- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.761
aminnn teşekkür ederim canımm benim. senin bebeğinle aran nasıl :)
aminnn teşekkür ederim canımm benim. senin bebeğinle aran nasıl :)
çok şükür canım geçinip gidiyoruz.günü gününe uymuyor bi bakıyorum sürekli uyuyan dünya uslusu bir bebek birde bakıyorum şimdi olduğu gibi mız mız mızlanıp duruyor. ama dünyanın en güzel duygusu diye düşünüyorum
canımmm çok sağolll. benim de gözlerim bakınırken senin kızını aradı ama göremedim. okuduğuma göre mavi gözlü bi kızın varmış.fotoğraf at da bakalım bi :) oy teyzesi yisin
Ne kadarlık bebeğin ? ayrıca canım benim bebeğim ağlıyorken arabasına bindirdiğimde hemen susuyor.bebek arabası ile gezmeyi seviyor çok şükür. sadece durunca uyumuyorsa mıkırdanıyor :)
cnm msj yazdığın yerin altında eklenti ekle var orayı tıkla dosya seç genelde boyutu büyük diyor, resmi kırpman gerekebilirMasallh agustos bebislermzn hepsi cok tatli..resm nasil paylasiliyo biri bna anlatsn kzlr..eylulden frsat bulunca bnde pylasicm bde pc den girince nete...kedicik sennki abi oldu artk masallh
cnm bi ay yeni doldu, burada hava da serin esiyo çok özeniyorum dışarı çıkabilenlere..sen bnm yerime de gez dolaş cnm, biz ancak akşam eşimle kapalı mekanlara avm ye gidebiliriz sanırım. bi de bişey soracağım bebek arabamız olmadığından puset market arabasına konabiliyor mu sığar mı, avm ye puset alıp mı gitsek, elde taşımak ağır oluyo puseti de..
cnm msj yazdığın yerin altında eklenti ekle var orayı tıkla dosya seç genelde boyutu büyük diyor, resmi kırpman gerekebilir
Maşallah bebişlerimize hepsi yakışıklı hepsi güzel :)
Luboyf yazmış canım :)
Hepsine maşallah canım :)
Amin canım :)
Maşallah minik kuzuna :)
Oy oy yesinler böcüğünü :) maşallah.
Canım gelen misafir için hazırlık yapma ben bazen öyle yaptım hazır aldım pastaneden. :) kimse bebeğimden önemli değil valla :)
Canım bende sezeryan ile doğum yaptım ama yatırıyorum doktor yanında iken yatır dedi. yani sen uyanık ol dedi.ben sizle sohbette iken o yanımda yüz üstü yatıyor :)
Amin inşallah. :)
Maşallah senin furkişe :)
Maşallah kedicik oğluşuna kaç aylık oldu şimdi:) kilosu ne kadar ?
kedicik maşallah oğluşuna ya tam abi olmuş.. Rabbim nazarlardan saklasın.. bahtını açık etsin.. hepimizin bebişleri birbirinden güzel çok tatlı masumlar...
Masallah tam abi olmus:)
Selam kızlaaaaar. Bakıyorum da uykusuz geceler başlamış canlarım allah sabırlar versin :)
Bazı bebişlerin fotoğraflarını gördüm maşallah hepsi birbirinden tatlı.gözlerim doldu ah ahhh bu hormonlar hepinize kolaylıklar diliyorum. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün
ha bu arada benim bebeğim de erkekmiş. çok şükür bu sefer her şey yolunda
Masallh agustos bebislermzn hepsi cok tatli..resm nasil paylasiliyo biri bna anlatsn kzlr..eylulden frsat bulunca bnde pylasicm bde pc den girince nete...kedicik sennki abi oldu artk masallh
Ah kıyamam ben onlara gribeyaz hayatimsin seyyah kedicik emel chen (atladigim yoktur umarım )hepsi birbirinden guzel masum Tatli.
Yeni nesil cok guzel olacak belli. Parme teyzeleri hepsinin gözlerinden tek tek öpüyor anneleri :)
Maşallah bebişlerinize kızlar içim açıldı yerim ben onları yerimmm :) Yalnız kızım gözüme çok küçük göründü sizinkileri görünce benimki çok minyon olacak sanırım :)
Canımmm oğluşun olacak demek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sen de doğunca paylaşırsın bizimle yakışıklı paşanın resmini4 ay olmuş bile Allah nazardan korusun sizi
Ben bilgisayarın gözünü seveyim :) Telefondan 50 kere alıntı yaptım yazmaya çalıştım yok sapıtıp durdu saçmaladı :)))))
Çooook teşekkür ederiz teyzeleriiii hepinmizinkine maşallah :)
emelcim bizimki 2 aylıkken 5kilo30gr çıkmıştı ama daha tartılmadık. Bugün altı temizken fırsat kalırsa tartıp söylerim...
Ben bilgisayarın gözünü seveyim :) Telefondan 50 kere alıntı yaptım yazmaya çalıştım yok sapıtıp durdu saçmaladı :)))))
Çooook teşekkür ederiz teyzeleriiii hepinmizinkine maşallah :)
emelcim bizimki 2 aylıkken 5kilo30gr çıkmıştı ama daha tartılmadık. Bugün altı temizken fırsat kalırsa tartıp söylerim...
slm kızlar ne güzel gezmeler başlamış ben çok bunaldım 8 ağustosta doğum yapmıştım 40ı çıkınca kv deme gittik arabada da orda da rezil etti. ertesi gün teyzeme gittik yine aynı. o yüzden dışarı çıkamıyorum eve hapis oldum çok bunaldım artık kızımın şu kolik ağrıları geçse huzurlu rahat bir bebek olsa korkmadan bende dışarı çıkabilsem diyorum ilk defa bu kadar uzun süredir evdeyim
Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu
Eki Görüntüle 812910
Selam kızlaaaaar. Bakıyorum da uykusuz geceler başlamış canlarım allah sabırlar versin :)
Bazı bebişlerin fotoğraflarını gördüm maşallah hepsi birbirinden tatlı.gözlerim doldu ah ahhh bu hormonlar hepinize kolaylıklar diliyorum. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün
ha bu arada benim bebeğim de erkekmiş. çok şükür bu sefer her şey yolunda
canım bu alttaki bebekli çizelgeyi nerden nasıl yapıyorsun ya bilenler söylesin bende istiyorum :)
Maşallah canım ne güzel kilo alıyor. 41,5 kere maşallah :)
bende çıkacaktım ama kızım huysuzluk yapıyor şimdi. evi süpürecektim yemekde yapılacak ve hanımefendinin çamaşırları yıkandı asılacak :) ama küçük hanım huysuzluk yapıyor böyle yaparsa zor çıkacağız dışarı :)
Abi olmus masallah ona
merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 813176 Eki Görüntüle 813177 Eki Görüntüle 813175 Allah yavrularımızı nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?