2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annesi üzme kendini, ileriki yaşlarda olsa canı yanacaktı onu düşün teselli et kendini, çok geçmiş olsun tekrar

benim oğlumu hamileliğimin son iki ayında nerdeyse hergün hıçkırık tutar yarım saat geçmezdi, içim gıdıklanırdı o hıçkırdıkça :)
doğdu hergün en az bir kere hıçkırık tutuyor, doktoruna sordum...bazı bebeklerde olur, bir problem yok dedi. bide doğduğu günden beri hergün hapşırıyor. kv taktı üşüttü bu diye...yahu 33 günlük bebek, 33 gündür hapşırıyor, 33 gündür üşütük mü oğlum...deli edecek kadın beni. neyse doktorumuza onuda sordum, o da normalmiş. ciğerleri açılıyor dedi

hırıltı süreklimiydi canım ya?
ben hırıltı gibi bişey duyuyorum ama hırıltımı tam anlamadım.
uykusunda değil benimki
sürekli değil ara sıra oluyor.
kv o hırıltı değil dedi ama tam anlayamadım

Son düzenleme:
Slm kizlar ben eylul annesi olacakken 19agustosta sezeryanla aldim bebisimi kucagima.size sorum olacakti.benim bebis 5 dak en fazla 10 dakika emiyor.bu normal mi sizler kacar dakika emziriyorsunuz.gecen haftalarda uzun sureli emiyordu ama ozellikle 1.ayi doldugundan beri hemen emip uyuyor.uyanmiyor da.ne dersiniz?

Bnm kizda cok hickirirdi karnmda.halada oyle..sallardi karnimi resmen.ama ben karnmdaki hareketleri nasildi nasi hssediyodm flan unuttm sanki hc yasamamsm gbi

Bnm kizda cok hickirirdi karnmda.halada oyle..sallardi karnimi resmen.ama ben karnmdaki hareketleri nasildi nasi hssediyodm flan unuttm sanki hc yasamamsm gbi

benim tam tersi hiç aklımdan çıkmıyor, bazen özlüyorum bile
sonra bakıyorum oğluşum yanımda, kokluyorum özlemim geçiyor
kaç yıldır dövme yaptırmak istiyordum ama ne yaptıracağıma karar verememiştim,sonunda buldum
oğlumun hastanede alınan ayak izini göbeğime yaptırmaya karar verdim önümüzdeki ay İstanbula gittiğimde

canım benimkide (18 Ağustosta doğdu) artık genellikle kısa sürede emiyor. sanırım çenesi kuvvetlenip daha güçlü emebildiği için...yoksa aç olduğu için uyuyamazdı zaten

Yok özellikle uyurken geliyordu hırıltı o da her uyuduğunda değil ara sıra, ben acaba üşüttü mü demiştim ama öyle değilmiş.

Bnde kizmla ilgili bi dovme yptiticm ama ne yaptiricagma karar veremedm

memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı

Nurse yemekten sonra diyor veriyorum kusuyor. anlamadım gitti. o yüzden değiştireyim dedim yani ikinci kutuyu aynı ilaç almayayım dedim ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.

Canim bizde oyle yapiyoruz bagisiklik oluyor diye 10gundur metsil kullaniyorduk simdi nurseye gectik ama yamlis ornek olmak istemem bilincli yaptigimiz bosey degil

Canim bizde oyle yapiyoruz bagisiklik oluyor diye 10gundur metsil kullaniyorduk simdi nurseye gectik ama yamlis ornek olmak istemem bilincli yaptigimiz bosey degil

selam gaz için sap simplex tek gecerim benim ogluşum gibi gazlı bir bebekte bile fayda etti deneyin derim birde acı elma yagıyla ayaklara masaj

Sab simplex metsil biogai smdide nurse harvey kullaniyrm ve bu da etki etmedi sanki.sdece istahini acti kizimin.saatlerdr agliyo yeni uyudu..tavsiyeleri bkliyrm szden kizlr..ne kullanmaliyzz

Canım benimki si de iki gündür kusuyo
Aguline başladık biz de o yüzden snrııöm bence bu bitkisel gAZ ilaçlRı kusturuyır

bızde cuma gunu zınco damlaya basladıkk!!cuma gununden berı dır kuusp duruyor..buyuk ıhtımal bu yuzdenn... sam sımpleks de kusturuyormuuu kıı!onun mu kullansamm

aynen canım yaa!vallahı uuzluyorumm cıkardıgını gorunce..eskıden az kuusyorduu.ıkı gunde bır...sımdı her ıkı emdıgınde bır kusuyoo...sut seklınde benımkıı...bende ya zınco damladan dolayı kusuyoo,yada sutum cok gelıyoo ondan kuusyoo dıye dusunuyorumm.acaba zınco damlayı degısıtırp de sam sımplekse mı gecsem..bunu yazarkenn babasının ustune bı su bardagına yakın yıne kustuu..yarın zıncoyu kullanmyacagımm..esım cocugun sındıremedıgı bısey var dedıı...bakalım o yuzden mıı !!

Tam da bu konuyu araştırıodum denk geldi çok saol
Fakat dondurucuda saklama olayına hala kafam basmıo
Cam kapta saklayın diolar buzlukta cam çatlamaz mı
Plastik kap olarak da ne kullanabiliriz acaba tam olarak anlayamadım biri açıklanabilir mi lütfen
Mesela atıyorum bim de falan asılan minik gazlı içecek şişeleri var plastik hani onlar gibi bişi mi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…