2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayır olsun canım,rüyaların tersi çıkar derdi anneannem...

Yalova cım oh be:) tekrar hoşgeldinn

canım yaaa sana nekadar teşekkür etsem az, şu çörekotu mucize gibi birşeymiş. gündüz bizimkindede uyku olmuyor, akşamüstü aklıma geldi çörekotunu içtim. oğlum akşam uykusunu deliksiz uyuyor. tek göz kapalı sütünü içip tekrar uyuyor. hele gaz çıkarmasına aşık oldum :)) kendi kendine zart zort sesler çıkartıyor, Allahım dünyanın en güzel melodisi bu ses :)
sizin bu gündüz uykusuda çörek otundan mı acep

Doğum öncesinde uykuya çok düşkün biri değildim. Ama şuan kesintisiz bir uyku için neler vermem. Benim bebişim neden saat başı uyanıyor

Canımm sağol evet benım de annem hep oyle der. Bır de nasıl yorarsan oyle cıkar derler ya ben ona da cok ınanıyorumm. İyi ki varsınız ya sizi seviyorumm

ben aranıza geç katılanlardanım...iyikide sizleri tanımışım, hamileliğimin son sıkıntılı ayını, bebeğimin mutlu anlarını zorluklarını da hep sizinle paylaştım...arkadaşlarım kendi hayatlarına devam ederken siz bana destek oldunuz, bencede iyi ki varsınız

Doğum öncesinde uykuya çok düşkün biri değildim. Ama şuan kesintisiz bir uyku için neler vermem. Benim bebişim neden saat başı uyanıyor

canım luboyfun çörek otu mucizenin öbür adı, hemen iç derim tamam 7 saat uyutmuyor ama 4 saat uyumanın ne demek olduğunu hatırladım bu gece :)

canım luboyfun çörek otu mucizenin öbür adı, hemen iç derim tamam 7 saat uyutmuyor ama 4 saat uyumanın ne demek olduğunu hatırladım bu gece :)

Dün aldım çörekotu ama henüz içemedim. Yarın sabah doktor kontrolümüz var sonrasında deneyeceğim. Biz de sorun oğlum tam doymadan uykuya dalıyor ve çabuk açıklığı için de çabuk uyanıyor

sabahin beşinde bütün annelere selam olsun fırsat bulup da giremiyorum ya bişey sorucam süt arttırmak için neler yaptınız kızlar oğlum cok cok çekiyor ama ağzı hep açık doymuyor galiba üzülmeye başladım :-(

canım bizdede aynı dert var...gıcık oldum bu süt artmıyor. ama su ile çok alakalı onu gördüm

Bu saatte ben zombi olarak ayaktaym...kabus gbi bi gce.kizm ikin ikin uyumuyo imdat diye bgricam:-( cnm sende iyiki bzmlesn iyiki tanidm seni...millet kocasina sarilmis kacinci uykusnda sekerm biz ayakta birbirmzden bska bzi kim anlayabilir ;-)

hiç uyanmadan uyumayi özledim ben yaa humana çayı var onu içiyorum arada bir de laktamil aldım ama denemedim daha başka ne icsem bilemedim

Canım benim çok geçmş olsun... dediğin gibi, daha büyük dert vermesin. Hemencik geçer inşallah

Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz

1 sene sürüyormuş. Benimki de öyle kaldı. Sezaryen yarası da var. Artı oldular pif

Eki Görüntüle 813487 bu ufaklık benım kızımm canlarım..teyzelerıne merabaa demek ıstedıı

Bu da benim kızım teyzeleri....
çirkin olsa da siz maşaallah deyin olur mu?Eki Görüntüle 813522

Yaaaaaa maşallah bunlaraaaaaaaa
Angy çok süslüsünüz şekerim :) Poza da bayıldım
annesininkizisi, inanki çirkin bebek gördüm ben, ama seninki çirkin falan değilll :)))

Çooook geçmiş olsun canım. Destek birliği çağır, evinin işini hallediversinler bikaç gün. Sen de dinlen güzelce...

