- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.061
Burda saat 16.30 azıcık uyusa davhrnğz derin bi uykuya Dalamadık
Sebebi ise çörekotunu henüz içememiş olmam olabilir
Şimdi içtim umarım süte çabucak geçer
çörek otunu demliktemi kaynatıp demliyecez bir daha anlatırmısınız
Kızlar kakayla ilgili bi şey sorcam
Kakamız hep altın sarısı ve hardal gibiydi
Son 2 gündür rengi yine aynı ama kakanın içinde bulgur tanesi gibi açık sarı koyu sarı tanecikler var yani biraz pütürlü
Bu normal mi sizler de de var mı böyle bi durum
Eskiden hep pütürsüz olunca şimdi endişelendim
bende sabah içtim bütün gün uyudu benim kız..ama şimdi uyumuyooooyalnız ben bu işten tırsmaya başladım
paşam bütün gün uyudu akşam uyumaz dedim, bu saat oldu hala uyuyor
bu gidşle gece de uyuyacak
ezince fazla geldi yavrumu uyuşturdum mu acaba :)
kızlarr sabahtan sormuştum arada kaynadı
Özellikle çok dikkat ettiğiniz bebişte gaz yapan neler var. nohut-fasulye-mercimek-soğan
ben hepsinden de yapılınca az da olsa yiyorum. vitamini geçsin diye.
bebişe dokunabilecek neler var
Canim 15-20 dakika tek gogus mu?
bugün deneyimli bir arkadaşım çok enteresan bişey söyledi...
gaz yapan herşeyi yiyebilirsin içine çok az kimyon at dedi..özellikle mercimek süt yaptığı için
kimyon gazı alırmış, ama ben denemedim daha
Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.
Cnm bn 49 kiloyum suan 47yle hamile klmistm..giysilerm oluyo ama gobegm hla tam inmedi o beni rahtsz ediyo cok
canım seni bulduğuma çok sevindim beni hatırladınmı bilmiyorum :) bebişini kucağına almıssın hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım .. kulağındaki problem cözülür inşallah canım merak etme rabbimin izniyle..
tam 2,5 saattir uyuyo Furkiş ...çörek otunun mu kerameti yoksa ikindi banyosunun mu bilmem ama zilleri takıp oynamadığım kaldı , yavrum bi dinlendi sonunda kuzucummbnm... keşke bnde ymk ve bulaşıkla uğraşmak yerine onunla yatsaydım. tabi ozmn aç kalırdık
Bizim de gecememisti testten. Ayni sekilde bir hafta sonra olculdu yine gecemedi kir birikmistir yikandikca gecer dediler. Sonra bir gecelik fototerapi aldi ondan cikista gecmisti ama ikinci duzey testistediler. Ben de cok paniklemistim ama basit bir test. Gectu cok sukur..
2 yıl once dogum yapan arkadasimin oglunda benzer bi problem oldu en son ayrintili teste kaldi oda cok uzuldu ama gecti bebegi testi neyseki...senee ferah tut icinu skin ol bebegini de kendini de strese sokma bence gecice cunku gereginde erken yapiliyo testler artik cogu bebek gecemiyo ilk seferinde...
bende sabah içtim bütün gün uyudu benim kız..ama şimdi uyumuyoooo((bidaha içeyim barii
yalnız ben bu işten tırsmaya başladım
paşam bütün gün uyudu akşam uyumaz dedim, bu saat oldu hala uyuyor
bu gidşle gece de uyuyacak
ezince fazla geldi yavrumu uyuşturdum mu acaba :)
evt. bana da bunu dediler yemeğe bi tatlı kaşığı kimyon yemeğe atmak çok zor yaa off..tadını çk değiştirir..çörek otunu günde kaç bardak içmeli?bi bardak yeter mi?
Ay yarin Ben de ezeyim o zaman :)))
Kotu Anne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?