- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.041
tam 2,5 saattir uyuyo Furkiş ...çörek otunun mu kerameti yoksa ikindi banyosunun mu bilmem ama zilleri takıp oynamadığım kaldı , yavrum bi dinlendi sonunda kuzucummbnm... keşke bnde ymk ve bulaşıkla uğraşmak yerine onunla yatsaydım. tabi ozmn aç kalırdık
Bir konuda sizin mevcut durumunuz ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Oğlum emmeye başladı mı çok ızunnnn emiyor. Bazen iki göğüsü 1 saat 1 saat 15 Dk emdiği oluyor.
Bugün doktorumuz iki göğsünde toplamda 30 Dk ya da Max. 40 Dk emzir 2 saat meme verme diyor. 30-40 Dk bizim oğlanın dişinin kavuguna yetmez. Bugün 1 aylık olduk. Sizin bebekleriniz ne kadar süre emiyor? Emdikten ne kadar süre sonra bir daha emmek istiyor?
nasıl yaptınız kaynattınızmı söylermisiniz ölçülerini ve nasıl yaptığınızı
Bir konuda sizin mevcut durumunuz ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Oğlum emmeye başladı mı çok ızunnnn emiyor. Bazen iki göğüsü 1 saat 1 saat 15 Dk emdiği oluyor.
Bugün doktorumuz iki göğsünde toplamda 30 Dk ya da Max. 40 Dk emzir 2 saat meme verme diyor. 30-40 Dk bizim oğlanın dişinin kavuguna yetmez. Bugün 1 aylık olduk. Sizin bebekleriniz ne kadar süre emiyor? Emdikten ne kadar süre sonra bir daha emmek istiyor?
Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.
kızlarr sabahtan sormuştum arada kaynadı
Özellikle çok dikkat ettiğiniz bebişte gaz yapan neler var. nohut-fasulye-mercimek-soğan
ben hepsinden de yapılınca az da olsa yiyorum. vitamini geçsin diye.
bebişe dokunabilecek neler var
Cnm bn 49 kiloyum suan 47yle hamile klmistm..giysilerm oluyo ama gobegm hla tam inmedi o beni rahtsz ediyo cok
Ooo baya hızlı vermişsin Angy. 2 kiloyla beraber göbeğin de gider. Ben çok tatlı yiyorum onun etkisi sanırım 1 aya yakındır tartılmadım gerçi ama çok vermişim gibi durmuyor.
wuuuu bi saat mi...maşallah bnm sütüm yok o kadarbzm emme geceleri 10-15 hadi 20 dk. gündüz de belki min 20-max 35dk. emme aramızda 1,5 2 saat ama şu an 2,5 oldu ilk kez
bnmde bi sorum var bezlerini kaç saat arayla değiştiriyorsunuz? kaka yapar yapmaz değiştiriyoruz o tmm da..bzmki hep pişik pişik
wuuuu bi saat mi...maşallah bnm sütüm yok o kadarbzm emme geceleri 10-15 hadi 20 dk. gündüz de belki min 20-max 35dk. emme aramızda 1,5 2 saat ama şu an 2,5 oldu ilk kez
bnmde bi sorum var bezlerini kaç saat arayla değiştiriyorsunuz? kaka yapar yapmaz değiştiriyoruz o tmm da..bzmki hep pişik pişik
Cnm bnm kilo tutmayan bi yapim var..hamikeykende kalcalarm flan genislememisti...ama sezeryan gobegi bni rahtsz ediyo nasi ericek bakalimm..cnm vermisndr...idayla ilgilenmekten uykuszluktan yorgunluktan bi bakmisn eskisindende zayifsn...
kızlarr sabahtan sormuştum arada kaynadı
Özellikle çok dikkat ettiğiniz bebişte gaz yapan neler var. nohut-fasulye-mercimek-soğan
ben hepsinden de yapılınca az da olsa yiyorum. vitamini geçsin diye.
bebişe dokunabilecek neler var
Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.
bebegme egzama teshişi konuldu buna benzer birsey yasayan var mı ya aaaaaa bi cevap yuzunde kızarıklar var sivilce degil kucuk kucuk kızarıklar var biseye alerjiden ilerigeliyomus
kızlar meraba...
geçmişi okuyamıyorum ipek böcüğüyle uğraşmaktan,bana şu çörek otu mücizesini anlatır mısınız?
Luboyf'cum corekotunu demledim birazdan içeceğim. Acaba 1 kasikta bebeğe mı versek.
Sayende hepimiz sana duaci olacağız.
Yaptıklarını okudum. Kendim yapmış gibi mutl oldum. Insallah bizim de kendimize ayıracak vaktimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?