- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.961
Biz indirim sitelerinin birinden almıştık ama başka yerlerde de buldum
Linkler çıkar inşallah
Burda bitmiş ama gelir yakında
Pratik Soğan Dilimleyici - Onion Chopper | Bitenekadar.com
Bi de burda var ama 15tl markafoniye üyelik gerekiyor
Royal windsor Lüks pratik soğan doğrayıcı + patates ve soğan soyucu | privateGO
Başka yerde de görürsem eklerim gene
bir veterinerimize sorayım bakalım..gerçi bizde kedi değil kedi ordusu var, 11 tane...zaten korkum o yüzden, birleşip isyan çıkartırlarsa bastırmaya gücümüz de yetmez :))
Kızlar az önce bebeğimin sesı ile uyandım ve bebeğimle ilgili o kadar kötü bi kabus görüyordum kı Anlatamam çok korktum hala korkuyorum. Çok şükür bitti. Hayırdır ınsallah, siz de hayırdıt ınsallah deyın teyzeleri. Biraz rahatlamak için gece gece yazdım kusura bakmayın. Allah hepimize rahatlık versın meleklerımızı korusun..
evet canım ya, benim koca da yatak odasını terketti 1 hafta önce...başka zaman olsa gecenin bir vakti nete girip kimlerle konuşuyorsun diye kıskanırdı, şimdi biliyor burada sabaha kadar takılıyoruz kız kıza...niye kıskanmıyorsun diyorum, kim bakarmış artık bana kucağımda bebekle
bizimkide sabah 6 dan sonra çoştu, 9 da babasını görünce uykuya daldı mışıl mışıl uyuyor şuan
paylaşırım tabi :) abilerinin ablalarının elini öpmeye gelcek dile kolay sizinkilerle aralarında koskoca 7 ay varCanım aklımdaydın :)
Uğramana ve iyi olmanıza çok sevindim. Maşallah 16. haftadaymışsınız :)
Oğluş geliyor demek ha :)))) Hadi bakalım :) Doğunca da resmini paylaş mutlaka :)))) Sağlıkla kucağına al canım benim çok öpüyorum :9
Ladycim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seni burada gormek ne guzell
Allah tamamına erdirsin canım , insallah sagsalim kucağına al
ben bayıldım bu işe, artık sabah akşam aksatmadan içerim...Allahım duyduğum en güzel ses :) zort, port kendi kendine çoştu yavrum :))
Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
biz çocuk esirgeme kurumuna oğlum adına bağış yapmayı planlıyoruz..babasına da bana da can geldi diye can almak garip geliyor
Bende bi tane chicco var ama işte kollar açıkta kalıyor kollu olması şart canım. Ona göre ararsan iyi olur. Naçizane tavsiyem:)
Sormadım canım. Chester defalarca yaladı İdoşa bişey olmadı. Bağışıklığı artsın diye karışmıyorum ben ama kedilerde nasıl olur bilemem.
İyi bir müşteri daha kaybedecekler yakında. Nasıl çalışma sistemleri var bunların. Hey allam yaa.
bizim kesildi 7.gün hemde saçından kestik parasını verdik :)
sevindim canım pamukçuğun geçmesine :) evet bana da söylediler :) bir de yalancı memesini karbonatlı suya batır ver dediler
bebek arabası baby2go alım ben hafif ve toplanınca az yer kaplıyor :)
O zaman huggies denemek gerek :)
evet canım biz 7. günü kestirdik Allah kabul etsin.
