2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım karabiber gibi oğluşunn maşşallah yaaa ben esmerlere bayılıyorum valla :) çokk tatlıı..

Canım teşek.ederim bak kara biber yazınca aklıma geldi komik birşey anlatayım.
Eşim çocukken çok yaramaz,suratsız bişeymiş. :)) Turşu diye severlermiş. Oğluşda sürekli ağlayınca babasına benzetiyor görümcem kv vs.
Görümcemin 4 yaşındaki oğlu geçen gün ne dese beğenirsin.Babası turşu oğluda acı biber.:)))))))
Birde ben emzirirken yanıma geliyordu evinde gidip herkesin içinde suba yengem barışa memesini veriyor al bebeği all diyor demiş. :))))) Rezil etti beni

canım kesinlikle babybjörn derim...diğer markalara göre pahalı ama hakkını veriyor. oğlum tam göğsümün üstünde ve başı destekli duruyor. hergün yarım saat yürüyüş yapıyoruz dışarda. yerleştirir yerleştirmez yüzünü göğsüme kapatıp uyuyor
bebeğin duruş şekli senin paylaştığın resimlerdeki gibi değil...3 kademeli ayarı var, biz ilk kademedeyiz. dediğim gibi yüzü tam göğsümün hizasına geliyor

:))) 4 yaşındaki sıpaya bak sen valla şimdiki çocuklar ne çok bilmiş :)

:))) 4 yaşındaki sıpaya bak sen valla şimdiki çocuklar ne çok bilmiş :)

Aynen öyle canım.Çok bilmiş,çok tatlı maşallah.
Bizimkiler kimbilir neler yapacak göreceğiz.
Acaba o zamanda böyle yazışıyor olacakmıyız.:)
Düşünsene ben anlatıyormuş oğlumu kızlar arıyor,ben kv olarak şunu beğendim bunu beğenmedim diye çekiştiriyormuşum.
Hangi ünv.kazandıklarını konuşacakmıyız acaba. :)

ay canım okurken hayalini kurdum çok hoşuma gitti bakalımm dediğin gibi konuşacakmıyız. birbirimize bağlandık valla 3-5 gün girmeyince aklım hep burda kalıyor :)

hahaha bak sen şunlara yaa
hareketlerimize,konuşmalarımıza çok dikkat etmemiz lazım hemen kapıp hafızaya kaydediyorlar

ay canım okurken hayalini kurdum çok hoşuma gitti bakalımm dediğin gibi konuşacakmıyız. birbirimize bağlandık valla 3-5 gün girmeyince aklım hep burda kalıyor :)

İnş.o günleride görürüz canım.Herşeyi acısıyla,tatlısıyla birlikte yaşar ve paylaşırız.
Sanalda olsa insanda bağımlılık yaratıyor.
Aslında gerçek hayattaki sahte dostlukları düşünürsek hangisi sanal hangisi gerçek ben karıştırıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…