- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.101
beniç ünv.den çok samimi bi arkadaşım Bucaklı bikaç kes gittim bucağa tüngüme oynuyolar hele bu yaz uğradık tamda onların düğünü varmış akrabasının kadınlar ayrı çalgıcı erkeklere ayrı çalgıcı neyse allahım o nasıl hızlı müzik sanki bizim havalarıı hızlandırılmış çalıyolar çalgıcıya dedim ki Angara havasıı çalarmısın ama yavaş olsunnn sana şimdi sesimi duysanda taklitini yapsam kaset hızlı sarmış gibiydi kadınlarda hızlı çekimde gibilerdi ama tüngümelerine bayılıyorummm
bu arada policim çıkmıyor bende o ıkonlar yaaa
şimdi bide şu mesaj yazdığımız yerde üstte hani font size yazıyoya onun yanında bi kutucuk var ordan da yapılıyo ama iyice aşağıya in mause ile diğer seçenekler diye bişey var orda gülümsemeler gösterilmesin diye kutucuk var orayı tıklamış olabilir misin ?
Ben oynamayı çok severim ama laf aramızda Burdur havaları beceremedigim tek oyun gulesim geliyor oynarken .Bizim buralardada düğünlerin büyük bir kısmı Burdur havası ile gecer.
bende hala alışamadım bu havalara ne yalan söyleyeyim.ilk geldiğimde bende çok gülüyordum. ne tuhaf oynuyorlar falan diyordum. hooop diye hopluyorlar atlıyorlar falan ya çok komik geliyordu . Ben aslen Bartın"lıyım canım bizim oralarda angara havasına benzer.... ben misket oynamaya bayılırım mesela ...........
sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ben folik asit kullanıyordum 400mcg fakat
doktor bana ^elevit^ ve kansızlık için de ^gyno ferro sanol^ verdi bunların içinde folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi ama benim içime kurt düştü çünkü birinde 0.5mg diğerinde 0.8mg varmış bunlar yeterli mi bebeğim için yoksa ayrıca folik asit de alayım mı?
sizler nasıl kullanıyorsunuz güzel hamişler?
vayyyy be memleketini severim seninnn çok sevdim ben bartını memleket dediğin öyle olacak
sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ben folik asit kullanıyordum 400mcg fakat
doktor bana ^elevit^ ve kansızlık için de ^gyno ferro sanol^ verdi bunların içinde folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi ama benim içime kurt düştü çünkü birinde 0.5mg diğerinde 0.8mg varmış bunlar yeterli mi bebeğim için yoksa ayrıca folik asit de alayım mı?
Ah bacım ah.Bütün zorluklar da benim başıma geliyor. Ne dertli başım var oy oy oy... Batsın ulen bu dünya..... Hamilelik hormonlarının etkisiyle psikolojim bozuldu.Demin Ankara havasında oynayan ben, şimdi of çekiyorum. Batsun Bu Dünya Uleeeeen .....
Kızlar benim çıkmam gerek. herkese iyi hafta sonları
Cucucum :) ben 48le başladım 50yim şu anda. Erken aldım benhiç bulantı yaşamadığım için
12 den fazla kilo almak yoook dedi Işıncığım :) Sonra yine konuşuruz. Öpüldün
Canım sondayi ayik takanlar varmış hangi akla hizmetse bende nette okudum. Ama bende yasamadım belden altım uyustuktan sonra takmışlar ( spinal ya benimkisi)araya perde gerdikleri icin ben bilmiyorum.
banada doktorum elevit verdi ayrıca folik asite gerek yok dedi ama kan hapı vermedi benimde aklım şimdi ona takıldı
banada doktorum elevit verdi ayrıca folik asite gerek yok dedi ama kan hapı vermedi benimde aklım şimdi ona takıldı
Kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları. Size doyum olmaz benim mesai bitti ben gidiyorum. Yarın kontrolden iyi haberlerle çıkarım inş. haftasonu topiğe giremeyeceğim. pazartesi görüşürüz inşallah. hepiniz kendinize bebişlere iyi bakın. Allaha emanet olun.
kız allah iyiliğini vermesin
benim kanım düşük çıktı o yüzden verdi doktor senin iyidir belki ondan vermemiştir deliiii[/QUO
evet ya doğru diyorsun bana tahlillerin gayet güzel demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?