2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah stres topu oldum
Esimin gribal durumlati vardi iki gundur yatak odasinda karantinaya almistim onu.
Oglumla yatiyorduk bu gece o da hadtalandi bogazlaru agridi, gece balli limon verdim neyse yollamadim sabah okula
Esime dedimki ise gitmeden doktora gosteriver. Antibiyotuklik biseyse gec kalmayalim. Gec kaldim sen halledersin dedi cikti bebegimi hasta insablarin yanina sokmak istemedim neyse hazirlandik indik. Yanimdaki arac okadar yakin parketmiski binemedim. Diger taraf duvar off koca totosumla binemedim birturlu bir saatte yerlestik arabaya. Gittik dr a ilaa gerek yok kendi gecer dedi. Dedim bebek var buasirmi ayni ortamda kalirsa bulasir. Off cok gerildim. On dakikalik is icin bir bucuk saat ugrastim canim cikti bu cocuklari birbirinden uzak tutatmam cook gerildim insallah Faruk uma bulasmaz.

Bakk sennnn kucakta bebek olunca icleri rahat ediyo bunlarin dmek....bnde dun askm sacimi boyaticam dedm..tmm dedi ama artk acik bakir yapma hurremin sacinin rengiydeydi sacim..nden dedim sen bi annesn artk agir ol dedi...eskiden neydmki hakaret gbi;-) bzen acayip snir oluyrmm

paylaşırım tabi :) abilerinin ablalarının elini öpmeye gelcek dile kolay sizinkilerle aralarında koskoca 7 ay var ben de seni ve ciddi karizmatik yakışıklı meleğini çok öptüm kedicikimm

Ladycim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seni burada gormek ne guzell

teşekkür ederim canım benimm. ben de bebeğinle sana huzurlu günler geceler diliyorum çok öpüyorum

Allah tamamına erdirsin canım , insallah sagsalim kucağına al

Amin canımmm. tişikkür ederiz

Son düzenleme:
ben bayıldım bu işe, artık sabah akşam aksatmadan içerim...Allahım duyduğum en güzel ses :) zort, port kendi kendine çoştu yavrum :))

Aybikecim çörekotu yaptı demi bu mucizeyi ben hala inanamıyorum
Benim minnoş da coştu o kadar rahat çıkarıyoki
39 gündür ilk kez dün gündüz 3 ten ertesi sabah 6 ya kadar uyudu
Maşallah
Şoklardayım gündüz uyuyan bebek muhteşem bi şeymiş
Ilk kez balkona çıktım
Işıl ışıl parlayan akdenizi izledim
Bi zamanlar yürüdüğüm yolda yürüyüş yapanlara baktım uzun uzun
Elinde çocuğuyla gezintiye çıkanlara bakıp minnakımın elinden tutup dışarı çıktığım günleri hayal ettim
Kocama etli taze fasulye pişirdim
Saklanan koltuğuma oturup foreign policy dergisinden işimle ilgili iki makale okudum
Arada kuzum emdi uykuya devam etti
Internette gazete okudum
Ben görmeyeli neler olmuş Türkiye'de
Kocamı güler yüzle saçı başı düzgün karşılDım
Oturduk başbaşA yemek yedik ilk kez
Bilmiyorum İmşallah her günümüz böyle olur

Sen ne yaptın iş durumunu
Ben sana hiç kıyamadım
1-2 ay sonra başlasan işe idare edemezmisiniz
Ben 4. Ayında başlıcam ama kıyamıuorum hiç anneme bırakıcam aslında o gelecek toruna bakmaya
Eşime 6 ay ücretsiz izin alayım dedim
Yarı ev parası dedi çocuğumuza bi şey alırız dedi
Bizim yurt dışı maaşlar biraz iyice şimdi biriktirdik biriktirdik yoksa bi daha yapamayız bi şey
Ama hiç bi şut çocuğumdan kıymetli değil eğer çok ararsa beni alırım izin

Ewt kol olayini farkettim sabahtan beri forumlari okuyorum :)

Sacindan niye kestiniz cnm bilemedim?

