2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmkide suan ciglik cigluga agliyo bnmde kacasm var

CANIM ben beşiğine koyuyorum uyuyor, azicik salliyorum .gündüzde ana kucağında.

KiZlar yeni keşfettiğim ve rahat ettigim bişeyi paylasicam . Ben bebegimi hiç kundak yapmadım özgürlüğü kısıtlanmasın elini kolunu görsün diye . 5 gun önce öylesine bir denedim Gündüz uzun uyudu şaşırdım denk geldi sandim. Simdi gÖzleri sabah aksam farketmez kapandığı anda ellerini iki yana koyup tülbentle sarıyorum yani sadece belinin kenarından elerini bagliyirum . Kalçada kundak problem yapabiliyormuş diye . Simdi gece ve gündüz uykularımız daha sorunsuz . Meger yavrum elleriyle sürekli kendini uyandiriyormus .
Gündüz her zaman yapmıyorum arada oyunlar şarkılar gece daha uzun uyusun diye.
Bizimde 5 dakika sonra uyanıyordu . Simdi cok fark var
İsterseniz bir deneyin

Gündüz uyumak mı? O da ne?

Kızlar benim bebeğim gazı olduğunda kendini sıkıyor ama ağlamıyor gaz ilacı kullanmalı mıyım uyksunda falan problem yok

Kızlar benim bebeğim gazı olduğunda kendini sıkıyor ama ağlamıyor gaz ilacı kullanmalı mıyım uyksunda falan problem yok

tesadüfen denk geldim paylaştığınız sorununuza bi çözüm önerebilirim işe yarayacaktır.. biz konyalıyız bizim oralarda ayfedene dedikleri bi ot var kurutulur çay yapılıp içirilir bebeklere gaz için bi iki çay kaşığı çokta rahatlatır.. aslan perçemi diyorlarmış aktarlarda bi deneyin derim hem ilaç değil bi zararı yok.. çocukken en sevdiğim şeylerden biriydi komşu teyzeye karnım ağrıyo diye hergün giderdim onu içmek için

Gündüz zar zor uyutuyorum bi şekilde
Bazen 5-10dk da kalkıo ama güzel daldıysa 2-3saat kesintisiz uyuo ellemiyorum hiç uyansın da emziriyim die
Şu çörekotuna tam adapte olamadım düzenli içmeye çalışıcam her gün bi kez yeter heralde dimi

Aslında haklısın çünkü ben bizzat şahidim elleriyle uyandırdığına
Sıçrıo ve elleri bi anda havaya kalkıo ve hemen uyanıo
Yanındaysam hemen ellerini tutup sakinleştiriom o zaman dalıo tekrar

Bu sıçramalar sizde de oluo mu kızlar korkmuş da irkilmiş gibi

Saatlerle ve dakikalar ile kafayı bozmuş durumdayım. Su saatde emdi bu saatde Uyudu. 45 Dk emdi yarım saat uyudu. Son zamanlarda dakikaları saajleri unutur oldum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu gece evlilik yıldönümüm ve sagolsun kızım hic olmadıgı kadar huysuz

İki cift laf edemedik adamla sınır oldum

İstabul'da olsam alır bakardım bu gece süt annesi olurdum. Sanırım senin kız kıskanç olucak kardeş yaparsınız belki kazara diye korkuyodur

Hayallerimi yıktın:) dört gözle 40 ımizin çıkmasını bekliyorum. 40 çıkacak sihirli değnek değecek umidindeyimmm:) saka bir yana tek beklentim uyku süresinin artması emzirme suresinin kisalmasi.

İstabul'da olsam alır bakardım bu gece süt annesi olurdum. Sanırım senin kız kıskanç olucak kardeş yaparsınız belki kazara diye korkuyodur

Hehe kuvvetle muhtemel :) biz bu gidişle değil kardes yapmak sıftahi acamiycagiz .

Galiba uyudu sindi yazarken şimdi bunları . Dur dur ben fırsatı kaçırmayım :)

Ayyyy bir sürü alıntı yapmıştım bir ayağa kalkıp esnedim ve dönüp bilgisayarı kapattım uykusuzluk iyice sersem etti beni Bebeğimi beğenenlere çok teşekkür ederim Lady gelmiş canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu , Kedicik, Angel , Hera , Arasta ,Rüzgar ve şu an hatırlayamadığım fotoğraf paylaşan anneler Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin ... Bugün bebeğim ve ben fena gazlıyız rezene kimyon içtim sonra çörek otu içtim bebeğime de zinco verdim hepsi boşuna gibi ... 2 saat önce oğluma hafif ısıtılmış zeytinyağı ve kimyonla masaj yaptım biraz gaz çıkardı sonra da uykuya daldı bakalım uyanınca bizi neler bekleyecek... Kafam çok karışık bazen düşünüp karar vermek bile çok zor geliyor.. Ben uykuya geçeyim kızlar herkese iyi ve sorunsuz geceler ...

