2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada yüzüstü yatırma yatırmama muhabbeti olmuştu geçen gün. Hemşireye sordum şöyleymiş; normal doğum sırasında bebekler çatıdan geçerken akciğer gelişimlerini tamamlıyorlarmış ve ciğerleri sezeryan ile doğan bebeklere göre açılmış oluyormuş. Bu sebep normal doğum ile doğan bebeklerin yüzüstü yatmasında ( başı yana dönük şekilde) bir sakınca yokmuş hatta gaz için iyiymiş. Ama sezeryan ile doğan bebekleri yüzüstü yatırmak tehlikeliymiş. Ben bebeğimi hep yan yatırıyordum. Ya sıçrıyor ya elleri ayakları kımıl kımıl olduğundan kendi kendini uyandırıyordu ya da gaz sancısından huzursuz uyuyordu. Bugün yüzüstü yatırdım sanki daha huzurlu gibi uyuyor. Birkaç gün daha deneyeyim kesin kanaatimi söylerim

bu soru daha önce defalarca soruldu biliyorum ama ben bu yıl almıycam diye düşündüğümden okumadan geçtim ama eve tıkılıp kaldım. biri çocuğa bakmadan pazara bile çıkamıyorum. uygun fiyata 300e kadar bir bebek arabası istiyorum. ana kucağımız var fazla yer kaplamayan kullanışlı bir bebek arabası. tavsiye ettiğiniz bir bebek arabası var mı

buyurun kızımın tatlı teyzoşları :) maşallah bebişlerimize :)

Eki Görüntüle 812322

Bu da bizim Kayra mız

buda benim minik kuzum

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Maşallah tüm kuzulara
Hepsi cok tatlı Allah nazardan saklasın , iyi yazılar yazsın insallah
Melek gibiler

bn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.

bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum

bu da Furkişimin fotosu

Eklentiler

• $20130916_160943.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 46

Maşallah oğluşuna. Cok yakışıklıymış

Çok tatli masallahhhh

Ben de şok oldum o soruya kem küm ettim yapmak da bakmak da zor dedim
Sonra içeri gitmiş çocuk yapmak çok zormuş diyormuş

Hahahahaha gozumun onune geldi icerde soyleyisi ve insanlarin yuz ifadesi :)))))))

Bu da bizim Kayra mız

Masallah çok guzel bebeklerimiz yaaaaa

Canim yarin oglen ucuyorum kismetse... Dun gece 00:00 den sonra yazdigim icin "yarin ucuyorum" yazmisim :))

Az kalmiiiiiis :))))

buda benim minik kuzum

Oy oy hepsini ayri seviyorum ben bu melekleriiiiiii :)))

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Bocugunu yerimmm :))))
O yatis ne yaaaaaa

Oh masallah oglusunaaaaa

Ben de varim:)
Kedicikler ikinci ay asilari Baris abimzide ates yapmismiydi?
Bizimki dun oldu, atesi cikmadi sukur ama yorgun dustu yavrum.
Bu saatten sonra ates olmaz degil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…