- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.021
mustela pişik önleyici krem kullanıp memnun kalan var mı?
mustela pişik önleyici krem kullanıp memnun kalan var mı?
Canım ben mothercare dan aldımKızlar ben İNciye kulotlu corap almıştım 2 tane elbiselerin altı icin . Şimdi denedim ikiside büyük geldi . Zorla bulmuştum bunları 3-6 ay icin. Nereye baksam 6. Aydan sonrası icin var.
Siz 0-3 ay icin bulabildiniz mı beyaz renk istiyorum.
Bulduysanız nereden söyleyebilir mısınız ?
Canım ben mothercare dan aldım
Ama beyaz değil hepsi renkli
Beyaz da vardır herhalde
Yalova' cim Melis'in resmini bekliyoruz.Şimdi çörek otu almaktan geldim,öyle övmüşsünüz ki kızlar,gaz sorunumuz olmadığı halde ( şimdilik mi bilmiyorum ama) belki sütümü artırıp çocukta hafif sedasyon yaparda uykuya dalar diye.ananemizide otobüse bıraktık,Bursa'ya döndü.kızımla kaldık başbaşa.kaynanamda artık yalnız bırakmaya başladı bizi ama Allah razı olsun deli gibi sinir etsede kendi annem kadar uğraştı,gece oturma odasında benimle yattı,çocuğa baktık birlikte ama yine de birlikte yaşamak zor,ara ara bilenip durduk birbirimize.sizler ne güzel düzeni oturtmuşsunuz hamarat Ağustos anaları.inşallah bizde artık oturturuz düzenimizi.karışan çok olunca Melis'im kendi çocuğummuş gibi bile gelmiyor.1 saattir şu mesajı yazıcam diye uğraşıyorum,komşum kapıda kalmış,şimdi gitti başkası gelmeden göndereyim bari.öpüyorum canlarım hepinizi
Şampuana şampiyon demiş
Kendi kendine düzeltiyo anlamıyorum
ezince içindeki özü suya daha kolay geçer daha etkili olur diye düşündüm
ama bu seferde paşamı uyuşturdum mu acaba :)) sabah 10 dan beri uyuyor emiyor pırtlıyor uyuyor...gece görücez bakalım çörek otu benim elime mi patladı
bu arada ezince iğrenç tadı daha da iğrenç oldu...ama bu huzura değer o tad
ne güzel evin temizleniyor canım, benim kadın 2 hafta önce bizi bırakıp kaçtıyaz sezonu tam bitmeden buralarda kadın bulmakda mümkün değil. pislik içinde oturuyoruz. yapıyorum ama oğluşumun ağlamaları arasında yarım yamalak. neyseki bugün bir sürü iş yaptırdı bana
Ben kullanıyorum doktorum da iyi bir ürün olduğunu söyledi. Ancak bizim kızın kıçından kakası eksik olmuyor surekli gazla beraber kaka çıkardığı icin kizariyor. Bu yüzden pek bilemedim iyi mı kötü mü .
Yani muhtemelen ben ne kullanırsam kullanayım bu kizariklik geçmiycek.
Bu sefer sudokrem denemek istiyorum karşılaştırmak icin
Canım ben mustelanın bütün setini kullanıyorum hamileyken de kendime de onu kullanmıştım bi tanecik çatlağım olmadı
Pişik kreminden ve Konak önleyici köpük şampiyonundan çok memnunum
Ne konağımız oldu ne de pişiğimiZ
Tabi 39. Günümüz bugün Konak ve pişik ne zaman oluyor bilmiyorum
En azından bu vakte kadar hiç bi şey olmadı
Ben en başından onu kullaniyorum.testislerinden ameliyat oldu surekli baticonlamamiza ragmen pisigi engelledi cok memnunum.mustela pişik önleyici krem kullanıp memnun kalan var mı?
Kızlar kakayla ilgili bi şey sorcam
Kakamız hep altın sarısı ve hardal gibiydi
Son 2 gündür rengi yine aynı ama kakanın içinde bulgur tanesi gibi açık sarı koyu sarı tanecikler var yani biraz pütürlü
Bu normal mi sizler de de var mı böyle bi durum
Eskiden hep pütürsüz olunca şimdi endişelendim
Kızlar ben İNciye kulotlu corap almıştım 2 tane elbiselerin altı icin . Şimdi denedim ikiside büyük geldi . Zorla bulmuştum bunları 3-6 ay icin. Nereye baksam 6. Aydan sonrası icin var.
Maşallah bebeğine canım..
Kızlar ben İNciye kulotlu corap almıştım 2 tane elbiselerin altı icin . Şimdi denedim ikiside büyük geldi . Zorla bulmuştum bunları 3-6 ay icin. Nereye baksam 6. Aydan sonrası icin var.
Siz 0-3 ay icin bulabildiniz mı beyaz renk istiyorum.
kızlar yaa bebişlerinizin boynunun altındaki kıvrımlar pişik olup kötü kokuyor mu ve ne yapıyorsunuz geçmesi için?
Canım benımkınin kakası hep pütürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?