2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal rezene verme bence eğer milupanın bebekler için olanı yoksa. kendin iç normal rezeneyi.
bebeklerede verilenden ise 20ml versen yeter herhalde ben bir kere gece çayından vermiştim 20 ml güzelce uyumuştu.

humananın kimynlu rezene çayı var hem kendim içiyorum hem de bebeğe sabah akşam 1 er çay kaşığı veriyorum ama bugün bittik yani.hiç bir şey işe yaramıyor. bebekler için olan rezene çayı farklı mı??

Bu kullandığın bebekler için zaten canım.1 haftadan sonra bebeklere verilebilir yazıyor.

bnde dün aldım 40cc içti ve çk güzel uyudu. ama çaydan mı yoksa önceki gecenn yorgunluğundan mı bilmiyorum daha çok verebilirisn biberonla içir cnm

Tamam o da oluyor ben gece çayı almıştım dün gece verdim çok rahat uyudu saat 1 den 5 e kadar uyudu ilk defa uyandığında da ağlamadı :) hemen kalktım emzirdim :)

Valla buradan aldığım coşku ile koştura koştura eczaneye gidip rezene cayı aldım. Bir de corekotu aldım mı tanmadım. 1 aylık velet muma çevirdi hepimizi. Insallah ise yarar

Teşek.ederim canlarım.
Sizlerde ekleyin bebişlerin büyüdüğünü görmek bunca zorluklar içinde insanı motive ediyor.
Özellikle kız anneleri kızlar daha süslü püsü oluyor.
Nazardan korkmayın ben kendi adıma burada kötü bakan göz olacağını düşünmüyorum hemde sürekli okuyorum.:)

subacım maşallah oğluşuna 41.5 kere :) esmer bir yakışıklı geliyor yandı bizim kızlar :)

Kızlar burada biri daha 35.hafta da doğum yapmıştı kimdi ?

birde bugün bizim 2.ay aşımızı olduk maşallah subanallah kızım hiç huysuzluk yapmadı emiyor uyuyor tabi birde gazımız var biraz. ama aşıdan dolayı huysuz değil çok şükür :) ateşimizde olmadı maşallah. cuma günüde verem aşımız var bakalım

buarada bugün kızım ve ben kendimizi aştık kızımın teyzeleri. sevgili kızım gündüz uykusu konusunda kendisini aştı. bu iyi mi kötü mü gece göreceğiz. inşallah gündüzün acısını gece çıkarmaz. bende yemek konusunda aştım kendimi uzun bi aradan sonra ilk kez 2 çeşitten fazla yemek yapabildim. çorba pilav, etli ana menü, salata ve 2 çeşit yoğurtlu meze yaptım. eşim işten gelince şok olacak. misafir mi gelecek diye soracak.

Aslında biz anne-baba olarak bu kadar esmer değiliz ama barış bey esmer güzeli :)
Allah uzun,sağlıklı ömürler versin bütün bebeklere.

Emelcm ablam 4ten snra ates cikiyo saat 4ten sonra yarm saatte bir atesini olc bu 2.ay asilarnda dedi aklinda bulunsun

Bizim paşada bugün gayet iyi :)
Dün akşamdan yemeğimi yaptığım iiçin sakin sakin oturuyorum.
Esra Erol izliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…