- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.601
Agri sizi oldumu sekerim
Kizlar internette gezinirken okudum kimi doktorlr sezeryan olanlara 2 ay iliski yasak diyomus..sze ne dediler..sezeryan olup 40i cikan arkadslr ne zamn iliskiye grdnz..bna doktorum herhangi bsey demedi..sdece dogumdan 10 gun snra gttgmde 2 ay snra kontrole gel dedi
50. günüm falandı kontrole gittiğimde, ilişki serbest dedi bize. Ama mutlaka kondomla korunun dedi doktorumuz.
Kedicik kanguru dediğin nasıl bi şey
Babysling ya da şu babycarrier gibi mi ayarlı değil mi
Bize de öyle bi hediye geldi de chicco nun önden asılanlarından
Ayarlamadan önce benimde göğsümün altında kaldı arkadan kısınca tam göğüs hizana başı geldi
Başı göğsünde olmalı sanki demi rahat taşıyabilmek için
Canım neden illaki kondom dedi?
Bizde bu şekilde korunduk ama aklımda soru işaretleri yok değil.:S
Canım neden illaki kondom dedi?
Bizde bu şekilde korunduk ama aklımda soru işaretleri yok değil.:S
canım benm kızda uyanık olduğu sürece emmek istiyor sonrada rahatsız oluyor kusuyor. bende sırf bu yüzden emzik vermek istedim onuda almadı. bizim kusmalara dr reflü dedi. dün reflümüz için gaviscona başladık daha fena kustu. artık süt alerjisinden şüpheleniyorumah bi büyütsek sağlıklı sıhatli
benim 35. gün hala kırmızı kan devam ediyor sanırım 40a kadar bitmeyecek
canım bende kanguru var ama başını tutamadığından kullanmaya başlamadım biz 35 günlüğüz siz ne zaman başladınz kulllanmaya?
canım benim çok saol.. biz artık hepten mamacı olduk valla süt takviye yapıyorduk kızım bıoraktı hepten sağlıklı olsun diye bakıyorum artık.. gerçekten çok zor işmişş depresyona girdim sorumluluklar yaşadıkalrım vs...
Hayatimsin, kac saat ara ile kac ölçü mama veriyorsun?
canım duruma göre değişiyor. uyanıksa duruyorsa 2.5 saat te 75 yada 90 cc veriyorum. bi kaç gün önceye kadar 2 saatte bir verirsem 60 cc veriyordum ama artık yetmiyor.. bazen aralarda 3 saatti de bulabiliyor uyursa uyandırmıyorum ozamanda 90 cc veriyorum.. sende mama veriyorsun sanırım sen nasıl yapıyorsun???
Ben günde 1 defa veriyorum. Ama ben yarı zamanlı çalısmaya başlayacağım. Sağacak kadar sutum yok. Suan aptamil kullanıyoruz. Annem bu mamaların hepsi katkili mama yerine buğday nişastasından mama yapayım hem katkisiz daha sağlıklı diyor. Perşembe Dr kontrolumuz var ona soracağım
Ben günde 1 defa veriyorum. Ama ben yarı zamanlı çalısmaya başlayacağım. Sağacak kadar sutum yok. Suan aptamil kullanıyoruz. Annem bu mamaların hepsi katkili mama yerine buğday nişastasından mama yapayım hem katkisiz daha sağlıklı diyor. Perşembe Dr kontrolumuz var ona soracağım
Kızlar bugun kızım 55 gunluk oldu. Kanamam düne kadar hala devam ediyordu. Doktorum 60 güne kadar sürebilecek demişti. Gecen hafta bitti sanmıştım. Çünkü regl kanaması gibi kirmizi ve yogun bir kanama ardından kesilmişti. İliskiye girdik. Ertesi gun yeniden başladı
Ve 2 gündür kanama yok. Yarın evlilik yıldönümümüz. Sizce sorun olur mü iliskiye girsek ?
bide bişey sorucam bebeğim büyüyor diye altta bazılarımzda takvim oluyorya nasıl yapılıyor o bilen varmı
kızlar gazı için bebeğe rezene kaynatıp verebilir miyim ? ne kadar verebilrlim??
kızlar gazı için bebeğe rezene kaynatıp verebilir miyim ? ne kadar verebilrlim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?