- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.421
Canım o makaleye benzer birşey bende okudum. Bakalım ne olcak.
Bugun tartı gunümüzde cok şükür bu hafta emeklerimin karşılığını almışız. 360 Gr almış . Gunde bir kere mama verdim ama.
Bu hafta mamasız deniycem. Dereotu var mı Tunusta? Bana o ise yaradı . Beslenmeme dikkat ettim. Her gun bir yumurta yedim.
Hurma dediğin yas mı kurusu mü?
Dün misafirim vardı arkadaşımın annesi bana yardıma geldi kadın şok oldu 40 ı çıkmamış bebek tüm gün nasıl uyanık kalır diye
Ayağımda 1 saat sallıyorum uyudu sanıyorum tam bırakıcam tek gözünü açıp kontrol ediyor ben ordamıyım diye
Yok böyle bi şey
Kızlar gaz için biri bir damla yazmıştı ablası hemşire idi ilacın adı neydi
Aqualine idi sanirim
Evde bebişleri ile tek olan arkadaşlar, siz günlük işlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Yemek, çamaşır işlerinizi hangi arada yapıyorsunuz? Bebek doğalı 1 ay olacak daha tencere kaynamadı bizim evde. Arada annem yapıp getiriyor sağolsun. Hazır yemekten içimiz kurudu. Bebiş gündüzleri 1 kere 1,5-2 saat uyuyor. Onda da ya ben de geceden çok uykusuz olduğum için ben de uyuyorum ya da duş alıyorum, makinaya çamaşır atıyorum etrafı toplamaya çalışıyorum. Allah eksikliklerini göstermesin ama ne zor işmiş Allah güç versin hepimize. Böyle zamanlarda benimle beraber doğum yapan bir arkadaşım var ikizleri oldu diyorum içimden ben 1 tane ile başedemiyorum o ne yapıyor acaba
o muydu eşime dicem alsın
Evde bebişleri ile tek olan arkadaşlar, siz günlük işlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Yemek, çamaşır işlerinizi hangi arada yapıyorsunuz? Bebek doğalı 1 ay olacak daha tencere kaynamadı bizim evde. Arada annem yapıp getiriyor sağolsun. Hazır yemekten içimiz kurudu. Bebiş gündüzleri 1 kere 1,5-2 saat uyuyor. Onda da ya ben de geceden çok uykusuz olduğum için ben de uyuyorum ya da duş alıyorum, makinaya çamaşır atıyorum etrafı toplamaya çalışıyorum. Allah eksikliklerini göstermesin ama ne zor işmiş Allah güç versin hepimize. Böyle zamanlarda benimle beraber doğum yapan bir arkadaşım var ikizleri oldu diyorum içimden ben 1 tane ile başedemiyorum o ne yapıyor acaba
Aquline Canım ben aldım kullandım sürekli aynı ilacı kullanmıyorum ben ara ara değiştiriyorum yoksa bağışıklık kazanıyor ilaca fayda etmiyor
Cnm senn ayni bnm gbi olmussun..her yerim kabarmisti...kasinmaktan agliyodm resmen.yolmustum yaraydi her tarafm..cldiyeci narkozdan dedi yada lohusalkta kiminde stresten olur dedi...gcmesi zaman aliyo arada kasinti oluyo ama kabarmiyrm neymis bu anlamadm...lohusalikta cok sknti cktm sende oyle ikimz cok bnziyrz birbirimze
memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı
Canım dediğim gibi ben bir süre kullanınca bağışıklık kazanıyor galiba fayda etmiyor değişik değişik kullanıyorum özellikle kafkasına çok faydasını gördüm o ilacın bide uyumasına içinde anasın yağı var uyutuo uyumasa da Aygın baygın bakıo
memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı
kızlar dr bebişime reflü dedi. reflü yastığı kullanan bebeği reflü olan var mı? sakın gazını çıkarma kendi kendine çıkarsın dikey yatır dedi
ah cnm geçmiş olsun sana da...ben narkoz almadım kuzum epidural oldu ya...narkozdan neden olsun ki hem..? ay çok berbat bişey ya...bana da dedi lohusalıkta stresten olur diye...ki benim streslerim bir degil bin taneydi..sadece lohusalık değil hamileliğimde berbat geçti sağolsun bazı insanlar yüzünden...eşim de çok güzel geçirtmedi keza...birikimi var yani bişeylerin...
dr.un verdiği ilaçla o losyon çok iyi geldi yalnız...bugün kaşınmadım hemen hemen hiç...yalnız alerji ilacı çok uyku yapıyo gece içince kalkmak zor oluyor kızıma...o kötü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?