- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.561
Kanguru kullanan arkadaşlar,
Benim kangurum bayağı bir aşağıda tartıyor bebeği, sizinki de öyle mi? Kafası göğsümün altında kalıyor. Rahat edemedim bitürlü.
Kızlar bu arada çörekotunun ölümden başka herşeye çaresi var derler
Beril akşamları biraz ağlıyor gazdan tüm gün uyumadığı için akşama hem uykusuzluk hem yorgunluk biraz mıkırdanıyo
Dün esim geç gelecekti bi arkadaşa gittim gece korkarım diye
Onun da misafiri vardı
Beril akşam ağlamaya başlayınca gazdan kendikızını anlattı
O da kolikmiş gece gündüz ağlıyormuş
Aylarca sürmüş bu kolik
Denemediği kalmamış sonra birgün birisi ona çörek otu suyunu içmesini tavsiye etmiş
Kadın yapmış ve o gün koliği geçmiş kızının
Bana da yaptılar dün
Bi yemek kaşığı çörek otunu yıkayıp kaynar suda demledi
Bir bardak dolusu içtim
2 çay kaşığı da tanelerinden yedim
Ve inanamıyorum ama Kızım bugün hiç sancı çekmedi nerdeyse
Akşamda normalde 10 gibi uyurdu bugün akşam 8 civarı gece uykusuna başladı
Sanırım gerçekten bende de işe yaradı
Denemekten zarar gelmez üstelik sütte yaparmış çörek otu
Beril akşamları biraz ağlıyor gazdan tüm gün uyumadığı için akşama hem uykusuzluk hem yorgunluk biraz mıkırdanıyo
Onun da misafiri vardı
Aylarca sürmüş bu kolik
Denemediği kalmamış sonra birgün birisi ona çörek otu suyunu içmesini tavsiye etmiş
Bana da yaptılar dün
Bir bardak dolusu içtim
luboyf iğrenç bi kokusu varzaten poğacaların üzerinde de sevmem ben çörek otunu
Maşallah canim ne güzel sütünüz bol. Cok şükür ben de henüz sadece anne sütü veriyorum ama bir buçuk ay sonra ise baslayacagim ve stok yapmam lazım ama sütüm ancak yetiyor nasıl yapacagim bilmiyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz.Alis bende senin gibiyim o yüzden sagsammi diye düşündüm.ileride ne olur bilmem ama suan bol ve boşa akıyor.
Canim ben de hep yazlik almistim havalar soğumaya baslayinca bebisi bir saatligine evde birakip gidip kislik birseyler aldim kalin tulumlar ve uzun kollu badiler.ama henuz cok güzel seyler cikmamis. Carsamba gunu bebisle cikmayi düşünüyorum avm ye. Ilk deneyimimiz olacak bakalım nasıl olacak:)Kızlar yeni ciciler aldinizmi minnoslara?
Ben genelde kısa kol aldigim için sıkıntı yaşamaya başladım uzunlar yetmiyor, sürekli kustugu için kıyafet dayanmıyor.
Tabi bebisle cikmamda zor eşime aldırdım olmazsa diyorum.
Bir sürü hediye geldi ama hepsi büyük
Kızlar şu en son yazdığım ile ilgili bana fikirlerinizi söyler misiniz ?
Öyle birşey ile gelirse görümcem şunu diyeyim diyorum teşekkür ederim abla ama ben kendi aldıklarımı giydirmek istiyorum.
Biz kullanıyoruz bugün 8.günKızlar gaz damlası olarak biffiform kullanan var mı????
Onun da misafiri vardı
Aylarca sürmüş bu kolik
Bana da yaptılar dün
Bir bardak dolusu içtim
Kizlar bebekleriniz aglarken gozlerinden yas geliyor mu? Bugun ilk defa kizimin gozunden yas geldi aglarken, icim parcalandi... Su gaz sancilari ne zormus...
Yarin kizimla birlikte izmire ucuyorum, 2 ay kalacagiz saniyorum, bana iyi bir cocuk doktoru tavsiye edebilecek var mi acaba?
Cnm saol kesinlikle denicem..etindn et kopariliyo gbi bagriyo...careszz kaliyrm o da mahvoluyo bnde.hr seyi denicek moddyim..ins sifa olur hepimizeKızlar bu arada çörekotunun ölümden başka herşeye çaresi var derler
Onun da misafiri vardı
Aylarca sürmüş bu kolik
Bana da yaptılar dün
Bir bardak dolusu içtim
içtim valla ama 1 kaşık zar zor yedim :)Emelcim kokusu da tadı da kötü ama insan işe yarar umuduyla herşeyi yapıyo
Kıyamıuorum yavrumun kıvranmakarına
Ondanmı oldu bilmiyorum ama bugün çooook sakindik maşallah akşam 7 den beridir uyuyo
Şimdi emzircem uyku arasında
Ben normal çay gibi demlediler
10 dakika demlenfikten sonra çay gibi sıcakken yavaş yavaş içtim
Taneleri tek başına yiyemexsrn balla karıştır
Maşallah canim ne güzel sütünüz bol. Cok şükür ben de henüz sadece anne sütü veriyorum ama bir buçuk ay sonra ise baslayacagim ve stok yapmam lazım ama sütüm ancak yetiyor nasıl yapacagim bilmiyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz.
