2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beyazcekirge kullanıcısından alıntı

policim süpersin valla. enerjine hayranım :) maşallah.... ya bu el sallayan admları falan bu ıkonlar nasıl çıkıyor bende yok bunlar. nasıl yapacağız bunları ?

Sorununa Çözüm Buldun Mu Bilmiyorum Ama Bulamadıysan Eğer:
Kullanıcı Kontrol Panelinde Sol Tarafta Seçenekleri Düzenle Var. Alt Tarafta Çeşitli Seçenekler Bölümünde Mesaj Editörü Sende Basit Editör Olarak Seçili Olmalı. Gelişmiş Düzenleyici Seçeneğini Seçersen İkonlar Mesaj Bölümünde Görünecektir.

Sana ne yapmışlar böyle kuzum bana ; sondayi anesteziden sonra taktılar doğumdan altı saat sonrada çıkardılar normal tuvaletime gidiyordum. Kum torbasını hiç duymadım ve görmedim. Bebegimide hemen emzirdim. Sonda meselesini nette okumuştum ama bazılarına aylıkken takmışlar bence bu defa doğumdan once araştır bunu o zor olur yaaa.

arkadaşlar poli kaçar bakın hafta sonu doldurmayın sayfaları okumak zor oluyo tatil tatilllll kapatın gidin hadi dükkanı

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BYEEE

Son düzenleme:
arkadaşlar poli kaçar bakın hafta sonu doldurmayın sayfaları okumak zor oluyo tatil tatilllll kapatın gidin hadi dükkanı

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BYEEE

seni özlememek ne mümkün neşe kaynağı
haftasonu zor olur valla kocişlere vakit ayırmak lazım gezmek tozmak lazım haftasonları kapalımıyız
ben bakarım zaman bulursam...
sende bizi özleee sekerim görüşürüz

Kocayı bulsam yaparım belki de yok , gec geliyor ben annemdeyim saat sekizde gidiyorum eve , yemekten muafim.

ohh sefan olsun kuzum ...
ahh ahh sanki ben cok yapıyom kocişkom sağolsun anlayışlı ,benim kocişi buluyom ama yapamıyom benim halim duman dolabı bile acamıyom kociş yapıyo bişiyler yada buzluktan
kolay yemekler z. yağlılar bazan dışardan bazen kahvaltı öle idare ediyos ...
su bulantılarım bi geçeydi canım bişiyler çekeydii yaaaa

Al benden de o kadar anneciğime coreklendim kızımla beraber sabah 8 aksam 8 buradayız. Mutfağa adım atamıyorum yoksa ; kocamda yardımsever değil ne varsa annemde var

Canım ben ilk iki ay folic plus kullandım ama doktorum 8. haftadan sonra aynen senin gibi gyno ferro ve elevit verdi. Şimdi ikisini içiyorum. Ben kafana göre başka ilaç alma derim ki zaten folik asit ilk aylarda yoğun alınır sonra dozu düşürülür.

Al benden de o kadar anneciğime coreklendim kızımla beraber sabah 8 aksam 8 buradayız. Mutfağa adım atamıyorum yoksa ; kocamda yardımsever değil ne varsa annemde var

ne güzel anacığın yanında sükret valla cnm benim anacuğum istanbulda geldi 3 hafta baktı bana sağolsun ama işte döndü yine kaldık böle 2 başımıza kocişle...
bulantılarım var kociş diyo simdiden bebişimize annenin hakkını nasıl ödiceksin diyo bıcırık simdiden cektiriyor... olsun onun canı sağolsun annesi herşeye razı
biz nasıl öderiz annelerimizin hakkını asla ödenmezki

bende anneme minnettarım 2 aydır bize o bakıyo o olmasa perişandım annem benim şimdi nu biraz biraz anlamaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…