- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.861
Allah o ablanın bahtını şansını ömrünü güzel etsin inşallah öldüm gülmekten :)
yanlış anlama canım ama ..
Maşallah subanallah darısı bizlerin başına inşallah.. şimdi emdi sab verdim çok kustu ilk defa
Gaz ilaçları acayip kusturuyo üzerini değiştirmeye bıkıyodum ben. Şimdi günde 1 defa filan ciddi şekilde kusuyor, diğer kusmaları hafif oluyor, sütün fazlasını çıkarıyor. Bir de ben emmesi bittiği gibi hemen kaldırıyorum göğüslerimi toplamaya filan çalışmıyorum ve karnını direk omzumun üstüne koyuyorum hemen çıkarıyor gazı. Onun da etkisi var biraz sanırım.
aynen dediğin gibi yapıyorum bende gaz çıkarma işini hatta o ara göğsümden sütler üstüme akıyorsab a yeni başladık 2 gün oluyor daha bakalım biraz kullanalım 2 aylık olduk artık azalır belki.
siz kaç aylık oldunuz canım
Evet :) O yüzden değişiklik olsun diyorum :)
Gaz ilaçları acayip kusturuyo üzerini değiştirmeye bıkıyodum ben. Şimdi günde 1 defa filan ciddi şekilde kusuyor, diğer kusmaları hafif oluyor, sütün fazlasını çıkarıyor. Bir de ben emmesi bittiği gibi hemen kaldırıyorum göğüslerimi toplamaya filan çalışmıyorum ve karnını direk omzumun üstüne koyuyorum hemen çıkarıyor gazı. Onun da etkisi var biraz sanırım.
evet canım!ben sadece zınco kullandım..3 gun..kızım her emmeden sonra kustu..o bıle bıktırmıstı benı ınan.pazartesıden berı kullanmıyorum ne ılacını,ne cayını,nede zeytınyagını..sukur şimdi iyiyizz..ufak tefek huzursuzlukları oluyoo ama o kadar da olacakk.. cok korkmustum bı bardak dolusu kadar kustu ilacı verdıgım hergun ..sımdı ıse bı yemek kasıgı kadar anca..sukur allaha..ben kabullendım artık..hıc bısey vermeyecegım..bu yuzden de doktora goturmeyecegımm..cocuk gıde gele hasta oluyoo.ben hemsıreyım,esımde doktor gecen gun boyle bı karar aldık..bu normal bı durum,bazen ne kullansan gecmıyoo..ve cocuk sutten baska bsıey almıyoo..gaz sancısı yasaması normal dıyee...gece aglamaktan yorulunca uyuyacak nasıl olsaa..bıraz cesaretlı olmamzı lazım..
56 günlüğüz :)
Dogru ya, boyatmanin mantigini unuttum. Ama yakisandan bahsetmistim. Gene de hakli sayilirim ;-)
Kızlar bebeklerinizi genelde nası uyutuosunuz:26:
Oğlum eskiden sadece memede uyurdu
Şimdi memenin yanısıra kucakta gezdirirken ve çok nadir de beşikte sallayarak uyuo
Hangisi daha iidir bilemedim hangisine alıştırmalıyız acaba
valla canım ben memede uyuduğunda gazını çıkarırken uyanıyor bende ya anakucağında titreşimini açıyorum uyuyor ya ayağımda sallıyorum yada beşiğinde :)
Şu anakucağına ben de taktım bu aralar
Ne zamana kadar kullanılabilio
Bebeğim sever mi acaba henüz bi aylık alışır heralde dimi
Şu papetto var ya renkli renkli üstünde oyuncakları olan o aklıma yattı gibi ama kafama takılan bişi var kullananlar cevap verebilir mi ayak kısmı ince Demir'den ya sanki azcık hızlı sallasanız anakucağı düşüneverecekmiş gibi
Bana mı öyle gelio acaba
Netten gördüm canlısını görmediğim için böyle soruyorum
kızlar selammm nasılsınız?? topiğimizin bebişleri ne kadar tatlıymış maşallah subhanallahhepsini nasılda heycanla bekledik şimdi kucağımıza aldık büyütmeye çalışıyoruz hey gidi günler hey dicem yani bişey sorcam tabi siz çoktan konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman attı ve attığını gördünüz mü? ben 22 gün oldu hala düştüklerini görmedim de:26: bi de bende 10 dikiş var doktor cok az falan dedi ama ben inanmadım sizlerde nasıl durum?
41 kere maşallah bugün telefondan sizleri takip ederken gözüm gönlüm açıldı Allah ım bu ne tatlı bebişler böyle. Allah ım nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi. kese oldukları günden bugüne kadar neler yaşadık hey gidi hey :))
bu da benim elif ece'm. hala çok minnoşuz ama büyüyeceğiz inşallah. gören 3 aylık demez ama napalım biz de böyle ufak ufak yetişeceğiz sizlere.
Eki Görüntüle 813552
Eki Görüntüle 813553
bebegim yuzunde egzama cıktıkızarıklıklar var dı doktor egzama dedi canım sıkıldı var mı boyle durumu olanlar bide kullanılan bebek sampuanlarıda yapıyomuşşşşşşşş dikkat hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?