Canim ben de hep yazlik almistim havalar soğumaya baslayinca bebisi bir saatligine evde birakip gidip kislik birseyler aldim kalin tulumlar ve uzun kollu badiler.ama henuz cok güzel seyler cikmamis. Carsamba gunu bebisle cikmayi düşünüyorum avm ye. Ilk deneyimimiz olacak bakalım nasıl olacak:)
Canin tatli bir dille abla ben o kadar çok sey aldim ki kendi aldiklarimi ancak giydiririm.sen onlari ihtiyaci olan birisine versen daha makbule gecer dersin.aeanizdaki iliskiyi bilmiyorum ama kendi aldiklarimi giydirmek istiyorum dersen gucenebilir. Hic kırmak istemiyorsan verdiklerini al ama giydirme.neden giydirmiyorsun diye hesap sornaz sanirim:)
Kizlar bebekleriniz aglarken gozlerinden yas geliyor mu? Bugun ilk defa kizimin gozunden yas geldi aglarken, icim parcalandi... Su gaz sancilari ne zormus...
Yarin kizimla birlikte izmire ucuyorum, 2 ay kalacagiz saniyorum, bana iyi bir cocuk doktoru tavsiye edebilecek var mi acaba?
Ben de dikkat etmiştim buna
Çok emmeyi abarttığında kaka rengi yeşil oluyor diye bi bağlantı kurmuştum
Özellikle akşam üzeri çok emiyor o zaman kakası yeşil oluyor
Ama durduranıyorum sürekli emmek istiyor
Geçen ay zayıf kaldı diye ben de engel olmuyorum
Yeni bitiriyor emmeyi yarım saat sonra ağzıyla meme aranıyor
Ağzından süt geri geliyor bizimki hala emmek istiyor
Emzik almadı çok uğraştım attı ağzından midesi bulandı sokunca
Ben de almamışım emzik o yüzden fazla ısrar etmedim bana çekmiş
Kizlar selam, kanamalariniz ne durumda acaba.. Bizim dun kirkimiz cikti ama benim hala zaman cok acik kahverengi damla damla kanamam oluyor. Dr um 40 in cikinca gel demistii, bir iki gun sonra gidicem. Kanama sevam ettigi surece iliski yasak mi oluyor acaba bilen var mi. Bir de iliski durumunu siz mi sordunuz drlariniz sormadan mi bilgi verdi..
Kanguru kullanan arkadaşlar,
Benim kangurum bayağı bir aşağıda tartıyor bebeği, sizinki de öyle mi? Kafası göğsümün altında kalıyor. Rahat edemedim bitürlü.
kızlar ya kahvaltılarınızda ne yiyorsunuz? ben artık yemek yemeye korkar oldum. domates gaz yapar, yumurta yedim dün kahvaltıda bebeğim kusma rekoru kırdı gün boyunca. şimdi açım ama ne yemem gerektiğini bilmiyorum gidip gelip hurma atıştırıyorum. kendime bi tarhana yapayım bari. sizin kahvaltı menünüz ne?
Kızlar aşılarımızı vurulduk kızım çok ağladıkucağıma alınca sustu gerçi :)
Bıngıldağımız kapanmaya başlamış çocuk doktorunuza götürdüğünüzde sorun dedi.böyle birşey yaşayan var mı. erken doğduğu için bu kadar erken kapanmaya başlaması normal değil dedi belki doktorunuz d viti keser dedi.
Ağzındaki beyazlığı gösterdim uzun zamandır böyle dedim dedi ki pamukçuk olmaya başlamış ama daha çok yeni dedi karbonatlı su ile sil dedi.
Kesin bizimki de pamukçuk olmaya başladı doktorumuz umursamadı ama
Emelcim bu giysiler konusunda ise yapabilecek pek bi şey yok
Acaba o size veririm dedikçe sessiz mi kalsan
Ya da ihtiyacı olan birine verelim falan mı desen acaba
İstemiyorum falan desen dolaylı yollardan kesin alınır
Kendince iyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar
Benim kızkardeşim de aynı sorunu yaşıyor
Oğlu olacak görümcesini kendi oğlunun 10 yıl önceki bebeklik giysilerini verecekmiş
Hepsi marka kıyamıyorum başkasına vermeye diyo
Sakarya dan 10 yıl önce ne markası almış olabilirki
Sanki Amerika'dan getirtmiş
Kardeşim o öyle dedikçe hep sessiz kaldı alırım falan demedi
Kadın şimdi kesti sesini biraz
Bu çörekotu çayını yaptım içiyorum şimdi
Tanelerini de yicez derken çay yaptıklarımızı mı yoksa ayrıca demlenmemiş kuru çörekotlarını mı yicez:26:
Emelbaha boşver versin onlar sen giydirme
Sorarsa da ihtiyaç duymuyorum kızımın yeteri kadar kıyafeti var de
Bi süre sonra o da vermekten vazgeçer heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?