- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.341
Kzlar bu sabah oglum avuc dolusu kustu ilk defa boyle bisey yapti bu normal mi geceden yikayip yatirmistim usuttumu sizce iyicede sarmistim battaniyeye ama birde ne goydiriyorsunu ustune ben kisa kollu badi ustunde hastane cikisi cok giydiriyosun erkek cocugu sicak sevmez diyorlar sen lohusa oldugun icin usuyosun diyolar ama daha ince giydirilirmi bilmiyorum istanbulda yasiyorum bu arada bugun hava serin gibi mesela gece yatirirkende battaniye ve uyku setinin yorganini ortuyorum bzende iki battaniye
Hayirdir arastacim neden ofluyorsun?
Hep aynı şeyler canım. Gaz uykusuzluk. 7/24 ıhhh ıhh sesi ama ağlama yok. Salak gibi dolaşıyorum 2 gündür. Her bişeyi denedim geçmiyor maalesef. Gaz yapmasın diye nerdeyse fotosentezle yaşıyorum ama olmuyor olmuyor. 38 gün daha dayan arasta diyorum. Snirden arada gülüp arada ağlıyorum, facebookta salak sepet paylaşımlar yapıyorum filanÇok değştim çook. Ruh halim hoş değil.
Öğretmen canım çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir.
Kızlar rota virüs aşısını yaptıran var mı ? ya da yaptıracak olan ?
Al benden de o kadar eşimDe yurt dışında bugün şebek günlerimizden bi foto göndermiş bana dedim bunları gönderip kahırlandırma beni ona göre her şey lay lay lom beraber İtalya İspanya gezicez calla biz şuan beraber bakkala bile gidemiyoruz sürekli rahatsız oğlan uykusunda bile dediğin gibi öle aman aman ağlamıo ama bizim ki de ıh ıh yerine keçi gibi ses çıkarıo uyuduğunda bile huzuru bulamıyorum gaz yapmasın die hep aynı şeyleri yiyorum patates tavuk pirinç bile yemez oldum ama yok fayda etmio evde olup çocuk bakmaya ne var diodum çok büyük laf etmişim
Selam bacılar :)
Biz bugün tam 3 aylık olduk maşallah. Gaz sancılarımız bitti çok şükür artık hiç ağlamadan kendi çıkarıyor :) ama kilo alımımız yavaş ona üzülüyorum 4,6 kg bugün ölçülen. Doktor normal diyor ama sanki herşeye normal diyor bu toktorlar :)))
Kedicik videoları izledim Allah razı olsun çok faydalı oldu özellikle de şu eh eh eh kısmı :)) yedikten sonra garklattım mı iş bitti sanıyordum meğerse heran olabiliyormuş.
Rotavirüs aşısını soranlar olmuş biz olduk 3 aylıkken oluyor ilk dozu 140 tl fiyatı bizim hastanede. Sanırım 100 tl den başlıyormuş bir hemşire arkadaş demişti.
Çok öptüm herkesi selamlarrrrrr
Canim sutun kilo aldırması icin omega 3 takviyesi önermiştin. Birkaç makale okudum bu konuda. Kadin dogum doktorumda doğumdan sonra devam eebilecegimi söylemişti balık yağına ama ben sut ile iliskilendirmedigim icin devam etmemiştim.
Hamile iken haftada 2 kere kullanıyordum. Sen takviye aliyor musun ? Haftada kac kere?
Canım çok emek vermişsin, çok güzel anlatmışsın teşekkür ederiz.minnettarız
Benim doğum yaptığım hastanede yapılmıyor. Çocuk doktorumuzun hastanesinde de yapmıyorlar. Dünyagöz hastanesini aradım sadece altunizadede yapılıyormuş orası da çok uzak bize. Cerrahpaşa, çapada yapılıyormuş ama oraya götürmek istemiyorum çünkü internette hiç iyi şeyler okumadımsen hangi hastanede yaptırdın canım testi? avrupa yakasında hangi hastaneye gidebiliriz özel olarak?
oğlum yetmiyor dediğim sütümle bir ay 1600gr almış...ben omega3 ü hamlileğimden beri hergün kullanıyorum. acep o yüzden mi tombalak oldu bu çocuk
cnm bnde pztesi aşıya gideceğim, inş. dr. a sorarım dilini gösterip, dediklerini buraya da yazarım.sende yaz bakalım ne diyecek.
