2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne tatlı çıkmışlar kedicikim yaaa. Kafasını koymuş kardeşinin üstüne:) Bizimki de şapır şupur yalıyo İda'yı. Ağzını burnunu neresine denk gelirse

arastacım şu yalama konusunu veterinere sordunuz mu? bizim kedilerimiz var, ben hala yaklaştırmaya korkuyorum yalarken mikrop kaparsa diye. gerçi paşam doğmadan 20 gün önce hepsinin tüm aşıları tekrar yapıldı...
acaba bir şey olur mu? yoksa kediler kıskançlık yapmasın diye artık yaklaştırmaya başlasam mı?

Pifff yok mu bi cozumu ya

yeni kıyafetlerin hayırlı olsun canım :) ben hala bir pantolon alamadım kendime fırsat bulup...bu arada benim paşa da aynı şeyi yapıyor. yırtınarak ağlıyor, babası kucağına alıyor hiçbir değişiklik yok, ben alınca hemen susuyor :) eşim de menfaatçi çocuk, yemeğin kaynağını bildiği için yapıyor diyor

bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda ezip bir bardak kaynamış suya koyup demlenmesini bekliyorum canım, soğuduktan sonra içiyorum. içindeki tane çörek otlarını da balla karıştırıp yiyiyorum. tadı iğrenç baştan uyarayım, ama şu gazı hafifletmek için zehir içmeye razıyım

ben iki kere alışveriş yaptım, kampanya bittikten 2-3 gün sonra kargoya verdiler. kızdım birdaha da almadım bişey

slm kızlarrr

çok şükür ağızdaki pamukçuktan kurtulduk. karadut pekmezi verdim azıcık yalana yala yedi 2 gün geçti çok şükür.
Sağlık ocağındaki hemşire her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver pamukçuk olmaz demişti duyan var mı ?

Sıkıntımız kaka kaldı 2 günde bir ıkınarak ağlaya ağlaya yapıyo inşaAllah geçer. böyle zorlanan var mı?
Bi dee bebek arabası, süt sağma makinası ve saklama poşetleri alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben doğumdan önce hem molfix hemde huggies almıştım..bizde molfix pişik yaptı, paketi bitiremedim bile duruyor bir kenarda...huggiesden çok memnunum

Ben de bu sabah uyku tulumu arayisi icine girdim:)

Bende bi tane chicco var ama işte kollar açıkta kalıyor kollu olması şart canım. Ona göre ararsan iyi olur. Naçizane tavsiyem:)

Sormadım canım. Chester defalarca yaladı İdoşa bişey olmadı. Bağışıklığı artsın diye karışmıyorum ben ama kedilerde nasıl olur bilemem.

ben iki kere alışveriş yaptım, kampanya bittikten 2-3 gün sonra kargoya verdiler. kızdım birdaha da almadım bişey

İyi bir müşteri daha kaybedecekler yakında. Nasıl çalışma sistemleri var bunların. Hey allam yaa.

Senin o köpeğinin üstüne barışı koyar ikisinide ısırırım . Bu ne tatlilik yahu cok sekerler. Bende merakla ikisinin evde kosturmasini bekliyorum.

Bizim İnci elini kolunu sallarken badem eline hamle yapiyo sesler çıkararak gures yapiyo sanıyor kızı .aliskin bizle öyle oynamaya. Cok komik görünüyorlar .

Dışardan geldiğimizde ilk inciye hamle yapıp onu yalıyor kokluyor sonra bize geçiyor :)

Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?

bizim kesildi 7.gün hemde saçından kestik parasını verdik :)

sevindim canım pamukçuğun geçmesine :) evet bana da söylediler :) bir de yalancı memesini karbonatlı suya batır ver dediler

bebek arabası baby2go alım ben hafif ve toplanınca az yer kaplıyor :)

ben doğumdan önce hem molfix hemde huggies almıştım..bizde molfix pişik yaptı, paketi bitiremedim bile duruyor bir kenarda...huggiesden çok memnunum
O zaman huggies denemek gerek :)

Son düzenleme:

yalancı meme vermedim canım. bakalım ne kadar dayanabilirim. 2 gün ağzını karbonatlı su ile temizledim tam geçirmemişti,
bebek arabasının netten bi link yollasana canım

bir veterinerimize sorayım bakalım..gerçi bizde kedi değil kedi ordusu var, 11 tane...zaten korkum o yüzden, birleşip isyan çıkartırlarsa bastırmaya gücümüz de yetmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…