2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mustela pişik önleyici krem kullanıp memnun kalan var mı?

Ben kullanıyorum doktorum da iyi bir ürün olduğunu söyledi. Ancak bizim kızın kıçından kakası eksik olmuyor surekli gazla beraber kaka çıkardığı icin kizariyor. Bu yüzden pek bilemedim iyi mı kötü mü .
Yani muhtemelen ben ne kullanırsam kullanayım bu kizariklik geçmiycek.

Bu sefer sudokrem denemek istiyorum karşılaştırmak icin

mustela pişik önleyici krem kullanıp memnun kalan var mı?

Canım ben mustelanın bütün setini kullanıyorum hamileyken de kendime de onu kullanmıştım bi tanecik çatlağım olmadı

Pişik kreminden ve Konak önleyici köpük şampiyonundan çok memnunum
Ne konağımız oldu ne de pişiğimiZ
Tabi 39. Günümüz bugün Konak ve pişik ne zaman oluyor bilmiyorum
En azından bu vakte kadar hiç bi şey olmadı

Kızlar ben İNciye kulotlu corap almıştım 2 tane elbiselerin altı icin . Şimdi denedim ikiside büyük geldi . Zorla bulmuştum bunları 3-6 ay icin. Nereye baksam 6. Aydan sonrası icin var.

Siz 0-3 ay icin bulabildiniz mı beyaz renk istiyorum.

Bulduysanız nereden söyleyebilir mısınız ?

Canım ben mothercare dan aldım
Ama beyaz değil hepsi renkli
Beyaz da vardır herhalde

Yalova' cim Melis'in resmini bekliyoruz.

Bu arada ben de düzen oturtamadim hala. Yalnız degilsin

Bugun 1. Ay kontrolumuz vardı. Hepatit b oldu oğlum, bir doğduğu gun gözünden yas gelmişti bir de bugun geldi. Icim acıdı kalça ultrasonu çekildi şükür bir sorun çıkmadı. Rezene cayı icirebilirsin dedi doktorumuz.

Sütümün artması icin aptamil lactamil verdi. Humana tea ile bunu iç dedi. Bakalım ise yarayacak mi

çörek otunu demliktemi kaynatıp demliyecez bir daha anlatırmısınız

Luboyf'cum corekotunu demledim birazdan içeceğim. Acaba 1 kasikta bebeğe mı versek.

Sayende hepimiz sana duaci olacağız.

Yaptıklarını okudum. Kendim yapmış gibi mutl oldum. Insallah bizim de kendimize ayıracak vaktimiz olur

şampuanı ve pişik önleyici kremini kullanıyorum şampuandan yana bi problem yok ama krem kızımda pişik yaptı daha dogrusu sulu kabarcık olmşta patlmş derisi bi tuhf oldu bikaç tane doktormz hametan krem vermişti onu sürdüm geçti hemen.. bi akrabamızda bu şikayetten bahsetti o yüzden merk ettim herkeste oluyormu diye.. demekki bebişlere göre değişiyor...

Kızlar kakayla ilgili bi şey sorcam
Kakamız hep altın sarısı ve hardal gibiydi
Son 2 gündür rengi yine aynı ama kakanın içinde bulgur tanesi gibi açık sarı koyu sarı tanecikler var yani biraz pütürlü
Bu normal mi sizler de de var mı böyle bi durum
Eskiden hep pütürsüz olunca şimdi endişelendim

Canım benımkınin kakası hep pütürlü

kızlar yaa bebişlerinizin boynunun altındaki kıvrımlar pişik olup kötü kokuyor mu ve ne yapıyorsunuz geçmesi için?

canm ben buldum 00 beden beyaz hatta acaba küçük mü gelcek diye düşünüyorum epey küçük bir 0 beden var birde 00 beden var en küçüğü oymuş

Maşallah bebeğine canım..

valla canım ben tuhafiyeden bulmuştum birde bebek giyimi satan bir dükkandan :) Lüleburgazda

Kızımla 1 de çıktık dışarı 5 de geldik eve hiç üzmedi beni uyudu kalktı emdi uyudu maşallah. öldüm yorgunluktan :)

kızlar yaa bebişlerinizin boynunun altındaki kıvrımlar pişik olup kötü kokuyor mu ve ne yapıyorsunuz geçmesi için?

hiç pişik olmadı hiçde kötü kokmadı çünkü hergün yağlıyorum boynunu eğer üstümüzü değiştireceksemde tüm vücudunu yağlıyorum.
hafta da 2 gün banyo yapıyoruz havalar serinledi diye :)

Canım benımkınin kakası hep pütürlü

Saolasın honeycim
Endişelenecek bi şey yok o zaman önceden böyle değildi
Neye göre değişiyor acaba bu kakaları

Canım çörekotu umarım sende de işe yarar
Hiç yaramazsa süt yapar diye ben içmeye devam edicem
Şimdilik baya etkiledi gibi
40 ımuz çıkıyor belki o yüzden dir ya da dün babam çok dua etmiş o da etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…