2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canım umarım kisa zamanda iyileşir. Bizimde arada sırada yeşil kaka oluyor sma ne bileyim 2 gun ya da gunde bir kere falan düzensiz yani. Doktor normal dedi yinede test yaptı gecen hafta birşey çıkmadı . Arada sırada olması normalmiş . Ama 10 gun cok uzun tabi .

Linki eklememissin canım :)

cnm ben dun aldım bebek arabası joker magzasından ıntte gördüm arabayı magzaya gidip aldım suan ındırımde sıteye bakarsan görürsün tripper cıppy puset 359 tl normalde bu arabalar 600 den fln baslıyo dolasmadıgım yer kalmadı sonunda bunu aldım kullanımı cok rahat gözüküyo tekerleklerı kolay donuyo ve cıft yonlu oglum bayıldı buna il gülücügünü arabasına koyunca aldık :) anladımı ne begendi yanı bnm sıpa :)

Güzel annenler nasılsınız? Bizim durumda sizden farksız değil(gaz sancısı,uykusuzluk,kusma) bu zamane bebekleri hep aynı sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Geçen hafta barış inanılmaz bir ağlama krizine girdi saatlerce ağladı kıpkırmızı oldu sesi kısıldı nasıl kötü oldum anlatamam.
Allahtan kv vardı o zorda olsa sakinlestirdi.
Görumcem bir fitil önerdi kendi kızında dr.vermiş gaz için kullanmış ve faydasını görmüş.
Bana söylediğinde önce almak istemedim sonuçta ilaç ama huzursuzluğu geçmeyince dr.sordum yarım verebilirsiniz ama çok sık kullanma dedi.
Fitili verdik 2 dk.sonra inanılmaz gaz çıkardı ve gündüz 10 dk.uyumayan çocuk 3saat uyudu
Sadece çok zor durumda kalırsam veriyorum onun dışında masajla atmasını sağlıyorum.
Bunun dışında ailevi sorunlar var uzun zamandır ve ben sürekli ağlıyorum ınş sutum azalmaz.

Canım çok emek vermişsin, çok güzel anlatmışsın teşekkür ederiz. minnettarız

biz yaptırdık canım
benim miniğim 35 haftalık doğdu canım ve o testi yaptırdık tam 30 günlükken
biz özel hastanede yani doğumu yaptığım hastanede yaptırdım normal göz kontrolune göre biraz pahalıydı ama para önemsiz tabi böyle durumlarda
testte hiç bir sorun çıkmadı çok şükür 3 ay sonra yine bakılması gerekiyormuş premature bebeklerde herşeye dikkat edilmesi gerekiyormuş canım
sen bi doktorunu ara sor istersen vakit kaybetmeden çünkü erken teşhis çok önemli

Merhaba Canım senden haber almak ne guzel. Ah o gaz yokmu bu arada yeri gelmişken söyleyim aman sakın ha karnabahar yemeyin. Ben dün yedim hem kızım hem ben bütün gece ağladık sancıdan

Sen niye ağlıyorsun kuzum kucağında Barış varken olacak is mı? Ağlama hisseder küçük melegin .sutun azalır hem.

Merhabalar anneler ve onların bitanecik bebişlerii

Bu aralar havalar tam orta derece ne sıcak ne soğuk
Antalya dayım bu arada
Ne giydirsem derdi var bende şuan
Dün yağmurlu ve biraz serindi hava o yüDrn sıfır kol çıtçıtlı üstüne tulum giydirdim
Bugün hava daha ii gibi
Yarım kollu çıtçıtlı ve altına patikli altla duruo
Yaklaşık 10 gündür falan böle giydiriodum zaten
Ama az mı bilemiyorum oğlumun keyfi yerinde gibi ama:26:

Yatarken de üstüne 4e katlanmış tülbent örtüom gece de gündüz de...

Bu arada Dr bize gaz için bifiform verdi bağırsak düzenleyiciymiş previyotik içeriomuş ve doğalmış
Kakasını zaten bol miktarda yapıodu bu ilaç sanki daha da artırdı
Ve gaz olayını da rahatlattı gibi
Aklınızda olsun dedim

Bu arada dün yeni bi sakinleştirme ve uyutma yöntemi olarak kucakta şarkı söylemeyi buldum
Her zaman işe yaramıo ama
Oğlum her gün değişiklik istio heralde

Canim sutun kilo aldırması icin omega 3 takviyesi önermiştin. Birkaç makale okudum bu konuda. Kadin dogum doktorumda doğumdan sonra devam eebilecegimi söylemişti balık yağına ama ben sut ile iliskilendirmedigim icin devam etmemiştim.

Hamile iken haftada 2 kere kullanıyordum. Sen takviye aliyor musun ? Haftada kac kere?

Benim doğum yaptığım hastanede yapılmıyor. Çocuk doktorumuzun hastanesinde de yapmıyorlar. Dünyagöz hastanesini aradım sadece altunizadede yapılıyormuş orası da çok uzak bize. Cerrahpaşa, çapada yapılıyormuş ama oraya götürmek istemiyorum çünkü internette hiç iyi şeyler okumadım sen hangi hastanede yaptırdın canım testi? avrupa yakasında hangi hastaneye gidebiliriz özel olarak?

canım doktorumda bana o ilacı verdi..ben daha başlamadım...hemen başlıyomuyuz içmeye adet olmamızı beklemeye gerek varmı...içerken adet olabilirmişiz sanırım e devam edicezmi içmeye...birde hiç ara verilmiyomuş sanırım devamlı içecekmişiz demi:?:))))biliyorum çok soru sordum kusura bakma:))

aynen canım, memeye sür dedi...aslında trosyd ni memeye kullansanda olur ama tam temizleyemezsin bebek emerken ilacı da alır o yüzden mikostoni memene sür dedi...aman poposu iyileşti diye kullanmayı bırakma. ben o hatayı bi kere yapmıştım, 2 gün sonra tekrar başladı. mantar gözle görülür şekilde geçtiğinde 2 gün daha ilaçları kullanmak gerekirmiş. ama toplamda 15 günü geçmeyin diye uyardı

Denizgülüde aynı şeyi söylemiş, bence de başka doktora git...emzirmeyi azaltmak kararı okadar kolay verilmemeli diye düşünüyorum. sonuçta bebeğinin kilo alımı iyi. hele ilaca başlarken mutlaka başka doktordan da fikir al, hem için rahat olur. hiç üzme canını bu bebekleri böyle böyle büyüteceğiz

benimde iyice kafam karıştı, herkes ayrı bişey diyor...karbonatlı suyu ana sağlıktaki doktorumuz söylemişti. ve faydasını da gördük. hem oğlumun pamukçuk yok denecek kadar az hemde benim meme iyileşmeye başladı. ne yapacağız ne yapmayacağız şaşırdım iyice

pamukçuk ağzında süt kesiği var gibi görünüyor, hatta elinle temizlediğinde süt kesiği parçaları gibi bişeyler geliyor eline. zaten bende süt kesiği sanmıştım, o yüzden müdahelede geç kalıp ilerlettim

eveeeett ilk aşımız yapıldık. kuzucum nasıl ağladı nasıl ağladı kıyamadım. nazlı bebeğim benim. buarada 1 ayda 1 kilo almışız 4 cm uzamışız elhamdülillah. aşığım ben kızıma çok şükür ona veren Allaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…