- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.641
buarada bugün kızım ve ben kendimizi aştık kızımın teyzeleri. sevgili kızım gündüz uykusu konusunda kendisini aştı. bu iyi mi kötü mü gece göreceğiz. inşallah gündüzün acısını gece çıkarmaz. bende yemek konusunda aştım kendimi uzun bi aradan sonra ilk kez 2 çeşitten fazla yemek yapabildim. çorba pilav, etli ana menü, salata ve 2 çeşit yoğurtlu meze yaptım. eşim işten gelince şok olacak. misafir mi gelecek diye soracak.
Emelcm ablam 4ten snra ates cikiyo saat 4ten sonra yarm saatte bir atesini olc bu 2.ay asilarnda dedi aklinda bulunsun
41 kere maşallah yerim senin saç bandını kokoş :)
Seninkide esmer güzeli canım.
Emelcim kızın profildeki resimede benziyormu ne :)
Çok bakıp kızını benzetmişsin :) Maşallah bütün bebişlere.
Masallah cnm nasi bi tatlilik bu allah bagslasn..
oyy yerim onu bennn
bayılıyorum maviş göze çok isterdim maviş gözlü olmasını ama imkansız ailede hiç yok :)))
kızını aldım gitti canım dünürüm :))))
Allah bağışlasın ben aranıza yeni katıldım bende agustos 2013 annesiyim bebegim doğdugu andan itibaren dayı teyze babaanne derken kucaga alıştı beşiğinde durmak istemior ne yapmam gerekiyor bi fikriniz varmı bide bebeğiniz gecede kaç kez kalkıor
Aslında ben temmuz bebeği :) erken geldi benim kızım :) hepsine maşallah:)Masallahhh cnm...bzm agustos bebisleri pek tatlii...bu sureci beraber gecrdgmz icn boyle resmler paylasnca bebisleri gorunce cok mutlu oluyrm
Hicbir seyi tam olarak yasayamayan ve sizleri de anlattiklariyla gerim gerim geren ben regl oldum. Tam kanamam bitti demistim :-(
STA esinle araniz nasil?
Ben gene malesef ana evinden bildiriyorum. Ne yapayim. Esim evi terkedince para pul yiyecek ve cocugumun ihtiyaclarini dusunmedi. Mecbur kaldim. :'(
Sizlere huzur ve saglik diliyorum...
Oy oy masallah cok süslü kızımız. Allah bagislasin cok guzel
Kizlar bebekleriniz aglarken gozlerinden yas geliyor mu? Bugun ilk defa kizimin gozunden yas geldi aglarken, icim parcalandi... Su gaz sancilari ne zormus...
Yarin kizimla birlikte izmire ucuyorum, 2 ay kalacagiz saniyorum, bana iyi bir cocuk doktoru tavsiye edebilecek var mi acaba?
canım benim kızda emzik almadı çok denedim olmadı :) 2 gündür göğsümü emmesede resmen oynuyor emzik gibi sonrada bana bakıp gülüyor :)Ben de dikkat etmiştim buna
Çok emmeyi abarttığında kaka rengi yeşil oluyor diye bi bağlantı kurmuştum
Özellikle akşam üzeri çok emiyor o zaman kakası yeşil oluyor
Ama durduranıyorum sürekli emmek istiyor
Geçen ay zayıf kaldı diye ben de engel olmuyorum
Yeni bitiriyor emmeyi yarım saat sonra ağzıyla meme aranıyor
Ağzından süt geri geliyor bizimki hala emmek istiyor
Emzik almadı çok uğraştım attı ağzından midesi bulandı sokunca
Ben de almamışım emzik o yüzden fazla ısrar etmedim bana çekmiş
bende deneyeceğim bu çörek otunu denemediğim kalmadı benim kızımda kolik allahıma şükür ki 2 gündür biraz hafifledi sancıları ağlama nöbetleri 3 aylık olmasını bekliyorum o zamana tamamiyle geçiyormuş kardeşimin bebeği 2.5 aylıkken tamamiyle geçmiş kolik sancıları umutla bekliyorum geçsin diye o ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum allahım onun sancısını ağrısını al bana ver ağlamasın diyorum bazen dayanamayıp bende ağlıyorum gözündeki yaşları görünceKızlar bu arada çörekotunun ölümden başka herşeye çaresi var derler
Beril akşamları biraz ağlıyor gazdan tüm gün uyumadığı için akşama hem uykusuzluk hem yorgunluk biraz mıkırdanıyo
Dün esim geç gelecekti bi arkadaşa gittim gece korkarım diye
Onun da misafiri vardı
Beril akşam ağlamaya başlayınca gazdan kendikızını anlattı
O da kolikmiş gece gündüz ağlıyormuş
Aylarca sürmüş bu kolik
Denemediği kalmamış sonra birgün birisi ona çörek otu suyunu içmesini tavsiye etmiş
Kadın yapmış ve o gün koliği geçmiş kızının
Bana da yaptılar dün
Bi yemek kaşığı çörek otunu yıkayıp kaynar suda demledi
Bir bardak dolusu içtim
2 çay kaşığı da tanelerinden yedim
Ve inanamıyorum ama Kızım bugün hiç sancı çekmedi nerdeyse
Akşamda normalde 10 gibi uyurdu bugün akşam 8 civarı gece uykusuna başladı
Sanırım gerçekten bende de işe yaradı
Denemekten zarar gelmez üstelik sütte yaparmış çörek otu
humananın kimynlu rezene çayı var hem kendim içiyorum hem de bebeğe sabah akşam 1 er çay kaşığı veriyorum ama bugün bittik yani.hiç bir şey işe yaramıyor. bebekler için olan rezene çayı farklı mı??
Ben günde 1 defa veriyorum. Ama ben yarı zamanlı çalısmaya başlayacağım. Sağacak kadar sutum yok. Suan aptamil kullanıyoruz. Annem bu mamaların hepsi katkili mama yerine buğday nişastasından mama yapayım hem katkisiz daha sağlıklı diyor. Perşembe Dr kontrolumuz var ona soracağım
tü tüü maşallah minik çenesinden öp benim için çok şeker canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?