2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda saat 16.30 azıcık uyusa davhrnğz derin bi uykuya Dalamadık
Sebebi ise çörekotunu henüz içememiş olmam olabilir
Şimdi içtim umarım süte çabucak geçer

yalnız ben bu işten tırsmaya başladım
paşam bütün gün uyudu akşam uyumaz dedim, bu saat oldu hala uyuyor
bu gidşle gece de uyuyacak
ezince fazla geldi yavrumu uyuşturdum mu acaba :)

çörek otunu demliktemi kaynatıp demliyecez bir daha anlatırmısınız

canım ben daha etkili olur belki diye havanda dövdüm 1 yemek kaşığı çörek otunu, üstüne kaynamış su koyup soğuyana kadar beklettim
içtikten sonra kalan taneleri de balla karıştırıp yedim
gaz konusunda zaten harika, bide paşamı mışıl mışıl uyutuyor...bu saat oldu hala uykuda

o son günlerde bizde de var..mama takviyesini artırmak zorunda kaldım, acaba ondan mı diye düşünüyordum bende

yalnız ben bu işten tırsmaya başladım
paşam bütün gün uyudu akşam uyumaz dedim, bu saat oldu hala uyuyor
bu gidşle gece de uyuyacak
ezince fazla geldi yavrumu uyuşturdum mu acaba :)
bende sabah içtim bütün gün uyudu benim kız..ama şimdi uyumuyoooo((bidaha içeyim barii

bugün deneyimli bir arkadaşım çok enteresan bişey söyledi...
gaz yapan herşeyi yiyebilirsin içine çok az kimyon at dedi..özellikle mercimek süt yaptığı için
kimyon gazı alırmış, ama ben denemedim daha

evt. bana da bunu dediler yemeğe bi tatlı kaşığı kimyon yemeğe atmak çok zor yaa off..tadını çk değiştirir..çörek otunu günde kaç bardak içmeli?bi bardak yeter mi?

canım hatırlamam mı. çok teşekkürler, allaha şükür kızım testi geçti :) sen neler yapıyorsun?

canım merak ettim, nasıl seninkinin keyfi?

evet çoğu bebek geçemiyormuş, devlet bu testi yapıyor ama keşke zamanında yapsa. önceden yapıp anneleri strese sokuyorlar. çok şükür geçtik testten

evt. bana da bunu dediler yemeğe bi tatlı kaşığı kimyon yemeğe atmak çok zor yaa off..tadını çk değiştirir..çörek otunu günde kaç bardak içmeli?bi bardak yeter mi?

luboyf e sormadım da ben 2 bardak içiyorum, paşam afyonlanmış gibi oldu...yarın teke mi düşürsem acaba? ama böylede çok huzurlu

kızlar benim artık midem bulanmaya başladı
sabahtan beri sütüm yok, yavruma 2 kere mama vermek zorunda kaldım..son 2 saat içinde humana içtim, çorba içtim, 2 lt su içtim, tahinli kurabiye yedim. bişey daha içersem kusucam artık acaba azıcıkda olsa süt yapabilmiş miyimdir? mama vermek istemiyorum tekrar

mama takviyesi yapanlar beni bir aydınlatabilir mi?
günde nekadar mama veriyorsunuz?
yani ben nekadar mama verince takviye oluyor, nekadar verince süt takviye konumuna düşüyor?
bu akşam çok vicdan yaptım bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…