evt cnm çk tatlılarr hepsine 41 kere maşallahh..unuttuk galiba o hamilelik günlerimizibnde normal doğum yaptım dikişlerim dökülüyo ara ara wc de görüyorum 32 gün oldu.bn kaç dikişim var bilmiyorum sormadım ama hala ip görüyorum deyince eşim "malzemeden çalmamışlar bak işte " diye dalga geçiyor bn çk merak ediyorum kaç dikiş var diye hala bitmediğine göre baya var. bide 8cm açıklıkla gtmştm herşey harika demişlerdi, yine kestiler:
benim 6 tane dikişim vardı 16-17 günde düştü kendiliğinden ama başım vajina kenarındaki iki dikişle dertte.. onlar açılmıştı iltihaptan dolayı.. doğumdan 21 gün sonra tekrar 3 dikiş atıldı.. ikinci dikişten 10 gün sonra tekrar iltihap yaptı dikişin bi tanesi daha açıldı iltihabı kurtmak için antibiyotik kullandm ama diğer dikişlerde açıldı şimdi tekrar kontrole gidicem doktor ne diyecek bakalım artık korkuyorum
ablam dalga geçiyo ne dikiş tutmaz şeyin varmış diye
Selam canım normal dogum yapali yarın 1 ay olacak. 10 gun kadar evvel 2 defa tuvalet sonrası temizliğimi yaparken misına gibi ip geldi. Doğumum cok zor oldu o yüzden Benim dikislerim cok fazlaydı doktor kac tane oldugunu söylemek istemedi. Bu arada hala o bölgeye dokunduğumda elime kabartili bisiler geliyor
Sabah sabah stres topu oldum
Esimin gribal durumlati vardi iki gundur yatak odasinda karantinaya almistim onu.
Oglumla yatiyorduk bu gece o da hadtalandi bogazlaru agridi, gece balli limon verdim neyse yollamadim sabah okula
Esime dedimki ise gitmeden doktora gosteriver. Antibiyotuklik biseyse gec kalmayalim. Gec kaldim sen halledersin dedi ciktibebegimi hasta insablarin yanina sokmak istemedim neyse hazirlandik indik. Yanimdaki arac okadar yakin parketmiski binemedim. Diger taraf duvar off koca totosumla binemedim birturlu bir saatte yerlestik arabaya. Gittik dr a ilaa gerek yok kendi gecer dedi. Dedim bebek var buasirmi ayni ortamda kalirsa bulasir. Off cok gerildim. On dakikalik is icin bir bucuk saat ugrastim canim cikti bu cocuklari birbirinden uzak tutatmam cook gerildim insallah Faruk uma bulasmaz.
Aybikecim çörekotu yaptı demi bu mucizeyi ben hala inanamıyorum
Benim minnoş da coştu o kadar rahat çıkarıyoki
39 gündür ilk kez dün gündüz 3 ten ertesi sabah 6 ya kadar uyudu
Maşallah
Şoklardayım gündüz uyuyan bebek muhteşem bi şeymiş
Ilk kez balkona çıktım
Işıl ışıl parlayan akdenizi izledim
Bi zamanlar yürüdüğüm yolda yürüyüş yapanlara baktım uzun uzun
Elinde çocuğuyla gezintiye çıkanlara bakıp minnakımın elinden tutup dışarı çıktığım günleri hayal ettim
Kocama etli taze fasulye pişirdim
Saklanan koltuğuma oturup foreign policy dergisinden işimle ilgili iki makale okudum
Arada kuzum emdi uykuya devam etti
Internette gazete okudum
Ben görmeyeli neler olmuş Türkiye'de
Kocamı güler yüzle saçı başı düzgün karşılDım
Oturduk başbaşA yemek yedik ilk kez
Bilmiyorum İmşallah her günümüz böyle olur
Sen ne yaptın iş durumunu
Ben sana hiç kıyamadım
1-2 ay sonra başlasan işe idare edemezmisiniz
Ben 4. Ayında başlıcam ama kıyamıuorum hiç anneme bırakıcam aslında o gelecek toruna bakmaya
Eşime 6 ay ücretsiz izin alayım dedim
Yarı ev parası dedi çocuğumuza bi şey alırız dedi
Bizim yurt dışı maaşlar biraz iyice şimdi biriktirdik biriktirdik yoksa bi daha yapamayız bi şey
Ama hiç bi şut çocuğumdan kıymetli değil eğer çok ararsa beni alırım izin
Kızlar butik bebeden hiç ürün aldınız mı yaa? 15inde sipariş verdim bugün ayın 26 sı hala gelmedi. O değil çocuğa olmıycak aldıklarım yakında. Son gün olarak bugünü vermişler sitede. Sizde hiç siparişin gelmesi gereken zamanı geçtiği oldu mu?
Kizlar prima kullananlar vardir aramizda dimi? Benim bezler ciş yaptiginda bazen kaciriyor geceleri kiyafet degistirdimiz cok oldu ben mi baglayamiyorum desem neden arada bir oluyo ben hep ayni bagliyorum?? Sizdirmazligina cok guvenirdim halbuki esime bile baska marka almicaz dedim markacizin diye dalga gecti benimle ama lafimi mi yedim anlamaim. Kilosu artti diye bir buyuk numara aldim hemen ama onda da aynisini yasiyorum zaman zaman. Var mi aranizda boyle derdi olan? Bi de hic baska marka onerir misiniz?
Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
Sacindan niye kestiniz cnm bilemedim?
Sacindan niye kestiniz cnm bilemedim?
slm kızlarrr
çok şükür ağızdaki pamukçuktan kurtulduk. karadut pekmezi verdim azıcık yalana yala yedi 2 gün geçti çok şükür.
Sağlık ocağındaki hemşire her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver pamukçuk olmaz demişti duyan var mı ?
Sıkıntımız kaka kaldı 2 günde bir ıkınarak ağlaya ağlaya yapıyoinşaAllah geçer. böyle zorlanan var mı?
Bi dee bebek arabası, süt sağma makinası ve saklama poşetleri alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aybikecim çörekotu yaptı demi bu mucizeyi ben hala inanamıyorum
Benim minnoş da coştu o kadar rahat çıkarıyoki
39 gündür ilk kez dün gündüz 3 ten ertesi sabah 6 ya kadar uyudu
Maşallah
Şoklardayım gündüz uyuyan bebek muhteşem bi şeymiş
Ilk kez balkona çıktım
Işıl ışıl parlayan akdenizi izledim
Bi zamanlar yürüdüğüm yolda yürüyüş yapanlara baktım uzun uzun
Elinde çocuğuyla gezintiye çıkanlara bakıp minnakımın elinden tutup dışarı çıktığım günleri hayal ettim
Kocama etli taze fasulye pişirdim
Saklanan koltuğuma oturup foreign policy dergisinden işimle ilgili iki makale okudum
Arada kuzum emdi uykuya devam etti
Internette gazete okudum
Ben görmeyeli neler olmuş Türkiye'de
Kocamı güler yüzle saçı başı düzgün karşılDım
Oturduk başbaşA yemek yedik ilk kez
Bilmiyorum İmşallah her günümüz böyle olur
Sen ne yaptın iş durumunu
Ben sana hiç kıyamadım
1-2 ay sonra başlasan işe idare edemezmisiniz
Ben 4. Ayında başlıcam ama kıyamıuorum hiç anneme bırakıcam aslında o gelecek toruna bakmaya
Eşime 6 ay ücretsiz izin alayım dedim
Yarı ev parası dedi çocuğumuza bi şey alırız dedi
Bizim yurt dışı maaşlar biraz iyice şimdi biriktirdik biriktirdik yoksa bi daha yapamayız bi şey
Ama hiç bi şut çocuğumdan kıymetli değil eğer çok ararsa beni alırım izin
yeni kıyafetlerin hayırlı olsun canım :) ben hala bir pantolon alamadım kendime fırsat bulup...bu arada benim paşa da aynı şeyi yapıyor. yırtınarak ağlıyor, babası kucağına alıyor hiçbir değişiklik yok, ben alınca hemen susuyor :) eşim de menfaatçi çocuk, yemeğin kaynağını bildiği için yapıyor diyor
bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda ezip bir bardak kaynamış suya koyup demlenmesini bekliyorum canım, soğuduktan sonra içiyorum. içindeki tane çörek otlarını da balla karıştırıp yiyiyorum. tadı iğrenç baştan uyarayım, ama şu gazı hafifletmek için zehir içmeye razıyım
chen cim luboyf un mesajını buldum senin için :)
bi inceliyeyim canım sağol.Açelyacım sevgili adaşım
Ben süt sağma makinesi olarak en iyisinin medela swing olduğunu duydum
Kendim aventin elektronik Olanından almıştım hiç memnun kalmadım
Kap ve poşet olarak da aventin ürünlerini tavsiye ederim
Kaka konusunda ise her emzirme öncesi bir damla zeytinyağı vermeyi denesen
Ben hep veriyorum kaka sorunumuz hiç olmadı çok şükür
Sadece anne sütüne geçtiğimde 5 gün yapmamıştı beni protesto etmişti daha 7 günlüktü
O günden beri çok iyi kakası hatta sabah halıya fışkırttı ben altını değiştirirken
Babasıyla ne yapacağımızı şaşırdık
Arkasından da ufak bi kahkaha atarak güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?