2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım banyodan hemen sonra dikkat etmekte haklısın ama bence fazla giydiriyorsun. eğer şimdi bukadar kalın giydirirsen (şu günlerde bebek vücudu ısı kontrolünü öğreniyor) kışın çok sık üşütür. banyodan sonra 2-3 saat kalın olsun üstü ama sonra mutlaka azalt. gece bir battaniye yeterli...hele uyku setinin yorganını hiç kullanma. uzmanlar bu konuda özellikle uyarıyor "bebeklere ilk 3 ay kesinlikle yorgan örtülmemeli, hava çok soğuksa uyku tulumu kullanılmalı" diye...
ben İzmir de yaşıyorum, yani bizim gece ısısı İstanbulun gündüz ısısı desek; ben geceleri kısa kollu çıtçıtlı bodysini giydiriyorum, üstünede ince uzun kollu penye. genellikle battaniye bile örtmüyorum. odası 24-25 derece oluyor

Son düzenleme:
Kizlar oglusumla kofore gittik bugun
Kas biyik, agda ve saclarimi kestiridm
Kesin 2 kilom gitmistit :) cok hafifledim, dunya varmis:)
Hic durmadi sipa devamli agladi. O kadar aglamaya hala uyumadi. Bu havada uyunmaz mi yahu

Hayirdir arastacim neden ofluyorsun?

Hep aynı şeyler canım. Gaz uykusuzluk. 7/24 ıhhh ıhh sesi ama ağlama yok. Salak gibi dolaşıyorum 2 gündür. Her bişeyi denedim geçmiyor maalesef. Gaz yapmasın diye nerdeyse fotosentezle yaşıyorum ama olmuyor olmuyor. 38 gün daha dayan arasta diyorum. Snirden arada gülüp arada ağlıyorum, facebookta salak sepet paylaşımlar yapıyorum filan Çok değştim çook. Ruh halim hoş değil.

Al benden de o kadar eşimDe yurt dışında bugün şebek günlerimizden bi foto göndermiş bana dedim bunları gönderip kahırlandırma beni ona göre her şey lay lay lom beraber İtalya İspanya gezicez calla biz şuan beraber bakkala bile gidemiyoruz sürekli rahatsız oğlan uykusunda bile dediğin gibi öle aman aman ağlamıo ama bizim ki de ıh ıh yerine keçi gibi ses çıkarıo uyuduğunda bile huzuru bulamıyorum gaz yapmasın die hep aynı şeyleri yiyorum patates tavuk pirinç bile yemez oldum ama yok fayda etmio evde olup çocuk bakmaya ne var diodum çok büyük laf etmişim

Erkek olarak doğmak varmış ne rahatlar yav. O keçi sesi bizde de var canım. Aynen uyurken de çıkarıyo ve bazen başka garip ses çıkarıyo. Boğuluyo sanıyorum her an tetikteyim. 3 ay bitse de rahatlasak.

Ay ne mutlu bana

Aynen ben de emzirdikten sonra gazını çıkardım mı tamam sanıyordum meğer ne kadar sık gazlanıyormuş bebişler
Biz de anlamayınca tabi akşam 5 krizleri

oğlum yetmiyor dediğim sütümle bir ay 1600gr almış...ben omega3 ü hamlileğimden beri hergün kullanıyorum. acep o yüzden mi tombalak oldu bu çocuk

ayy canım benim ben istanbulda değilim ama bursadayım keşke yardımcı olabilseydim
ben bursa medikalpark da yaptım doğumu ve rob testini de orada yaptılar aylık kontrollerini de orda yaptııryorum

oğlum yetmiyor dediğim sütümle bir ay 1600gr almış...ben omega3 ü hamlileğimden beri hergün kullanıyorum. acep o yüzden mi tombalak oldu bu çocuk

maşallah.. senin kaynanatör bi yorum yaptı mı merak ettim:)
benimkiler köyden geldiler sanırım hafta sonu görüşürüz merak ediyorum ne bombalar patlıcak:))

kızlar ben biogai ve sap siplex i günde bir defa veriyorum arkadaşın koyduğu lnkte günde üç defa diyor sizler nasıl veriyorsunuz acaba ondanmı geçmedi bizim gaz gerçi oğlum öyle çığlık çığlık ağlamıyor ama

