- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.001
Sonunda kimliği çıktı kızımın şimdi birkaç güne de pasaportu çıkarsa haftaya Türkiye'deyim
Sabah pasaport için vesikslık resmini çektik
Gülmekten kırıldık
Flaşa bakması ve kafasını tam dik tutarak iki kulağının da gözükmesi gerekiyor
Öyle güzel pozlar verdiki şok olduk
Tam dik tutuyoruz kafasını elimizi çektiğimiz an kafasını hafif yana çevirip gülüyor falan
Öyle sabahın. 6 sında eğlendik baya bi babasıyla
Canım ben bi bardak kaynamış suya bi yemek kaşığı çörekotunu kayıp demlikte 10 dakika demledikten sonra içine 1 tatlı kaşığı bal katıp içiyorum
Ama aybike çörekotunu ezip demlemiş
O fikir daha çok hoşuma gitti
Çörek otu sayesinde benim kız 40 gündür ilk kez 17 saat aralıksız emdi uyudu emdi uyudu
Şimdi sabah altıdan beridir uyumuyo
Fırsat vermedi yemek yesem de içsem o çaydan
Aç karna mide bulandırıyor
Bugün de ümitlim birazdan uyuyacak
Evim de temizleniyor şimdi yardımcı kadınım geldi sonra huzurla oturcam tüm gün kızımı izleyerek
Bi bırakabilsem kucağımdan
Bugun bizde de temizlik var esim
İzinliydi evdeydi hep ama temizlik var diye disari gitti sabahtan beridir kucagimdaydi uyumadi da cok yoruldum. Neyse azonce anakucaginda daldi uykuya, biraz uzandim ben de sirtim omzum hep agriyo
bugun temizlik gunu anlasilan bizde de temizlik var...buraya girip yazmayi ozlemisim..benim kizim malesef reflulu dogdu dogdugu gunden beri hep dik tutmak zorundayim...alti ustu 5 dk emziriyorum ama sonrasinda 1 saat agliyo aci aci su geliyo sanirim bogazina(( kollarim okadar agriyorki onu dik tutmaktan ama annelik boyle bisey heralde...allah hepimize yardim etsin.... bu arada bende su corek otunu deniycem kizlar simdi tesekkurler
bugun temizlik gunu anlasilan bizde de temizlik var...buraya girip yazmayi ozlemisim..benim kizim malesef reflulu dogdu dogdugu gunden beri hep dik tutmak zorundayim...alti ustu 5 dk emziriyorum ama sonrasinda 1 saat agliyo aci aci su geliyo sanirim bogazina(( kollarim okadar agriyorki onu dik tutmaktan ama annelik boyle bisey heralde...allah hepimize yardim etsin.... bu arada bende su corek otunu deniycem kizlar simdi tesekkurler
Bugun bizde de temizlik var esim
İzinliydi evdeydi hep ama temizlik var diye disari gitti sabahtan beridir kucagimdaydi uyumadi da cok yoruldum. Neyse azonce anakucaginda daldi uykuya, biraz uzandim ben de sirtim omzum hep agriyo
dr benim kızada reflü dediçok sık kusuyor bazen peynirli bazen direk süt kusuyor. sen bilerek mi 5 dk emziriyorsun. bende az ve sık emzireyim diyorum ama kızım memeyi alınca bırakmak istemiyor o kadar iştahlı emiyorki bende kıyamıyorum. ben çektikçe o içine çekiyor sonrada ihtiyaç fazlası emip kusuyor tabi.Allah yardımcımız olsun
Kizlar akika kurbani diye gecior sanirim şükür kurbani oluyo biliomusunuz cocuk icin kesilio bizim simdi kesilcek yaptiran var mi aranizda?
canım iltihap kaptığını nasıl anladın? ben hiç doktora gtmedim bi daha çatala cıkmak istemedim.inş tutar dikişlerin de kurtulursunz..
