- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.981
Aybikecim çörekotu yaptı demi bu mucizeyi ben hala inanamıyorum
Benim minnoş da coştu o kadar rahat çıkarıyoki
39 gündür ilk kez dün gündüz 3 ten ertesi sabah 6 ya kadar uyudu
Maşallah
Şoklardayım gündüz uyuyan bebek muhteşem bi şeymiş
Ilk kez balkona çıktım
Işıl ışıl parlayan akdenizi izledim
Bi zamanlar yürüdüğüm yolda yürüyüş yapanlara baktım uzun uzun
Elinde çocuğuyla gezintiye çıkanlara bakıp minnakımın elinden tutup dışarı çıktığım günleri hayal ettim
Kocama etli taze fasulye pişirdim
Saklanan koltuğuma oturup foreign policy dergisinden işimle ilgili iki makale okudum
Arada kuzum emdi uykuya devam etti
Internette gazete okudum
Ben görmeyeli neler olmuş Türkiye'de
Kocamı güler yüzle saçı başı düzgün karşılDım
Oturduk başbaşA yemek yedik ilk kez
Bilmiyorum İmşallah her günümüz böyle olur
Sen ne yaptın iş durumunu
Ben sana hiç kıyamadım
1-2 ay sonra başlasan işe idare edemezmisiniz
Ben 4. Ayında başlıcam ama kıyamıuorum hiç anneme bırakıcam aslında o gelecek toruna bakmaya
Eşime 6 ay ücretsiz izin alayım dedim
Yarı ev parası dedi çocuğumuza bi şey alırız dedi
Bizim yurt dışı maaşlar biraz iyice şimdi biriktirdik biriktirdik yoksa bi daha yapamayız bi şey
Ama hiç bi şut çocuğumdan kıymetli değil eğer çok ararsa beni alırım izin
Aybikecim çörekotu yaptı demi bu mucizeyi ben hala inanamıyorum
Benim minnoş da coştu o kadar rahat çıkarıyoki
39 gündür ilk kez dün gündüz 3 ten ertesi sabah 6 ya kadar uyudu
Maşallah
Şoklardayım gündüz uyuyan bebek muhteşem bi şeymiş
Ilk kez balkona çıktım
Işıl ışıl parlayan akdenizi izledim
Bi zamanlar yürüdüğüm yolda yürüyüş yapanlara baktım uzun uzun
Elinde çocuğuyla gezintiye çıkanlara bakıp minnakımın elinden tutup dışarı çıktığım günleri hayal ettim
Kocama etli taze fasulye pişirdim
Saklanan koltuğuma oturup foreign policy dergisinden işimle ilgili iki makale okudum
Arada kuzum emdi uykuya devam etti
Internette gazete okudum
Ben görmeyeli neler olmuş Türkiye'de
Kocamı güler yüzle saçı başı düzgün karşılDım
Oturduk başbaşA yemek yedik ilk kez
Bilmiyorum İmşallah her günümüz böyle olur
Sen ne yaptın iş durumunu
Ben sana hiç kıyamadım
1-2 ay sonra başlasan işe idare edemezmisiniz
Ben 4. Ayında başlıcam ama kıyamıuorum hiç anneme bırakıcam aslında o gelecek toruna bakmaya
Eşime 6 ay ücretsiz izin alayım dedim
Yarı ev parası dedi çocuğumuza bi şey alırız dedi
Bizim yurt dışı maaşlar biraz iyice şimdi biriktirdik biriktirdik yoksa bi daha yapamayız bi şey
Ama hiç bi şut çocuğumdan kıymetli değil eğer çok ararsa beni alırım izin
Anaaa baya da çokmuşlar valla
Bakk sennnn kucakta bebek olunca icleri rahat ediyo bunlarin dmek....bnde dun askm sacimi boyaticam dedm..tmm dedi ama artk acik bakir yapma hurremin sacinin rengiydeydi sacim..nden dedim sen bi annesn artk agir ol dedi...eskiden neydmki hakaret gbi;-) bzen acayip snir oluyrmm
geçen aynı cümleyi de bana kurdu eşim, tişört giydim "o ne öyle, artık annesin dışarı çıkarken ağır olman lazım"
harbiden eskiden neydik ki şimdi ağır olucaz
bide benim eşim dj, kulağı küpeli bütün vücudu dövmeli saçı uzun...diyorum sen kendi tipine bak :))
ben doğumdan önce hem molfix hemde huggies almıştım..bizde molfix pişik yaptı, paketi bitiremedim bile duruyor bir kenarda...huggiesden çok memnunum
kızlr bnm bu takıp cızelgesı ynlıs olmuss..nası duzeltıcem kaldırıpp
Biz de seni operiz guzel haberlerini eksik etmeepaylaşırım tabi :) abilerinin ablalarının elini öpmeye gelcek dile kolay sizinkilerle aralarında koskoca 7 ay varben de seni ve ciddi karizmatik yakışıklı meleğini çok öptüm kedicikimm
teşekkür ederim canım benimm. ben de bebeğinle sana huzurlu günler geceler diliyorum çok öpüyorum
Amin canımmm. tişikkür ederiz
Bizimki 5. Gunumuzde kestirdi canim. Allah kabul etsin simdiden
aldım canım ama 2 gün oldu reflü yatağı aldım bende 1-2 güne gelir diyordum demekki 1-2 hafta beklememeliyim
canım bende türk die evybaby denedim sürekli beline çıktı kızımın çişi şimdi huggies e geçtim elhamdülillah ne pişik var ne sızdırma
kestireceğiz canım inşallah bayramda düşünüyoruz.kestirip dağıtman gerekiyor kendin yersende yediğin kadarın parasını gene dağıtman gerekiyor bildiğim kadarıyla
saçın sadakasının verilmesi lazımmış eşim biraz kesti saçından ama ne kadar verdi sadaka bilmiyorum saçın ağırlığı kadar atın yada para verilirmiş sadaka olarak.
bzde keseceğiz inş.biraz maddi sıkıntıdayız geçer geçmez inş..zaten acele etmeye gerek yokmuş :)
çk sevindim cnmm gözün aydın, inş. sende çıkarsın dışarılara gezmelere..bnde dün pijamalardan çıkıp gömlek eşofman giymiştim. eşim şaşırdı oo dedi öptüyemekte yapmıştım aynı sen gibi patlıcan kızartma üzerine kıymalı iç harcı sarımsaklı yoğurt salata..onlarada şok oldu. inş. hep böyle rahat günler görürüz birlikte hepimiz. bn 2.dönem rapor alamazsam ücretsiz izin alıcam galiba.zorlar bizi ama bebişi nasıl bırakayım
saol cnmbnm, hemen deneyeceğim. aynen menfaatçi bunlar. ama yarın oyun çağı gelince babacı olurlar eminim cnm.
çk teşekkür ederim cnm yazdım ajandama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?