CANIM benim oğlan kıpır kıpır kıçı bası ayrı oynuyor uyurkende sıçrıyor elleri, simdi bagliyken yine sicricakmis gibi oluyor tabi kollar hareket etmeyince uykumuz bölünmüyor ohhhh...

Aslında herseye mikmik yapan cocuğumun bôyle bağlatmasina şaşırdım gıkı çıkmıyor. Hıçkırık tutunca bile agliyOr sipam sinirleri bozuluyor

kızlar çörek otu konusu açıldı.bu akşam bir akrba geldi kadın 10 tan eçocuk doğurmuş bana ne getirmiş.çörek otlu bisküvi.poğaça ekemek.bak ye dedi çörek otu hem bebeğin gazını gidiriri hem süt yapar.ben d ebugun çörek otu aldım ama yapmadım ki kadın bunları getirdi.bakalım bu şekild ede yersem işe yararmı.
bıde biri sormuştum bu aptamil anneler için olan süt bebeğe gaz yaparmı.ben 3 gündür içiyorum ama bırakcam iki gündür oğlum gaz sancıdan kusmadan mahvolduki şimdiya kdar böyle bu kadar sorunumuz yoktu.belki üşüttü yani o sütten değildiri ama yineden bırakayım bakalım düzelme olacakmı.

Eki Görüntüle 813487 bu ufaklık benım kızımm canlarım..teyzelerıne merabaa demek ıstedıı
Maşallah bu guzel kıza , pek de süslüyuz Allah nazardan saklasın
Bu da benim kızım teyzeleri....
çirkin olsa da siz maşaallah deyin olur mu?Eki Görüntüle 813522
Hic çirkin olur mu , maşallah ona
Maşallah canım kocaman delikanlı olmus , benim ogluşla alemlere akabilirler bizde 55 günlük olduk

Gayet guzel büyümüş görünüyor Canım , hic canını sıkma .. Pek de tatlı minnos , koca kız olmus maşallah
Bu guzel kız da gelmis hosgelmis , tulumuna bittim ne kadar da huzurlu yatiyor görünüyor maşallah
Bizimki de 40 tan sonra huy değiştirdi ama tersine :) onceleri daha cok uyuyordu
Uyumadikca Dursun diye meme veriyorum , gene kaka gaz çıkarma seansları tekrarlanıyor yine uyumuyor , bir bebek niye 9 saat hic uyumadan geçirir anlamıyorum , büyük insanın uykusu geliyor :/

Mari sizin bu minikler ne kadar lokum olmuş ve büyümüş,binlerce kere Maşallah hepsine.gece mesaisine benide yazın kızlar,zaten kalıyordum ama acemi anne olduğum için gaz çıkarmakla size yazma işini bir türlü kıvıramıyordum.şimdi profesyonel olup artistik hareketler yapabiliyoruz ve en iyisi size yazabiliyorum.şu an göğsümde yatıp mama gazının çıkmasını bekliyoruz tabi bu arada sırtınada vuruyorum :)))) acemiyiz dediysek o kadarda değil.beni merak eden herkese duyarlılıkları için çok teşekkür ederim,hepinizin iyi olmasına çok sevindim.sizin yumurcaklar epey palazlanmış valla,bizimki daha 4 kilo bile değil.bi de ilk 2 hafta sütümün az olduğunu anlamayıp memeyi ağlayarak tutmaya çalıştıkça biz (babası tutturdu) gazı var zannedip çocuğu yatırıp göğse olmayan gazı çıkarıcaz diye çocuğu heba ettik,meğer çocuk açmış.yavrumun 2 hafta sırtına boşuna vurmuşuz,Allah'tan iyi dayandı yavrum.mama takviyesine başladık başlayalı alttan zort zort gidiyor,2 gece önce uykumdan uyandırdı valla.yetişkin insan zortluyor zannettim.kız uyumuşken 1 saat uyuyuvereyim kızlar,arkası yarın........ Diğer gaz çıkarma işleminde tekrar sizlerleyim.ha bu arada bir arkadaşım sormuştu,normal doğumda dikişler ne zaman düşer diye...benim 3 dikişim var,henüz hiç bakmadım ipler erimiş mi diye ama o bölgede elime geliyor gibi hissediyorum.belki ipler erimiştir ama o bölge hala dikişli gibi.tabi ben doğum yapalı 23 gün oldu,belki erkendir daha toparlanması için.

Kızlar az önce bebeğimin sesı ile uyandım ve bebeğimle ilgili o kadar kötü bi kabus görüyordum kı Anlatamam çok korktum hala korkuyorum. Çok şükür bitti. Hayırdır ınsallah, siz de hayırdıt ınsallah deyın teyzeleri. Biraz rahatlamak için gece gece yazdım kusura bakmayın. Allah hepimize rahatlık versın meleklerımızı korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…