- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.721
Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...
Çayları ılaçları slikon kaşıkla içiriyorum. Zinco denilen ilacı sevmiyor ama onu verdikten sonra tükürüp çıkarmasın diye hemencecik mememi ağzına veriyorum emerken ilacı da yutmuş oluyor
Bu da bizim Kayra mız
buda benim minik kuzum
Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...
Bu arada yüzüstü yatırma yatırmama muhabbeti olmuştu geçen gün. Hemşireye sordum şöyleymiş; normal doğum sırasında bebekler çatıdan geçerken akciğer gelişimlerini tamamlıyorlarmış ve ciğerleri sezeryan ile doğan bebeklere göre açılmış oluyormuş. Bu sebep normal doğum ile doğan bebeklerin yüzüstü yatmasında ( başı yana dönük şekilde) bir sakınca yokmuş hatta gaz için iyiymiş. Ama sezeryan ile doğan bebekleri yüzüstü yatırmak tehlikeliymiş. Ben bebeğimi hep yan yatırıyordum. Ya sıçrıyor ya elleri ayakları kımıl kımıl olduğundan kendi kendini uyandırıyordu ya da gaz sancısından huzursuz uyuyordu. Bugün yüzüstü yatırdım sanki daha huzurlu gibi uyuyor. Birkaç gün daha deneyeyim kesin kanaatimi söylerim
bu soru daha önce defalarca soruldu biliyorum ama ben bu yıl almıycam diye düşündüğümden okumadan geçtim ama eve tıkılıp kaldım. biri çocuğa bakmadan pazara bile çıkamıyorum. uygun fiyata 300e kadar bir bebek arabası istiyorum. ana kucağımız var fazla yer kaplamayan kullanışlı bir bebek arabası. tavsiye ettiğiniz bir bebek arabası var mı
Silikon kasik nasil birsey?? Su kafasi yan duran ilk mama yedirme kasigi mi??
bn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.
bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum
bu da Furkişimin fotosu
Söyle bırsey. Plastik ve metal kaşıklar bebeklerın ağzını yara yapıyormuş o yüzden silikon kaşık kullanacaksın dedi doktor
Ben de şok oldum o soruya kem küm ettim yapmak da bakmak da zor dedim
Sonra içeri gitmiş çocuk yapmak çok zormuş diyormuş
Bu da bizim Kayra mız
Canim yarin oglen ucuyorum kismetse... Dun gece 00:00 den sonra yazdigim icin "yarin ucuyorum" yazmisim :))
buda benim minik kuzum
bn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.
bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum
bu da Furkişimin fotosu
Ben de varim:)
Kedicikler ikinci ay asilari Baris abimzide ates yapmismiydi?
Bizimki dun oldu, atesi cikmadi sukur ama yorgun dustu yavrum.
Bu saatten sonra ates olmaz degil mi??
Masallah tam abi olmus:)Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu
Eki Görüntüle 812910
Biz de dün olduk.. Geceyi kazasız belasız atlattık çok şükür.. Bu saatten sonra da olmaz sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?