2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Halimi görseniz gülersiniz :))
Oturdum pirinç ayıklar gibi çörekotu ayıklıyorum. :)) Ben pohaçaların üzerine filan susamla birlikte döktüğüm için ikisini aynı kavonoza karıştırmışım.Şimdi susamları ayıklıyorum çörekotunu kaynatmak için.:))))

Ang ben hamişliğin 7.ayında dr.izni ile boyatmıştım çok şükür bir sorunda olmadı bitkisel yaptırmıştım.
Şimdi 5 ay oluyor çok kötü oldu beyazlarım var.Fırsat bulduğumda boyatacağım.

Tondora hayırlı olsun kırkınız bundan sonra düzelir inş.bebişin uykusuzlukları.

Son düzenleme:

50. günüm falandı kontrole gittiğimde, ilişki serbest dedi bize. Ama mutlaka kondomla korunun dedi doktorumuz.

Evet bizde de chicco var soft and dream modeliydi sanırım. Epey altta. Rahat edemedim ben
İnternetten görsellere baktım o modelde hep o şekilde resimler.

Sanırım başka model arayışına giricez

Memnun olanlardan kanguru tavsiyesi istiyorum :)

Bizimkinin modeli sıfır aydan itibaren kullanıma uygun. baş desteği ve yatay pozisyonu var. ama rahat edemedik

Hayatimsin, kac saat ara ile kac ölçü mama veriyorsun?

canım duruma göre değişiyor. uyanıksa duruyorsa 2.5 saat te 75 yada 90 cc veriyorum. bi kaç gün önceye kadar 2 saatte bir verirsem 60 cc veriyordum ama artık yetmiyor.. bazen aralarda 3 saatti de bulabiliyor uyursa uyandırmıyorum ozamanda 90 cc veriyorum.. sende mama veriyorsun sanırım sen nasıl yapıyorsun???

Kızlar bugun kızım 55 gunluk oldu. Kanamam düne kadar hala devam ediyordu. Doktorum 60 güne kadar sürebilecek demişti. Gecen hafta bitti sanmıştım. Çünkü regl kanaması gibi kirmizi ve yogun bir kanama ardından kesilmişti. İliskiye girdik. Ertesi gun yeniden başladı

Ve 2 gündür kanama yok. Yarın evlilik yıldönümümüz. Sizce sorun olur mü iliskiye girsek ?

Ben günde 1 defa veriyorum. Ama ben yarı zamanlı çalısmaya başlayacağım. Sağacak kadar sutum yok. Suan aptamil kullanıyoruz. Annem bu mamaların hepsi katkili mama yerine buğday nişastasından mama yapayım hem katkisiz daha sağlıklı diyor. Perşembe Dr kontrolumuz var ona soracağım

evet sen en iyisi doktoruna sor ama doktorunda mutlaka mama önerir.. şimdi kimse nnişansta pirinç unu falan kullandırtmıuor. eskiden verirlermiş bebeklere bunları.. canım şuan herşey katkılı mutlaka mamadada vardır bişeyler..

canım mamalar anne sütüne en yakın biçimde üretiliyor. yani içinde bir çok vitamin var. bence mamaya devam et. nişasta ile yapılan mamadan vitamin alacağını düşünmüyorum.

Parmecim bence hiçbir sorun olmaz 55 günlük olmuşsunuz.Bebiş gelmeden önce regl olurken benzer durumu yaşamıştım.
İstersen dr.sorabilirsin.

sabah 06.15 ten bu saate kadar yarım saat uykuyla duruyor bebişim kızlar benim de pilim bitti tabiki denemediğim yol kalmadı çok gazı var ve bulabildiğim tek sebep dün karnabahar yemiştim akşam yemeğinde çocuğum mahvoldu sancıdan sürekli gaz çıkartma modunda ve kucak istiyor kucakta bile bazen sancı gelince ağlıyor yavrumm.

kızlar gazı için bebeğe rezene kaynatıp verebilir miyim ? ne kadar verebilrlim??

Normal rezene verme bence eğer milupanın bebekler için olanı yoksa. kendin iç normal rezeneyi.
bebeklerede verilenden ise 20ml versen yeter herhalde ben bir kere gece çayından vermiştim 20 ml güzelce uyumuştu.

kızlar gazı için bebeğe rezene kaynatıp verebilir miyim ? ne kadar verebilrlim??

Ben ara sıra veriyorum.Eczaneden aldığım Humanın rezene-kimyon çayını 90 cc kaynatılmış ılınmış suya bir tatlı kaşığı katıyorum.Hepsini içmiyor en fazla 50 cc içiyor.Ben kendimde içiyorum faydasını gördüm.Daha sakin oluyor ve rahat uyuyor.
Bitkisel hiçbir zararıda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…