- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.021
nısanım vs herseyım gece geldı dr gıttım dogum baslamıs dedıler benı dogum haneye aldılar soydular genel seyler yapıldı sunı sancıda verıldı acılmam oluyor sancı son sıddette devam edıyor bebek gelmıyor ama tam bır ıskenceydı o sancılar bebegın gelmemsı cok zor bı durumdu benım ıcın 15 sonra dr artık bu saate kadar zorladık olmuyor sezeryan dediler hemen amelıyat jhaney aldılar zaten 20 dk suruyor narkozu verılder gece 10 20 vardı gırdım 10 da cıktım odamdaydım gozumu yarım yamak actım oglum yanımda yatıyro esım herkes odada cok guzeldı
normal dogumun olmaması bebgın gobek korkonun cok kısa olmasından oturu dogum kanalına gırememsıymıs
sezeryanda cok ama cok rahattı daha ılk gun hastanede ayaga kaldırdılar kalkıtım gezındım koltuga oturdum oglumu emzırdım hemsıreler test vs ıcın bebgımı alınca gorumcemın koluna gırdım dıger odada hamslerı dogum yapanları gezdık bebeklere baktık cok ama cok rahttı sadce tam egılıp kalkerken acı oluyor oda 3 gunde gectı fogum yapalı 4 sene oldu hıcte sıkayetım olmadı cok sukru ınş. buseferde bu rahatlıkla gecırırım yanı sezeryanda yok bebgı buıle emzıremıyorsun ayaga kalkamıyorsun gıbı durumları yasamadım
yanı suande ben sezeryan taraftarıyım normal dogum gerceklessın dıye gıcırdıgım osaatler gercekten bır ıskenceydı hem ben hem bekleyenler ıcın gorumcem dıyorkı bız helak olduk 15 saat senı beklemek osancını cekmen sezeryan ne guzel gırdın cıktınn bızde rahat ettık sende
anlıyorum canım. abartıldığı kadar günlerce ayağa kalkamama durumu falan olmamış ne güzel. Keşke o 15 saati de hiç yaşamamış olsaydın dediğin gibi
ladycim ben de zorunlu olarak ama sonradan cok memnun kalarak sezeryan olanlardanım. Soyle kı 38 haftalık hamıleydım ve doktorum alttan muayene etti çatın cok dar dedi tabi ben son ana kadar şiddetle normal istiyordum soke oldum inanmadım doktor da bunu gözlerımden anlamıs olack kı elıme eldıven taktı kendı kendımı parmaklattı :) ucundan tabı bak kemık elıne gelıyo gordun mu dedı eger ılle normal ıstersen aferdersın makata kadar yırtılırsın ve cocugu cekmek ıcın vakum da kullanabılırım dedı amann dedım ıstemem ne vakumu cocugun dırekt beynınebır dahakı kontrolumde nst alarm vermeye basladı benım karnım agrı dagı gıbı sıpsıvrı oldu doktorum geldı kordonu boynuna dolamıs olabılır kalp atısları yavaslıyor acıl sezeyana alıyorum dedı ve benım ne dogum cantam ne bıseyım vardı yanımda ınanmadım yıne kamera verdım ellerıne dogum anını ceksınler dıye cıdden gorunuyo kordonu boynundan cıkarısı Allahıma sukurler olsun
Bir zamanlar ben vardım leydim senin gibi, normal dogum düşündüm son aya kadar ama nasil yapacağımıda bilmiyordum. Ben vajinal muayenede bile korkudan ve sıkıntıdan oluyorum nede olsa hassas bölge:) 9. Aya kadar her şey normaldi doguma karar vereceğimiz zaman doktorum kanalların dar zorlanırsın dedi bende memnuniyetle kabul ettim sezeryani ve çok memnunum. Yine olsa aynı kararı veririm. Benim doğumum çok güzel oldu inşallah yine öyle olur şimdi hiç dogum korkum yok. Spinal sezeryanla ilgili merak ettiginiz her şeyi cevaplarım.
:) Allah bağışlasın miniğini hazarcım ..
peki sonrası nasıldı sonrasıben onu çok merak ediyorum asıl. Eve gittikten snra çok acıdı mı ne zaman normal hayatına döndün
aa yazmışsın görmedim :) aynı anda yazdık galiba
Dimi hastane doktor çok mühim. O yüzden çok sevindim ya hastaneye gittiğimde herkes çok güler yüzlüydü çok sevdim falan diye.
Gerçi bebeğini kucağına alınca hepsini unutuyosun diyolar ama işte insan yaşamayınca anlamıyo ki :) Kaç saat sürdü peki bunların hepsi kuşum ?
Spinal sezeryan nedir kuşum yani uyanık mıydın :) Sezeryanın beni korkutan tarafı sonrası bööle haftalarca yataktan kalkamıcaksın falan diye korkutuyolar
Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:
hayy allahım yine bi garip oldum. bunu konuşmayalım tamam kasıklarıma ağrılar girdi.
başka bişi konuşalım. sonra konuşalım bunu hadi
ben genl anestezıyle oldum canım uaynınca hıc dıkıs agrısı fslan olmadı dedıgım gıbı kalktım oda oda gezıp dıger dogum yapanlarla bebklerıne baktık cok rahat oldu yanı
canlarım benim kuzucuklarım herkesin doğum hikayesi yaşadıkları farklıdır o yüzden hiç gözünüzü korkutmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi düşünelim iyi olsun demi
hayy allahım yine bi garip oldum. bunu konuşmayalım tamam kasıklarıma ağrılar girdi.
başka bişi konuşalım. sonra konuşalım bunu hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?