- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.901
Kızlar az önce bebeğimin sesı ile uyandım ve bebeğimle ilgili o kadar kötü bi kabus görüyordum kı Anlatamam çok korktum hala korkuyorum. Çok şükür bitti. Hayırdır ınsallah, siz de hayırdıt ınsallah deyın teyzeleri. Biraz rahatlamak için gece gece yazdım kusura bakmayın. Allah hepimize rahatlık versın meleklerımızı korusun..
Mari sizin bu minikler ne kadar lokum olmuş ve büyümüş,binlerce kere Maşallah hepsine.gece mesaisine benide yazın kızlar,zaten kalıyordum ama acemi anne olduğum için gaz çıkarmakla size yazma işini bir türlü kıvıramıyordum.şimdi profesyonel olup artistik hareketler yapabiliyoruz ve en iyisi size yazabiliyorum.şu an göğsümde yatıp mama gazının çıkmasını bekliyoruz tabi bu arada sırtınada vuruyorum :)))) acemiyiz dediysek o kadarda değil.beni merak eden herkese duyarlılıkları için çok teşekkür ederim,hepinizin iyi olmasına çok sevindim.sizin yumurcaklar epey palazlanmış valla,bizimki daha 4 kilo bile değil.bi de ilk 2 hafta sütümün az olduğunu anlamayıp memeyi ağlayarak tutmaya çalıştıkça biz (babası tutturdu) gazı var zannedip çocuğu yatırıp göğse olmayan gazı çıkarıcaz diye çocuğu heba ettik,meğer çocuk açmış.yavrumun 2 hafta sırtına boşuna vurmuşuz,Allah'tan iyi dayandı yavrum.mama takviyesine başladık başlayalı alttan zort zort gidiyor,2 gece önce uykumdan uyandırdı valla.yetişkin insan zortluyor zannettim.kız uyumuşken 1 saat uyuyuvereyim kızlar,arkası yarın........ Diğer gaz çıkarma işleminde tekrar sizlerleyim.ha bu arada bir arkadaşım sormuştu,normal doğumda dikişler ne zaman düşer diye...benim 3 dikişim var,henüz hiç bakmadım ipler erimiş mi diye ama o bölgede elime geliyor gibi hissediyorum.belki ipler erimiştir ama o bölge hala dikişli gibi.tabi ben doğum yapalı 23 gün oldu,belki erkendir daha toparlanması için.
Kızlar bebişleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyuyorlar
Uyurken kaç saatte bir emziriyosunuz
2 saatte bir emzirmek mi gerekir uyandırıp
Beim çi mucize oldu bugün ilk kez gündüz uyudu beril
İnşallah bu gece uyutmayacağı anlamına gelmez
Çörek otu uyuşturdu mu acaba anlamadım gitti
Neyse yeteri geceleri uyusun ben gündüz onunla tüm gün uğraşmaya razıyım
hayır olsun canım,rüyaların tersi çıkar derdi anneannem...
Canımm sağol evet benım de annem hep oyle der. Bır de nasıl yorarsan oyle cıkar derler ya ben ona da cok ınanıyorumm. İyi ki varsınız ya sizi seviyorumm
Doğum öncesinde uykuya çok düşkün biri değildim. Ama şuan kesintisiz bir uyku için neler vermem. Benim bebişim neden saat başı uyanıyor
canım luboyfun çörek otu mucizenin öbür adı, hemen iç derimtamam 7 saat uyutmuyor ama 4 saat uyumanın ne demek olduğunu hatırladım bu gece :)
sabahin beşinde bütün annelere selam olsun fırsat bulup da giremiyorum ya bişey sorucam süt arttırmak için neler yaptınız kızlar oğlum cok cok çekiyor ama ağzı hep açık doymuyor galiba üzülmeye başladım :-(
ben aranıza geç katılanlardanım...iyikide sizleri tanımışım, hamileliğimin son sıkıntılı ayını, bebeğimin mutlu anlarını zorluklarını da hep sizinle paylaştım...arkadaşlarım kendi hayatlarına devam ederken siz bana destek oldunuz, bencede iyi ki varsınız
Canlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz
Eki Görüntüle 813487 bu ufaklık benım kızımm canlarım..teyzelerıne merabaa demek ıstedıı
Bu da benim kızım teyzeleri....
çirkin olsa da siz maşaallah deyin olur mu?Eki Görüntüle 813522
Selam arkadaşları nasılsınız?
Ben baya kötüyüm dün bahsetmistim boğazım agiriyor diye gece daha kötü oldum sabah barışı kv bırakıp dr.gittim.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum çok kötü dedi dr.ilaç verdi kendimde degilim dinlenmeye ihtiyacım var ama imkansız.(((
Bebisler cooooook tatlı hepsine maşallah.
