2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittiğin doktor özel mi devlet mi

aslında devlettede bi doktorumuz olması lazım diyorum ama onlarda ne kadar ilgili düşünülür.. ikili testi yapmayıda düşünmüyorum ben yaa

ben dr sordum nettede baktım 32. haftaya kadar ayda 1 sonra 15 günde bir gidiliyor diyor ama ben 2 dr takip ettiriyorum yinede yani 15 günde bir gitmiş oluyorum napıyım içim böle rahat oluyo :)

aman bencede öyle içim rahat etmiyor ama bir yandanda acaba ultrasyon zararlı mı ondan mı öyloe diyorlar bilmiyorum sonuçta ne kadar gitsek o kadar para ama

Gittiğin doktor özel mi devlet mi

aslında devlettede bi doktorumuz olması lazım diyorum ama onlarda ne kadar ilgili düşünülür.. ikili testi yapmayıda düşünmüyorum ben yaa

özel ama sağlık ocagına da kayıt oldum testleri orda ücretsiz yaptırrım diye ama daha hiç gitmedim ona neden düşünmüyorsun canım 2li testi

ben dr sordum nettede baktım 32. haftaya kadar ayda 1 sonra 15 günde bir gidiliyor diyor ama ben 2 dr takip ettiriyorum yinede yani 15 günde bir gitmiş oluyorum napıyım içim böle rahat oluyo :)

yaa ayynen bende hele ilk öğrendiğimde 2 günde bir gitmem lazımmış gibi geliyordu :)

endişe oluyor işte..

ay evet yaaa çıkıp gezmeli. popomu kaldırsam oturduğum yerden neler yapcammm bu nasıl bi miskinliktir :26:

ahh yemelik lokmam gelmişşşşbalım benim nasıl özledim seniiiiiiii....
Rabbim sana ölee güsell bi bebiş vericekki senin gibi huyu güzel kendi güzel olcak...hep duamdasınızz
sende benim dünyalar güzeli miniğimsin...
ayy prenses diye diye prenses olcak inş. kuzum Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inş... sağlıklı olsunda hayırlı olsundaaa....
teyzoş hemen miniğeee harcadın beni yaa

kız cucu öğrendin mi sen cinsiyetini :)

yok kıss öğrenmedim ama bu minnoşlar kıs diye diye kız doğurtcaklar banaaa
sen nasılsın cnm nasıl gidiooo sen öğrendinmiii kiii bebişşş

50 lira muayenesi kuşum. ikili de 70 liraymış o gün sormuştum

oohh şükür bitirdim sonunda acaip prensip sahibiyimdir geçmişi okumadan asla yazmamm

eee nasılsın kızlar angaralılar çoğalmış bu arada angaraya yaz geldi haberiniz olsun

Günaydın poliiiiiiiiiiiiim eski dostum poli naber bebeğim hava çok güzel eveet çıkıp gezsek mi biraz ?

kızlarr nasılsınızz?suskun suskun duryorsunuzz:))

Ya saadetim az bi işim vardı onu halledeyim derken anca şey yaptım. İyidir sen napıyosun bebeen nasıl ?

evetttt hava harikaaaa temizlikmi yapmak lazım yoksa dışarı çıkıp gezmekmi

tbik napıyon hemşerim :80:

özel ama sağlık ocagına da kayıt oldum testleri orda ücretsiz yaptırrım diye ama daha hiç gitmedim ona neden düşünmüyorsun canım 2li testi

banada sağlık ocağındaki hemşire gel kaydını açalım demişti hala gidicem

yani Allah korusun bi problem olsa ne yapabilirimki üzülmektense . .diyorum ama bakalım daha konuşmadık doktor ne der bilmiyorum tabi

Şükürler olsun güzel gidiyo Allahın izniyle. Bende daha öğrenemedim bakalım kısmetse 31 indeki kontrolüme inşallah 2 hafta da var daha günler geçmiyor gibi ki

oh valla teyzoşun gelcek sende yan gelip yatt mis gibi

hımm sağol kuşum ya cok iyiymiş ücreti valla
aynen ya cıkıp gezinsenizeee ben zor tutuyom kendimii
cıksam simdi ne güzel indirim dönemii

Günaydın poliiiiiiiiiiiiim eski dostum poli naber bebeğim hava çok güzel eveet çıkıp gezsek mi biraz ?

sen benim eski değil eskimeyen dostumsunn nolsun bebemm hava güzel olunaca içim bi kıpır kıpır oldu sankim ne iyi olurdu..

ay canım harıl harıl çalışıyor yinee karınca gibi:)) kolay gelsinn iyiyim seni özledim gelince yazdım hemen bebişte iyidir heralde seninki nasıl???

oh valla teyzoşun gelcek sende yan gelip yatt mis gibi

ayy hic yatasım yok bugün dün akşam saat 9 da bi yattım sabah 9 da uyandım gece uyanmalarımı saymazsam 12 saat uyumuşum

Şükürler olsun güzel gidiyo Allahın izniyle. Bende daha öğrenemedim bakalım kısmetse 31 indeki kontrolüme inşallah 2 hafta da var daha günler geçmiyor gibi ki

cok sükür canım...
kısmet bakalım bende cok mirak ediyommm vallaaama içime doğmuyo yada içimdekini sölersem bebişime haksızlık yapcak gibi hissediyom hayırlısı olsun...
aynen gecmioo yaaaa zaten bulantılar zorluyooo
bizimde 29 ocakta randevumuz ikili testte ozaman yapılcak inş....

ben bugün pek bi miskinim böyle güzel bi hava kaçmaz kiiiiiiiiiii sen nasılsın ladym keyifler yerindemi

aslında doğru söylüyorsun sonuçta yavrumuz Allahım vermesin sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

hadi hayırlısı tatlım

sen benim eski değil eskimeyen dostumsunn nolsun bebemm hava güzel olunaca içim bi kıpır kıpır oldu sankim ne iyi olurdu..

eski derken eskimiş demek istememiştim yanii en eski en değerli baabında şeyetmiştim

ay canım harıl harıl çalışıyor yinee karınca gibi:)) kolay gelsinn iyiyim seni özledim gelince yazdım hemen bebişte iyidir heralde seninki nasıl???

Taaabi iş aşkı ile yanarım guzuuuum İyi heralde dezeesi bugün bi görüşcez kendisiylen ben de seni hep özlüyorum
hımm sağol kuşum ya cok iyiymiş ücreti valla
aynen ya cıkıp gezinsenizeee ben zor tutuyom kendimii
cıksam simdi ne güzel indirim dönemii

he çıkın gezin devletin işi burda beklesin biz çıkıp gezelim

ben bugün pek bi miskinim böyle güzel bi hava kaçmaz kiiiiiiiiiii sen nasılsın ladym keyifler yerindemi

Valla hava süper kuşum sorma bahar gibi iyiyim öğleden snra hastane randevumuz var fındığı görcez biraz heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…