- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.121
su evlilik cizelgesini nerden ayarlıcam yaa...
:44:
Canım profilimi düzenleye gir orda evlilik ile ilgili boşlukları doldur. Tarih , hitap sekli, simgeler falan sonra cikar.
Canım profilimi düzenleye gir orda evlilik ile ilgili boşlukları doldur. Tarih , hitap sekli, simgeler falan sonra cikar.
Zorunluluk Olmadan Sezeryan Düşünen Hamilelere Hitaben: Şimdi kızlar sezeryan iyi falan diyorsunuz ama pek o kadar da rahat değil.Çünkü ben de sezeryan oldum. Güle oynaya gittim, zırıl zırıl çıktım.Ameliyathaneye giderken bir odaya alıyorlar ve orada idrar sondası takıyorlar.Resmen takarken cayır cayır yanıyor idrar yolların.Sonra belden 3-4 yerden iğne(kuyruk sokumunun ortalama 1 karış üstünden yapılıyor ve de derine) Hatta Dr. bana eğer kıprdarsan sinire gelir felç olabilirsin demişti.Resmen robot gibi dondum korkumdanSonrasında da isteğim üzerine uyku iğnesiyle uyutuldum.Uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu ama ameliyattan yarım saat sonra tam ameliyat yerimin üzerine kum çuvalı koydular hemşireler.Sanırım kanama ve pıhtılaşma olmaması içinmiş.3 saat kaldı tabi anestezinin etkisi de geçmişti bu arada.Sadece serum takılıydı.Resmen karnımın pıt pıt attığını hissediyordum.Ama onu çekince bir nebze rahatladım.Sonrasında yürüttükleri ilk gün zorlanıyorsun ve de sonda 1-2 gün kalıyor çünkü tuvalete gidemiyorsun.Şahsen Dr. bize hasta bezi aldırmıştı.Çünkü sezeryanda suyun kanın normal doğumdaki kadar hızlı bitmiyor.İlk 3 gün çok meşakatli.Sonra yavaş yavaş eski haline dönüyorsun.Ve de ilk gün bebeğimi yan yatar vaziyette emzirdim.Bebek her ağladığında eyvah! diyordum.Ağlamasın diye dua ediyordum.Çünkü ilk gün eziyet gibi.Yani tavsiyem çok zorunlu olmadıkça normal doğumdan vazgeçmeyin.Ömür boyu sezeryanın sıkıntısını çekmektense 2-3 saat dayanın yavrunuz için.Hem normal doğumla doğan bebekler doğumda annenin doğum kanalında bulunan bir antikor mu ne varmış onu aldıkları için daha sağlıklı oluyormuş.Hem de sütünüz normal doğumda daha çabuk gelir:)))
Bende Doldurdum O Alanları, Görünmesini İstediğim Görseli De Seçtim Ama Yine Görünmüyor Mesajlarımda
arkadaşlar poli kaçar bakın hafta sonu doldurmayın sayfaları okumak zor oluyo tatil tatilllll kapatın gidin hadi dükkanı
BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BYEEE
kızım kalk da bi yemek yap iş güç ne alemde kocan gelir şimdi
kızım kalk da bi yemek yap iş güç ne alemde kocan gelir şimdi
Kocayı bulsam yaparım belki de yok , gec geliyor ben annemdeyim saat sekizde gidiyorum eve , yemekten muafim.
Olmus galiba , biz görüyoruz
ohh sefan olsun kuzum ...
ahh ahh sanki ben cok yapıyom kocişkom sağolsun anlayışlı ,benim kocişi buluyom ama yapamıyom benim halim duman dolabı bile acamıyom kociş yapıyo bişiyler yada buzluktan
kolay yemekler z. yağlılar bazan dışardan bazen kahvaltı öle idare ediyos ...
su bulantılarım bi geçeydi canım bişiyler çekeydii yaaaa
sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ben folik asit kullanıyordum 400mcg fakat
doktor bana ^elevit^ ve kansızlık için de ^gyno ferro sanol^ verdi bunların içinde folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi ama benim içime kurt düştü çünkü birinde 0.5mg diğerinde 0.8mg varmış bunlar yeterli mi bebeğim için yoksa ayrıca folik asit de alayım mı?
sizler nasıl kullanıyorsunuz güzel hamişler?
Al benden de o kadar anneciğime coreklendim kızımla beraber sabah 8 aksam 8 buradayız. Mutfağa adım atamıyorum yoksa ; kocamda yardımsever değil ne varsa annemde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?