Sende 29 unda 12+ 4 oluyorsun. Bence endiselenmene gerek yok.
hosbuldum cnm
aynı sekilde sezeryan en kormayacağım yöntem yoksa doğuramıcaz valla
eşimede diyorum ben sezeryan olucam diye ilk gittiğim doktorda vajinal ultrasonla bakalım dedi ondan bile tırstımönce normal bakalım görmezsek keseyi onla bakarız dedim ... neyseki gördü .
bide bana dio nasıl doğurcan sen böle dio ayy nasıl kızmıştım zamanı gelince doğururum dedimAllahın izniyle sanki herkes çatır çatır doğuruyoo
hosbuldum cnm
aynı sekilde sezeryan en kormayacağım yöntem yoksa doğuramıcaz valla
eşimede diyorum ben sezeryan olucam diye ilk gittiğim doktorda vajinal ultrasonla bakalım dedi ondan bile tırstımönce normal bakalım görmezsek keseyi onla bakarız dedim ... neyseki gördü .
bide bana dio nasıl doğurcan sen böle dio ayy nasıl kızmıştım zamanı gelince doğururum dedimAllahın izniyle sanki herkes çatır çatır doğuruyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?