Isısı aynıysa karıştırabilirsin canım. Dolapta 3 gün saklanabiliyorlar, 3 günden eskiyse karıştırma.

Annesine çok benziyoooooooooooooor :)))
Maşallah :)

Ben babasını kopyalamışım yav

kızlar corekotunu kim içiyor :)

ahhhhhh kara kızım benim nasıl tatlı maşallah yaaaaa

Yemek yaparken en sevmediğim şey soğan doğramak. hem gözlerim yanıyor hem ellerim uzun süre soğan kokuyor. soğansızda yemek olmuyor :) sarımsak da :)

Canım ben de eşim de nefret ediyoruz
şundan aldık çok rahat ettik:

pratik soğan dilimleyici diye geçiyor fiyatı da 10 lira mı ne :)

[h=1][/h]

kızlar merhaba,
ben nisan annesiyim size göre biraz daha tecrübeliyim ve hastanede çalışıyorum.yani sormak istediğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışırım hepinize.süt artırmak için benim yaptıklarımı söyleyim hemen:günde 3 bardak rezene,3 bardak humana içiyorum.ilk zamanlar tahin helvası yiyordum iş yerimde aklıma geldikçe..iki günde bir 8 tane incir,yaklaşık bir salkım üzümü 1 litre suda kanatın ve bir gün boyunca onu için birer bardak.göreceksinizki göğüsleriniz sütle dolacak.örnekle açıklayım size :) ben kızım iki aylıkken işe başladığım için sütümü sağmaya başladım ve o zaman anlamıştım sütümün ne kadar olduğunu..ilk sağdığım hafta iki göğüsten toplamda 90 cc filan geliyodu,bu saydıklarımı yapıyorum hala hergün ve yapmaya başladığım haftadan sonra şuanda her sağmada 150-170 arası sütüm geliyo maşallah.sizde mutlaka deneyin...
başka sorularınız olursa ben burdayım yardıma hazırım.hepinize bol sütlü günler..

Selam kızlar bebişlere bayıldım resmen. Hepsini üst üste koyup yerim :) Ağustos anneleri güzel olunca bebişler de haliyle güzel olacak tabi. Maşallah hepsine

Sen nerelerdesin cadı :))))))) Gazınız da geçmiş bahanen kalmadı artık Hergün gelip yoklama vericen
Bizim de köpüşümüzle bi pozumuz var ama daha 10 günlüktük o zaman, çooook eski yani
Kıskandım eklicem

bebegim yuzunde egzama cıktı kızarıklıklar var dı doktor egzama dedi canım sıkıldı var mı boyle durumu olanlar bide kullanılan bebek sampuanlarıda yapıyomuşşşşşşşş dikkat hanımlar

bizimkinin de kaşlarında sarı kabuklar olmuştu. lansinohun lanolin kreminden sürdüm hemen geçti.

Acıkınca zaten uyanıp ağlıyor, uyuyorken hiiiiiç rahatsız etmiyorum (istemeden gürültü yapmak dışında )

:))) tobe tobe yanlis okumusum. Diyorum ki hem kokusu hem goz yakmasi nasil sevilir. :) cok pardon

önemli değil canım :) yanlış okumamız yanlış anlamamış normal uykusuz kaldığımız için :) ama şu soğan işine bir çözüm bulmak gerek:)

Oyy ne kadar güzel bir tablo maşallah bu güzel kardeşlere:) Allahım ne olursun hayırlısı ile bana ikinci çocuğumuda nasip et kızım 2 yaşına geldikten sonra hamile kalayım ve hayırlısı ile olsun bir çocuğum daha :) ne kafdar zor olsada çocuk bakımı istiyorum :)

kızlar corekotunu kim içiyor :)

Anne içiyor canım yani sen :)

canım kedim bugün çıkınca şu japon pazarlarına bakayım bakalım bulamazsam alır gönderirsin artık ben ve eşimde sevmiyoruz bizim salatalarımız hep soğansız olur :)

Ay çok kıskandım valla çok seviyorum köpekleri evimde hep olsun istedim ama apartmanda yaşayınca olmadı. Şimdide imkansız belki kızım biraz büyüyünce olabilir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…