2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir konuda sizin mevcut durumunuz ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Oğlum emmeye başladı mı çok ızunnnn emiyor. Bazen iki göğüsü 1 saat 1 saat 15 Dk emdiği oluyor.

Bugün doktorumuz iki göğsünde toplamda 30 Dk ya da Max. 40 Dk emzir 2 saat meme verme diyor. 30-40 Dk bizim oğlanın dişinin kavuguna yetmez. Bugün 1 aylık olduk. Sizin bebekleriniz ne kadar süre emiyor? Emdikten ne kadar süre sonra bir daha emmek istiyor?

tam 2,5 saattir uyuyo Furkiş...çörek otunun mu kerameti yoksa ikindi banyosunun mu bilmem ama zilleri takıp oynamadığım kaldı, yavrum bi dinlendi sonunda kuzucummbnm... keşke bnde ymk ve bulaşıkla uğraşmak yerine onunla yatsaydım. tabi ozmn aç kalırdık

nasıl yaptınız kaynattınızmı söylermisiniz ölçülerini ve nasıl yaptığınızı

wuuuu bi saat mi...maşallah bnm sütüm yok o kadar bzm emme geceleri 10-15 hadi 20 dk. gündüz de belki min 20-max 35dk. emme aramızda 1,5 2 saat ama şu an 2,5 oldu ilk kez

bnmde bi sorum var bezlerini kaç saat arayla değiştiriyorsunuz? kaka yapar yapmaz değiştiriyoruz o tmm da..bzmki hep pişik pişik

nasıl yaptınız kaynattınızmı söylermisiniz ölçülerini ve nasıl yaptığınızı

cnm bu aybike77 den

"bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda ezip bir bardak kaynamış suya koyup demlenmesini bekliyorum canım, soğuduktan sonra içiyorum. içindeki tane çörek otlarını da balla karıştırıp yiyiyorum. tadı iğrenç baştan uyarayım, ama şu gazı hafifletmek için zehir içmeye razıyım"

buda luboyf dan
"Ben kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı katip 2 dakika daha kaynatıp 10 dakika demlenfçdikten sonra bi tatlı kaşığı bal katip içtim
2 çay kaşığı da dipteki tanelerinden yedim"

Maşallah canım bizimki 15-20 dk heyecanla emiyo nefes nefese yoruluyo sonra :)
1-1.5 saat sonra tekrar emiyo

kızlarr sabahtan sormuştum arada kaynadı

Özellikle çok dikkat ettiğiniz bebişte gaz yapan neler var. nohut-fasulye-mercimek-soğan
ben hepsinden de yapılınca az da olsa yiyorum. vitamini geçsin diye.
bebişe dokunabilecek neler var

Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.

Cnm ben korkumdn onkarn hcbirini yemedn sogani kozleyip yiyorum.canm neler istiyoda yiyemiyorm

Cnm bn 49 kiloyum suan 47yle hamile klmistm..giysilerm oluyo ama gobegm hla tam inmedi o beni rahtsz ediyo cok

Ooo baya hızlı vermişsin Angy. 2 kiloyla beraber göbeğin de gider. Ben çok tatlı yiyorum onun etkisi sanırım 1 aya yakındır tartılmadım gerçi ama çok vermişim gibi durmuyor.

Ooo baya hızlı vermişsin Angy. 2 kiloyla beraber göbeğin de gider. Ben çok tatlı yiyorum onun etkisi sanırım 1 aya yakındır tartılmadım gerçi ama çok vermişim gibi durmuyor.

Cnm bnm kilo tutmayan bi yapim var..hamikeykende kalcalarm flan genislememisti...ama sezeryan gobegi bni rahtsz ediyo nasi ericek bakalimm..cnm vermisndr...idayla ilgilenmekten uykuszluktan yorgunluktan bi bakmisn eskisindende zayifsn...

Canim 15-20 dakika tek gogus mu?