Tamam canım yazarım

benim kanamam yoktu hemen başla dedi başladım adet olmayabilirsin dedi emzirdiğin için :) ara vermeyecekmişiz vermeyeceğimize göre edeceğiz herhalde bilmiyorum ki onu sormadım bende doktora :) başka kullanan arkadaşlar belki sormuştur.

elimle temizlediğimde elime bişi gelmedi. bakalım salı doktora soracağım.

oooooooff offfffff
hep aynı dertlerden muzdaripiz :) Allah başka dert vermesin ben razıyım gazına :)

biz de yaptırıcaz
140 tl imiş fiyatı
bende yaptıracağım ama burada 500 tl dedi bir özel hastane bakalım kendi hastanemize sormadım henüz.

Bnm kizda hep mik mik durumda...gce uykusnda bile huzursz cocuk..hamilelk kolaymis diyorm..bebegimn dilindn anlamiyrm sanki bazen elim ayagm dolaniyo ter atiyorm..kndmi kadin gbi hssetmiyrm ben suanki misyonum annelik sanki..ben iyi depresyondayim da hayirlisi bakalm

medicana international da yapılıyor. ne tarafta oturuyorsun. beylikdüzünde hastane arkadaşım ikizlerine yaptırmıştı..

Canim gaz sancisinin zamandan baska caresi yok sanirim. Gaz olmasin diye beslenmenden de olma.sut daha onemli. Biz de 7/24 kucaktayiz.yerine koydugum an huzursazlanmaya aglamya basliyor.ne ev isi yapabiliyorum ne yemek.ne de kendimle ilgilenebiliyorum.gündüz uyuyan bebegim gündüz uykularini da birakti. Aksam 7 8 olunca da kolik aglamalari basliyor 12 ye kadar.tum gun zaten sürekli bir ikinma ve gaz cikaramama problemi. Ikinmaktan göbek deliği fırladı. yani fıtık. Doktor önemli değil geçer dedi.bugun baska bir doktora gittim.farkli bir gaz ilaci verdi.infacol. aranizda kullanan var mi?
Bizde de durumlar böyle arkadaşlar

maşallah.. senin kaynanatör bi yorum yaptı mı merak ettim:)
benimkiler köyden geldiler sanırım hafta sonu görüşürüz merak ediyorum ne bombalar patlıcak:))

hep benim kaynanacığımı çekiştirmek olmaz, ayıp :)) senin bombaları da bekliyoruz
yorum yapacak hal mi bıraktı oğluşum, susturdu babaanneyi...artık ne emzir diyor nede yediğime karışıyor. sen doğrusunu biliyormuşsun kızım dedi gözlerim yaşardı :)

Erkek olarak doğmak varmış ne rahatlar yav. O keçi sesi bizde de var canım. Aynen uyurken de çıkarıyo ve bazen başka garip ses çıkarıyo. Boğuluyo sanıyorum her an tetikteyim. 3 ay bitse de rahatlasak.

bizim örnek baba da 3 gün önce istifa etti, yatağını salona taşıdı
geçende oğlum ağlarken "sıkıldım ama ben artık" dedi...adamın yüzüne nasıl bir bakış attıysam "yok oğlumdan sıkılmadım, derdine çare bulamıyorum diye sıkıldım" diyip düzeltti hemen. yahu biz 24 saat yapışık geziyoruz, onlar toplasan günde 2 saat ilgileniyor yada ilgilenmiyor. hemende bunalıyorlar. valla anlamıyorum ben bu erkekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…