- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.881
Kızlar iki gündür Kaan'ın huyu değişti dün 40ımızdı 40tan sonra huy değişiyormuş gerçekten ama bizim pek iyi yönde değişmedi mümkün değil uyumuo çıldırıorum sürekli emmek istio yarım saat emio memeyi bırakıo 2 dk 2 dk sonra açıo gözleri sallıyorum pışpışlıyorum yok banamısın demio çığlık çığlığa koşasım var son sürat
Kızlar bebeklerinizi genelde nası uyutuosunuz:26:
Oğlum eskiden sadece memede uyurdu
Şimdi memenin yanısıra kucakta gezdirirken ve çok nadir de beşikte sallayarak uyuo
Hangisi daha iidir bilemedim hangisine alıştırmalıyız acaba
Kızlar iki gündür Kaan'ın huyu değişti dün 40ımızdı 40tan sonra huy değişiyormuş gerçekten ama bizim pek iyi yönde değişmedi mümkün değil uyumuo çıldırıorum sürekli emmek istio yarım saat emio memeyi bırakıo 2 dk 2 dk sonra açıo gözleri sallıyorum pışpışlıyorum yok banamısın demio çığlık çığlığa koşasım var son sürat
Kızlar bebişleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyuyorlar
Uyurken kaç saatte bir emziriyosunuz
2 saatte bir emzirmek mi gerekir uyandırıp
Beim çi mucize oldu bugün ilk kez gündüz uyudu beril
İnşallah bu gece uyutmayacağı anlamına gelmez
Çörek otu uyuşturdu mu acaba anlamadım gitti
Neyse yeteri geceleri uyusun ben gündüz onunla tüm gün uğraşmaya razıyım
Kızlar benim bebeğim gazı olduğunda kendini sıkıyor ama ağlamıyor gaz ilacı kullanmalı mıyım uyksunda falan problem yok
Gündüz zar zor uyutuyorum bi şekildeKızlar bebişleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyuyorlar
Uyurken kaç saatte bir emziriyosunuz
2 saatte bir emzirmek mi gerekir uyandırıp
Beim çi mucize oldu bugün ilk kez gündüz uyudu beril
İnşallah bu gece uyutmayacağı anlamına gelmez
Çörek otu uyuşturdu mu acaba anlamadım gitti
Neyse yeteri geceleri uyusun ben gündüz onunla tüm gün uğraşmaya razıyım
CANIM ben beşiğine koyuyorum uyuyor, azicik salliyorum .gündüzde ana kucağında.
KiZlar yeni keşfettiğim ve rahat ettigim bişeyi paylasicam . Ben bebegimi hiç kundak yapmadım özgürlüğü kısıtlanmasın elini kolunu görsün diye . 5 gun önce öylesine bir denedim Gündüz uzun uyudu şaşırdım denk geldi sandim. Simdi gÖzleri sabah aksam farketmez kapandığı anda ellerini iki yana koyup tülbentle sarıyorum yani sadece belinin kenarından elerini bagliyirum . Kalçada kundak problem yapabiliyormuş diye . Simdi gece ve gündüz uykularımız daha sorunsuz . Meger yavrum elleriyle sürekli kendini uyandiriyormus .
Gündüz her zaman yapmıyorum arada oyunlar şarkılar gece daha uzun uyusun diye.
Bizimde 5 dakika sonra uyanıyordu . Simdi cok fark var
İsterseniz bir deneyin
Sevmeyen dedim tatlım
hiç seviyorum zaten çiğ soğan yiyemem ben midemi mahfediyor :)
Bu gece evlilik yıldönümüm ve sagolsun kızım hic olmadıgı kadar huysuz
İki cift laf edemedik adamla sınır oldum
İstabul'da olsam alır bakardım bu gece süt annesi olurdum. Sanırım senin kız kıskanç olucak kardeş yaparsınız belki kazara diye korkuyodur
Gündüz zar zor uyutuyorum bi şekilde
Bazen 5-10dk da kalkıo ama güzel daldıysa 2-3saat kesintisiz uyuo ellemiyorum hiç uyansın da emziriyim die
Şu çörekotuna tam adapte olamadım düzenli içmeye çalışıcam her gün bi kez yeter heralde dimi
Aslında haklısın çünkü ben bizzat şahidim elleriyle uyandırdığına
Sıçrıo ve elleri bi anda havaya kalkıo ve hemen uyanıo
Yanındaysam hemen ellerini tutup sakinleştiriom o zaman dalıo tekrar
Bu sıçramalar sizde de oluo mu kızlar korkmuş da irkilmiş gibi
Maşallah bu guzel kıza , pek de süslüyuz Allah nazardan saklasınEki Görüntüle 813487 bu ufaklık benım kızımm canlarım..teyzelerıne merabaa demek ıstedıı
Hic çirkin olur mu , maşallah onaBu da benim kızım teyzeleri....
çirkin olsa da siz maşaallah deyin olur mu?Eki Görüntüle 813522
Maşallah canım kocaman delikanlı olmus , benim ogluşla alemlere akabilirlerEki Görüntüle 813523
Biz annemle yemek yapıyoruz. Henüz bi aylığım.
Eki Görüntüle 813525
Bakıyım yemek pişmiş mi?
Eki Görüntüle 813524
Offf pişmemiş, çok acıktım :)
Eki Görüntüle 813526
40'ım çıktı. Çok yakışıklıyım
Eki Görüntüle 813527
İşte son halim. koskooomaaacaaannn olduummm
Gayet guzel büyümüş görünüyor Canım , hic canını sıkma .. Pek de tatlı minnos , koca kız olmus maşallah41 kere maşallah bugün telefondan sizleri takip ederken gözüm gönlüm açıldı Allah ım bu ne tatlı bebişler böyle. Allah ım nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi. kese oldukları günden bugüne kadar neler yaşadık hey gidi hey :))
bu da benim elif ece'm. hala çok minnoşuz ama büyüyeceğiz inşallah. gören 3 aylık demez ama napalım biz de böyle ufak ufak yetişeceğiz sizlere.
Eki Görüntüle 813552
Eki Görüntüle 813553
Bu guzel kız da gelmis hosgelmis , tulumuna bittim ne kadar da huzurlu yatiyor görünüyor maşallah
Bizimki de 40 tan sonra huy değiştirdi ama tersine :) onceleri daha cok uyuyorduKızlar iki gündür Kaan'ın huyu değişti dün 40ımızdı 40tan sonra huy değişiyormuş gerçekten ama bizim pek iyi yönde değişmedi mümkün değil uyumuo çıldırıorum sürekli emmek istio yarım saat emio memeyi bırakıo 2 dk 2 dk sonra açıo gözleri sallıyorum pışpışlıyorum yok banamısın demio çığlık çığlığa koşasım var son sürat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?