Saat araligim yok. Kaka yapinca degistiriyorum. Bezi baglamadan evvel her yerinin kuru oldugundan Emin ol. Ben zeytinyagli kullaniyorum. Iyi geliyor. Bir de doktor sakin islakmendil kullanma dedi

Cnm bnm kilo tutmayan bi yapim var..hamikeykende kalcalarm flan genislememisti...ama sezeryan gobegi bni rahtsz ediyo nasi ericek bakalimm..cnm vermisndr...idayla ilgilenmekten uykuszluktan yorgunluktan bi bakmisn eskisindende zayifsn...

Ay inş ağzın bal yesin:)

bebegme egzama teshişi konuldu buna benzer birsey yasayan var mı ya aaaaaa bi cevap yuzunde kızarıklar var sivilce degil kucuk kucuk kızarıklar var biseye alerjiden ilerigeliyomus

Canım ben pişik olduğunda ilk günlerde sürekli değiştiriyordum ve altını aldığımda 5 dakika kadar açık bırakıyordum kremlerini sürüp üzerine ince battaniye örtüyordum açık bırakıyordum doktor havalandır demişti. yaklaşık 1 aydır pişik kremi zeytinyağı vs kullanmıyorum. pişiğimiz veya kızarıklığımızda yok allahıma bin şükür. pamuk ile silip pamuk ile kuruluyorum. dışarıdayken de unibaby ıslak mendillerinden kullanıyorum.

valla canım ben herşeyi yiyorum hiçbirşeyi kesmiyorum sadece çiğ soğan ve sarımsak yemiyorum çünkü mideme dokunuyor :)

Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.

Aynen pantolanlarım oluyor ama düğmeleri sanki fırlayacak gibi duruyor. göbek hala yerinde önümüzdeki ay başlıcam mekik çekmeye 3 aydan sonra yani :) kilo olarak benim 58 olmam lazım evlendiğimde öyleydim:) evlendikten sonra 1.5 ay da 10 kilo aldım evde oturmaktan ve 3 öğün yemekten ve her gece eşimle çerez yemekten yani doğumdan kalan 4 kilom var ama öncesi ile birlikte 14 kilom var diyet vs yapamam hiç yapmadım da zaten. şuan çok tatlı yiyorum kesersem veririm şu altı ayımız bir bitsin ondan sonra sütün durumuna göre yediklerime dikkat edeceğim :) ama göbek gitmeli onun için 1 ay sonra çalışmalara başlayacağım.

bu arada kızıma dünden beri gaz ilacı vermedim çörekotu da içmedim bugün maşallah diyim dilimi ısırayım hiç ıkınmadı bugün gece ıkındı ama şimdi ıkınma yok arada pırt pırt yapıyor maşallah inşallah gerekde kalmaz bir daha ilaçlara darısı diğer annişlere diyorum.
.
bebegme egzama teshişi konuldu buna benzer birsey yasayan var mı ya aaaaaa bi cevap yuzunde kızarıklar var sivilce degil kucuk kucuk kızarıklar var biseye alerjiden ilerigeliyomus

canım öyle birşey yaşamadım. etrafımda da kimse yaşamadı.
geçmiş olsun.
kızlar meraba...
geçmişi okuyamıyorum ipek böcüğüyle uğraşmaktan,bana şu çörek otu mücizesini anlatır mısınız?

çörekotu hem sütyapıyor hemde gaza iyi geliyor şuana kadar deneyen tüm annelerde sonuç pozitif.

tarifi :

aybike77 adlı arkadaşımız bu şekil hazırlıyor.

"bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda ezip bir bardak kaynamış suya koyup demlenmesini bekliyorum canım, soğuduktan sonra içiyorum. içindeki tane çörek otlarını da balla karıştırıp yiyiyorum. tadı iğrenç baştan uyarayım, ama şu gazı hafifletmek için zehir içmeye razıyım"

luboyf adlı arkadaşımızda bu şekil :)
"Ben kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı katip 2 dakika daha kaynatıp 10 dakika demlenfçdikten sonra bi tatlı kaşığı bal katip içtim
2 çay kaşığı da dipteki tanelerinden yedim"

luboyf canım sayende çörek otu bizim topiğin favorisi oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…