- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.421
bana şubatın 8 de gel dedi o zaman 11+6 oluyorum yaa bencede çok uzun o zamana kadar beklemek çok zor ama ben başka bir doktora gitrmiştim oda bana ayda bir çagıracagım seni demişti kendi doktorumu bırakmayacagım ama niye geldin demesin diye arada başkasına gidecegim
ben dr sordum nettede baktım 32. haftaya kadar ayda 1 sonra 15 günde bir gidiliyor diyor ama ben 2 dr takip ettiriyorum yinede yani 15 günde bir gitmiş oluyorum napıyım içim böle rahat oluyo :)
ay evet yaaa çıkıp gezmeli. popomu kaldırsam oturduğum yerden neler yapcammm bu nasıl bi miskinliktir :26:
Gittiğin doktor özel mi devlet mi
aslında devlettede bi doktorumuz olması lazım diyorum ama onlarda ne kadar ilgili düşünülür.. ikili testi yapmayıda düşünmüyorum ben yaa
ben dr sordum nettede baktım 32. haftaya kadar ayda 1 sonra 15 günde bir gidiliyor diyor ama ben 2 dr takip ettiriyorum yinede yani 15 günde bir gitmiş oluyorum napıyım içim böle rahat oluyo :)
ay evet yaaa çıkıp gezmeli. popomu kaldırsam oturduğum yerden neler yapcammm bu nasıl bi miskinliktir :26:
selamm hamişler..
Rabbim sağ sağlim sorunsuz bir şekilde bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...banada bu günleri nasip eder inşallah...
benim burda dünyalar güzeli anne adayı kuzum varda ona selam vermek için geldimm...seni seviyorumm balımm...ama küçük prensesi senden daha çok sefiyom..
kız cucu öğrendin mi sen cinsiyetini:)
bencede popişini kaldır cık dışarı bak nasıl ii gelicek temiz hava teyzoş gelmese bende cıkardım vallahaa neyse gelsin birlikte cıkarızzz
günaydınlar kuzum
cok sağol gecti gitii cok sükür bulantılarda gecseydiiev miss oldu ya kocişle kendimizden gecmişizz
ivit ya teyzoş gelio sağolsun geliyim didi bende valla süper olur didim
kuzum ya sen ışın hanıma ne kadar muayene ücreti veriyosun ....
bide ikili test ne kadar biliyomusun hazırlıklı olalım
oohh şükür bitirdim sonunda acaip prensip sahibiyimdir geçmişi okumadan asla yazmamm
eee nasılsın kızlar angaralılar çoğalmış bu arada angaraya yaz geldi haberiniz olsun
kızlarr nasılsınızz?suskun suskun duryorsunuzz:))
evetttt hava harikaaaa temizlikmi yapmak lazım yoksa dışarı çıkıp gezmekmi
özel ama sağlık ocagına da kayıt oldum testleri orda ücretsiz yaptırrım diye ama daha hiç gitmedim ona neden düşünmüyorsun canım 2li testi
ahh yemelik lokmam gelmişşşşbalım benim nasıl özledim seniiiiiiii....
Rabbim sana ölee güsell bi bebiş vericekki senin gibi huyu güzel kendi güzel olcak...hep duamdasınızz
sende benim dünyalar güzeli miniğimsin...
ayy prenses diye diye prenses olcakinş. kuzum Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inş... sağlıklı olsunda hayırlı olsundaaa....
teyzoş hemen miniğeee harcadın beni yaa
yok kıss öğrenmedim ama bu minnoşlar kıs diye diye kız doğurtcaklar banaaa
sen nasılsın cnm nasıl gidiooo sen öğrendinmiii kiii bebişşş
oh valla teyzoşun gelcek sende yan gelip yatt mis gibi
50 lira muayenesi kuşum. ikili de 70 liraymış o gün sormuştum
Günaydın poliiiiiiiiiiiiim eski dostum poli naber bebeğimhava çok güzel eveet çıkıp gezsek mi biraz ?
Ya saadetim az bi işim vardı onu halledeyim derken anca şey yaptım. İyidir sen napıyosun bebeen nasıl ?
tbik napıyon hemşerim :80:
Günaydın poliiiiiiiiiiiiim eski dostum poli naber bebeğimhava çok güzel eveet çıkıp gezsek mi biraz ?
Ya saadetim az bi işim vardı onu halledeyim derken anca şey yaptım. İyidir sen napıyosun bebeen nasıl ?
oh valla teyzoşun gelcek sende yan gelip yatt mis gibi
Şükürler olsun güzel gidiyo Allahın izniyle.Bende daha öğrenemedim bakalım kısmetse 31 indeki kontrolüme inşallah 2 hafta da var daha günler geçmiyor gibi ki
banada sağlık ocağındaki hemşire gel kaydını açalım demişti hala gidicem
yani Allah korusun bi problem olsa ne yapabilirimki üzülmektense . .diyorum ama bakalım daha konuşmadık doktor ne der bilmiyorum tabi
ayy hic yatasım yok bugün dün akşam saat 9 da bi yattım sabah 9 da uyandım gece uyanmalarımı saymazsam 12 saat uyumuşum
cok sükür canım...
kısmet bakalım bende cok mirak ediyommm vallaaama içime doğmuyo yada içimdekini sölersem bebişime haksızlık yapcak gibi hissediyom hayırlısı olsun...
aynen gecmioo yaaaa zaten bulantılar zorluyooo
bizimde 29 ocakta randevumuz ikili testte ozaman yapılcak inş....
kızlar ben çıkıyorum çok öptümmm sizeri
sen benim eski değil eskimeyen dostumsunn nolsun bebemm hava güzel olunaca içim bi kıpır kıpır oldu sankim ne iyi olurdu..
ay canım harıl harıl çalışıyor yinee karınca gibi:)) kolay gelsinn iyiyim seni özledim gelince yazdım hemen bebişte iyidir heralde seninki nasıl???
hımm sağol kuşum ya cok iyiymiş ücreti valla
aynen ya cıkıp gezinsenizeee ben zor tutuyom kendimii
cıksam simdi ne güzel indirim dönemii
ben bugün pek bi miskinim böyle güzel bi hava kaçmaz kiiiiiiiiiiisen nasılsın ladym keyifler yerindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?