2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok şükür iyi geçti ama ben korkuyorum canı yanacak die altını değiştirirken üstünü giydirirken iyileşse rahatlıcam haftaya Mevlüt yapıcam bi haftaya iyileşir mi ki

cnm iyileşir bi haftaya kalmaz inş. bzm arkadaşda oğlunu sünnet ettirmişti, on gün sancılanabilir demişler:18::18: ama ilk 3 günü çk ağladı sonrası rahattı sennde öle olur inş.

gece alıntı ile yazdığım mesajlar hata vermiş
çok geçmiş olsun, artık koca adam oldu sizin ufaklıklar yani bizde düşünüyoruz şimdiden yaptıralım diye ama önümüzdeki aydan önce zor..daha doktor araştırması bile yapmadık

kızlar bu birinci ay aşısı koldan yapılıyor demi? aşıya giderken tulum mu alt üst iki parça mı giydirsem bilemedim

cnm iyileşir bi haftaya kalmaz inş. bzm arkadaşda oğlunu sünnet ettirmişti, on gün sancılanabilir demişler:18::18: ama ilk 3 günü çk ağladı sonrası rahattı sennde öle olur inş.

İnşallah Canım geçer bir an önce çok savunmasız şuan çok küçük insan kıyamıyor

Canım mutlaka içine sinen bir doktora götür bende araştırdım sırf doktoru için hiç istemediğim medical park ta yaptırdım ama çok şükür sıkıntı yaşamadık bide ağlarken canı yanıodamı ağılıo gazdan mı ağlıo anlayamıyorum çok üzülüyorum

kızlar dun kızım butun gun kustu..hele bır keresınde bı su bardagı kadar cok kustuu...sonrakılerde hep az az kustu ama her emdıkten sonra kustuu..cok korktumm yaa.reflu fılan yoktur umarımmm..bıde cok huzursuzduu..bakalım bugun nasıl olacak....sımdı uyuyorr...reflu olanların nasıl bı sıkayetı oldu..bıde dun ılk defa zınco damla vermısdım ..acaba o yuzden mıı kuusyordukı..zınco kulanıpda kusan oldumu aranızdaaa

canım sen hangi şikayetle gittin de reflü dedi anlatırmısın

canım özellikle uyurken çok hırıltı geliyordu. birde kusuyordu ama böyle her emdiğinde dğildi. tabi bizim kız doktorun önüne yatırır yatırmaz başladı kusmaya.bizde hırıltı geliyor deyince dr hemen teşhisi koydu. reflü dedi. bakalım yarın reflü yastığı alcaz 45 derecelik açıyla yatırcaz bebişi kafası yukarda olmalıymış kusmuk ciğerlerine kaçıyormuş ondan hırıltı oluyormuş kuzucumda. çok üsüldüm ama inşallah 1 yaşından sonra geçiyormuş. hatta bazen 6. ayda geçermiş inşallah öyle olur

Bende nurseye basladim iki gun once ben oglumda ilaci versiktwn sonra kustu bende neden oldu diye sorup duruyodum kendi kendime

Nurse yemekten sonra diyor veriyorum kusuyor. anlamadım gitti. o yüzden değiştireyim dedim yani ikinci kutuyu aynı ilaç almayayım dedim ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.

Canım hangi marka alıcaksın Reflğ yastığını doktor bizimkine de Reflü olabilir dedi bende eğimli yatırıyorum ama yastık daha mantıklı geliyor

Canım hangi marka alıcaksın Reflğ yastığını doktor bizimkine de Reflü olabilir dedi bende eğimli yatırıyorum ama yastık daha mantıklı geliyor

canım ben bi sevi bebenin bide babyjem die bi markanınkini gördüm internette hangisi iyi hiç bilmiyorum.öncelikle bulunduğum ilçede var mı bakacağım yarn yoksa netten sipariş vereceğim.senin fikrin var mı hangsi iyi

Selam kızlar Ahh buralara yazmayalı uzun zaman olmuş :) Bi ara gelip uzun uzun anlatacaklarım var aslında ama vaktim yok malumunuz Neyse birşey soracaktım sizin bebişler çok hıçkırıyor mu? Asuyu günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor zararsızmış ama bi size de sorayım dedim. Öpüldünüz canlarım

bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş

luboyf aynı benim kız :)

Hayatımsın canım çok geçmiş olsun.

Bebekkafa çok geçmiş olsun sana da.

aklımda kalanlar bunlar.

Nurse yemekten sonra diyor veriyorum kusuyor. anlamadım gitti. o yüzden değiştireyim dedim yani ikinci kutuyu aynı ilaç almayayım dedim ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.

Canım benimki si de iki gündür kusuyo
Aguline başladık biz de o yüzden snrııöm bence bu bitkisel gAZ ilaçlRı kusturuyır

Bende gözümde görmedim canım nette baktım pek fark yoktur herhalde aralarında bende e bebekte var mı bir bakıcam

Canım benimkisi de kusuyor sabah beridir anlamadım
Bazen kesik bazen sadece süt gibi
Emdikten sonra da boğazına kaçmış gibi öksürüyor sonrada kusuyor
Hırıltı da var
Yatağı. 30 derece eğik zaten en baştan beridir
Reflü mü acaba
Ya da benim sın bi kaç gündür sütüm fışkırarak geliyo ben o yüzden mi boğazına kaçıyor acaba diye düşünmüştüm
Sen gittin mi doktora ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…