2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn teşekkür ederim canımm benim. senin bebeğinle aran nasıl :)

çok şükür canım geçinip gidiyoruz.günü gününe uymuyor bi bakıyorum sürekli uyuyan dünya uslusu bir bebek birde bakıyorum şimdi olduğu gibi mız mız mızlanıp duruyor. ama dünyanın en güzel duygusu diye düşünüyorum

aminnn teşekkür ederim canımm benim. senin bebeğinle aran nasıl :)

çok şükür canım geçinip gidiyoruz.günü gününe uymuyor bi bakıyorum sürekli uyuyan dünya uslusu bir bebek birde bakıyorum şimdi olduğu gibi mız mız mızlanıp duruyor. ama dünyanın en güzel duygusu diye düşünüyorum

öyledir muhakkak ben de o duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum. :) öyle olmasa onca uykusuzluğu strese nası katlanır insan müthiş bi sevgidir heralde sağlıkla büyüsün meleğin canım benimmm

canımmm çok sağolll. benim de gözlerim bakınırken senin kızını aradı ama göremedim. okuduğuma göre mavi gözlü bi kızın varmış. fotoğraf at da bakalım bi :) oy teyzesi yisin

Mavis gozleri laddymm paylasicm resm pc den girince bde nasi yukleniyo onuda bilmiyrum..sende boyle arada ziyaret et bzi...hbersz birakma

günaydın kızlar sarhoş gibiyim kızım hiç uyumadı 12de yattı 2de kalktı emzirdim yattı sonrasında her yarım saat 15 dkkada bi ağladı mıkırdandı durdu sabahta 6da gaz sancısı kıvrandı ağladıkendimi halsiz hissediyorum eşimede gıcık oluyorum 11bucukta yattı bide ses gelmesin die ara kapıları kapatıo işe gidiomuş çok yoruluyormuş dün temizlik yap yemek yap akşama kadar kızım mıkır mıkır kucağımda gezdir haşat oldum havada soğuk yoksa hergün kızımla en az yarım saat dışarı çıkıoduk güneş alıodukişyerime gidip ücretsiz iznimi girmem lazım dilekçe yazmam lazım iznim tam arefe günü bitio uff uff streslendim.

Ne kadarlık bebeğin ? ayrıca canım benim bebeğim ağlıyorken arabasına bindirdiğimde hemen susuyor.bebek arabası ile gezmeyi seviyor çok şükür. sadece durunca uyumuyorsa mıkırdanıyor :)

cnm bi ay yeni doldu, burada hava da serin esiyo çok özeniyorum dışarı çıkabilenlere..sen bnm yerime de gez dolaş cnm, biz ancak akşam eşimle kapalı mekanlara avm ye gidebiliriz sanırım. bi de bişey soracağım bebek arabamız olmadığından puset market arabasına konabiliyor mu sığar mı, avm ye puset alıp mı gitsek, elde taşımak ağır oluyo puseti de..

Masallh agustos bebislermzn hepsi cok tatli..resm nasil paylasiliyo biri bna anlatsn kzlr..eylulden frsat bulunca bnde pylasicm bde pc den girince nete...kedicik sennki abi oldu artk masallh
cnm msj yazdığın yerin altında eklenti ekle var orayı tıkla dosya seç genelde boyutu büyük diyor, resmi kırpman gerekebilir

Sığıyor ama bir arabada sen almalısın puseti koyunca pek yer kalmıyor alacaklara:)

Ben bilgisayarın gözünü seveyim :) Telefondan 50 kere alıntı yaptım yazmaya çalıştım yok sapıtıp durdu saçmaladı :)))))

kedicik maşallah oğluşuna ya tam abi olmuş.. Rabbim nazarlardan saklasın.. bahtını açık etsin.. hepimizin bebişleri birbirinden güzel çok tatlı masumlar...

Masallah tam abi olmus:)

Çooook teşekkür ederiz teyzeleriiii hepinmizinkine maşallah :)
emelcim bizimki 2 aylıkken 5kilo30gr çıkmıştı ama daha tartılmadık. Bugün altı temizken fırsat kalırsa tartıp söylerim...

slm kızlar ne güzel gezmeler başlamış ben çok bunaldım 8 ağustosta doğum yapmıştım 40ı çıkınca kv deme gittik arabada da orda da rezil etti. ertesi gün teyzeme gittik yine aynı. o yüzden dışarı çıkamıyorum eve hapis oldum çok bunaldım artık kızımın şu kolik ağrıları geçse huzurlu rahat bir bebek olsa korkmadan bende dışarı çıkabilsem diyorum ilk defa bu kadar uzun süredir evdeyim

Canım aklımdaydın :)
Uğramana ve iyi olmanıza çok sevindim. Maşallah 16. haftadaymışsınız :)
Oğluş geliyor demek ha :)))) Hadi bakalım :) Doğunca da resmini paylaş mutlaka :)))) Sağlıkla kucağına al canım benim çok öpüyorum :9

Masallh agustos bebislermzn hepsi cok tatli..resm nasil paylasiliyo biri bna anlatsn kzlr..eylulden frsat bulunca bnde pylasicm bde pc den girince nete...kedicik sennki abi oldu artk masallh

Ah kıyamam ben onlara gribeyaz hayatimsin seyyah kedicik emel chen (atladigim yoktur umarım )hepsi birbirinden guzel masum Tatli.
Yeni nesil cok guzel olacak belli. Parme teyzeleri hepsinin gözlerinden tek tek öpüyor anneleri :)

Teşekkür ederiiiiizzzzz
Resimlerde kocaman çıkıyo bu bebekler ya
Başka birinin kucağındayken bakıyorum minicik daha oooo Ama resimde kocaman oluveriyolar lensten falan heralde :26:

canım bu alttaki bebekli çizelgeyi nerden nasıl yapıyorsun ya bilenler söylesin bende istiyorum :)

Maşallah canım ne güzel kilo alıyor. 41,5 kere maşallah :)

bende çıkacaktım ama kızım huysuzluk yapıyor şimdi. evi süpürecektim yemekde yapılacak ve hanımefendinin çamaşırları yıkandı asılacak :) ama küçük hanım huysuzluk yapıyor böyle yaparsa zor çıkacağız dışarı :)

merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)

Allah yavrularımızı nazarlardan saklasın

Ladycim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seni burada gormek ne guzell

canım bu alttaki bebekli çizelgeyi nerden nasıl yapıyorsun ya bilenler söylesin bende istiyorum :)

Lilypie. Com dan yapiliyor canim

Hepimizinkine masallah canim :)

Abi olmus masallah ona

Teşekkür ederiz teyzesiiii :)))

Cok buyuk gecmis olsun canim tekrari olmasin insallah...

Melegin de cok tatli nazar degmesin :)))

Bol bol sag sutunu, ne kadar cok bosaltirsan uretimi o kadar artar canim ozellikle gece ihmal etme... Bol dinlen, ilik duslar al bol bol...

Son düzenleme:
Canlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar

Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…