2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne tatlı çıkmışlar kedicikim yaaa. Kafasını koymuş kardeşinin üstüne:) Bizimki de şapır şupur yalıyo İda'yı. Ağzını burnunu neresine denk gelirse

bnmkide öle cnm büyüdükçe azıyı ele aldı kerata beşikte dün eşim zorla uyuttu nasıl uykusu var belli ama ağlıyodu, bizde önceki geceden perişandık,eşim yatırdı bi yandanda " istediğin kadar ağla oğlum uyuyacaksın almam seni dedi durdu. bnde şaşkın şaşkın baktım, furkiş iice bağırmaya başladı, bnm içim içimi yedi :18::18: ama eşim inat etti, saate baktım 3 dk. bağırdı ama ciğerleri yırtılacak gibi, sonra ııı mıı diye seslere döndü, mızlasa daa uyuduuu, inanamadımm.. beşiği sallayarak da uyurmuş..zavallım çk uykusu vardı ama. sabredeceğim bgn bnde deneyeceğim inş.

bnmkide misina gibi cnm, 36.günüm hala geliyoo şişlik vardı ama indi, elime gelmiyo artık.

bu çörek otunu nasıl içiyorsunuz? bnada öğretinn..

dün akşam bi saatlik avm ye gittik ama lcw nin kasasında bn ödeme yaparken babasının kucağında yıktı mağazayı kasada çk sıra vardı herkes onlara baktı, kesin annesi nerde bu bebeğin demişlerdir. eşim heyecanlanmış, çabuk hadi diyodu. ben kucağıma alınca sustu furkiş :) eşim sinir oldu ben çok mutlu oldum beni biliyo tanıyo ayırt ediyo diye..nihayet giyecek bi pantolon bi gömlek aldım, hamilelik öncesi bedenim xl idi şimdi xxl gömlek,pantolon 38 di şimdi 40 aldım canım sıkıldıııı ama geçecek azimle vereceğim bu fazlalıkları inş.

Şu sıralar en büyük derdimiz uyku ilk 4 ay verdiğimiz uyku eğitimi süperdi ama şimdi dişlerimizin gelmesiyle herşey alt üst oldu, sizlerde bebeğinize uyku eğitimi verebilir onun daha sağlıklı uyumasını sağlayabilirsiniz buyurun uyku notlarıma

ANNESİNİN PRENSİ: uyku notları

bu çörek otunu nasıl içiyorsunuz? bnada öğretinn..

.

chen cim luboyf un mesajını buldum senin için :)

Kızlar butik bebeden hiç ürün aldınız mı yaa? 15inde sipariş verdim bugün ayın 26 sı hala gelmedi. O değil çocuğa olmıycak aldıklarım yakında. Son gün olarak bugünü vermişler sitede. Sizde hiç siparişin gelmesi gereken zamanı geçtiği oldu mu?

Ben aldim canim genelde siparisi gec getiriyorlar zaten bi kampanya bitisi
Bekleniyor filan. Butikbebe unnado gibi sitelerin bu gibi olaylari var. Ben de 16sinda biseyler almisim 26si yani bugun son diyor olmadi ogleden sonra aricam. Ha gece aldiklarimdan bazilari kizima olmadi kargoyu ben odeyerek geri gonderdim iade yapmislar bilgin olsun.

Kizlar prima kullananlar vardir aramizda dimi? Benim bezler ciş yaptiginda bazen kaciriyor geceleri kiyafet degistirdimiz cok oldu ben mi baglayamiyorum desem neden arada bir oluyo ben hep ayni bagliyorum?? Sizdirmazligina cok guvenirdim halbuki esime bile baska marka almicaz dedim markacizin diye dalga gecti benimle ama lafimi mi yedim anlamaim. Kilosu artti diye bir buyuk numara aldim hemen ama onda da aynisini yasiyorum zaman zaman. Var mi aranizda boyle derdi olan? Bi de hic baska marka onerir misiniz?

Yuh nasıl bi site o öyle yaa. Aynı anda markafoniden de aldım hemen geldi. Diğer aldıklarım umrumda değil de uyku tulumu geleydi iyiydi. Çok açıyor üstünü ve yüzünü kapatmasın diye kollarını örtemiyorum açık yatıyor.

bende prima aktif bebek aldım kullanıyorum arada oluyor aynen dediğin gibi hatta az önce oldu :) molfix iyi diyorlar ama bilmiyorum bakalım bitsin bu bezlerimiz ondan deneyeceğim ama korkuyorum acaba pişik yapar mı diye. çünkü bazı bezler bebeklere pişik yapıyor
mesela prima premium care bize pişik yaptı kullanmadık ana sağlığa verdim versinler durumu olmayana diye.

arastacım bende uyku tulumu bakıyorum nasıl birşey aldın benim kızda kollarını çok acıyor gece onu örtmek için daha çok kalkıyorum birde elleri buz oluyor. evin sıcaklığı 26 derece.

Kızlar bu arada akşam hafif bir kırgınlık vardı üzerimde yatmadan önce ıhlamur yaptım içine bal koyup içtim. Sabah göğüslerim taş gibiydi İdoş sütü bitiremedi. Sanırım ıhlamurun sütü artırma özelliği var. Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum.

Bu saatte ben zombi olarak ayaktaym...kabus gbi bi gce.kizm ikin ikin uyumuyo imdat diye bgricam:-( cnm sende iyiki bzmlesn iyiki tanidm seni...millet kocasina sarilmis kacinci uykusnda sekerm biz ayakta birbirmzden bska bzi kim anlayabilir ;-)

evet canım ya, benim koca da yatak odasını terketti 1 hafta önce...başka zaman olsa gecenin bir vakti nete girip kimlerle konuşuyorsun diye kıskanırdı, şimdi biliyor burada sabaha kadar takılıyoruz kız kıza...niye kıskanmıyorsun diyorum, kim bakarmış artık bana kucağımda bebekle

bizimkide sabah 6 dan sonra çoştu, 9 da babasını görünce uykuya daldı mışıl mışıl uyuyor şuan

evet canım bende eşim hasta idi ona yaptığımda içtim :) aynen dediğin gibi oldu :)

buarada eşim dün marketten malt iceçeklerden almış bir tane ülkerin. içtim ama gece öyle aman aman şişmedi göğüslerim belki bana yaramadı bilmiyorum. yani göğüslerim normaldi. her gece ki gibi :)

arastacım bende uyku tulumu bakıyorum nasıl birşey aldın benim kızda kollarını çok acıyor gece onu örtmek için daha çok kalkıyorum birde elleri buz oluyor. evin sıcaklığı 26 derece.

Benimkinin de eller hep buz gibi. Şundan aldım ben.

arastayla seni kıskandım geçen gün bende kedilerimle tanıştırayım dedim ama bizimkiler öyle uysal uysal yatmıyor ki önce yalamaya başladılar, sonra bir tanesi geldi oğluşum üstüne oturmaya kalktı aklım çıktı...
sanırım tanışmalarına biraz daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…