Ang eylüle bayıldım Allah nazarlardan korusun.
Kızlar sütümü sağdım diyelim ve az çıktı onu dışarıda ya da dolapta bekletip (buzluk kısmında değil yani dondurmadan) 2 saat sonra sağdığım süt ile birleştirip buzluğa atabilir miyim? sütünü sağan arkadaşlar nasıl yapıyorlar?bilgi verir misiniz?
Geçmiş olsun subacım tez vakitte şifa bul inşallah iyileş..
Benim kız durmuyor kaldı bizim gezme işi :) hayır yemeğide yapamadım henüz :) patlıcanları kızarsın diye fırına koydum ama bakalım :)
Eki Görüntüle 813523
Biz annemle yemek yapıyoruz. Henüz bi aylığım.
Eki Görüntüle 813525
Bakıyım yemek pişmiş mi?
Eki Görüntüle 813524
Offf pişmemiş, çok acıktım :)
Eki Görüntüle 813526
40'ım çıktı. Çok yakışıklıyım
Eki Görüntüle 813527
İşte son halim. koskooomaaacaaannn olduummm
canım yaaa sana nekadar teşekkür etsem az, şu çörekotu mucize gibi birşeymiş. gündüz bizimkindede uyku olmuyor, akşamüstü aklıma geldi çörekotunu içtim. oğlum akşam uykusunu deliksiz uyuyor. tek göz kapalı sütünü içip tekrar uyuyor. hele gaz çıkarmasına aşık oldum :)) kendi kendine zart zort sesler çıkartıyor, Allahım dünyanın en güzel melodisi bu ses :)
sizin bu gündüz uykusuda çörek otundan mı acep
41 kere maşallah bugün telefondan sizleri takip ederken gözüm gönlüm açıldı Allah ım bu ne tatlı bebişler böyle. Allah ım nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi. kese oldukları günden bugüne kadar neler yaşadık hey gidi hey :))
bu da benim elif ece'm. hala çok minnoşuz ama büyüyeceğiz inşallah. gören 3 aylık demez ama napalım biz de böyle ufak ufak yetişeceğiz sizlere.
Eki Görüntüle 813552
Eki Görüntüle 813553
Yemek yaparken en sevmediğim şey soğan doğramak. hem gözlerim yanıyor hem ellerim uzun süre soğan kokuyor. soğansızda yemek olmuyor :) sarımsak da :)
Selam kızlar bebişlere bayıldım resmen. Hepsini üst üste koyup yerim :) Ağustos anneleri güzel olunca bebişler de haliyle güzel olacak tabi. Maşallah hepsine
bebegim yuzunde egzama cıktıkızarıklıklar var dı doktor egzama dedi canım sıkıldı var mı boyle durumu olanlar bide kullanılan bebek sampuanlarıda yapıyomuşşşşşşşş dikkat hanımlar
Kızlar bebişleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyuyorlar
Uyurken kaç saatte bir emziriyosunuz
2 saatte bir emzirmek mi gerekir uyandırıp
Beim çi mucize oldu bugün ilk kez gündüz uyudu beril
İnşallah bu gece uyutmayacağı anlamına gelmez
Çörek otu uyuşturdu mu acaba anlamadım gitti
Neyse yeteri geceleri uyusun ben gündüz onunla tüm gün uğraşmaya razıyım
:))) tobe tobe yanlis okumusum. Diyorum ki hem kokusu hem goz yakmasi nasil sevilir. :) cok pardon
kızlar corekotunu kim içiyor :)
ahhhhhh kara kızım benim nasıl tatlı maşallah yaaaaa
Canım ben de eşim de nefret ediyoruz
şundan aldık çok rahat ettik:
Eki Görüntüle 814333
pratik soğan dilimleyici diye geçiyor fiyatı da 10 lira mı ne :)
[h=1][/h]
Ay çok kıskandım valla çok seviyorum köpekleri evimde hep olsun istedim ama apartmanda yaşayınca olmadı. Şimdide imkansız belki kızım biraz büyüyünce olabilir :)Sen nerelerdesin cadı :))))))) Gazınız da geçmiş bahanen kalmadı artıkHergün gelip yoklama vericen
Bizim de köpüşümüzle bi pozumuz var ama daha 10 günlüktük o zaman, çooook eski yani
Kıskandım eklicem
Eki Görüntüle 814342
bizimkinin de kaşlarında sarı kabuklar olmuştu. lansinohun lanolin kreminden sürdüm hemen geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?