2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

luboyf benim kızda halımı batırdı :)
yıkamaya verdim çıktı neyse ki :) şuan koyu renkli bir halım vardı kenarda onu seriyorum diğer halım beyaz :)

Kizlar bizde uzun saatler suren gaz sancilari aglama krizleri vsde sikayetciyiz.ne yiyicegimi vs sasirmis durumdaydim tabi bi yandan sucluluk duygusu vs ama dun doktora gittik bu durumun fizyolojik olduğunu bebekten bebege degistigini yeme icmeyle alakasi olmadigini sindirim sisteminin gelişmesiyle alakali oldugunu söyledi. Ha soyle bisiy dedi prebiyotik icerikli hani su yoğurtlar filan var ya onlari tuketirsen cocugunda saglukli sindirim ve bagisiklik sistemi olur dedi.metsil simpleks vs vs % 80ise yaramaz dedi bio gaia verdi ama buda % 100 çözemez zaman icinde gelişim tamamlaninca gecicek bu kolik aglamalari dedi...usudu gaz oldu hapsirdi hasta olcak yok bole bisiy dedi...sizlerle de paylasmak istedim ... tabi kafam karisti ama o kadar farkli farkli seyler söyleniyor ki en iyisi kendi bildigini okumak mi acaba?

Maşallah maşallah
Hep böle olsun inş fıstığın

Biz de az önce masaj yapalım dedik maşallah bağırsakları nasıl çalıştırdıysam iki bezi batırdık cart cart
Maşallah oğluma

canım geçen sene hiç aklına gelir miydi bunları yapabileceğin için sevineceğin ve bunu sadece 1 avuç çörekotuna borçlu olacaksın :)) sayende bizde pek bir keyifliyiz teşekkür ederiz teyzesi

çalıştığım firmanın tam doğum yapacağım ay anlaşmamızı bitti demesi çok kötü oldu, 3 ay çalışamayacaksın niye para ödeyelim dedi. şimdi görüştüğüm İtalyan firması 9 unda Türkiyeye geliyor anlaşma imzalamak için, Kasımda başlarsın dedi. birde bahara kadar şehirdışına gerek yok,İzmir firmaları idare eder dedi...beni çok rahatlattı. bide canım şehirdışı seyahatlerim var ama homeoffice çalışıyorum, mesai saatlerimi istediğim gibi ayarlıyorum.
şu anlaşmayı imzalayalım kadın bakıcam, kv baksın istemiyorum
bence eşin haklı canım, işe başlayıp bir dene bakalım nasıl olacak. evet bebeklerimizin bize ihtiyacı var ama bir yandanda onlara bir gelecek kurmalıyız. inan bana Türkiye de çok zor. benimde şansım yurtdışındaki firmalarla çalışıyorum. yani ücretler sizin gibi. burda bir şirkete girsem ancak yarısını alırım
eee yarın bu çocuk büyüyecek, iyi bir eğitim alsın isteyeceğim. devlet okulları felaket, özel okullar yıllık 15-20 bin tl...sizin orada hayatınız nasıl bilmiyorum ama canım burada artık paran varsa yaşayabiliyorsun

geçen aynı cümleyi de bana kurdu eşim, tişört giydim "o ne öyle, artık annesin dışarı çıkarken ağır olman lazım"
harbiden eskiden neydik ki şimdi ağır olucaz
bide benim eşim dj, kulağı küpeli bütün vücudu dövmeli saçı uzun...diyorum sen kendi tipine bak :))

bnmkıde pek bakımlıdrr daha once burda konusu olmuştu...kremlerım spreylermm taraklarım fırcalarımm. herseyıme ortak..netten bı derı bıleklık almıştım unısex bı model...sen bunu takmzsn artk dedıı kndı takıyoo bn anneymısımm :) anne olduysak gocamadık ya...kendı ayna karsısndann ayrılmz...omur torpusu bunlar...

Dün ilk defa eşim olmadan sitenin dışında biyere götürdüm oğlumu :)))
Arkadaşımla birlikte atladık arabaya göl kenarına gittik
2 saat yürüdük, oturduk ıhlamur içtik
Oğluşum o kadar usluydu ki hiç gıkı çıkmadı pusetinde
Dönüşte acıktı arabada emzirdim
Oh be dünya varmış o kadar iyi geldi ki anlatamam.........
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh açıldım... Darısı daha çıkmamışların başına...

ben doğumdan önce hem molfix hemde huggies almıştım..bizde molfix pişik yaptı, paketi bitiremedim bile duruyor bir kenarda...huggiesden çok memnunum

Ben de memnunum huggies'ten

O gıdığını yerim seninnn

Merhaba hanımlar;
Daha yeni kahvaltı yapıp iki lokma bişey yiyebildim. Sıcak çay falan hiç içmiyorum. alelacele bişeyler yiyorum o kadar. ağlama krizlerimiz devam ediyor. sinirlerim çok yıprandı. akşam oldu mu stres oluyorum artık.
Dün iş yerinden arkadaşlarım geldi. kızımın krizi tuttu. Ben de ağlamaya başladım milletin içinde... utandım sonra. kendimi kötü hissetim. ne kötü bi anneyim. küçücük çocuğa sabredemiyorum millete şikayet ediyorum diye...
Gece krizinde yüzdürdük biraz . suyla sakinleşince 2 gibi uyudu. 6.30 da yine uyanıp güne başladı. onda enerji bitmiyor ama ben çok yorgunum....

Size bir kç sorum var...
1- kaç gün kaka yapmamaları normaldir ? Ayça 2-3 günde bir yapıyor. Zeytinyağ falan veriliyormuş öyle dediler akşam. Nasıl verilecek bilen var mı?

2- Kaç saat deliksiz uyuyor sizinkiler??? Ağlama krizleri sonrası ayça yorgun düşüp 7 saat deliksiz uyuyor. Uykudayken meme de almıyor. bu kadar aç kalması sıkıntı çıkarmaz mı???? doktorumuz uyandırmayın diyor ama 2. ayın ilk 15 günü sürekli ağlamaktan 200 gr aldı sadece. Üzülüyorum.

3- Luboyfcum çörek otu fikri için teşekkürler. Çörek otunu eşim bugün de unutmazsa alacak.Günde bir kere mi yapıyoruz??? her gün taze demleyip içmemiz lazım değil mi? bir yemek kaşığı çörekotuna ne kadar su koyup demleyeceğiz????

ah bu gazlardan nedir çektiğimiz ya..akşam yapmadığımız kalmadı kıvrana kıvrana yorgun düştü yavrum((uykusu var tam uyutuyoruz tekrar uyanıyo ağlıyoo sabah kadar...2 3 gündür iyiydik nurseye başlamıştık dün tekrar ne oldu bilmiyorum..şimdi çörek otu yaptım içtim bende..inş iyi gelir kızlar

Biz de seni operiz guzel haberlerini eksik etmee

Biz yemicez zaten ihtiyac sahbini akrabalar var onlara verdim, ya turk mali diye aliyoruz ama boyle patliyo istr kocam bana markacisin diyo ama marka olmussa herkesin de vardir bi bildigi dimi ya

Sizin dr simdiden Allah kabul etsin ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…