- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.921
Sen nerelerdesin cadı :))))))) Gazınız da geçmiş bahanen kalmadı artıkHergün gelip yoklama vericen
Bizim de köpüşümüzle bi pozumuz var ama daha 10 günlüktük o zaman, çooook eski yani
Kıskandım eklicem
Eki Görüntüle 814342
büyüseler de oynasalar artık yaaaaa
Kızlar bebeklerinizi genelde nası uyutuosunuz:26:
Oğlum eskiden sadece memede uyurdu
Şimdi memenin yanısıra kucakta gezdirirken ve çok nadir de beşikte sallayarak uyuo
Hangisi daha iidir bilemedim hangisine alıştırmalıyız acaba
Selam canım normal dogum yapali yarın 1 ay olacak. 10 gun kadar evvel 2 defa tuvalet sonrası temizliğimi yaparken misına gibi ip geldi. Doğumum cok zor oldu o yüzden Benim dikislerim cok fazlaydı doktor kac tane oldugunu söylemek istemedi. Bu arada hala o bölgeye dokunduğumda elime kabartili bisiler geliyor
canım yaaa sana nekadar teşekkür etsem az, şu çörekotu mucize gibi birşeymiş. gündüz bizimkindede uyku olmuyor, akşamüstü aklıma geldi çörekotunu içtim. oğlum akşam uykusunu deliksiz uyuyor. tek göz kapalı sütünü içip tekrar uyuyor. hele gaz çıkarmasına aşık oldum :)) kendi kendine zart zort sesler çıkartıyor, Allahım dünyanın en güzel melodisi bu ses :)
sizin bu gündüz uykusuda çörek otundan mı acep
sorma canım yaa tam gaz hafifledi derken 2 gündür yine zirvelerde. anlamadım ki farklı bişeyde yemedim..bütün geceyi ayakta geçirdik bizde...baksana şunlara, el kadar şeyler hepimizi parmaklarında oynatıyorlar :)) burada bebeğin çok tatlı canım, Allah uzun ömürler versin size...ama bence eşini ikna et, dışarı çıkın...hasta olmasın derken kışa daha çok zorlanırsınız. havalar soğumadan bebiş ısı değişimlerine alışsın
emelcim internnetten aldık biz (evin nerdeyse hemen her eşyası, barışın giyim dışındaki tüm eşyaları gibi)
Çok bilmiş bi çocuktu zaten kırmızı çerçeveli gözlükleri var
Kızımı öpe öpe bitiremedi ellerini öpüyor ninni söylüyor falan
Normalde kız çocukları bebekleri bu kadar sever ilk kez karşılaştım böyle bi erkek çocuğuyla
Honeycim
Ben kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı katip 2 dakika daha kaynatıp 10 dakika demlenfçdikten sonra bi tatlı kaşığı bal katip içtim
2 çay kaşığı da dipteki tanelerinden yedim
Bugün De yaptım bakalım bugün de sakin gibi
bu çörek otunu nasıl içiyorsunuz? bnada öğretinn..
.
Kızlar butik bebeden hiç ürün aldınız mı yaa? 15inde sipariş verdim bugün ayın 26 sı hala gelmedi. O değil çocuğa olmıycak aldıklarım yakında. Son gün olarak bugünü vermişler sitede. Sizde hiç siparişin gelmesi gereken zamanı geçtiği oldu mu?
Ben aldim canim genelde siparisi gec getiriyorlar zaten bi kampanya bitisi
Bekleniyor filan. Butikbebe unnado gibi sitelerin bu gibi olaylari var. Ben de 16sinda biseyler almisim 26si yani bugun son diyor olmadi ogleden sonra aricam. Ha gece aldiklarimdan bazilari kizima olmadi kargoyu ben odeyerek geri gonderdim iade yapmislar bilgin olsun.
Kizlar prima kullananlar vardir aramizda dimi? Benim bezler ciş yaptiginda bazen kaciriyor geceleri kiyafet degistirdimiz cok oldu ben mi baglayamiyorum desem neden arada bir oluyo ben hep ayni bagliyorum?? Sizdirmazligina cok guvenirdim halbuki esime bile baska marka almicaz dedim markacizin diye dalga gecti benimle ama lafimi mi yedim anlamaim. Kilosu artti diye bir buyuk numara aldim hemen ama onda da aynisini yasiyorum zaman zaman. Var mi aranizda boyle derdi olan? Bi de hic baska marka onerir misiniz?
Yuh nasıl bi site o öyle yaa. Aynı anda markafoniden de aldım hemen geldi. Diğer aldıklarım umrumda değil de uyku tulumu geleydi iyiydi. Çok açıyor üstünü ve yüzünü kapatmasın diye kollarını örtemiyorum açık yatıyor.
Bu saatte ben zombi olarak ayaktaym...kabus gbi bi gce.kizm ikin ikin uyumuyo imdat diye bgricam:-( cnm sende iyiki bzmlesn iyiki tanidm seni...millet kocasina sarilmis kacinci uykusnda sekerm biz ayakta birbirmzden bska bzi kim anlayabilir ;-)
kızlar corekotunu kim içiyor :)
Kızlar bu arada akşam hafif bir kırgınlık vardı üzerimde yatmadan önce ıhlamur yaptım içine bal koyup içtim. Sabah göğüslerim taş gibiydi İdoş sütü bitiremedi. Sanırım ıhlamurun sütü artırma özelliği var. Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum.
Sen nerelerdesin cadı :))))))) Gazınız da geçmiş bahanen kalmadı artıkHergün gelip yoklama vericen
Bizim de köpüşümüzle bi pozumuz var ama daha 10 günlüktük o zaman, çooook eski yani
Kıskandım eklicem
Eki Görüntüle 814342
bizimkinin de kaşlarında sarı kabuklar olmuştu. lansinohun lanolin kreminden sürdüm hemen geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?