benim oğlumun kakası 10günden fazladır yeşil, tahlilde bağırsak enfeksiyonu çıktı şurup kullanıyoruz dün başladık, daha değişiklik olmadı ama
bnde kolsuz zıbın,üzerine tulum yada alt üst takım giydiriyorum, ev 24-25 derece ince bi battaniye kundaklıyorum. kundak yapmazsam yelek giydiriyorum. annem tel de sürekli üşütme sıkı giydir hava soğudu deyip duruyoama...banyoyu güneş giren saatte yaptırıyorum oda sıcacık oluyo
canım doktorumda bana o ilacı verdi..ben daha başlamadım...hemen başlıyomuyuz içmeye adet olmamızı beklemeye gerek varmı...içerken adet olabilirmişiz sanırım e devam edicezmi içmeye...birde hiç ara verilmiyomuş sanırım devamlı içecekmişiz demi:?:))))biliyorum çok soru sordum kusura bakma:))
pamukçuk ağzında süt kesiği var gibi görünüyor, hatta elinle temizlediğinde süt kesiği parçaları gibi bişeyler geliyor eline. zaten bende süt kesiği sanmıştım, o yüzden müdahelede geç kalıp ilerlettim
hep aynı dertlerden muzdaripiz :) Allah başka dert vermesin ben razıyım gazına :)oooooooff offfffff
bende yaptıracağım ama burada 500 tl dedi bir özel hastane bakalım kendi hastanemize sormadım henüz.biz de yaptırıcaz
140 tl imiş fiyatı
Al benden de o kadar eşimDe yurt dışında bugün şebek günlerimizden bi foto göndermiş bana dedim bunları gönderip kahırlandırma beni ona göre her şey lay lay lom beraber İtalya İspanya gezicez calla biz şuan beraber bakkala bile gidemiyoruz sürekli rahatsız oğlan uykusunda bile dediğin gibi öle aman aman ağlamıo ama bizim ki de ıh ıh yerine keçi gibi ses çıkarıo uyuduğunda bile huzuru bulamıyorum gaz yapmasın die hep aynı şeyleri yiyorum patates tavuk pirinç bile yemez oldum ama yok fayda etmio evde olup çocuk bakmaya ne var diodum çok büyük laf etmişim
Benim doğum yaptığım hastanede yapılmıyor. Çocuk doktorumuzun hastanesinde de yapmıyorlar. Dünyagöz hastanesini aradım sadece altunizadede yapılıyormuş orası da çok uzak bize. Cerrahpaşa, çapada yapılıyormuş ama oraya götürmek istemiyorum çünkü internette hiç iyi şeyler okumadımsen hangi hastanede yaptırdın canım testi? avrupa yakasında hangi hastaneye gidebiliriz özel olarak?
Bebeklerde gaz sanıcısını gidermek için öneriler | Normal is Good
tüm ilaçları açıklamışlar bizim için :)
Hep aynı şeyler canım. Gaz uykusuzluk. 7/24 ıhhh ıhh sesi ama ağlama yok. Salak gibi dolaşıyorum 2 gündür. Her bişeyi denedim geçmiyor maalesef. Gaz yapmasın diye nerdeyse fotosentezle yaşıyorum ama olmuyor olmuyor. 38 gün daha dayan arasta diyorum. Snirden arada gülüp arada ağlıyorum, facebookta salak sepet paylaşımlar yapıyorum filanÇok değştim çook. Ruh halim hoş değil.
maşallah.. senin kaynanatör bi yorum yaptı mı merak ettim:)
benimkiler köyden geldiler sanırım hafta sonu görüşürüz merak ediyorum ne bombalar patlıcak:))
ben sab simplex ve zeytinyağına aşık oldum :) oğluşum nerdeyse yattığı yerden kendi gazını kendi çıkartıyor artık :)
Erkek olarak doğmak varmış ne rahatlar yav. O keçi sesi bizde de var canım. Aynen uyurken de çıkarıyo ve bazen başka garip ses çıkarıyo. Boğuluyo sanıyorum her an tetikteyim. 3 ay bitse de rahatlasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?