2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim nedir durumun? Cikmadi mi sut Hala?

mama takviyesi yapanlar beni bir aydınlatabilir mi?
günde nekadar mama veriyorsunuz?
yani ben nekadar mama verince takviye oluyor, nekadar verince süt takviye konumuna düşüyor?
bu akşam çok vicdan yaptım bu konuyu

Miktarini bilemiyorum ama sutun yoksa mama vereceksin. Benzer duygulari vicdan olayini Ben de yasadim ama sut yetmiyorsa ne yapacagiz? AC mi birakacagiz? O yuzden icini rahat tut. Sen elinden geleni yapiyorsun.

Miktarini bilemiyorum ama sutun yoksa mama vereceksin. Benzer duygulari vicdan olayini Ben de yasadim ama sut yetmiyorsa ne yapacagiz? AC mi birakacagiz? O yuzden icini rahat tut. Sen elinden geleni yapiyorsun.

saol canım desteğin için....doğru söylüyorsun ama insan yinede üzüyor kendini
çok şükür 24.00 deki emzirmemde yetti, şuandakinde de durum iyi görünüyor. bakalım 6 emzirmesinde ne olacak

neeee sadece 2 kilo mu kaldı
bende 47 ile hamile kaldım, 63 le doğum yaptım...bir hafta sonra 55 e düşmüştüm ve hala o düştüğüm yerdeyim

Cnm bnde 61le dogum yptm..ka kilo gtti dogmla blmiyrm 55tim bi tartildgmda gcen gun bktm 49um.bnm zaten sirf gobekti arkadan hamile oldgm anlasilmzdi bile.gobek var napim anam kilo gtse nolucak;-) sert olsa nyse sanki bingil bingil sallaniyo:-D boyda yok bnde 1.55..aynaya bknca kottan firtlayan gobegi gorunce sinir stres oluyrm

saol canım desteğin için....doğru söylüyorsun ama insan yinede üzüyor kendini
çok şükür 24.00 deki emzirmemde yetti, şuandakinde de durum iyi görünüyor. bakalım 6 emzirmesinde ne olacak

Cnm uzme kndni mama verdgn icn..bak yetmis sutun allah dahada arttrsn.olur arada azalmalr..bnm durum daha beter..montofon gbiyim ama kizm cekmiyo tam cok gelince agzina birakiyo memeyi tutmuyo bda.azcik zorlasam kiyamet ediyo..gcenin bi koru bde sagmkla ugrasiyrm.ustelik yterli kilo alamadi bi sure mama takviyesi verdi doktor.smdide mamayi daha cok seviyo daha cok doydugndan onu istiyo sanki..bn savasiyrm az veriyrm mama...amannnnnn dertler bitmiyo sekerimm uzme kndini...6da klkar copur copur emer oglusun ins;-)

canm ben buldum 00 beden beyaz hatta acaba küçük mü gelcek diye düşünüyorum epey küçük bir 0 beden var birde 00 beden var en küçüğü oymuş

Canım nerden buldun ?

Arasta,

Ya ben lohusalikta üstüne kilo aldım. Onceden eski pantolonum nerdeyse kapanıyordu şimdi kapanması imkansız görünüyor. Bildigin çirkinim aynaya bakmaktan nefret ediyorum. Of ya tekrar sisko olmak cok acı . Nasil verilecek bu kilolar

Gunaydin, ben kizim dogdugundan beri premium care kullaniyorum memnunum ama kizim 5,5 kg civari 2 numara kucuk 3 numara buyuk geliyor. Huggies denemeyi dusunuyorum ama numarasinda kararsiz kaldim.huggies kullananlar kac numara kullaniyorsunuz bebisler kac kg?

Ben kizima hellobabyden aldim.0,0-3 secenekler vardi. Ben 0 aldim hatta kucuk geldi.

canım merak ettim, nasıl seninkinin keyfi?

cnm inanılmaz gece hep uyudu sbh7 ye kadar aralıksız gözünü açmadan..emerken ble gözü kapalıydı.emzirmek için kalktığımda her defasında Allah Allah yine uyudu diye şaşırdım. banyonun etkisi yorgunluk ve çörek otu...doğduğu günden beri ilk kez bu kadar uzun uyudu

kızlar 1 aylık bebişimi tek başıma yıkayabilr miyim sizce? bugün bi denesem diyorum siz yalnız yıkıyor musunuz filede bişey olmaz heralde

kızlar 1 aylık bebişimi tek başıma yıkayabilr miyim sizce? bugün bi denesem diyorum siz yalnız yıkıyor musunuz filede bişey olmaz heralde

Ben 20 gunden sonra hep tek basima yikiyorum. Bazen kuvetink doldurup.fileye yatiriyorum cok hosuna gidiyor hemde hep suyun icinde usumuyor, bazende kova ile dokceksem once fileye yuz ustu koyup arkasini yikiyorum sonra cevirip onunu yikiyorum cok sukur hic sorun, kaza yasamadik ve kendime guvenim geldi yikayabilince :)

Günaydın oglumun teyze leri :) dün bende yaptım çörek otunu sonrada kalanı kaşık kaşık yedim gece on ikiden dörde kadar uyumusuz ohh deliksiz dört saat gazı da zart zart cikartiyo maşallah sabah bi kaşık daha yedim boğazım yandı ama yapacak bir şey yok :)

Hangi sehirdydin parmecim? Bizim burada bi yerden aldim ben bikac tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…