2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol luboyf'cum. Bugun corekotu rezene ne varsa deniyorum. Bu arada rezene ictikten hemen sonra pirt pirt gaz cikardi bizimki

Canim maasallah yavruna, dogum kilo ve boyu ne kadardi minigin?

Bu arada resimler coook tatli, bebeklerin ifadeleri hep ayni demekki, kizimin ifadelerini gordum herbirinde dahada kanim kaynadi, Allah bahtlarini guzel etsin hepsinin...

Masallah bebeklerimiz hepsi cok tatli..

Bebeklere verdiginiz caylari, ilaclari nasil iciriyorsunuz??
Benim oglum biberon almiyor agzina, sap siplex haricindekileri yutmuyor. Zeytinyagi yiyor diye seviniyordum artik onuda ta bogazindan geri ceviryor. Ne yapacagimi sasirdim.

Bu cocuk isinde buyuk konusmamak lazimmis...emzik vermem istemem vidi vidi diyodum 24 saattir babasiyla buzu asker eden ucuk sipam emzigi dayayınca sak diye sustu..te allaam..

ayy bu sebepsiz yere ağlamalar bizde de başladı 1 hafta 10 gündür. 2 akşam arabada gezdirip uyuttuk. bu akşam da saatlerce sallamanın ardından zor uyuttuk. offf çok yorgun hissediyorum kendimi hem fiziksel hem psikolojik olarak. ben anne sütüyle besliycem dedikçe oğlum direniyor emmemek için. pes ettim artık dayadım mamayı. gelen gidenle ilgilenmekten yemek yiyemiyorum su içemiyorum. annemin de hiç yardımı olmadı kış hazırlıkları için köye gidip geliyor sürekli. kendimi hep güçlü gösterdiğim için yardıma ihtiyacım olmaz sanıyorlar bıktım artık yaa. dün akşam bu gün misafir vardı. yarın akşam da haber vermişler eşim gelin demiş. ara müsait değiliz de dedim olur mu öyle şey dedi. elalemle uğraşmaktan çocuğumla ilgilenemiyorum

Çayları ılaçları slikon kaşıkla içiriyorum. Zinco denilen ilacı sevmiyor ama onu verdikten sonra tükürüp çıkarmasın diye hemencecik mememi ağzına veriyorum emerken ilacı da yutmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…