- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.681
Maşallah sana bizde bu akşam balık var eşim getirecek pişireceğim bende :) çorbam hazır bir tek salata yapacağım:) yaptığın yoğurtlu mezeler ne ? bir arkadaşımda yemiştim tavuktan yoğurtlu bir meze yapmıştı çok güzeldi:)
semiz otunun yoğurtlu salatası birde yoğurtlu bakla yaptım emelcim.
eşim baklayı sevmiyor :) semiz otunu da sevmiyor yapıyorum ben tek yiyorum :) yeşillikleri sirkeli suya koyayım bende :)
evet dünürüm görmeden aldım kızını bir ekle bakalım maviişimi :)))
Canım ben adeti beklemedim başladım aldığım gün :) doktorumda adet olman gerek demedi. zaten neden ilaçla adet olacaksın ki onu anlamadım emziren anne adet olamayabilir. bu çok normal yani. doktorum ilk hafta korunun filan demedi ama ben ilaçı okuduğum için eşime dedim ilk hafta korunduk ( geri çekilme ile ) şuan hapı içiyorum ilk kutu bitecek 3 gün sonra. sonra ikinci kutuya başlıcam. :)
canım ıhlamur iç limonlu eşimde de gripti geçmesin diye ve o daha kötü olmasın diye sabah akşam ıhlamur içtik ikimizde:) çok şükür atlattı :)
bu arada ıhlamurda balla içilince süt yaparmış :) süt yapsın diye içmediğimiz şey kalmadı Allahım sen bizlere evlatlarımıza yetecek kadar süt ver fazlasını istemiyoruz.
Benim de arkadaşın oğlu ayrılmadı dibimden
Emzircem sonuçta erkek çocuğu hadi sen içeri git diyorum gitmiş gibi yapıp 2 dakika sonra dibine giriyo bebeğin
Süt iyi gelsin diye elimle masaj yapıyorum göğsüme
Öyle daha mı çok karnına süt gidiyo diyo
Bi de ne dese beğenirsiniz
Çocuk yapmak çok mu zor diye sordu
Nerden çıkarttılar dedi
Karnımdan dedim
Nasıl anlatsana kesiyorlar mı karnını falan diye sordu
Altını değiştircem çocuğu çıkaramadım dışarı
Bak kaka var senin miden bulanır bakma diyorum
Yok maalesef dikkatlice inceledi ben de çocuk diye ses çıkarmadım
çocuk yapmak çok mu zor sorusuna nasıl cevap verdin canım? :) çok güldüm çocuklardan korkulur
Ben de şok oldum o soruya kem küm ettim yapmak da bakmak da zor dedim
Sonra içeri gitmiş çocuk yapmak çok zormuş diyormuş
Bu da bizim Kayra mız
Ben o kdr soru soran cocuklarida hc svmem..bde meme verirken ynnda durucqk annesi gelip alsin ama dmi ...guzel cvp vermisn cnm.bu soruya bska ne denirki...bu arada corek otu tqvsiyen icn saol cnm sanirim bze ise yaradi..tadi igrenc bnm mideyi pert etti ama kuzucm iyi olsun katlanirm napim
canım kesinlikle babybjörn derim...diğer markalara göre pahalı ama hakkını veriyor. oğlum tam göğsümün üstünde ve başı destekli duruyor. hergün yarım saat yürüyüş yapıyoruz dışarda. yerleştirir yerleştirmez yüzünü göğsüme kapatıp uyuyor
bebeğin duruş şekli senin paylaştığın resimlerdeki gibi değil...3 kademeli ayarı var, biz ilk kademedeyiz. dediğim gibi yüzü tam göğsümün hizasına geliyor
Bu da bizim Kayra mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?