2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence vajinal enfeksiyon için başka doktorada bi git istersen. bende idrar yaparken yanma vardı.mantar var dedi dedi doktorum. suda eriyen ilaç verdi iki tane birde hap verdi. suda eritmeden biri tek kullanımlıktı. ikisinide içtim 2 gün geçti yani şuan yanma vs yok. 6 ay sonra doktoruma tekrar gideceğim öyle dedi. o zaman baktıracağım hem mantar için bakalım :)

önceki gece ne güzel de uyumuştu bebiş...dün gece hiç uyumadık yattık ağladı, emzirdim ağladı, altını değiştirdim ağladı..ağladı mızladı..sırtım fena ağrıyor, uykum var...alışverişe gidip üzerime bişeyler almak istiyorum nasıl çıkacağız bilmem, üzerime hamilelikte giydiklerimi giyiyorum sinir oluyorum off..

bgne kötü başladım sanırım

Bu da bizim Kayra mız

Maşallah bebişlerimize hepsi yakışıklı hepsi güzel :)

Çörekotu aldım ben de. Suda kaynatıyor muyuz? Yoksa sıcak suda bekletip demliyoruz mu?

Luboyf yazmış canım :)

İkisi de çok tatliiiiiiiiiii
41 kere masallah esmer guzelleri :))))

Teşekkür ederim canim arastiricam onu :)

Hepsine maşallah canım :)

Canim maasallah yavruna, dogum kilo ve boyu ne kadardi minigin?

Bu arada resimler coook tatli, bebeklerin ifadeleri hep ayni demekki, kizimin ifadelerini gordum herbirinde dahada kanim kaynadi, Allah bahtlarini guzel etsin hepsinin...

Amin canım :)

buda benim minik kuzum

Maşallah minik kuzuna :)

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Oy oy yesinler böcüğünü :) maşallah.

Canım gelen misafir için hazırlık yapma ben bazen öyle yaptım hazır aldım pastaneden. :) kimse bebeğimden önemli değil valla :)

Canım bende sezeryan ile doğum yaptım ama yatırıyorum doktor yanında iken yatır dedi. yani sen uyanık ol dedi.ben sizle sohbette iken o yanımda yüz üstü yatıyor :)

Maşallah tüm kuzulara
Hepsi cok tatlı Allah nazardan saklasın , iyi yazılar yazsın insallah
Melek gibiler

Amin inşallah. :)

Maşallah senin furkişe :)

Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu

Eki Görüntüle 812910

Maşallah kedicik oğluşuna kaç aylık oldu şimdi:) kilosu ne kadar ?

Canım bebek arabanız varsa koy arabaya çık ben öyle çıkıyorum bugünde çıkacağım kendime gidip küpe bakacağım birde alyansımı değiştireceğim başka alacağım kapıya sıkışmıştı elim alyansım yamuldu. onu vericem başka model alacağım :)

Gunaydin gecenlerde sut parasi ile ilgili konusulmustu. Rapor parasi icin esim gittiginde sordu. Bi dilekce doldurulmasi gerekiyormus birde bebegin 57 gunu doldurmasi gerekmis. Cikmayanlarin belki gunu daha dolmamistir.

Gunaydin gecenlerde sut parasi ile ilgili konusulmustu. Rapor parasi icin esim gittiginde sordu. Bi dilekce doldurulmasi gerekiyormus birde bebegin 57 gunu doldurmasi gerekmis. Cikmayanlarin belki gunu daha dolmamistir.

benim çıkmamıştı gittim sgk ya dosyamı işleme koymayı unutmuşlar 15 gün sonra gidip alacağım :)

emelbaha, meltowski,kedicik
Kız olunca tabi süslü oluyorlar. Maşallah kızına canım Allah bağışlasın

teşekkür ederiz teyzelerimiz.. amin canım hepimzinkini Allah bizlere bağışlasın..
hep hayalimdi bi kızım olsun onu süsleyeyim diye Rabbim nasip etti.. şimdi giydirip soyuyorum allahtan giydirirken fazla ağlamıyor :)

bebek arabasını almadık zaten eşim tek çıkmama müsade etmez:18: daha bebek çk küçük die çk endişeli mikrop kapar hasta olur, bi de gazı çk ya ağlarsa başımın etini yer valla

çk sağolun kızlar ya sizin sayenizde öğreniyorum başka akıl veren yok ne okul bilgi veriyor ne de bi başkası...

Ne kadarlık bebeğin ? ayrıca canım benim bebeğim ağlıyorken arabasına bindirdiğimde hemen susuyor.bebek arabası ile gezmeyi seviyor çok şükür. sadece durunca uyumuyorsa mıkırdanıyor :)

Selam kızlaaaaar. Bakıyorum da uykusuz geceler başlamış canlarım allah sabırlar versin :)
Bazı bebişlerin fotoğraflarını gördüm maşallah hepsi birbirinden tatlı. gözlerim doldu ah ahhh bu hormonlar hepinize kolaylıklar diliyorum. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün
ha bu arada benim bebeğim de erkekmiş. çok şükür bu sefer her şey yolunda

maşallah cnm 4. ayı devirmişsiniz. allah sağlıkla kavuştursun yavruna

Laddy gcen aklimdan gctin sekerim..oglusn oluyo demek allah tamamina erdirsn..dogduktan snra teyzeleriyle tanistr olurmu..hersey yolundyms sukur cok svndm

Masallh agustos bebislermzn hepsi cok tatli..resm nasil paylasiliyo biri bna anlatsn kzlr..eylulden frsat bulunca bnde pylasicm bde pc den girince nete...kedicik sennki abi oldu artk masallh

Ah kıyamam ben onlara gribeyaz hayatimsin seyyah kedicik emel chen (atladigim yoktur umarım )hepsi birbirinden guzel masum Tatli.
Yeni nesil cok guzel olacak belli. Parme teyzeleri hepsinin gözlerinden tek tek öpüyor anneleri :)

buyurun kızımın tatlı teyzoşları :) maşallah bebişlerimize :)

Eki Görüntüle 812322

Bu da bizim Kayra mız

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu

Eki Görüntüle 812910

Maşallah bebişlerinize kızlar içim açıldı yerim ben onları yerimmm :) Yalnız kızım gözüme çok küçük göründü sizinkileri görünce benimki çok minyon olacak sanırım :)

Canımmm oğluşun olacak demek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sen de doğunca paylaşırsın bizimle yakışıklı paşanın resmini 4 ay olmuş bile Allah nazardan korusun sizi

Laddy gcen aklimdan gctin sekerim..oglusn oluyo demek allah tamamina erdirsn..dogduktan snra teyzeleriyle tanistr olurmu..hersey yolundyms sukur cok svndm

canımmm çok sağolll. benim de gözlerim bakınırken senin kızını aradı ama göremedim. okuduğuma göre mavi gözlü bi kızın varmış. fotoğraf at da bakalım bi :) oy teyzesi yisin

Canımmm oğluşun olacak demek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sen de doğunca paylaşırsın bizimle yakışıklı paşanın resmini 4 ay olmuş bile Allah nazardan korusun sizi

Amin canım arkadaşımmm. inşallah o günleri de görelim paylaşırım. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…