2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yavas yavas gelmeye basladınız kızlar haydı toplanın bakayımmm

evde bır suru ıs var yapmam gereken hıccccc yapasım yok ne olcak bılmem

yavas yavas gelmeye basladınız kızlar haydı toplanın bakayımmm

evde bır suru ıs var yapmam gereken hıccccc yapasım yok ne olcak bılmem

heheh yapma şekerim bende yapmıyorum.anlaşılan bizim sadece göbüşler büyümeyecek arka tampolarda büyüyecek:)))

bendde burdayım arkadaşlar takipteyim benimde iki kızım var hayırlısı ile üçüncüyü bekliyorum ağustos annesiyim inşallah bakalım çok merak ediyorum bu seferde kızmı olucak ölücem meraktan :)

Boşveeer battı balık yan gider, atın ölümü arpadan olsun, sakla samanı gelir zamanı(bu sonuncu olmadı galiba) :)

çocuklar doğunca söyleriz seni 9 ay şu karnımda taşıdım çocuklarımızda eminmisin anne orda taşıdığına diye sorarsa hiç şaşırma :)))))
doğru diyorsun Allahtan arkada görmeyecegiz heheehe Bebişim için yasemincedeki gülazer olmaya razıyım:)))

günaydınnnn günaydınnnnn güzel annelerrrrr bulantısız ağrısız sızısız huzurlu bir hafta diliyorum hepinizeeee

Kız biz gülazer olursak adamlar da ŞUAYİP olurlar:) Başka kızlara kaçarlar...Ben olmam valla 2 çocuktan sonra şimdi 50 kiloyum.Çok çok 5 kilo olsam o da beni sarsmaz.Ben kocişimi sağlama aldım kızlar darısı başınıza :)

ay ne güzel darısı başımıza ama geçmi kaldık artık olanın üstüne 3 kilo daha geldi

ya benim bulantı ilacım bitti gecenin dördünden beri bulantı çekiyorummmm ıyyyyyyy ne kadar zor yaaa

bulantı ilacının ismi nedir acaba, ve ne kadar sıklıkla alıyosun,
ben de geceleri bulantıdan uyuyamıyorum, genelde sabahları artık daha rahatım.
birde bir zararı varmıdır ki ilacın,( her türlü ilaca karşıyım aslında)
ben yurtdışındayım o nedenle burada doktorla o konuda anlaşamadık, çok bulantım olduğunu söyledim sadece vitamin yazdı,
vitamini de test yapmadan yazdı, o yüzden onun dediği vitaminleri değil de türkiyeden getirttiğim folicplus'ı kullanıyorum, günde 3 kez 400mcg.
ve o bulantı ilacını reçetesiz getirtebilirmiyim acaba,

ayy dün kocişle dip köşe bucak evi temizledik sonra bana bi baş ağrısı geldiii amanın bid bulantı kabus gibiydiiii midede ne varsa cıktı tabeee saat 9 da yatağa gittim uyumak ne mümkün kociş geldi kolonyayla masaj falan yaptı öle kal gelmiş uyumusum cok zor bi gece gecirdim yaasabah korkudan kalkamadım yine aynı ağrı gelicek diyee ...
ilaçta alamadım ahh ahh ...
bende durumlar bu yönde...
bugünde eşimin teyzoşu geliooo bana bakmaya sağolsun en azından yemek derdim ortadan kalkıcak

geçmiş olsun canımm

Kızlar bu arada doktora gidenler utrason fotolarını yükleseler de teyzeleri de görse biciriklerin fotolarını:) Hem cinsiyet tahmininde de bulunuruz belkim :) Ben daha fırsat bulup gitmedim.2'li testte giderim ancak...

ohh çok üzüldümmm

tiirbiyisizzzzz arkadaşınlan dalga geçme bak taş olursun

Günaydın kuşum öncelikle geçmiş olsun, sonraa evini güle güle kirlet, sonraaa teyze geliyomuş gözün aydın

Son düzenleme:
ay ne güzel darısı başımıza ama geçmi kaldık artık olanın üstüne 3 kilo daha geldi

Ben ekmek çok çok az yiyorum.Zaten oldum olası ekmekle aram yoktur.Bol bol ev yoğurdu yapıp yiyorum cacık falan.Tabi meyve de yiyorum.Tabi bunlar hem sağlıklı hem de pek kilo yapmıyor.Bu aralar canım bol acılı köfte çekiyor.Onu da yiyorum tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…