- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.461
kızlar bu birinci ay aşısı koldan yapılıyor demi? aşıya giderken tulum mu alt üst iki parça mı giydirsem bilemedim
Canım mutlaka içine sinen bir doktora götür bende araştırdım sırf doktoru için hiç istemediğim medical park ta yaptırdım ama çok şükür sıkıntı yaşamadık bide ağlarken canı yanıodamı ağılıo gazdan mı ağlıo anlayamıyorum çok üzülüyorum
Selam kızlarAhh buralara yazmayalı uzun zaman olmuş :) Bi ara gelip uzun uzun anlatacaklarım var aslında ama vaktim yok malumunuz Neyse birşey soracaktım sizin bebişler çok hıçkırıyor mu? Asuyu günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor zararsızmış ama bi size de sorayım dedim. Öpüldünüz canlarım
canım özellikle uyurken çok hırıltı geliyordu. birde kusuyordu ama böyle her emdiğinde dğildi. tabi bizim kız doktorun önüne yatırır yatırmaz başladı kusmaya.bizde hırıltı geliyor deyince dr hemen teşhisi koydu. reflü dedi. bakalım yarın reflü yastığı alcaz 45 derecelik açıyla yatırcaz bebişi kafası yukarda olmalıymış kusmuk ciğerlerine kaçıyormuş ondan hırıltı oluyormuş kuzucumda. çok üsüldüm ama inşallah 1 yaşından sonra geçiyormuş. hatta bazen 6. ayda geçermiş inşallah öyle olur
benim oğlumu hamileliğimin son iki ayında nerdeyse hergün hıçkırık tutar yarım saat geçmezdi, içim gıdıklanırdı o hıçkırdıkça :)
doğdu hergün en az bir kere hıçkırık tutuyor, doktoruna sordum...bazı bebeklerde olur, bir problem yok dedi. bide doğduğu günden beri hergün hapşırıyor. kv taktı üşüttü bu diye...yahu 33 günlük bebek, 33 gündür hapşırıyor, 33 gündür üşütük mü oğlum...deli edecek kadın beni. neyse doktorumuza onuda sordum, o da normalmiş. ciğerleri açılıyor dedi
Bnm kizda cok hickirirdi karnmda.halada oyle..sallardi karnimi resmen.ama ben karnmdaki hareketleri nasildi nasi hssediyodm flan unuttm sanki hc yasamamsm gbi
Slm kizlar ben eylul annesi olacakken 19agustosta sezeryanla aldim bebisimi kucagima.size sorum olacakti.benim bebis 5 dak en fazla 10 dakika emiyor.bu normal mi sizler kacar dakika emziriyorsunuz.gecen haftalarda uzun sureli emiyordu ama ozellikle 1.ayi doldugundan beri hemen emip uyuyor.uyanmiyor da.ne dersiniz?
hırıltı süreklimiydi canım ya?
ben hırıltı gibi bişey duyuyorum ama hırıltımı tam anlamadım.
uykusunda değil benimki
sürekli değil ara sıra oluyor.
kv o hırıltı değil dedi ama tam anlayamadım
Bnde kizmla ilgili bi dovme yptiticm ama ne yaptiricagma karar veremedmbenim tam tersi hiç aklımdan çıkmıyor, bazen özlüyorum bile
sonra bakıyorum oğluşum yanımda, kokluyorum özlemim geçiyor
kaç yıldır dövme yaptırmak istiyordum ama ne yaptıracağıma karar verememiştim,sonunda buldum
oğlumun hastanede alınan ayak izini göbeğime yaptırmaya karar verdim önümüzdeki ay İstanbula gittiğimde
memnun kaldın mı ben bio gaia kullandım fayda etti ama çok değil nurse harveys de iyi ama bitiyor o damla içinde çok iyi demişti kullanan arkadaşlar onu denemek istiyorum. nurse verdiğimde kusmaya başladı
Nurse yemekten sonra diyor veriyorum kusuyor. anlamadım gitti. o yüzden değiştireyim dedim yani ikinci kutuyu aynı ilaç almayayım dedim ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.
Canim bizde oyle yapiyoruz bagisiklik oluyor diye 10gundur metsil kullaniyorduk simdi nurseye gectik ama yamlis ornek olmak istemem bilincli yaptigimiz bosey degil
Canim bizde oyle yapiyoruz bagisiklik oluyor diye 10gundur metsil kullaniyorduk simdi nurseye gectik ama yamlis ornek olmak istemem bilincli yaptigimiz bosey degil
Canım benimki si de iki gündür kusuyo
Aguline başladık biz de o yüzden snrııöm bence bu bitkisel gAZ ilaçlRı kusturuyır
Canım benimkisi de kusuyor sabah beridir anlamadım
Bazen kesik bazen sadece süt gibi
Emdikten sonra da boğazına kaçmış gibi öksürüyor sonrada kusuyor
Hırıltı da var
Yatağı. 30 derece eğik zaten en baştan beridir
Reflü mü acaba
Ya da benim sın bi kaç gündür sütüm fışkırarak geliyo ben o yüzden mi boğazına kaçıyor acaba diye düşünmüştüm
Sen gittin mi doktora ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?