2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cvpladığın için sağol. ben de anlamadım. içinde olmaya gerek yok diye okudum nette gerek yok diye okudum ama dr. gereksiz yere niye verdi anlamadım. şu doktorların ezbere ilaç yazmasına ifrit oluyorum. vajinal enfeksiyon varmış onun için de fitil verdi. ben fitil istemedim kullanamam diye. ağızdan ilaç veremem sütüne geçer dedi. fitilin içini okuyorum emzirmeye ara verilmeli yazıyor. 7 gün ara verince bebiş tekrar emer mi ki?

Benim de arkadaşın oğlu ayrılmadı dibimden
Emzircem sonuçta erkek çocuğu hadi sen içeri git diyorum gitmiş gibi yapıp 2 dakika sonra dibine giriyo bebeğin
Süt iyi gelsin diye elimle masaj yapıyorum göğsüme
Öyle daha mı çok karnına süt gidiyo diyo
Bi de ne dese beğenirsiniz
Çocuk yapmak çok mu zor diye sordu
Nerden çıkarttılar dedi
Karnımdan dedim
Nasıl anlatsana kesiyorlar mı karnını falan diye sordu
Altını değiştircem çocuğu çıkaramadım dışarı
Bak kaka var senin miden bulanır bakma diyorum
Yok maalesef dikkatlice inceledi ben de çocuk diye ses çıkarmadım

çocuk yapmak çok mu zor sorusuna nasıl cevap verdin canım? :) çok güldüm çocuklardan korkulur

Kizlar bebegniz aglamaya bslayinca kurutma makinesini calistirin deneyin ise yarayabilir blki duymusunuzdr..bn suan o sekilde uyutuyorm makine acik gnelde bu saatlerde bagirir...corek otuda etkiledi galiba...gce cayi flan bzi uyutmuyo 5 cayi gbi iciyo bnm kiz onu tiryaki oldu tadini seviyo ama uyutmuyo

Ben de şok oldum o soruya kem küm ettim yapmak da bakmak da zor dedim
Sonra içeri gitmiş çocuk yapmak çok zormuş diyormuş

Ben o kdr soru soran cocuklarida hc svmem..bde meme verirken ynnda durucqk annesi gelip alsin ama dmi ...guzel cvp vermisn cnm.bu soruya bska ne denirki...bu arada corek otu tqvsiyen icn saol cnm sanirim bze ise yaradi..tadi igrenc bnm mideyi pert etti ama kuzucm iyi olsun katlanirm napim

Çok bilmiş bi çocuktu zaten kırmızı çerçeveli gözlükleri var
Kızımı öpe öpe bitiremedi ellerini öpüyor ninni söylüyor falan
Normalde kız çocukları bebekleri bu kadar sever ilk kez karşılaştım böyle bi erkek çocuğuyla

Honeycim
Ben kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı katip 2 dakika daha kaynatıp 10 dakika demlenfçdikten sonra bi tatlı kaşığı bal katip içtim
2 çay kaşığı da dipteki tanelerinden yedim
Bugün De yaptım bakalım bugün de sakin gibi

buyurun kızımın tatlı teyzoşları :) maşallah bebişlerimize :)

Eki Görüntüle 812322

İkisi de çok tatliiiiiiiiiii
41 kere masallah esmer guzelleri :))))

Teşekkür ederim canim arastiricam onu :)

-2. ay aşılarımızı olduk sağlık ocağında. Rota virüsü aşısını eczaneden kendim aldım (142 TL) hemşire yaptı.
Calpol verdim. Henüz bi sıkıntısı yok. Umarım geceyi de rahat atlatırız...

-Benim kız nadiren ağlama krizine girer. O zamanlarda internetten kolik bebek müziklerini açıyorum. Bizde işe yarıyor, bi deneyin derim...

-6 kg. olmuş kızım maşallah. Boy 59 cm.

-Gündüzleri hep ana kucağında uyutuyorum, çok memnun halinden.. Mıkırdanınca sallıyorum, uyumaya dewam ediyo...

-Bizden şimdilik bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…