2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sana bizde bu akşam balık var eşim getirecek pişireceğim bende :) çorbam hazır bir tek salata yapacağım:) yaptığın yoğurtlu mezeler ne ? bir arkadaşımda yemiştim tavuktan yoğurtlu bir meze yapmıştı çok güzeldi:)

Emelcm ablam 4ten snra ates cikiyo saat 4ten sonra yarm saatte bir atesini olc bu 2.ay asilarnda dedi aklinda bulunsun

canım ölçtüm ama birşey çıkmadı inşallah çıkmaz. teşekkür ederim ölçerim ara ara şimdi uyuyor:)

41 kere maşallah yerim senin saç bandını kokoş :)
Seninkide esmer güzeli canım.

daha esmerdi aslında ama yıkana yıkana rengi açıldı kızımın:) aslında buğday tenli :) fotoda biraz esmer çıkmış :) saçımız çoktu döküldü
eğer seyrek olursa saçları martta 3 numaraya vurduracağım :)

Emelcim kızın profildeki resimede benziyormu ne :)
Çok bakıp kızını benzetmişsin :) Maşallah bütün bebişlere.

benzer belki bilmem :) gözleri koyu yeşil bakalım değişecek mi ? annem ve abim yeşil gözlü abimin kızıda yeşil gözlü ikizim ela ben kahve baba kahve bakalım kızçem kime benzicek :)

Masallah cnm nasi bi tatlilik bu allah bagslasn..

Allah bağışlasın ben aranıza yeni katıldım bende agustos 2013 annesiyim bebegim doğdugu andan itibaren dayı teyze babaanne derken kucaga alıştı beşiğinde durmak istemior ne yapmam gerekiyor bi fikriniz varmı bide bebeğiniz gecede kaç kez kalkıor

oyy yerim onu bennn
bayılıyorum maviş göze çok isterdim maviş gözlü olmasını ama imkansız ailede hiç yok :)))
kızını aldım gitti canım dünürüm :))))

Cnm bnm sulalem tum mavi gozlu muhacir olduklarndan.ben cekmemism..babasinn sulalede yesil gozlu babamzda ela gozlu...bnm kiz mavis oldu..muhacir kiziyiz tam....bnde verdm gitti dunurum :-D damadima iyi bakk annesi:-D

Valla kucağa alışma konusunu bilmiyorum kayınvalidem de bana alıştırdın kucağa dedi bende anne ağlarken nasıl almim dedim ağlıyor bak sende alma nasıl duracaksın dedim hem alışırsa alışsın evdeyim koca gün dedim napayım dedim. alışmadı bence zaten bebekler ilk 3 ay alışmazmış doktorlar öyle diyo ondan sonra alışırmış. ana kucağına koyuyorum titreşimini açıyorum tvye bakarken uyuyor bazen :)bazende bakınıyor tv ye :)

gece 12de emip yatıyoruz 2 de -3,5 da- 5,5 da -7 de -8 de de kalkıyoruz 4 kere kalkıyor sekizde de ayaktayız :) ondan sonra 11 gibi uyuyor :)

Hicbir seyi tam olarak yasayamayan ve sizleri de anlattiklariyla gerim gerim geren ben regl oldum. Tam kanamam bitti demistim :-(

STA esinle araniz nasil?

Ben gene malesef ana evinden bildiriyorum. Ne yapayim. Esim evi terkedince para pul yiyecek ve cocugumun ihtiyaclarini dusunmedi. Mecbur kaldim. :'(

Sizlere huzur ve saglik diliyorum...

Masallahhh cnm...bzm agustos bebisleri pek tatlii...bu sureci beraber gecrdgmz icn boyle resmler paylasnca bebisleri gorunce cok mutlu oluyrm
Aslında ben temmuz bebeği :) erken geldi benim kızım :) hepsine maşallah:)

Canım Allah hakkında hayırlısı ne ise o versin. kocanın derdi ne anlamış değilim.

Oy oy masallah cok süslü kızımız. Allah bagislasin cok guzel

Amin canım hepimizinkini Allah bağışlasın kötü gözlerden sakınsın.

canım ben İzmirde yaşıyorum...Egepol çocuk konusunda gayet iyi..bizim doktorumuz Çağrı Bey, çok ilgili bir doktor. ayrıca Suat Bey var, herkes onu da iyi diyor

canım benim kızda emzik almadı çok denedim olmadı :) 2 gündür göğsümü emmesede resmen oynuyor emzik gibi sonrada bana bakıp gülüyor :)
bende deneyeceğim bu çörek otunu denemediğim kalmadı benim kızımda kolik allahıma şükür ki 2 gündür biraz hafifledi sancıları ağlama nöbetleri 3 aylık olmasını bekliyorum o zamana tamamiyle geçiyormuş kardeşimin bebeği 2.5 aylıkken tamamiyle geçmiş kolik sancıları umutla bekliyorum geçsin diye o ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum allahım onun sancısını ağrısını al bana ver ağlamasın diyorum bazen dayanamayıp bende ağlıyorum gözündeki yaşları görünce

ben 1 haftalıktan itibaren humana değil direk rezeneyi yapıp azıcık şeker atıp ılıtıp 2-3 çaykaşığı veriyorum arada da aynı şekilde yaptığım kimyonu veriyorumbirde zinco muz var günde 3 kere bunlar sayesinde başettim bugüne kadar kızımla rezene ve kimyondan kalanları ise kendim direk içiyorum benden bebeğe geçsin diye

canım ek gıda en erken 4 aylıkken başlanıyor.heleki buğday 6 aylıkken en erken başlanıyor buğdaydaki gluten alerji yapabilir.evdeyken emz,r,r,s,n işteyken mecbur mama veririsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…