2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Odeyemeyiz evet, gerçi benimki bıktı artık bizden de ben ısı yuzsuzluge vuruyorum ne yapayım ya hadi ben neyse idare ederim de kızım var onu besleyemiyorum altını bile alamıyorum . Bulantilar 7/24 devam.

Odeyemeyiz evet, gerçi benimki bıktı artık bizden de ben ısı yuzsuzluge vuruyorum ne yapayım ya hadi ben neyse idare ederim de kızım var onu besleyemiyorum altını bile alamıyorum . Bulantilar 7/24 devam.

bıkmaz bıkmaz anneleri idare edelim onlarında yükü cok ağır...
sende annesin kızın var sen onu anla o da seniii
bulantılar gecsin artık yaaa

hatunlar bende cıkıyorum artık biraz uzanıcam hepinizi öpüyorumgüzel haftasonları diliyorum bebişlerinizle Allaha emanet olun ...
ben ara ara bakarım h.sonu

cok mutluyum bugun doktoruma gıttım ve bebısımı gordumm.sat.dan 4 gun onde gdıorzz 2.33 cm olmus boyumuz.dayanamayıp kalp atıslarının sayısıyla cnsıyet tahmını ypılıomus dedım bunlar hurafe ınanma dedı tabıkıde..160 atıo bnm mınıss..3 hfta sonra ıkılı testımız var allah hepımızn bebıslerını korusun.ıgnemıde kestı bebısım saglıklıymıs cok sukur

eğer 1 gün girmemek gibi bir hata yaparsam olacağı bu işte 50 yi geçmiş sayfa hepsini okumaya kalksam oğlum okutmaz oyüzden eğer hastalarımız varsa geçmiş olsun, güzel haberler alanların gözü aydın diyeyim ve hepinizi kocaman öpeyim olur mu???

canım bende genel anestejı ıle sezeryan oldum bende asla bouyle seyler yasamadım bana sonda hıc takılmadı amelıyattan sonra hmen kalktım gezındım kanepe vardı odamda onu oturup oglumu emzırdım cok ama cok rahattım bence senın sanssızlıgın olmus

cnm 8. haftamda dr bana folıbolun yanına decavıt verdı elevıtın aynısı ısmı degısık ama bana folık asıtı bırak demedı zaten ılk 3 ay kullanılıyor sonra bırakılıyor ayın 1de gıdıcem ozaman sorucam bıraktırı herhalde folık astı ayrıca bı zararı yok sen gonul rahatlıgıyla ıc bırdahakı gıttıgınde sorarsın

ben uzun tuniklerle tayt giyiyorum okul da :)) sende giy

Selam herkeseeee
Ben bugün ilk defa çıkardım berbat birşey bunu hergün yaşayanlara allah sabırlar versin... Bütün günüm dizlerimde resmen derman olmadan geçti eve kendimi zor attım. Öyle bi uyumuşum ki anca kalktım bu saatte
Bi de nezle eşlik ediyor bu halsizliğe, perişan oldum. (Belki de nezlenin etkisi bu kadar yorgunluk, çıkarma filan...) Burnum resmen durmadan akan bir musluk. Silmekten resmen tahriş ettim çok acıyor.
Çok dert yandım kusura bakmayın.

Keşke yarın kontrol olsa, moral olurdu... Özledim vallahi. 1 hafta daha beklicez mecburen...

2li test yaptıracak arkadaşlardan detayları merakla bekliyorum haydi bakalım :)))))

Vee yazdığım anda imzamı okudum.

"Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz."

canım ballı süt iç iyi gelir boğazlarını yumuşatır..

bu gün tam 20 gün oldu, bu 20 içinde tam 1 kilo bal yedim. karabiberli zencefilli, turplu, sütlü incirli..... :) denemdiğim kalmadı dr ye gittim bi antibiyotik, burun fısfısı vs. verdi.hamile olduğumu söyleyince kullanlacak ilaçlar kısıtlı dedi bunlar iyi gelir dedi, ama ilaçları içmeye tereddüt ettim.

gelelim bal ile yapılan tariflere:

*4-5 adet kuru inciri alıyorsunuz birkaç parçaya bölüyorsunuz.üzerini örtmeye yakın süt ekleyip bit tavanın içinde kaynatıyorsunuz. fazla soğutmadan sıcak sıcak sütü kaşıklayıp incirlerini yiyorsunuz.