aynen canım banada cok güzel gdiyo hersey demişlerdi ama yinede kesildik bnde bu sabah gördüm beyaz bi ip düştü ....

canım iltihap kaptığını nasıl anladın? ben hiç doktora gtmedim bi daha çatala cıkmak istemedim.inş tutar dikişlerin de kurtulursun

benim kabartılı gbi geliyodu ilk günler şişmişlerdi çnkü şimdi normal gbi akşama doğru acıyo brazcık okadar..

canım çok geçmş olsun aynı durum bzdede var babamız odada yatıyor...

canım öyle bir anlatmışsın ki hemen çörek otu deöliycem :)
Benki benim Zeynebimde rahat rahat tuvaletini yapar.

aldım canım ama 2 gün oldu reflü yatağı aldım bende 1-2 güne gelir diyordum demekki 1-2 hafta beklememeliyim

canım bende türk die evybaby denedim sürekli beline çıktı kızımın çişi şimdi huggies e geçtim elhamdülillah ne pişik var ne sızdırma

Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?

kestireceğiz canım inşallah bayramda düşünüyoruz.kestirip dağıtman gerekiyor kendin yersende yediğin kadarın parasını gene dağıtman gerekiyor bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:

Açelyacım sevgili adaşım
Ben süt sağma makinesi olarak en iyisinin medela swing olduğunu duydum
Kendim aventin elektronik Olanından almıştım hiç memnun kalmadım
Kap ve poşet olarak da aventin ürünlerini tavsiye ederim
Kaka konusunda ise her emzirme öncesi bir damla zeytinyağı vermeyi denesen
Ben hep veriyorum kaka sorunumuz hiç olmadı çok şükür
Sadece anne sütüne geçtiğimde 5 gün yapmamıştı beni protesto etmişti daha 7 günlüktü
O günden beri çok iyi kakası hatta sabah halıya fışkırttı ben altını değiştirirken
Babasıyla ne yapacağımızı şaşırdık
Arkasından da ufak bi kahkaha atarak güldü

Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?

bzde keseceğiz inş.biraz maddi sıkıntıdayız geçer geçmez inş..zaten acele etmeye gerek yokmuş :)

çk sevindim cnmm gözün aydın, inş. sende çıkarsın dışarılara gezmelere..bnde dün pijamalardan çıkıp gömlek eşofman giymiştim. eşim şaşırdı oo dedi öptü yemekte yapmıştım aynı sen gibi patlıcan kızartma üzerine kıymalı iç harcı sarımsaklı yoğurt salata..onlarada şok oldu. inş. hep böyle rahat günler görürüz birlikte hepimiz. bn 2.dönem rapor alamazsam ücretsiz izin alıcam galiba.zorlar bizi ama bebişi nasıl bırakayım

saol cnmbnm, hemen deneyeceğim. aynen menfaatçi bunlar. ama yarın oyun çağı gelince babacı olurlar eminim cnm.

chen cim luboyf un mesajını buldum senin için :)

çk teşekkür ederim cnm yazdım ajandama..

bi inceliyeyim canım sağol.

eşimin dediği gibi hani sadece anne sütü verilirdi bebeğe diyor:)
yemediği kalmadı kuzumun. Günlük kimyon, karadut reçeli, su menümüze bi de zeytin yağı ekliyelim canım. :)
Teşekkür ederim canım umarım biz de halılara fışkırtırız :) her gazdan sonra altına bakar oldum ama hep kuru gaz.

Sonunda kimliği çıktı kızımın şimdi birkaç güne de pasaportu çıkarsa haftaya Türkiye'deyim
Sabah pasaport için vesikslık resmini çektik
Gülmekten kırıldık
Flaşa bakması ve kafasını tam dik tutarak iki kulağının da gözükmesi gerekiyor
Öyle güzel pozlar verdiki şok olduk
Tam dik tutuyoruz kafasını elimizi çektiğimiz an kafasını hafif yana çevirip gülüyor falan
Öyle sabahın. 6 sında eğlendik baya bi babasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…