- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.941
Yuh nasıl bi site o öyle yaa. Aynı anda markafoniden de aldım hemen geldi. Diğer aldıklarım umrumda değil de uyku tulumu geleydi iyiydi. Çok açıyor üstünü ve yüzünü kapatmasın diye kollarını örtemiyorum açık yatıyor.
Ayy ne tatlı çıkmışlar kedicikim yaaa. Kafasını koymuş kardeşinin üstüne:) Bizimki de şapır şupur yalıyo İda'yı. Ağzını burnunu neresine denk gelirse
bende prima aktif bebek aldım kullanıyorum arada oluyor aynen dediğin gibi hatta az önce oldu :) molfix iyi diyorlar ama bilmiyorum bakalım bitsin bu bezlerimiz ondan deneyeceğim ama korkuyorum acaba pişik yapar mı diye. çünkü bazı bezler bebeklere pişik yapıyor
mesela prima premium care bize pişik yaptı kullanmadık ana sağlığa verdim versinler durumu olmayana diye.
Pifff yok mu bi cozumu ya
bnmkide öle cnm büyüdükçe azıyı ele aldı kerata beşikte dün eşim zorla uyuttu nasıl uykusu var belli ama ağlıyodu, bizde önceki geceden perişandık,eşim yatırdı bi yandanda " istediğin kadar ağla oğlum uyuyacaksın almam seni dedi durdu. bnde şaşkın şaşkın baktım, furkiş iice bağırmaya başladı, bnm içim içimi yedi :18::18: ama eşim inat etti, saate baktım 3 dk. bağırdı ama ciğerleri yırtılacak gibi, sonra ııı mıı diye seslere döndü, mızlasa daa uyuduuu, inanamadımm.. beşiği sallayarak da uyurmuş..zavallım çk uykusu vardı ama. sabredeceğim bgn bnde deneyeceğim inş.
bnmkide misina gibi cnm, 36.günüm hala geliyooşişlik vardı ama indi, elime gelmiyo artık.
bu çörek otunu nasıl içiyorsunuz? bnada öğretinn..
dün akşam bi saatlik avm ye gittikama lcw nin kasasında bn ödeme yaparken babasının kucağında yıktı mağazayı kasada çk sıra vardı herkes onlara baktı, kesin annesi nerde bu bebeğin demişlerdir. eşim heyecanlanmış, çabuk hadi diyodu. ben kucağıma alınca sustu furkiş :) eşim sinir oldu ben çok mutlu oldum beni biliyo tanıyo ayırt ediyo diye..nihayet giyecek bi pantolon bi gömlek aldım, hamilelik öncesi bedenim xl idi şimdi xxl gömlek,pantolon 38 di şimdi 40 aldım canım sıkıldıııı ama geçecek azimle vereceğim bu fazlalıkları inş.
Kızlar butik bebeden hiç ürün aldınız mı yaa? 15inde sipariş verdim bugün ayın 26 sı hala gelmedi. O değil çocuğa olmıycak aldıklarım yakında. Son gün olarak bugünü vermişler sitede. Sizde hiç siparişin gelmesi gereken zamanı geçtiği oldu mu?
bende prima aktif bebek aldım kullanıyorum arada oluyor aynen dediğin gibi hatta az önce oldu :) molfix iyi diyorlar ama bilmiyorum bakalım bitsin bu bezlerimiz ondan deneyeceğim ama korkuyorum acaba pişik yapar mı diye. çünkü bazı bezler bebeklere pişik yapıyor
mesela prima premium care bize pişik yaptı kullanmadık ana sağlığa verdim versinler durumu olmayana diye.
bilmiyorum ben yatağına alez almıştım ama bazen kendi yatağımda yatırıyorum :) Kendi yatağımda da alez var allahtan :)
Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
Ben de bu sabah uyku tulumu arayisi icine girdim:)
arastacım şu yalama konusunu veterinere sordunuz mu? bizim kedilerimiz var, ben hala yaklaştırmaya korkuyorum yalarken mikrop kaparsa diye. gerçi paşam doğmadan 20 gün önce hepsinin tüm aşıları tekrar yapıldı...
acaba bir şey olur mu? yoksa kediler kıskançlık yapmasın diye artık yaklaştırmaya başlasam mı?
ben iki kere alışveriş yaptım, kampanya bittikten 2-3 gün sonra kargoya verdiler. kızdım birdaha da almadım bişey
Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
slm kızlarrr
çok şükür ağızdaki pamukçuktan kurtulduk. karadut pekmezi verdim azıcık yalana yala yedi 2 gün geçti çok şükür.
Sağlık ocağındaki hemşire her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver pamukçuk olmaz demişti duyan var mı ?
Sıkıntımız kaka kaldı 2 günde bir ıkınarak ağlaya ağlaya yapıyoinşaAllah geçer. böyle zorlanan var mı?
Bi dee bebek arabası, süt sağma makinası ve saklama poşetleri alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.
O zaman huggies denemek gerek :)ben doğumdan önce hem molfix hemde huggies almıştım..bizde molfix pişik yaptı, paketi bitiremedim bile duruyor bir kenarda...huggiesden çok memnunum
evet canım biz 7. günü kestirdik Allah kabul etsin.Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
bizim kesildi 7.gün hemde saçından kestik parasını verdik :)
sevindim canım pamukçuğun geçmesine :) evet bana da söylediler :) bir de yalancı memesini karbonatlı suya batır ver dediler
bebek arabası baby2go alım ben hafif ve toplanınca az yer kaplıyor :)
Bende bi tane chicco var ama işte kollar açıkta kalıyor kollu olması şart canım. Ona göre ararsan iyi olur. Naçizane tavsiyem:)
Sormadım canım. Chester defalarca yaladı İdoşa bişey olmadı. Bağışıklığı artsın diye karışmıyorum ben ama kedilerde nasıl olur bilemem.
İyi bir müşteri daha kaybedecekler yakında. Nasıl çalışma sistemleri var bunların. Hey allam yaa.
Canım bana sitenin adresini verir misin alayım hemen :)
Yataga kadar gecmio da kiyafet gidiyo iste gece degistirirken uyaniyo
yalancı meme vermedim canım. bakalım ne kadar dayanabilirim. 2 gün ağzını karbonatlı su ile temizledim tam geçirmemişti,
bebek arabasının netten bi link yollasana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?