* karaturpun içini oyup, alabildiği kadar bal ile dolduruyorsunuz. bir kasenin içine koyarak bekletiyorsunuz. suyunu salmaya başlıyor, gerek turpun içinden gerekse kasenin içindeki suyundan kaşıklıyorsunuz. bence en etkili iksir bu :)

* bir kase balın içine bir adet limon suyu sıkıp, bir fiske karabiber bir fiskeden daha fazla toz zencefil ekleyip iyice karıştırıyoruz. geliğ geçtikçe yiyoruz.

*ıhlamur-kuşburnu-meyan kökünü bir güzel kaynatıp içine zencefil bal ve limon ilave ederek ılık ılık içiyoruz.

*içtiğimiz bu asla soğuk olmamalı, mümkünse oda buhar mak. ile nemlendirilmeli,

*birde viks mucisesi var. ayaklarımız altını vicks adındaki merhemle ovuyoruz. boynumuz ve göğsümüzüde. ayağımıza çorap-patik giyiyoruz, gögsümüze de sıcak havlu koyuyoruz.

biraz kabarık gözükse de hepsi doğal şeyler. ben yukarıdakilerin hepsini yaptım ve 3 gün içinde öksürüğümde azalma başladı. ama ben o kadar fena öksürüyordum ki 3 gece hiç uyuyamadım, evdekileri de sesimle uyutmadım. hatta karnımdaki yavruya bişey olacak diye ödüm patlıyordu....

İyi akşamlar kızlar, bugün doktoruma gittik büyümüş minik fıstığım 2,36 cm olmuş biraz önden gidiyor. çok mutlu oldum kalbini de duyduk ama dönmedi ööööyle uyuyor hain :)

kızlar bu sonuçlar nasıl sizcee? idrar tahlılı yaptırabıldım sağdce

Yanında L yazan değerin düşük çıkmış canım. Doktoruna bi sor bence.

cnm dr soramadım ama şu yazıyı buldum netten :18: ...idrar dansitesi: idrarın yoğunluğunun ölçülerek bunun bir takım vücut faaliyetlerinin normal olup olmadığının sadece basit bir göstergesidir.idrar dansiteniz de normalin değerlerin alt sınırında olup endişe etmeyi gerektirmez. normaldir.

Eki Görüntüle 609491

kızlar bu sonuçlar nasıl sizcee? idrar tahlılı yaptırabıldım sağdce

malum sağlıkçı değiliz ama çok önemli bi durum değil. ph ve dansite normal değerlerinde değil. sık sık idrar yolu enfeksiyonu olduğum için biliyorum onuda sanki susuz kalmış gibi bi sonuç, bol su iç derim ben. kafaya takılcak bi durum yok keton protein falan varya onlar önemli...onlarda normal zaten:)

cok cok saol cnm..hepinize tskkur edrm hmn basliorum bol su icmeye:)

merhaba göbüşleri bebişlerle dolu tatlı anneler...hast.den geldıkten sonra baslıyorum okumaya,oku oku bıtmıyoo...artık yarıya boldum..masllahh bugun bayagıı bı muhabbet donmuss...:)allah muhabbetımızı artırsın,bebışlerınızı bızden ayırmasın...kızlar benım bı gunum bı gunumu tutmuyorr..hastanede ıyı guzel dınlenerek gecıyorda,eve gelınce ne yapacagımı,ne yıyecegımı bılemıyorumm...cubuk kraker gormek ıstemıyorumm artıkk.mıdem bulanıyooo ara ara...mesela sımdı..aksam eve gelınce mis gıbı tarhana corbası ıctımm..sımdı karnım yıne kazınıyoo.zaten halımde yokk,yemek yapmaya...esım benden sonra gelıyoo eve.oda cok yorgun oluyooo..ancak ev ıslerıne yardımcı olabılıyoo..sagolsun yemege sorun cıkarmazda...evde yemek yoksa dısarı cıkalım der...ama canım onu da ıstemıyoo..sızın ne guzel annelerınız yanınızda...ozenmedım,kıskanmadım desem yalan olur...gobusumde daha 8+2 olammaıza ragmen sısmeye basladıı.bende lıcralı kotumu gıyıyorum.ama dugmesnı acıyorumm..:))sızler bu donemı benım gıbı sıkıla sıkıla mı gecırıyorsunuz..sureklı bı bıtkınlık,sureklı bı varr..offff..ne zaman gelecek guzel gunler...bıde ben bebegımı erken ogrendım..henuz 3.5 haftalıktııı..erken ogrendıgmden dolayıda sankı 6 aydan berı hamıleymısım gıbı gelıyooo...ama hala 8+2yım...dua edın kızlarr,ne olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…