2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabarbaa smdi sunnet olmasi bnce cok iyi olmus iyilesme sureci kolay oluyomus biran once iyilessn kucuk oglusunn gecmis olsun cnm....hayatimsn bzde bu hfta mama takviyesine bsladik aptamil kabiz ypti bugun doktor aptamil comformil verdi ona bsladik..kizm ikindkca kaka yapamdkca cok uzuluyrm..masal bi an once iyilesr cnm ins..hepimizn ayri ayri sorunlari var bebek buyutmk zor ismis ..buyudukce dertleride buyucek allsh hepimizn yardmcisi olsn bebislerimize saglik versn

kızlar dr bebişime reflü dedi. reflü yastığı kullanan bebeği reflü olan var mı? sakın gazını çıkarma kendi kendine çıkarsın dikey yatır dedi

Parmecim harika canım bir haftada 360 gr süper darısı başımıza bu hafta bende çok emziriyorum çok da dikkat ediyorum bakalım
Bu bildiğimiz kuru hurmadan yiyorum
Dereotu bulayım ben de umarım vardır
Inşallah iyi kilo alırlar bu ay

artık kızımla başbaşayız kv gitti o varken ev işi yemek yapmadım rahatsızlığım geçmediği için.. bakalım yalnız nasıl olacak... umarım minnoşum beni üzmez uslu durur :)

bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş

luboyf aynı benim kız :)

Hayatımsın canım çok geçmiş olsun.

Bebekkafa çok geçmiş olsun sana da.

aklımda kalanlar bunlar.

Evde bebişleri ile tek olan arkadaşlar, siz günlük işlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Yemek, çamaşır işlerinizi hangi arada yapıyorsunuz? Bebek doğalı 1 ay olacak daha tencere kaynamadı bizim evde. Arada annem yapıp getiriyor sağolsun. Hazır yemekten içimiz kurudu. Bebiş gündüzleri 1 kere 1,5-2 saat uyuyor. Onda da ya ben de geceden çok uykusuz olduğum için ben de uyuyorum ya da duş alıyorum, makinaya çamaşır atıyorum etrafı toplamaya çalışıyorum. Allah eksikliklerini göstermesin ama ne zor işmiş Allah güç versin hepimize. Böyle zamanlarda benimle beraber doğum yapan bir arkadaşım var ikizleri oldu diyorum içimden ben 1 tane ile başedemiyorum o ne yapıyor acaba

canım benm bebekte gün içinde çok az uyuyor en fazla 1-2 saat bende o uyuyunca bir mutfağa bakıyorum bir yatağa genelde mutfağı tercih ediyorum yada bebek uyanıkken bebek arabasına yatırıp hem sallayıp hem yemek yapmaya çalışıyorum. biçok işimide eşim gelince bebeği ona devredip yapıyorum.allah yardımcımız olsun. sağlıkları yerinde olsunda ben yorgunluğa razıyım bugün dr reflü deyince canım sıkıldı hırıltı geldiği için gitmiştik

Yemek icin uyudukca malzemeleri ayarliyorum. Araba koltuguyle mutfaga yanima aliyorum bazen bi on onbes dakika duruyor. Hemen hizlica biseylr yapiyorum. Ev her daim daginik. Gecen dizime yatirdim sirtinda sivazliya sivazliya camasirlari katladim:) ona da masaj oldu.
Benim arkadasimin da ikizleri oldu ama
Allah bi yandan rahatligini veriyor gaz problemleri hic yok. Emip uyuyorlar. Gecen konustum 3 cesit yemek yapmis masallah. Biz geneldd tek cesit en fazla + corba oluyor.

Aquline Canım ben aldım kullandım sürekli aynı ilacı kullanmıyorum ben ara ara değiştiriyorum yoksa bağışıklık kazanıyor ilaca fayda etmiyor

memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı

ah cnm geçmiş olsun sana da...ben narkoz almadım kuzum epidural oldu ya...narkozdan neden olsun ki hem..? ay çok berbat bişey ya...bana da dedi lohusalıkta stresten olur diye...ki benim streslerim bir degil bin taneydi..sadece lohusalık değil hamileliğimde berbat geçti sağolsun bazı insanlar yüzünden...eşim de çok güzel geçirtmedi keza...birikimi var yani bişeylerin...

dr.un verdiği ilaçla o losyon çok iyi geldi yalnız...bugün kaşınmadım hemen hemen hiç...yalnız alerji ilacı çok uyku yapıyo gece içince kalkmak zor oluyor kızıma...o kötü işte

memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı

Canım dediğim gibi ben bir süre kullanınca bağışıklık kazanıyor galiba fayda etmiyor değişik değişik kullanıyorum özellikle kafkasına çok faydasını gördüm o ilacın bide uyumasına içinde anasın yağı var uyutuo uyumasa da Aygın baygın bakıo

Canim nasil gecti sunnet? Oglun nasil?

Bende nurseye basladim iki gun once ben oglumda ilaci versiktwn sonra kustu bende neden oldu diye sorup duruyodum kendi kendime

Cnm bnmkide stresten oldu..bnde hamileyken cok cektim..ustelik bastan sona sorunlu bi hamilelikti bnmkide...narkoz ne alaka..ben cildiyecilerdn bi fayda gormeynce kendi doktoruma gittim o bi igne verdi yptrdm gecti.ama kasinmaktan derilerimi yuzdum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…