Canım ben bi bardak kaynamış suya bi yemek kaşığı çörekotunu kayıp demlikte 10 dakika demledikten sonra içine 1 tatlı kaşığı bal katıp içiyorum
Ama aybike çörekotunu ezip demlemiş
O fikir daha çok hoşuma gitti
Çörek otu sayesinde benim kız 40 gündür ilk kez 17 saat aralıksız emdi uyudu emdi uyudu
Şimdi sabah altıdan beridir uyumuyo
Fırsat vermedi yemek yesem de içsem o çaydan
Aç karna mide bulandırıyor
Bugün de ümitlim birazdan uyuyacak
Evim de temizleniyor şimdi yardımcı kadınım geldi sonra huzurla oturcam tüm gün kızımı izleyerek
Bi bırakabilsem kucağımdan
bnmkıde pek bakımlıdrr daha once burda konusu olmuştu...kremlerım spreylermm taraklarım fırcalarımm. herseyıme ortak..netten bı derı bıleklık almıştım unısex bı model...sen bunu takmzsn artk dedıı kndı takıyoo bn anneymısımm :) anne olduysak gocamadık ya...kendı ayna karsısndann ayrılmz...omur torpusu bunlar...
Yok Dalamadık biz daha
Dün saat 3 te sızmıştı
Saat 3 ü bekliyorum inşallah bugün de o saatte sızar da sabaha kadar uyur yine
canım biz bir aylık oldugunda kestirdik ozaman mevlüdünüde okuttuk ve gelenlere ikram ettik..
akika kurbanının etinden herkes yiyebilir adak gibi bir kısıtlaması yok..
amin canım teşekkür ederim... doğumdan buyana iki hftada bir çıktım o çatalakanamamın rengi koyu renkteydi ama doğumdan snra 4-5. gün pembe kan gördüm ayna ile bi baktım göz gibi açıklık var ertesi gün dr gittim doktor söyledi iltihap oldugunu ve ondan dolayı açıldgını..
bugn tekrar gittim doktora açılan dikiş yerini yeniden dikmeyecekmiş toparlmş artık kendini dedi inşallah bir problem yaşamyız bidaha
bende sözde onu kızdırmaya çalışıyorum, artık baba oldun kızlar sana mı bakacak diye..cevap hazır..
çıtırlar olgun ve çocuklu erkekleri sever
yok bence zevk alıyorlar bizim damara basmaktan
Bnmkide kanguruya koyup gezdiricekmiss..bnde aa havani atamzsn artk kucagnda bebekle dedim.sen oyle san asil smdi odak noktasi olurum kizimi sevme ayagna kizlar gelir yanima dedi...gerizekeli ya sanki bnde onu ylnz gndercektm disari eylulle...bz ana oluyrz agir olucan oturakli olucan onlar ne ayak peki....bde ben kizinca guluyooo ne zevk aliyosa ....bde bu ara ikinci bebiste erkek olur flan demeye bsladi..birinin hakkndan geldi ya..bnde sen dogurucaksan hemen ypalim dedim..erkekler icin hersey ne kdr basit...onun totosunda pireler ucusurkenben ayaktayim...bde kalkinca gunaydn demdemiyomu sanki kufrediyo bna ben uyudummuki gun aydn olsun;-) nasi dertliymism kocamdannn:-D
kuzum koca demek dert demek :)
dediğin gibi bana da en çok şu günaydın lafı koyuyor, sanki bizim sabahımız akşamımız var
ay bide bugün nasıl sinir etti beni...sabah gazını çıkarttı bi kere (iyi beceriyor bu işi) öğleden sonra paşam ağlamaya başladı bi ara, gazı var sandım odasına gidip iki dakka gazını çıkartır mısın dedim..beyefendi ne dese beğenirsin
"anlamıyorum sen ne iş yapıyorsun, gazını hep ben çıkartıyorum"
sanırsın bebek dediğin günde iki kere gaz çıkartıyor başkada hiçbir derdi yok. adam iki kez gaz çıkartınca 24 saat bebeğe bakmış oldu, bana soruyor sen ne yapıyorsun diye...diyecektim bi laf da hadi dedim çıkartsın şu gazı, ayı dayı misali
Naptiniz Daldi mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?