- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.141
ne güzel anacığın yanında sükret valla cnm benim anacuğum istanbulda geldi 3 hafta baktı bana sağolsun ama işte döndü yine kaldık böle 2 başımıza kocişle...
bulantılarım var kociş diyo simdiden bebişimize annenin hakkını nasıl ödiceksin diyo bıcırık simdiden cektiriyor... olsun onun canı sağolsun annesi herşeye razı
biz nasıl öderiz annelerimizin hakkını asla ödenmezki
bende anneme minnettarım 2 aydır bize o bakıyo o olmasa perişandım annem benim şimdi nu biraz biraz anlamaya başladım :)
Odeyemeyiz evet, gerçi benimki bıktı artık bizden de ben ısı yuzsuzluge vuruyorum ne yapayım ya hadi ben neyse idare ederim de kızım var onu besleyemiyorum altını bile alamıyorum . Bulantilar 7/24 devam.
canım bende genel anestejı ıle sezeryan oldum bende asla bouyle seyler yasamadım bana sonda hıc takılmadı amelıyattan sonra hmen kalktım gezındım kanepe vardı odamda onu oturup oglumu emzırdım cok ama cok rahattım bence senın sanssızlıgın olmuscanım yaşadıkların cok ağırmış valla ...
bende dahada tırstım :18::18::18:
ama benim yengem hic böle seyler yaşamadı sabah 5 gibi sezeryana alındı öğlen 1 gibi hastaneden cıktık biz ve sonda falanda takılmamıştı :44:
benim duyduğum hic bir sezeryan böle değil ...
ama tabiki normal doğum yapmayı herkes ister ama ama ama işteeekader kısmet biz ne desek boş yaşayıp görücez inş hepimiz sorunsuz bi sekilde doğururuz
sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ben folik asit kullanıyordum 400mcg fakat
doktor bana ^elevit^ ve kansızlık için de ^gyno ferro sanol^ verdi bunların içinde folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi ama benim içime kurt düştü çünkü birinde 0.5mg diğerinde 0.8mg varmış bunlar yeterli mi bebeğim için yoksa ayrıca folik asit de alayım mı?
sizler nasıl kullanıyorsunuz güzel hamişler?
SLM KIZLAR.çekirgeciğim dediğin şeyi hafta sonları rahat yapıyorum da çalışanlar için ideal değil okullarda tayt yasakçok severim bende çok rahat oluyo.şuan hiç bir pantolonum olmuyo bi bakayım alayım diyorum 1 ay kadar dahada büyüyecek biraz daha bekleyip öyle alayım şimdi taytlarla idare edicem nasıl olsa okullar tatil oluyo:)
canım ballı süt iç iyi gelir boğazlarını yumuşatır..
Yanında L yazan değerin düşük çıkmış canım. Doktoruna bi sor bence.
Yanında L yazan değerin düşük çıkmış canım. Doktoruna bi sor bence.
malum sağlıkçı değiliz ama çok önemli bi durum değil. ph ve dansite normal değerlerinde değil. sık sık idrar yolu enfeksiyonu olduğum için biliyorum onuda sanki susuz kalmış gibi bi sonuç, bol su iç derim ben. kafaya takılcak bi durum yok keton protein falan varya onlar önemli...onlarda normal zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?