2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah subanallah darısı bizlerin başına inşallah.. şimdi emdi sab verdim çok kustu ilk defa

Gaz ilaçları acayip kusturuyo üzerini değiştirmeye bıkıyodum ben. Şimdi günde 1 defa filan ciddi şekilde kusuyor, diğer kusmaları hafif oluyor, sütün fazlasını çıkarıyor. Bir de ben emmesi bittiği gibi hemen kaldırıyorum göğüslerimi toplamaya filan çalışmıyorum ve karnını direk omzumun üstüne koyuyorum hemen çıkarıyor gazı. Onun da etkisi var biraz sanırım.

aynen dediğin gibi yapıyorum bende gaz çıkarma işini hatta o ara göğsümden sütler üstüme akıyor sab a yeni başladık 2 gün oluyor daha bakalım biraz kullanalım 2 aylık olduk artık azalır belki.

siz kaç aylık oldunuz canım :)

bebegim yuzunde egzama cıktı kızarıklıklar var dı doktor egzama dedi canım sıkıldı var mı boyle durumu olanlar bide kullanılan bebek sampuanlarıda yapıyomuşşşşşşşş dikkat hanımlar

56 günlüğüz :)

evet canım!ben sadece zınco kullandım..3 gun..kızım her emmeden sonra kustu..o bıle bıktırmıstı benı ınan.pazartesıden berı kullanmıyorum ne ılacını,ne cayını,nede zeytınyagını..sukur şimdi iyiyizz..ufak tefek huzursuzlukları oluyoo ama o kadar da olacakk.. cok korkmustum bı bardak dolusu kadar kustu ilacı verdıgım hergun ..sımdı ıse bı yemek kasıgı kadar anca..sukur allaha..ben kabullendım artık..hıc bısey vermeyecegım..bu yuzden de doktora goturmeyecegımm..cocuk gıde gele hasta oluyoo.ben hemsıreyım,esımde doktor gecen gun boyle bı karar aldık..bu normal bı durum,bazen ne kullansan gecmıyoo..ve cocuk sutten baska bsıey almıyoo..gaz sancısı yasaması normal dıyee...gece aglamaktan yorulunca uyuyacak nasıl olsaa..bıraz cesaretlı olmamzı lazım..

iyi akşamlar bayanlar gaz durumu bizdede var morarıyor resmen sürekli bir emme hissi var mama veriyorum biraz susuyr gene başlıyor ğlamaya ne yapsam bilemedim

Canım benim eşim de doktor o söyledi bırak diye. Bi işe yaramıyodu ama bıraktığımın ertesi günü sanki sihirli bir değnek değdi kızıma Mızırdanması asla eskisi gibi değil. Mızırdanınca müzik eşliğinde ayaklarımda sallayarak uyutuyorum uyandığı zaman yapıyor sonra :)

Kızlar bebeklerinizi genelde nası uyutuosunuz:26:

Oğlum eskiden sadece memede uyurdu
Şimdi memenin yanısıra kucakta gezdirirken ve çok nadir de beşikte sallayarak uyuo
Hangisi daha iidir bilemedim hangisine alıştırmalıyız acaba

Son düzenleme:

valla canım ben memede uyuduğunda gazını çıkarırken uyanıyor bende ya anakucağında titreşimini açıyorum uyuyor ya ayağımda sallıyorum yada beşiğinde :)

valla canım ben memede uyuduğunda gazını çıkarırken uyanıyor bende ya anakucağında titreşimini açıyorum uyuyor ya ayağımda sallıyorum yada beşiğinde :)

Şu anakucağına ben de taktım bu aralar
Ne zamana kadar kullanılabilio
Bebeğim sever mi acaba henüz bi aylık alışır heralde dimi
Şu papetto var ya renkli renkli üstünde oyuncakları olan o aklıma yattı gibi ama kafama takılan bişi var kullananlar cevap verebilir mi ayak kısmı ince Demir'den ya sanki azcık hızlı sallasanız anakucağı düşüneverecekmiş gibi
Bana mı öyle gelio acaba
Netten gördüm canlısını görmediğim için böyle soruyorum

valla onun nasıl bişi olduğunu bilmiyorum. med ile benim ki casual titreşimli. ayakları sert plastik . gün içinde onda uyuyor :) alışır mı dersen alışır her halde :)

Selam canım normal dogum yapali yarın 1 ay olacak. 10 gun kadar evvel 2 defa tuvalet sonrası temizliğimi yaparken misına gibi ip geldi. Doğumum cok zor oldu o yüzden Benim dikislerim cok fazlaydı doktor kac tane oldugunu söylemek istemedi. Bu arada hala o bölgeye dokunduğumda elime kabartili bisiler geliyor

Kizlar bu metsil galiba uyku yapiyo bebeklerde bi kac gundur nurse kullaniyodum bugun metsil verdim oglum uyuyo kac saattir masallah :)

Oy oy masallah cok cimcime. Allah bagislasin

Kızlar bebişleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyuyorlar
Uyurken kaç saatte bir emziriyosunuz
2 saatte bir emzirmek mi gerekir uyandırıp
Beim çi mucize oldu bugün ilk kez gündüz uyudu beril
İnşallah bu gece uyutmayacağı anlamına gelmez
Çörek otu uyuşturdu mu acaba anlamadım gitti
Neyse yeteri geceleri uyusun ben gündüz onunla tüm gün uğraşmaya razıyım

Kızlar iki gündür Kaan'ın huyu değişti dün 40ımızdı 40tan sonra huy değişiyormuş gerçekten ama bizim pek iyi yönde değişmedi mümkün değil uyumuo çıldırıorum sürekli emmek istio yarım saat emio memeyi bırakıo 2 dk 2 dk sonra açıo gözleri sallıyorum pışpışlıyorum yok banamısın demio çığlık çığlığa koşasım var son sürat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…