2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bnm aynen benımde gobusum cıktı vala oncelerı karnım sısıo sanıodum ama hcbişi yemesemde sıs..cok hosuma gdıo.ben tayt tunık ıkılısıyle cok rahatım cnm maselesef artık kot gıyemıorm bıldıgın sıkıo bnı.aynen sıkıntı had safada bıtkınlık desen arada bı uyku cokuo ytsam 12 sa uycam sankı

çok çok güzel yazmışsın. teşekkür ederim kendi adıma, motive oldum
ben uzun tuniklerle tayt giyiyorum okul da :)) sende giy
nasıl giyiyorsun taytı maths? :26:
bi kombin de bana yap da ben de giyeyim. çok sıkı değil bizim okul da, müdür de... sıkıntı olmaz ama ben uzun boyumla çok da dikkat çekmeyeyim diye dikkatli giyiniyorum hep. ay ne rahat ederim taytla yaa, önlüğü de geçirince zaten daha da kapatır orayı burayı... :81:

geçmiş olsun kedicik en kısa zamanda toparlarsın kendini inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız..ya burda tatlı bir arkadaşım vardı elfaes diye göremedim çok merak ediyorum ..elfaes nerdesin??

ikili test haftamızda yaklaşıyor arkadaşlar..ben yaptırmayı düşünmüyorum yaprıracak olanlar varmı?? ya da bnm gibi yaptırmayı düşünmeyenler?

bende epilepsi hastasıyım ilk doğumumu normal yaptım ayrıntıları bir ara anlatırım inşallah bu kez de normal doğum yapabilirim

kalın içi pamuklu tayt aldım hamile taytı değil ama L/XL aldım üzerine bir tunik giyorum önlüğüde geçiriyorum üzerime ohh ne rahatım ama ben eşimle aynı okulda çalışıyorum biraz söyleniyo benimkisi başka kıyafetin mi yok senin hep tayt giyorsun diye kısa elbiselerimin altınada giyorum bayağı iyi oluyor uzunda çizme ortada birşey yok bende çok kısa sayılmam 167 boyum var sende giy yaa valla bizim okulda küpeli erkek öğrenciler kıyafet serbest :) bizede hehe

Kesinlikle katiliyorum, ben hamile kalmadan iki ay once acik yumurtalik kisti ameliyati oldum. Eger hamile kalirsam ve mecbur olmazsam sezaryen asla istemiyirum diye ciktim o surecten. Sezaryenin dogum sonrasindaki acilarina katlanabiliyorsaniz normal doguma da katlanirsiniz kizlar. İki gun hastanede kaldim, hic yuruyemicem sandim. Eve ciktigimda acilardan uyuyamiyor butun gece agliyordum, normalde boyle bir tip degilim. O halde nasil bebegimi alirdim kucagima, nasil emzirirdim bilemiyorum...

Eki Görüntüle 609491

kızlar bu sonuçlar nasıl sizcee? idrar tahlılı yaptırabıldım sağdce
canım cok korkulcak bı durum degıldır bol su ıc L yazan degerın dusuk H yazanda sınırın az ustunde dr danısman ıyı olur
ikili test haftamızda yaklaşıyor arkadaşlar..ben yaptırmayı düşünmüyorum yaprıracak olanlar varmı?? ya da bnm gibi yaptırmayı düşünmeyenler?

ben yaptırıcam 1 subatta kontrolum var oglumdada yaptırmıstım

Ayrica 4 aydir kesi yerim koyu kahve renginde, ne zaman rengi solacak bilmiyorum...

Yavrumun teyzelerine günaydın. Dün tum gun boyunca basım Ağrıdı aksam dayanamayip acile gittim. Kadin dogumcu da nöbetteydi. Önce minikimize baktık anasının kuzusu fikir fikir ayaklarını oynatıyordu. Topitop yemistim begendi Demekki Yılbaşından beride görmemiştim kocaman olmus 4 cm:) ole görünce bı rahatladım uzun süre görmemekte zor oluyor yaa. Bas ağrım icinde iğne yapalim dedide bende ilaç istedim . Parol aldım gecti cok şükür. Haftaya çarşambada 2 li teste gidiyoruz yuppiii:)

günaydın ağustos anneleri bende ağustos annesiyim doğum tarihim 2 ağustos ama dr 1 hafta önceden alıcaz dedi. İlk doğumum sezeryan olduğu için yine sezeryan olucam. o yüzden temmuz annesi olucam. Hepinize sağlıklı acısız doğumlar dilerim. Bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın inşallah. Uzaktan sizleride takip etmeye devam edicem. iyi hafta sonları dilerim.

mide kazınması ve bulantıyla yeni bir güne daha merhaba
yine cubuk krakerimi kemirdim simdi nasıl kahvaltı hazırlıycam onu düşünüyom...
neyse göbişliler öpüyorum sizi görüşürüz

kizlar benim gibi yatak dosek grip olan varmii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…