2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek olarak doğmak varmış ne rahatlar yav. O keçi sesi bizde de var canım. Aynen uyurken de çıkarıyo ve bazen başka garip ses çıkarıyo. Boğuluyo sanıyorum her an tetikteyim. 3 ay bitse de rahatlasak.

Eşim hep der Allah'tan kadın doğmamışım die :)) sevişemezdim bile düşünsene içinde sana ait olmayan yabancı bi madde mahallenin manastırında rahibe olurdum muhtemelen die :)) onLara işin güzel kısmı kalıo sevmesi kollaması inşallah 3 ay geçer ablam yeğenimde 6 ay çekti

Bnmki geldi icine etti gitti..el kadr cocugu agliyo diye hoplatmaya kalkmalr sirf gaz cikarsn diye fitil sokmaya kalkmalr biberon dusmanligi..kndi dedigini empoze etme istegi .omrumden 10gun degil 10sene gitti sanki...

Benimkinin sürekli değişkenlik gösteriyor. Sanki hergün farklı bir boyut kazanıyor gaz sancısı. Bütün gün ayaklarımda lorrena mckennıt eşiliğinde sallıyorum. Aynen yemek filan yapamıyorum hatta yemek yiyebilirsem şanslı hissediyorum. Zaman herşeyin ilacı da bu ilaç fitil şeklinde olmasa :)

Son düzenleme:

afferim ona:)
valla ben dde meraklanıyorum.
bişey sorucam kızlar, benim doğumumda koydeydiler gelmediler. şimdi dönüyorlar benim mi onlara hoşgeldine gitmem lazım onların mı hayırlıya gelmesi lazım??
eşim gidelim der.. hiç gitmek istemiyorum, iki tas yemek yapıp gelseler. görüp gitseler. çok mu şey istiyorum.

Bnmkine gcen uyandi azcik salla ana kucagnda dedim ip baglamis ana kucagina agzi ayrik uyuyo sallamaya devm ama cocuk bab bas bagriyo ....pes etti tbi...erkek olmk varms

kızlar biz geldik oğlumun tsh hormonu 16 lardan 6 ya düştü iyiki bir doktora inanıp hemen ilaca başlamadık çok şükr allaha çok mutlu oldum darısı şifa bekleyenlerin başına

şimdi cebime mesaj gelmiş...jokerde 30 eylüle kadar bebe confort bebek arabalarında indirim varmış. ihtiyacı olan varsa haber vereyim dedim. mothercare de de bazı ürünlerde ay sonuna kadar %50 indirim varmış

Bnmki geldi icine etti gitti..el kadr cocugu agliyo diye hoplatmaya kalkmalr sirf gaz cikarsn diye fitil sokmaya kalkmalr biberon dusmanligi..kndi dedigini empoze etme istegi .omrumden 10gun degil 10sene gitti sanki...

hayranım şu "kv gitti" cümlesine, acaba birgün bende kurabilecek miyim bugün 3 ay 20 gün oldu..canım bende 10 sene değil 10 ömür gitti..sana çoooook geçmiş olsun

Bde ben gce nobet tutarken kocam horlaya horlaya uyuyo ya adama dusman kesiliyrm bogasm geliyo ..butun sucu uyumak..bazen uyandiriyrm gereksz yere.uyumuyosam uyumasin banane..bebisi yaparken iki kisiydik bakarken niye tek kisi olalim..yok oyle dunya;-)

Bizde de doğum yapan gaz mıkırtısı çeken benim depresyonda olan kocam. Ne kadar dayanıksızlar kadın=güç demek. Onlar doğum bile yapamazlardı nerde çocuk bakacaklar

off deme öyle deme 6 ay can mı dayanır

hayranım şu "kv gitti" cümlesine, acaba birgün bende kurabilecek miyim bugün 3 ay 20 gün oldu..canım bende 10 sene değil 10 ömür gitti..sana çoooook geçmiş olsun

Gecti sekerim gecti tir gecti ustumden...ben muhalefet olmaya rahtsz oldgmu hssettrmeye bsladm ama bilerek degil artk patladm..dualrm sennle..sennkide bi gitse icime su serpilicek bildgn postu atti..allh sabir dayanma gucu versn cnm..bnm babannem istemedgi biri gldimi eve ayakkabisina tuz serper cabuk gitsn diye..sende git gel serp tez zamanda gtsnn

moral bozmak istemem ama benim büyük oğlumun gaz sorunu 6 aydan fazla sürdü..
bu geçiş mevsimlerinde hala karnı ağrır. eylül,ekim ve mart,nisan ayları sıkıntılı oluyor..

benimki de hamileliğimde benimle beraber aş ermişti, gecenin bir yarısında yok meyvalı pasta yok dondurma:))
ama saolsun istifa dilekçesine gaz çıkartmayı eklemedi...kar kardır, ayrı yataklardayız ama en azından gazla uğraşmıyorum

bileydim erkenden serperdim az önce büyük oğlu aradı İstanbuldan, bombayı patlattı. eşimle kara kara düşünüyoruz...neymiş efendim o da Urla ya taşınacakmış, anne ev bak orda yakınlarda diyor. Allahım İstanbula dönecek mi derken ikisi birde dibime taşınıyor, ne günah işledim acep ben valla canım dua et benim için, artık tırlatmanın eşiğindeyim

Kızlar benim oğlum sabah 8 gibi uyanıyor ve öğlen 2 saat kadar uyuyor bunun dışındaki uykusu kucakta omuzda ve memede kısa süreli uykular... Hal böyle olunca gece uykusuna bazen 18.30 da bazen 19.30 da yatıyor.. Dün aksam saat 9 da uyudu gece 3 te emmeye kalktı.. Gece uyuduğuna mı şükretmeyelim yoksa gündüz niye uyumadigini mı sorgulamaliyim... Gunde 3 kez gaz damlasını veriyorum zaman zaman kivraniyo ama ağlama krizlerine girmeden atlatıyoruz... Bütun gün uyumamasinin sebebi gaz mı acaba diyorum henüz 15 gunluk nasil bu kadar uykusuz kalabiliyor anlayamıyorum... Kivranirken emziği verdigimde rahatlıyor susuyor.. Doymuyor desem yeterli Cis ve kaka yapıyor masallahimiz var... Bir de gece cok acıkmış oluyor 10 en fazla 15 dk aktif emıyor ve tek memede doyuyor... Bukonular hakkında fikrinizi beyan edin bana lutfen..

Offff 500 çok fazlaymış canım yaaaa
mutlaka başka yerlere sor kazıkmış orası

Benim kocanin masallahi var.isten geldigi gibi devraliyor nobeti.uyutana kadar sıkılmadan bunalmadan ilgileniyor.zaten babasinin kucaginda susuyor sadece benim oğlum :)

Maşallah bebişine aybike cim :)

benim kızım ayda 1 kg aldı sadece anne sütünden. sen neler yiyorsun süt olsun diye ben önceden dikkat ediyordum şimdi pek edemiyorum kızım bırakmıyor.

neyse ki bugün biraz uyudu da yemeklerimi yaptım. tatlı yapacaktım uyandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…