- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.361
Erkek olarak doğmak varmış ne rahatlar yav. O keçi sesi bizde de var canım. Aynen uyurken de çıkarıyo ve bazen başka garip ses çıkarıyo. Boğuluyo sanıyorum her an tetikteyim. 3 ay bitse de rahatlasak.
hep benim kaynanacığımı çekiştirmek olmaz, ayıp :)) senin bombaları da bekliyoruz
yorum yapacak hal mi bıraktı oğluşum, susturdu babaanneyi...artık ne emzir diyor nede yediğime karışıyor. sen doğrusunu biliyormuşsun kızım dedi gözlerim yaşardı :)
Canim gaz sancisinin zamandan baska caresi yok sanirim. Gaz olmasin diye beslenmenden de olma.sut daha onemli. Biz de 7/24 kucaktayiz.yerine koydugum an huzursazlanmaya aglamya basliyor.ne ev isi yapabiliyorum ne yemek.ne de kendimle ilgilenebiliyorum.gündüz uyuyan bebegim gündüz uykularini da birakti. Aksam 7 8 olunca da kolik aglamalari basliyor 12 ye kadar.tum gun zaten sürekli bir ikinma ve gaz cikaramama problemi. Ikinmaktan göbek deliği fırladı. yani fıtık. Doktor önemli değil geçer dedi.bugun baska bir doktora gittim.farkli bir gaz ilaci verdi.infacol. aranizda kullanan var mi?
Bizde de durumlar böyle arkadaşlar
günde kaç kez nekadar veriyorsuncanım bunları
hep benim kaynanacığımı çekiştirmek olmaz, ayıp :)) senin bombaları da bekliyoruz
yorum yapacak hal mi bıraktı oğluşum, susturdu babaanneyi...artık ne emzir diyor nede yediğime karışıyor. sen doğrusunu biliyormuşsun kızım dedi gözlerim yaşardı :)
bizim örnek baba da 3 gün önce istifa etti, yatağını salona taşıdı
geçende oğlum ağlarken "sıkıldım ama ben artık" dedi...adamın yüzüne nasıl bir bakış attıysam "yok oğlumdan sıkılmadım, derdine çare bulamıyorum diye sıkıldım" diyip düzeltti hemen. yahu biz 24 saat yapışık geziyoruz, onlar toplasan günde 2 saat ilgileniyor yada ilgilenmiyor. hemende bunalıyorlar. valla anlamıyorum ben bu erkekleri
Bnmki geldi icine etti gitti..el kadr cocugu agliyo diye hoplatmaya kalkmalr sirf gaz cikarsn diye fitil sokmaya kalkmalr biberon dusmanligi..kndi dedigini empoze etme istegi .omrumden 10gun degil 10sene gitti sanki...
bizim örnek baba da 3 gün önce istifa etti, yatağını salona taşıdı
geçende oğlum ağlarken "sıkıldım ama ben artık" dedi...adamın yüzüne nasıl bir bakış attıysam "yok oğlumdan sıkılmadım, derdine çare bulamıyorum diye sıkıldım" diyip düzeltti hemen. yahu biz 24 saat yapışık geziyoruz, onlar toplasan günde 2 saat ilgileniyor yada ilgilenmiyor. hemende bunalıyorlar. valla anlamıyorum ben bu erkekleri
Eşim hep der Allah'tan kadın doğmamışım die :)) sevişemezdim bile düşünsene içinde sana ait olmayan yabancı bi madde mahallenin manastırında rahibe olurdum muhtemelen die :)) onLara işin güzel kısmı kalıo sevmesi kollaması inşallah 3 ay geçer ablam yeğenimde 6 ay çekti
kızlar biz geldik oğlumun tsh hormonu 16 lardan 6 ya düştü iyiki bir doktora inanıp hemen ilaca başlamadık çok şükr allaha çok mutlu oldum darısı şifa bekleyenlerin başına
hayranım şu "kv gitti" cümlesine, acaba birgün bende kurabilecek miyimbugün 3 ay 20 gün oldu..canım bende 10 sene değil 10 ömür gitti..sana çoooook geçmiş olsun
Bizde de doğum yapan gaz mıkırtısı çeken benim depresyonda olan kocam. Ne kadar dayanıksızlar kadın=güç demek. Onlar doğum bile yapamazlardı nerde çocuk bakacaklar
off deme öyle deme 6 ay can mı dayanır
Gecti sekerim gecti tir gecti ustumden...ben muhalefet olmaya rahtsz oldgmu hssettrmeye bsladm ama bilerek degil artk patladm..dualrm sennle..sennkide bi gitse icime su serpilicek bildgn postu atti..allh sabir dayanma gucu versn cnm..bnm babannem istemedgi biri gldimi eve ayakkabisina tuz serper cabuk gitsn diye..sende git gel serp tez zamanda gtsnn
Tamam canım yazarım
benim kanamam yoktu hemen başla dedi başladım adet olmayabilirsin dedi emzirdiğin için :) ara vermeyecekmişiz vermeyeceğimize göre edeceğiz herhalde bilmiyorum ki onu sormadım bende doktora :) başka kullanan arkadaşlar belki sormuştur.
elimle temizlediğimde elime bişi gelmedi. bakalım salı doktora soracağım.
hep aynı dertlerden muzdaripiz :) Allah başka dert vermesin ben razıyım gazına :)
bende yaptıracağım ama burada 500 tl dedi bir özel hastane bakalım kendi hastanemize sormadım henüz.
Bizde de doğum yapan gaz mıkırtısı çeken benim depresyonda olan kocam. Ne kadar dayanıksızlar kadın=güç demek. Onlar doğum bile yapamazlardı nerde çocuk bakacaklar
off deme öyle deme 6 ay can mı dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?